CONCOR FACILITY SERVICES, AFGEKORT : CFS

NV


Dénomination : CONCOR FACILITY SERVICES, AFGEKORT : CFS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 812.054.997

Publication

20/05/2014
ÿþmod 11.1

~LuikB.Y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14 0226

018

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophande.

te Leuver, de D 8 MDD ZQI4

DE GRIFFIER,

Griffie

j Ondememingsnr : 0812.054.997

Benaming (voluit) : CONCOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Haachtsebaan 119 3140 Keerbergen

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM, WIJZIGING DOEL, COORDINATIE en AANPASSING 1

STATUTEN, ONTSLAG en BENOEMING BESTUURDERS en GEDELEGEERD

BESTUURDER, BIJZONDERE VOLMACHT

1

ii Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op éénendertig maart

1j tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1sta registratiekantoor Antwerpen 1 op 3 april 2014, bladen: 24, verzendingen: 2, register 5, boek 215, blad 2, vak 10, ontvangen registratierechten: vijftig euro, voor de adviseur wn, (get.) De Beider M., blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de j: naamloze vennootschap CONCOR, met zetel te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 119 en dat de volgende 1. beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen :

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING NAAM 11

:i De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de

vennootschap te wijzigen in "CONCOR FACILITY SERVICES" afgekort "CFS" vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING DOEL

j 1. de voorfitter geeft voorlezing en uitleg van het verslag van de raad van bestuur betreffende de redenen om over ,,

te gaan tot wijziging van het doel; 1;

2. de voorzitter geeft voorlezing van de staat van actief en passief, welke niet ouder is dan drie maanden;

3. De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het doel van de

vennootschap integraal te wijzigen als volgt:

1.

,; "De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van i,

derden of in participatie met derden: 1:

1. Alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks off. onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die van aarde zouden zijn de verwezenlijking ervan uitte breiden of te vergemakkelijken.

2. Op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of; i; waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

3. Alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke;: j vennootschappen of ondernemingen.

4. Het nemen en/of beheren van participaties in andere professionele vennootschappen;! (Holdingvennootschap).

5. Het beheren van een onroerend of roerend vermogen, dit louter ten bate van eigen;; beroepsactiviteiten of ten bate van andere professionele vennootschappen bInnen dezelfde groep

jj 6. Alle schoonmaak-, reinigings- en onderhoudswerken en dienstverlening terzake; interventies inzake.! it milieubeheer, de levering, installatie, verhuur en uitbating van alle uitrustingen en bedrijfsmiddelen;= 1; (inclusief verbruiksartikelen), werfmethodes, computer- en communioatiesystemen en andere diensten die,; verband houden met schoonmaak, reiniging, onderhoud, veiligheid, bescherming, alarmbeheer,;; energiecontrole, en aanverwante domeinen inzake huishoudelijke diensten; advies aan derden over; voorgaande werkzaamheden. Hieronder is bijvoorbeeld begrepen: industriële reiniging (droogijsstralen, machinereiniging, productie en 1' technische installaties, elektriciteitskasten, lakstraten, 'cleanrooms' etc.), washroom diensten (waaronder interne en externe distributie van sanitaire benodigdheden); computer-, telefonie- en randapparatuur-

; reiniging, ruitenwasserij, beheer van afvalstromen (afvalstoffen en recuperatieproducten, zowel vaste, vloeibare als gasvormige met inbegrip van archieven ophalen, behandelen, sorteren, verwerken, ;j recycleren en vernietigen), car-wash, in het algemeen, alle activiteiten zoals beschreven in het Koninklijk Besluit van 30 december 1985 (Belgisch staatsblad van 24januari 1986) (en volgend regelgeving) over de 1; bevoegdheid van het paritair comité nummer 121 dat de schoon maakactiviteiten zonder reparatie en/of___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ontsmettingsactiviteiten organiseert, Adviesverlening en kwaliteitscontrole van schoonmaak en aanverwante diensten.

7. Het leveren van ondersteunende diensten en de coordinatie en/of de controle van de activiteiten van de vennootschappen die tot de Groep behoren, alsook van derden (waaronder in hun naam en voor hun rekening), waaronder: publiciteit, het verschaffen en goedkeuren van informatie, wetenschappelijk onderzoek, contacten met nationale en internationale autoriteiten, uitvoeren van de activiteiten op het vlak van Klantenprospectie en verkoop van goederen en diensten, marketingondersteuning, boekhouding, administratie personeelsbeheer, opleiding, IT ondersteuning, informatieverwerking, communicatie, thesauriebeheer en cash pooling, gebouwenbeheer, wagenparkbeheer, juridische ondersteuning, beheer van risico's, verzekeringen, arbeidsveiligheid en kwaliteit, alsook aile activiteiten die erin bestaan het voorgaande voor te bereiden of te ondersteunen,

Onder het begrip Groep wordt verstaan alle vennootschappen die verbonden zijn als gevolg van rechtstreekse of onrechtstreekse deelnemingen door een of meerdere onder hen, in één of meerdere vennootschappen.

Onder het begrip derden worden begrepen: een persoon of een organisatie, overheid, bedrijf, groep, instelling, etc. actief in alle mogelijke sectoren, waaronder, maar niet beperkt tot, de industrie, horeca, toerisme (hotel, vakantiehuis, recreatiepark, cruiseboot, etc.), entertainment sector, zakelijke dienstverleners, ICT bedrijven, gezondheidssector (ziekenhuis, service flat, rustoord, etc.), scheepvaart, etc.

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

Onder het doel is ook begrepen het beheer van faoilitaire middelen (waaronder gebouwen, terreinen, installaties en apparatuur) van derden middels facility management en/of de operationele uitvoering van faollitaire diensten ter ondersteuning van de activiteiten van deze derden. Hieronder valt het leveren van hospitality diensten. Deze dienstverlening in het hotelbedrijf kan activiteiten zoals beschreven in het Koninklijk Besluit van 4 oktober 1974 (Belgisch Staatsblad van 30 april 1975) (en volgende regelgeving daarover) over de bevoegdheid van het paritair comité nummer 302 voor het hotelbedrijf omvatten. Onder het voeren van het facility management van de klant wordt, onder andere, maar niet beperkt tot, begrepen:

Coördinatie van de facilitaire dienstleveringen, administratief facilitair beheer, financieel facilitair beheer (waaronder van derdengelden), management van medewerkers, commercieel facilitair beheer, optreden als tussenpersoon tussen de klant en derden, waaronder, leveranciers, beheerders, huurders, gebruikers, etc., contacten met de klant, afsluiten van contracten met de klant, afsluiten van contracten met derden, waaronder de leveranciers van de hieronder beschreven diensten en/of producten, waaronder in eigen naam of in naam van de klant en voor eigen rekening of voor rekening van de klant, beheerders, huurders, gebruikers, etc., coordinatie, opvolging van de uitvoering van voornoemde contracten en bemiddeling, project management, interim management, adviesverlening.

Onder het leveren van facilitaire diensten, wordt begrepen activiteiten omschreven hierboven en hierna.

De leveranciers hierna kunnen zijn: de vennootschap zelf, een andere vennootschap van de Groep waartoe de vennootschap behoort of een derde leverancier.

De vennootschap heeft verder de volgende activiteiten tot doel, voor zover zij hierover de nodige vergunningen heeft, in eigen onderneming, in uitbesteding, in onderaanneming of In beheer:

a) Cateringdiensten, waaronder, maar niet beperkt tot, wordt begrepen (a) bereiding van maaltijden in centrale keukens toebehorend aan de vennootschap en/of derden, verkoop van deze maaltijden en levering ervan, (b) verhuring van cateringdiensten in de meest uitgebreide zin van het woord, (c) uitbating van spijshuizen, bedrijfskantines en/of - restaurants, (d) bereiding van maaltijden 'à la carte' in directierestaurants, (e) bediening, (f) opvullen van frisdrank- en koffieautomaten, (g) organiseren van koffierondes, (h) klaarzetten van vergaderzalen, (i) organiseren van allerhande evenementen en activiteiten, waaronder evenementencatering, voor bedrijven, instellingen, overheid, organisaties etc voor hun personeel, cliënteel, leveranciers en andere derden, (j) catering bij sport-, culturele en andere manifestaties, (k) organiseren van feesten op locaties, (I) huur en verhuring, uitbating, aan- en verkoop van lokalen, ruimten en oppervlakten dienstig voor maaltijden, banketten, recepties, vergaderingen, conferenties en tentoonstellingen, (m) voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België als in het buitenland, (n) reiniging en onderhoud van de lokalen (bedrijfskantines, etc) waar de vennootschap diensten aanbiedt, (o) horecadiensten in de sector en in ondernemingen of insteilingen van klanten.

b) 'Office Support' diensten of service support diensten, waaronder, maar niet beperkt tot, wordt begrepen (a) archivering en beheer van documenten, (b) kopieer-, print- en drukwerkdiensten, (c) postkamerbeheer, (d) postbedeling, (e) koerierdiensten, (f) 'rail center' diensten, (g) beheer van meubilair, opslag, controle, onderhoud, herstelling, (h) interne verhuis, (i) interne logistiek en transport, (j) aankoop, verkoop, onderhoud en vervanging van planten en plantenbakken, (k) koop, verkoop, verhuring, fabricatie en inventarisatie van alle kantoren-, bureel-, informatica-, reproductie- en drukmateriaal en -toebehoren, (I) reprografie, (m) interne en externe distributie van dranken, eetwaren, sanitaire benodigdheden en andere, (n) onthaal-, telefonie-, reservatie-, receptie- en hostessendiensten, (o) verlenen van uitvoerende ondersteunende diensten in onderhoud, herstelling en beheer van informatie en communicatie technologie apparatuur ('ICT-apparatuur) in de meest ruime zin, waaronder, maar niet beperkt tot, wordt begrepen, de inventarisatie en het etiketteren van hardware en software, de voorbereiding van de installatie van werkplekapparatuur, de installatie en configuratie van werkplekapparatuur, het leveren van technische assistentie, het upgraden van hardware en software, het verplaatsen van werkplekapparatuur, het reinigen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

en preventief onderhouden van hardware, specialistisch reinigen na rook-, roet- en waterschade, (p) gebouw- en projecteninrichting ('refurbishment'), (q) management van alles wat bij hel voorgaande hoort of bevorderlijk kan zijn. (r) aankopen, verkopen, huren en verhuren van alle bureau- en informaticamaterieel, telefoon, gsm, fax

o) Diensten inzake gebouwbeheer (inzake gebouwen, terreinen, werkomgevingen, installaties, productielijnen, etc.), waaronder maar niet beperkt tot, wordt begrepen, controle, onderhoud, herstelling en beheer van gebouwen, terreinen werkomgeving(en), installaties en/of productielijnen van bedrijven, organisatie en/of instellingen en/of eigen onroerend goed, waaronder, maar niet beperkt tot (a) onderhoud, herstelling, en beheer van alle roerende en onroerende goederen, (b) renovatiewerken (elektriciteitswerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, behangen en schilderwerken), (c) reinigen van airco en luchtkanalen, (d) verwarming, (e) dieptereiniging van sanitaire installaties, (f) HVAC, (g) metaalconstructies, (h) isolatiewerken, (i) allerhande klusjes ('handyman'), (j) groenonderhoud, alle werken en diensten in verband met onderhoud en aanleg van grasperken, planten, bomen, opritten, stuiken, evenals aankoop, verkoop en verhuur van planten en plantenbakken, (k) ongediertebestrijding, (I) huur, verhuur, :bemiddeling, koop, verkoop, financieringshuur of leasing van roerende en onroerende goederen, (m) bouw; verbouwing, inrichting, exploitatie, realisatie, onderhoud, beheer, bewaking en beveiliging van alle roerende en onroerende goederen, (n) de activiteit van syndici van verenigingen van mede-eigenaars en/of van rentmeesters van onroerende goederen, activiteit van vastgoed makelaar; conciërgeactiviteiten, (o) controleren en opvolgen van huurders-, gebruikers- en eigenaarsverplichtingen, (p) het uitvoeren van technische audits, (q) riskmanagement en het doen verzekeren, (r) aankleden van gebouw en ruimtes (decoratie, kerstbomen, etc.), (s) sneeuwruimen. (t) verkoop in groot- en kleinhandel, invoer en uitvoer van; bouwmateriaal, elektrische en elektronisch materiaal, sanitaire installaties en loodgieterij

d) Werkzaamheden op werven organiseren, controleren, opvolgen en coördineren.

e) Linnen, kledingstukken, beddengoed en schoenen aankopen, wassen, reinigen, verven, ontvetten, strijken en nieuwstrijken, droogwassen, herstellen en verhuren, alsook het optreden als depot voor die activiteit.

f) Alle werken en diensten in verband met demontage, onderhoud, herstelling en herbevestiging van zonneblinden, lichtarmaturen en niet-poreuze materialen.

g) De engineeringactiviteiten in de ruimste zin van het woord en onder meer bestaande uit het doen van ; opzoekingen en studies slaande onder meer de inventaris van hulpmiddelen, marketing-,

uitvoerbaarheids- en op rentabiliteitsstudies, detailstudies, het maken van tekeningen, modellen,

ontwerpen vereist voor de uitvoering van projecten, het geven van bijstand bij aanvragen van financieringen, offertes, kwaliteitsonderzoeken, of exploitatie zelf, de opleiding van het personeel, en het uitoefenen van toezicht, leiding en coördinatie bij de besteding van budgetten, de inbedrijfstelling van installaties etc.

h, Het leveren van diensten en materiaal voor installaties voor airconditioning, sanitaire installaties en loodgieterij.

i. De koop, verkoop, de verhuring, het beheer en de exploitatie van alle voertuigen en toebehoren, met of zonder chauffeur.

j. Het verlenen van ondersteunende diensten in onderhoud en beheer van hardware in de ruimste zin van het woord, waaronder begrepen doch zonder beperking tot, de specialistische reiniging van hardware, verhuizen van werkplekapparatuur, integraal refurnishment, management van alles wat daartoe behoort of bevorderlijk kan zijn; de studie, de adviesverlening de expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de hiervoor beschreven activiteiten.

k. Het verstrekken van advies en uitvoeren van werken In de ruimste zin van het woord aan scheepvaart en industrie.

I, Het invoeren, uitvoeren, vervoeren, kopen en verkopen van chemicaliën, chemische producten en chemische bijproducten, welke ook hun benaming is.

m. Het in- en uitpakken, sorteren, laden en lossen en transportklaar maken van alle soorten producten, materialen en goederen.

n. Diensten die vallen onder de noemer housekeeping diensten en/of rooms division services: bv. in de toerisme sector (hotels, etc.) diensten, ook wel "hand en spandiensten" genoemd, zoals hierboven reeds vermeld (bv. reiniging van kamers en aanhorigheden, reiniging van gemeenschappelijke ruimtes, logistieke ondersteuning ais aanvullen van minibars) en andere zoals opmaak van hotelkamers (opmaak bedden, plaatsen van folders en ander drukwerk, afwas, droogkuis van gordijnen, herstellen van linnen, strijk, etc.), verzamelen van verloren voorwerpen, aan- en afbrengen van linnen, leveren van management (gouvernante, Head Housekeeping) en supervisie (kwaliteitscontrole en omkadering personeel), daarnaast ook stewarding, nachtpermanentie, receptiepersoneel hotel desk,

night audits, goods receiving (Food & Beverage controller), bagagist, conciërge, etc.

o. de dienstverlening in de ruimste zin van het woord en tewerkstelling van personen in activiteiten van hospitalen, ziekenhuizen, service flats, rustoorden, en aile andere instellingen en organisaties van de verzorgende sector.

p. De dienstverlening in de ruimste zin van het woord en tewerkstelling van personen in de activiteiten die vallen onder het hotelbedrijf (hotels, restaurants, cafés, motels, logementen, pensions, homes, rusthuizen, slaapwagens, restauratiewagens, buffetwagens, snackbar-dienst van de treinen, traiteurs, messes, kantines, privékringen, bars, snackbars, zelfbediening, automaten, buffetten, toonbanken, banketsalons die niet bij een kleinbanketbakkerij behoren; alle gelegenheden waar tegen betaling reizigers, toeristen, kostgangers of betalende gasten worden ontvangen en, in het algemeen, alle gelegenheden waar tegen betaling dranken warden besteld, maaltijden worden opgediend of logies worden verschaft).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n (en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

tI e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

q. De verkoop, fabricatie, verhuring en handel in het algemeen van materialen, producten, materieel of toestellen van eender welke aard; natuurlijke mechanisch, chemisch of andere, en nuttig of nodig voor de uitvoering op om het even welke manier van voormelde werken, daarin inbegrepen informatica-verbruiksartikelen, informatica- materiaal en software.

r. Het toekennen van concessies, brevetten, licenties, know-how en andere rechten en gelijkaardige diensten.

s. Alle activiteiten uit te oefenen inzake coördinatie, financiering en ondersteunen van verbonden vennootschappen of vennootschappen waarmee een deelnemingsverhouding bestaat, met inbegrip van de terbeschikkingstelling van personeel aan deze vennootschappen en het stellen van zekerheden voor hun schulden.

DERDE BESLUIT: COORDINATIE en AANPASSING STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen am de huidige statuten te vertalen in het Nederlands, aan te passen aan voorgaande besluiten en aan het nieuwe Wetboek Vennootschappen. VIERDE BESLUIT: ONTSLAG en BENOEMING BESTUURDERS en GEDELEGEERD BESTUURDER De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag te aanvaarden van de huidige bestuurders en gedelegeerd bestuurder, zijnde:

- De heer Yves Huysman, wonende te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Concor Technics, met zetel te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 119 bus 5, BTW BE0821.975.129, rechtspersonenregister Leuven, met als vaste vertegenwoordiger de heer Yves Huysman, voornoemd.

Hun ontslag is reeds ingegaan op één januari tweeduizend veertien.

Aansluitend beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen om de volgende bestuurders te benoemen:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Manaty Investments, met maatschappelijke zetel te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171, BTW 6E0830.128.671, rechtspersonenregister Leuven, met als vaste vertegenwoordiger de heer Yves Huysman, voornoemd.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Concor Technics, met zetel te 3140 Keerbergen, Haachtsebaan 119 bus 5, BTW BE0821.975.129, rechtspersonenregister Leuven, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Nancy Ponsaerts, wonende te 3150 Haacht, Sint-Adriaanstraat 171.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid S&L, met zetel te 3201 Aarschot (Langdorp), Wandeleerstraat 33, BTW BE0844.653.432, rechtspersonenregister Leuven, met als vaste vertegenwoordiger de heer Valére Somers, wonende te 3201 Langdorp, Wandeleerstraat 33.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid X-imus, met zetel te 2820 Bonheiden,

Dorsthoeveweg 4, BTW 6E0810.025.917, rechtspersonenregister Mechelen, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Gunter Vanhasbroeck, wonende te 2820 Bonheiden, Dorsthoeveweg 4,

De heer Yves Huysman, voornoemd, wordt eveneens benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Deze mandaten hebben een duur van zes jaar te rekenen vanaf één januari tweeduizend veertien en zijn

onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Marc Claes, Ezaart 40 bus 4 te

2400 Mol om

bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte

tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 15.07.2014 14311-0136-017
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 24.07.2013 13344-0253-018
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 06.07.2012 12274-0320-018
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 13.07.2011 11301-0356-017

Coordonnées
CONCOR FACILITY SERVICES, AFGEKORT : CFS

Adresse
HAACHTSEBAAN 119 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande