CONFORT ET BIEN-ETRE A DOMICILE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONFORT ET BIEN-ETRE A DOMICILE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.782.284

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 30.09.2014 14623-0178-006
20/10/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelogeontvartoen op

09 OKT. 2014

ter griffie vanGeefigiederiandstalige

1111gRell

be

St;

Ondernemingsnr : 0846.782.284

' Benaming

(voluit) : Confort et Bien-Être À Domicile

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1970 Wezembeek-Oppem, Mechelsesteenweg 160/2

Onderwerp akte: Rechtzetting publikatie oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bénédicte Célis, notaris met standplaats te Wezembeek-Oppem, op 19 juni 2012, "Geregistreerd te kantoor Overijse, de 27 juni 2012, zes bladen, geen verzendingen, Boek 129, blad 74 vak 20. Ontvangen : vijfentwintig euro. De Ontvanger, getekend, K. Guns", onder meer dat:

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jean hee eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en ze worden afgesloten op 31 december 2013 (en niet op 30 december 2013 zoals verkeerdelijk aangegeven in de oorspronkelijke publikatie),

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Célis, notaris.

" *- - rechtbailk-vari-1(1:56pheiciel Brussël

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

22/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

u

*13159909*

II

1 1 OKT 2013

BRUXELLES.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch gtaatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0846.782.284

Benaming

(voluit) : Confort et Bien-être à Domicile

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Mechelsesteenweg 150, 1970 Wezembeek-Oppem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering van 26/06/2013 heeft het ontslag aanvaard van Mevr. Siraj Hafida, Pok werd volledige décharge verleend voor de duurtijd van haar mandaat"

Valerie Droeshout

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van turk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/07/2012
ÿþ Mod 2.0

I

e i7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~ e) JUIN 2g2

~~ ~

~r~~ ~~~~

1111111111111111 I

*12116442*

be St

iu

Ondememingsnr :8%(.9-82 " 28'y

Benaming

(voluit) : Confort et Bien-Être À Domicile

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1970 Wezembeek-Oppem, Mechelsesteenweg 15012 Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bénédicte Célis, notaris met standplaats te Wezembeek-Oppem,' op 19 juni 2012, v66r registratie, dat:

1.Mevrouw DROESHOUT Valérie Yvonne Charline, geboren te Etterbeek op 19 december 1971, echtgenote van de heer COPPENS Christophe, wonende te 3090 Overijse, Mozartiaan 3.

2.Mevrouw SIRAJ Hafida, geboren te Mechelen op 16 Juli 1983, echtgenote van de heer JOUHRI Abdel, wonende te 1081 Koekelberg, Omer Lepreuxstraat 4 bus ET03.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen: NAAM: CONFORT ET BIEN-ÊTRE À DOMICILE

ZETEL: Mechelsesteenweg 150/2, 1970 Wezembeek-Oppem.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: 18.600,00¬ , vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL: Mevrouw DROESHOUT Vatérie, voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen en Mevrouw SIRAJ Hafida, voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93) aandelen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE79 0016 7383 5333, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door: voormelde financiële instelling op 19 juni 2012 afgeleverd bankattest dat door de notaris op het kantoor bewaard zal worden.

De inschrijvers verklaren dat het maatschappelijk kapitaal werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ), in verhouding tot hun aandelenbezit.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar; het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op 30 december 2013.

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), ai dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1, Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte. 2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Worden benoemd tot niet-statutaire

Op de iaatslc brz van Lurk B vermelden Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanz¬ erl van derden te vertegenwoordigen

Verssi : Naarn en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders voor onbeperkte duur : mevrouw DROESHOUT Valérie, voornoemd en mevrouw SIRAJ Hatida, voornoemd. Zij treden afzonderlijk op.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in participatie met derden, willekeurige diverse activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

Het organiseren, beheren en de opvolging van het comfort van personen, zodanig dat zij in hun huiselijke omgeving kunnen blijven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de vijftiende van de maand mei om twintig uur; indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volte dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Célis, notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING ;

-de uitgifte van de oprichtingsakte.





Voor-behot*Ien

aan het 'Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
CONFORT ET BIEN-ETRE A DOMICILE

Adresse
MECHELSESTEENWEG 150, BUS 2 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande