CONCEPTION ET DEVELOPPEMENT IMMOBILIER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONCEPTION ET DEVELOPPEMENT IMMOBILIER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 877.016.689

Publication

03/10/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 27.08.2014, DPT 30.09.2014 14619-0247-014
22/08/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vann geagkete

erie

geontvangenop



Voor- 111141.1n1p1 12 AUG, 2014

behouden ter griffie van de Nederiandstalige

aan het Mee4File yyeJm keegfitndel Brussel

Belgisch

Staatsblac





' Ondernemingsnr : 08770'16689

Benaming

(voluit) : CONCEPTION ET DEVELOPPEMENT IMMOBILIER

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Sphere Business - Park Doornveld 165 te 1731 Zellik

Onderwerp akte B.A.V. Kapitaalverhoging in specien - wijziging van de statuten - goedkeuring van de nederlandse tekst der statuten - benoeming door de raad van bestuur

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Gaétan BLEECKX, Notaris te Sint-Gillis-Brussel, op 8 augustus 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CONCEPTION ET DEVELOPPEMENT IMMOBILIER" in het kort CODEVIM te 1731 Zellik, Sphere Business - Park, Doornveld 165, volgende beslissingen heeft genomen:

I. De vergadering heeft besloten het maatschappelijke kapitaal ten belope van drie miljoen euro (3.000.000 E) te verhogen om het te brengen van honderd duizend euro (100.000¬ ) tot drie miljoen honderd duizend euro (3.100.000 E) door creatie van tienduizend (10.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen in de winst deelnemen vanaf hun inschrijving.

H. De Heer Léon SEYNAVE voornoemd, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, heeft verklaard volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap.

Hij heeft verklaard in te schrijven op de tien duizend nieuwe aandelen.

Hij heeft verklaard dat de aandelen aldus onderschreven volledig zijn volstort door storting in speciën door hem uitgevoerd op rekening nummer BE 32 363 137648902 geopend bij de ING Bank op naam van de vennootschap.

Zodat de vennootschap uit dien hoofde van heden af, over een bedrag van drie miljoen euro (3.000.000E) beschikt.

De notaris heeft bevestigd het bewijs van deponering ontvangen te hebben.

" III.De vergadering heeft beslist artikel 5 te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, te weten:

ARTIKEL 5.

Het volledig geplaatste kapitaal is vastgesteld op drie miljoen honderd duizend euro (3.100.000 E) vertegenwoordigd door veertien duizend (14.000) aandelen zonder nominale waarde

De Vergadering heeft beslist een nederlandse tekst der statuten aan te nemen als volgt:

1. De venncotschap die de rechtsvorm heeft van een naamloze vennootschap, draagt de benaming CONCEPTION ET DEVELOPPEMENT in het kort CODEVIM

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Zellik Sphere Business Park - Doornveld, 165

3. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met alle mogelijke onroerende, grond-, financiële transacties in het kader van

" vastgoedontwikkeling.

" Bijgevolg zal de vennootschap onder meer, maar niet uitsluitend, de volgende activiteiten kunnen uitoefenen : alle gebouwde of niet gebouwde onroerende goederen verkrijgen of vervreemden, overgaan tot elke vorm van verkaveling, bevordering, promotie, verhuur, beheer van alle gebouwde of niet gebouwde onroerende goederen, alle contracten afsluiten voor opdrachten voor werken of leveringen, voor eigen rekening of als gemachtigde.

' De vennootschap kan alles doen wat nuttig of nodig is voor het realiseren van haar maatschappelijk doel en

in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële, roerende of onroerende transacties uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk, verband houden met de realisatie daarvan.

Zij kan eveneens de functies uitoefenen van bestuurder en aandeelhouder onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 629 van het wetboek van vennootschappen.

Het doel kan gewijzigd worden bij gewone beslissing van de algemene vergadering, gehouden voor een notaris, overeenkomstig de bepalingen van artikel 629 van het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt gebonden door de daden gesteld door haar vertegenwoordigende organen, zelfs wanneer die buiten haar maatschappelijk doel vallen, behalve wanneer ze kan bewijzen dat de derde kennis had van deze toestand of dat gezien de omstandigheden deze derde onmogelijk niet op de hoogte kon zijn, zonder dat de publicatie van onderhavige statuten kan volstaan als bewijs.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

5. Het volledig geplaatste kapitaal is vastgesteld op drie miljoen honderd duizend euro (3.100.000E) vertegenwoordigd door veertien duizend (14.000) aandelen zonder nominale waarde

6. Behoudens in het geval waar de raad van bestuur uit twee leden kan samengesteld worden overeenkomstig artikel 518 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, telt de raad van bestuur tenminste drie leden die onbezoldigd zijn en die geen aandeelhouders dienen te zijn.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden.

Ze zijn door de algemene vergadering benoemd. Zolang de algemene vergadering evenwel om welke reden ook niet in de vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan de opdracht is verstreken, in functie. Uittredene bestuurders zijn hemoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijd een bestuurder ontslaan

7. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd

8. Het Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks beheer van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere

directeurs, al dan niet bestuurders.

De raad bepaalt hun individuele of collegiale vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Als de Directeur tegelijkertijd bestuurder is, draagt hij de titel van directeur-bestuurder of afgevaardigd

bestuurder.

De benoemingen en ontslagen worden gepubliceerd zoals die van de bestuurders.

Wordt beschouwd als Dagelijks Beheer alles wat dagelijks wordt gedaan om de normale werking van de

vennootschap te verzekeren en wat, omwille van het geringe relatieve belang of de graad van

hoogdringendheid de interventie van de raad niet rechtvaardigt of die niet wenselijk maakt en in ieder geval de

vennootschap niet verbindt voor een bedrag van meer dan 12.500 euro, waarbij aile transacties afzonderlijk

worden beschouwd

Als deel uitmakend van het Dagelijks Beheer worden onder meer, maar niet uitsluitend, beschouwd

- het ondertekenen van de dagelijkse correspondentie;

- het kopen of verkopen van aile goederen of grondstoffen, het sluiten van alle contracten, opdrachten of aanbestedingen;

- bankverrichtingen in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van met name het openen van aile rekeningen in naam van de vennootschap bij een Bank of het postchequekantoor, deze rekeningen beheren, opzeggen, het incasseren en ontvangen van de Nationale Bani( van België, de Belgische Schatkist, van alle overheidskassen en alle mogelijke administraties, vennootschappen of personen, van aile sommen of waarden die zouden kunnen verschuldigd zijn aan de vennootschap, in hoofdsom, interesten en andere extra kosten om welke reden dan ook, en het daarvan behoorlijk en geldig kwitantie en kwijting verlenen in naam van de vennootschap, evenals het betalen in hoofdsom, interesten en andere extra kosten van alle sommen die de vennootschap zou verschuldigd kunnen zijn;

- aile postverrichtingen zoals het openen en het beheren van een postchequerekening, het ontvangen van een aangetekende zending met of zonder ontvangstbevestiging, het incasseren of uitgeven van postwissels en in het algemeen alles wat verband houdt met de tussenkomst van de postdiensten, waarbij elke directeur alleen zal handelen ten opzichte van deze diensten zonder dat hij/zij een voorafgaande delegatie van bevoegdheden zal moeten bewijzen;

- het opstellen van inventarissen van alle mogelijke goederen en waarden die aan de vennootschap kunnen toebehoren;

- de aanvraag tot inschrijving of wijziging in het register van rechtspersonen, de vertegenwoordiging voor aile openbare of privé-administraties, en de aansluiting bij aile mogelijke beroepsorganisaties.

9. Vertegenwoordiging van de vennootschap

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden.

De vennootschap wordt eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd, wat het dagelijkse bestuur aangaat, door bijzondere gevolmachtigden en dit binnen de perken van de hun verleende volmacht.

10. leder jaar wordt een algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur

11. Elk boekjaar telt twaalf maanden, gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder kalanderjaar.

12. Over het saldo van de netto winst beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van

stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

IV. De algemene vergadering heeft verleent aan de raad van bestuur de meest uitgebreide machten voor de

uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen en aan de notaris om de statuten te coördineren.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders komen in raad bijeen en nemen bij éénparigheid de volgende beslissing:

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De raad heeft gekozen als gedelegeerd bestuurder: de Heer Léon SEYNÀVE wonende te 8300 Knokke Zwlnlaart 7 die aanvaardt aan dewelke het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd, overeenkomstig artikel 19 van de statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEN UITTREKSEL

Notaris Gaétan BLEECKX

Gelijktijdige neerlegging van:

- een uitgifte van het proces-verbaal

- een exemplaar van de gecoördineerde tektst der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 15.11.2013 13662-0047-014
28/10/2013
ÿþ *11~w 7-.5 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

ius



be

a

Bt Ste

BRUSSEL

I ~ ZrOiKT 2015

Ondernemingsnr : 0877.016.689

Benaming

(voluit) : CONCEPTION ET DEVELOPPEMENT IMMOBILIER

(verkort)

Op de laatste blz. van L tik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Z3 DOORNVELD 165 -1731 ZELLIK

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 2/09/2013

De bijzondere algemene vergadering beslist om Seguro Capital BVBA (BE 0807.604.281), met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, Avenue W. Churchill 224, met vaste vertegenwoordiger de heer Cédric Fonteyne de Vielcroix te benoemen als bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar,

de heer Léon Seynave

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.10.2012, NGL 19.11.2012 12643-0354-012
15/06/2012
ÿþ Mod Wprd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



=iaioezsa*

$Rüsa!

o 6 »X eo1a~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0877.016.689

Benaming

(voluit) CONCEPTION ET DEVELOPPEMENT IMMOBILIER

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: SPHERE BUSINESS PARK Z3 DOORNVELD 122 - 1731 ZELLIK (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Raad van Bestuur beslist de maatschappelijke zetel vanaf 19 maart 2012 te verplaatsen van:

- Sphere Business Park Z3 Doornveld 122 te 1731 Zetfik

naar:

- Sphere Business Park Z3 Doornveld 165 te 1731 Zellik

Troismer BVBA

bestuurder

vertegenwoordigd door L. Seynave



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

~'l In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

` ~ ~5- ~bij g~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

u fetiss_17

a 3 JAN. 2012

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

*12013541*

111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0877.016.689

Benaming

(voluit) : CONCEPTION ET DEVELOPPEMENT IMMOBILIER (verkort) : CODEVIM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SPHERE BUSINESS PARK Z3 DOORNEVELD 122 - 1731 ZELLIK (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering dd. 17/06/2011

De Buitengewone Algemene Vergadering van 17/06/2011 aanvaardt, met ingang vanaf heden, het ontslag van onderstaande bestuurder:

- de heer Philippe Delhaes (NN70.08.03-027.51) , Rue du Hêtre Pourpre 74 à 4053 Chaudfontaine (Embourg)

Troismer BVBA

bestuurder

met vaste vertegenwoordiger de heer L. Seynave

17/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b IA

s

0 4 JAN. 2012

Griffie

Ondernemingsar : 0877.016.689

Benaming

(voluit} : CONCEPTION ET DEVELOPPEMENT IMMOBILIER (verkort) : CODEVIM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SPHERE BUSINESS PARK Z3 DOORNVELD 122 - 1731 ZELLIK (volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDER

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 12/10/2011 blijkt dat dhr. Léon Seynave met eenparigheid van stemmen herbenoemd werd als bestuurder van de vennootschap, voor een nieuwe periode van zes jaar, welke zal eindigen op de jaarvergadering die zal doorgaan in het jaar 2017.

Troismer BVBA

bestuurder

met vaste vertegenwoordiger de heer L. Seynave

Bijlagen- bij- et- Belgisch- Staatsblad =

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 10.11.2011 11605-0451-011
29/06/2011
ÿþ Md 2.1

Luik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Siaatsblad1-9106/161-1-a ----- - dii ------------- béké

Bijlagen bij liet Belgisch

BRUSSUk,

1 7 JUtillycp

Ondememingsnr 0877016689

Benaming

(voluil) Conception et Développement Immobilier

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Sphere Business Park, Z3, Doornveld 122, 1731 Zellik, België

Onderwerp akte : Benoeming van bestuurder

ALGEMENE BUITENGEWONE VERGADERING

Zijn hier aanwezig, de aandeelhouders

" Léon Seynave, wonende te Knokke Heist, Zwinlaan 7, eigenaar van 2000 (tweeduizend) aandelen,

" N.V. Lasmer, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1860 Meise, Bosweg 1, ingeschreven bij de Kruispuntbank van ondernemingen onder het nummer 0429.484.920, vertegenwoordigd door de afgevaardigde: bestuurder van de b.v.b.a. Troismer, vertegenwoordigd door Mr Léon Seynave, eigenaar van 2000: (tweeduizend) aandelen,

Bijzondere resolutie:

"

De aandeelhouders hier tegenwoordig wensen, met ingang van vandaag, de b.v.b.a. Troismer,.

vertegenwoordigd door Mr Léon Seynave aan te stellen als nieuwe bestuurder, voor een periode van zes jaar.

"

" Opgemaakt te Zellik, op 4 maart 2011

1111111,11110R111111111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/02/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 28.05.2010, DPT 04.02.2011 11026-0357-011
23/10/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 29.05.2009, DPT 15.10.2009 09814-0223-009
06/10/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 30.05.2008, DPT 30.09.2008 08766-0244-010
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 22.08.2007 07593-0334-009
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.09.2015, NGL 29.09.2015 15636-0482-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.05.2016, NGL 29.08.2016 16540-0509-014

Coordonnées
CONCEPTION ET DEVELOPPEMENT IMMOBILIER

Adresse
DOORNVELD 165 - SPHERE BUSINESS PARK Z3 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande