CONCEPTS AND CONSTRUCTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONCEPTS AND CONSTRUCTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.727.758

Publication

14/03/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grtffi`e der

Rechtbank van Koophandel

Leuven, de -- 3 MMMRî 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 3, XQ,1, 8

Benaming (voluit) : CONCEPTS AND CONSTRUCTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijnrode 95A

3460 Bekkevoort (Assent)

Onderwerp akte :Aanvulling bij akte verleden voor notaris Katia Denoo te Oostkamp de dato 18 december 2013 houdende oprichting van de BVBA CONCEPTS AND CONSTRUCTIONS

Als aanvulling bij de akte verleden voor notaris Katia Denoo te Oostkamp op 18 december 2013 kan gemeld worden dat de juiste overgangsbepalingen luiden als volgt:

« 1. Eventuele benoeming van commissaris(sen)

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boeklaar

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 september 2015.

3. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

4. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van` Vennootschappen, de verbintenissen die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert heden, overneemt Deze overname za! maar effect sorteren van zodra de vennootschap, rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens: onderworpen aan gezegd artikel 60, en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft: verworven, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht

Bij toepassing van artikel 13 van de statuten, wordt door de zaakvoerder(s) bijzondere volmacht verleend aan, B.A.S. BVBA, kantoor houdende te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 112E, evenals aan haar aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW nummer, van starterscheques of van vergunningen.

6. Vergadering van de zaakvoerder benoeming vast vertegenwoordiger

Voornoemde zaakvoerder, qualitate qua, heeft vervolgens - Heer VAN der STAPPEN Koen, voornoemd, benoemd tot (onbezoldigde) vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het bestuursmandaat in andere: rechtspersonen, onder de opschortende voorwaarde van de aanstelling tot bestuurder of zaakvoerder van de: andere rechtspersoon, opmerkende dat zijn benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen."

a_---------~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2014
ÿþ mod 11.1



; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ll





Neergelegd ter nri'it;;`

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 2 JAN, 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) :CONCEPTS AND CONSTRUCTIONS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijnrode 95A

3460 Bekkevoort (Assent)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoeming zaakvoerder(s)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 18 december 2013, BLIJKT dat door

1)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FR-PROJECTEN, met zetel te 9400 NINOVE,' Nederwijk 218, met ondernemingsnummer 0843.759.844 en met BTW-nummer 0843.759.844.

Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo op 15 februari 2012, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart daarna onder nummer 12048368, en waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 13 van de statuten door haar statutaire zaakvoerders, in die hoedanigheid benoemd ingevolge voormelde oprichtingsakte van 15 februari 2012, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 0843.759.844, te weten:

- De Heer ROELS Frank Gerard, geboren te Zele op 14 november 1958, nationaal nummer 58.11.14079.20, wonende te 9400 Ninove, Nederwijk 218, echtgenoot van mevrouw MUYLAERT Hilde, met wie hij gehuwd is onder het beheer van het stelsel der scheiding van goederen blijkens de bepalingen van zijn huwelijkscontract, verleden voor notaris Ingrid Evenepoel te Ninove op 13 december 2006, ongewijzigd tot op heden, zo hij verklaart.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C&C PROJECTEN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Smissestraat 91, met ondernemingsnummer 0807.113.046 en met BTW-nummer 807,113.046, met als vaste vertegenwoordiger de Heer CORNELIS Frederik Etienne Luc, geboren te Kortrijk op 3 mei 1971, nationaal nummer 71.05.03-349.20, wonende te 9700 Oudenaarde, Smissestraat 91, daartoe aangesteld ingevolge voormelde oprichtingsakte van 15 februari 2012, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 0843.759.844.

2) De Heer VAN der STAPPEN Koen, geboren te Leuven op 9 augustus 1970, nationaal nummer 70.08.09211.75, wonende te 3460 Assent, Rijnrode 95A, echtgenoot van Mevrouw WOUTERS An Paula Louisa, met wie hij gehuwd is onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, zo hij verklaart.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als

NAAM : CONCEPTS AND CONSTRUCTIONS

ZETEL : 3460 ASSENT, Rijnrode 95A

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, zoals door de comparanten wordt verklaard en erkend.

Dit kapitaal wordt verdeeld in honderd en twee (102) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderd en tweede (1/102de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de oprichting zal het kapitaal gestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij de KBC Bank te Halen, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Reserve-winst-vereffeningssaldo ; De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal

_jaarlijks door de algemene vergadering_ beslist_ worden, op voorstel vanhet bestuursorgaan. _ _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

13/01/2014

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



B¬ j de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken aasdan over aile door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten ln evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte storting en.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk ¬ s alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Worden als statutaire zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap

De BVBA FR-PROJECTEN, voornoemd

De Heer VAN der STAPPEN ((een, voornoemd

Die beiden hebben aanvaard.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. Bezoldiging

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

Bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht, Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in aile rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens twee, samen handelende, zaakvoerders vereist zijn.

in alle akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding « voor de BVBA "CONCEPTS AND CONSTRUCTIONS" ».

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(e) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door aile vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

- de ontwikkeling van residentiële bouwprojecten;

- de ontwikkeling van niet-.residentiële bouwprojecten;

- de algemene bouw van residentiële gebouwen;

- de algemene bouw van kantoorgebouwen;

- de algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen;

- slopen;

- het bouwrijp maken van terreinen;

- proetboren en boren;

- elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-

elektrotechnische installatiewerken, uitgezonderd aan gebouwen;

- loodgieterswerk;

- installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

- isolatiewerkzaamheden;

- overige bouwinstallatie;

- stukadoorswerk;

- schrijnwerk;

- plaatsen van vloer- en wandtegels;

- plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout;

- plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen;

- schilderen van gebouwen;

- schilderen van civiltechnische werken;

- glaszetten;

- overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- dakwerkzaamheden;

-waterdichtingswerken van muren;

- gevelreiniging;

- bouw van sierschouwen en open haarden;

- uitvoeren van metsel - en voegwerken;

- restaureren van bouwwerken;

- chapewerken;

- overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden;

- groothandel in hout;

- vermogensbeheer;

- handel in eigen onroerend goed;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen;

- verhuur en exploitatie van sociale woningen;

- verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen;

- verhuur en exploitatie van terreinen;

- bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis;

- ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters;

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen verwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhouding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium. Binnen dit kader mag de vennootschap, bijvoorbeeld met het oog op wederbelegging en opbrengst, onder andere overgaan tot het aankopen, verkopen, (laten) bouwen, ver- en/of ombouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, verhuren, onderverhuren, in pand geven of nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, en tot het sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen ; binnen hetzelfde kader mag de vennootschap onder meer alle roerende goederen en waarden beheren, en belangen nemen -op welke wijze ook- in andere vennootschappen en ondernemingen j, zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies].

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, Invoeren uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet verbaden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand januari om 18.00 uun indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





1. Eventuele benoeming van commissaris(sen)

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend ais algemene vergadering, besloten, in acht genomen

de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zef eindigen op 30 september 2016.

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

4. Verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert heden, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Aile verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60, en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

5, Volmacht

Bij toepassing van artikel 13 van de statuten, wordt door de zaakvoerder(s) bijzondere volmacht verleend aan B.A.S. BVBA, kantoor houdende te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 112E, evenals aan haar aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, aile verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren : het aanvragen of schrappen van een ondernemingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of van vergunningen.

6. Vergadering van de zaakvoerder benoeming vast vertegenwoordiger.

Voornoemde zaakvoerder, qualitate qua, heeft vervolgens - Heer VAN der STAPPEN Koen, voornoemd, benoemd tot (onbezoldigde) vaste vertegenwoordiger voor het uitoefenen van het bestuursmandaat in andere rechtspersonen, onder de opschortende voorwaarde van de aanstelling tot bestuurder of zaakvoerder van de andere rechtspersoon, opmerkende dat zijn benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen:

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(afgeleverd vôôr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel° Mevrouw Katfa Denoo, Oostkamp.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte de dato 18 december 2013







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONCEPTS AND CONSTRUCTIONS

Adresse
RIJNRODE 95A 3460 ASSENT

Code postal : 3460
Localité : Assent
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande