CONCELLENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONCELLENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 874.495.976

Publication

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 22.10.2013 13636-0414-009
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 23.10.2012 12615-0390-009
08/10/2012
ÿþ Mal 2.1

[Rx1Ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11.11 u~uu imu165766* 11

Neergelegd fer griffie der Rechtbank van Koophandei

te'Leuven, de 2 77 cil 20

12

DE niceFIER,

Griffie

ti



Ondernemingsnr: 0874.495.976

Benaming

(voluit) : CONCELLENT

Rechtsvorm : NV

Zetel : Jan van Boendalelaan 7, 3080 Tervuren

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd 30 januari 2012:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge "1. De algemene vergadering bevestigt het ontslag van mevrouw Betty Brems als bestuurder per 30 januari 2012.

2.De algemene vergadering bevestigt de benoeming van de heer Joseph Baert als bestuurder per 30 januari 2012 en dit tot de algemene vergadering van 2017 en bevestigt de herbenoeming van mevrouw Sofie Boone met ingang van 30 januari 2012 tot de algemene vergadering van 2017."

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd 30 januari 2012:

"De heer Joseph Baert wordt benoemd als Gedelegeerd Bestuurder en als Voorzitter van de Raad van Bestuur voor de duur van zijn mandaat Mevrouw Sofie Boone wordt herbenoemd als Gedelegeerd Bestuurder voor de duur van haar mandaat."

Sofie Boone

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2012
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Ko harlde. Leuven, de O b JAN, 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

IIl 111111 III l Il Il I

*12015855*

Ondernemingsnr : 0874495976

Benaming

(voluit) : CONCELLENT (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voc

behor

aan

Belgi

Staats

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jan van Boendalelaan 7, 3080 Tervuren

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CONCELLENT", met maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Jan van Boendalelaan 7, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op tweeëntwintig december tweeduizend elf, geregistreerd drie bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 658 blad 41 vak 12, op achtentwintig december tweeduizend en elf, ontvangen: vijfentwintig euro. (getekend) de e.a. Inspecteur, Goubert Marc, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om met ingang van 22 december 2011 de aandelen van de vennootschap, welke thans aan toonder zijn, om te zetten in aandelen op naam.

Ingevolge dit besluit heeft de vergadering aan de raad van bestuur de machtiging verleend om de tweeduizend vierhonderd (2.400) thans bestaande aandelen aan toonder te vernietigen.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam heeft de vergadering beslist de hierna vermelde artikelen van de statuten te wijzigen ais volgt:

-wijziging van artikel 6 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend ais volgt:

"De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is aangewezen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen."

-wijziging van artikel 10 van de statuten om de tekst te vervangen door volgende tekst:

"Certificaten die betrekking hebben op aandelen, obligaties of warrants, kunnen, al of niet met medewerking van de vennootschap, worden uitgegeven door een rechtspersoon die in het bezit blijft of het bezit verkrijgt van de aandelen waarop de certificaten betrekking hebben en zich ertoe verbindt de opbrengst van of de inkomsten uit die aandelen voor te behouden aan de houder van de certificaten.

De certificaten dienen steeds op naam te zijn.

De uitgifte van certificaten dient te gebeuren volgens de bepalingen van het artikel 503 van het Wetboek van Vennootschappen."

-Wijziging van artikel 11 van de statuten om de tekst te vervangen door volgende tekst:

"De overdracht van aandelen geschiedt volgens de bepalingen van artikel 504 van het Wetboek van Vennootschappen. Derhalve zal de oerdracht van aandelen op naam geschieden door een verklaring van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoarr "--

Verse : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

overdracht ingeschreven in het register van aandelen en gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigden.

Evenwel kunnen de aandeelhouders, in toepassing van artikel 510 Wetboek van Vennootschappen bij afzonderlijke overeenkomst de overdraagbaarheid van aandelen, bij leven of bij overlijden, beperken. De inhoud van dergelijke overeenkomst dient overeen te stemmen met de bepalingen van artikel 510 tot en met 512 Wetboek van Vennootschappen."

-Schrappen van artikel 24 van de statuten.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist artikel 46 van de statuten te wijzigen om de tekst te vervangen door volgende tekst:

"Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

V66r de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering."

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist artikel 47 van de statuten te wijzigen om de tekst te vervangen door volgende tekst:

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

ViJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan notaris Frank De Raedt een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken, het ondertekenen en het neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door artikel vijfenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de raad van bestuur alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door deze vergadering genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, coördinatie van de statuten en' volmacht.

Frank De Raedt

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2011
ÿþ'- .~l 1

Mnd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der it htbank van Koophans t-

te Leuven, de 0 7 OKT. 2011 DE GRIFFIER,

Girtffffie

III

*11158114*

i u i VI 1111 1

Ondemem;ngsnr : 0874.495.976

Benaming

(vo:;:a) : CONCELLENT

Rechtsvorm : NV

Zetel : Jan van Boendalelaan 7, 3080 Tervuren

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders dd 30 september 2011:

"De algemene vergadering bevestigt de herbenoeming van mevrouw Sofie Boone als Gedelegeerd Bestuurder en van mevrouw Betty Brems als Bestuurder, beiden voor een periode van zes jaar."

Sofje Boone

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik e vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 24.09.2010, NGL 22.10.2010 10593-0227-009
17/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 25.09.2009, NGL 10.11.2009 09849-0304-008
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 28.09.2008, NGL 27.10.2008 08803-0011-008
31/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 28.09.2007, NGL 23.10.2007 07781-0162-008
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 22.10.2015 15654-0333-009

Coordonnées
CONCELLENT

Adresse
JAN VAN BOENDALELAAN 7 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande