CONQUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONQUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.784.847

Publication

17/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-11-2014

Griffie

*14310714*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567784847

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Conqur

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte op 3 november 2014 verleden door Veerle Geens, notaris te Mechelen, dat een

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door :

De heer DE SMEDT Hans Antoon Dora, geboren te Mechelen op 19 augustus 1982, (NN 82.08.19-

345.87), ongehuwd, wonende te 3120 Tremelo, Grootlosestraat 14 /F.

Naam: Conqur

Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 3120 Tremelo, Grootlosestraat 14 /F

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

alleen of in samenwerking met derden:

1) alle welkdanige verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op de zogenaamde  consultancy in de meest ruime betekenis, omvattend onder meer - doch zonder dat dit beperkt is tot - uitvoeren van studies, het verstrekken van professionele en onafhankelijke adviezen en het verrichten van diensten aangaande om het even welk aspect van het bestuur, het beheer (omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief, financieel en het personeelsbeheer), het beleid, de marktstudie, de reclame, de sponsoring, de public relations of de bedrijfsvoering van een vennootschap, onderneming, bedrijvigheid, openbaar bestuur, beroepsvereniging, organisatie, vereniging of enig onderdeel daarvan, alsook ten behoeve van zelfstandigen of beoefenaars van vrije beroepen

2) het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake bovenvermelde alsmede financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, verenigingen en particulieren.

3) het optreden als tussenpersoon in de handel;

4) het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, te gelde maken en valoriseren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, met uitzondering van de activiteiten die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs;

5) het verwerven van participaties, onder eender welke vorm, in alle nijverheids-, handels-, financiële, onroerende en andere vennootschappen en ondernemingen, bestaande en nog op te richten, alsmede alle investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze die door de wet voorbehouden zijn aan depositobanken;

6) het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze participaties of belangen;

7) het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen, waarin zij een belang of deelneming heeft;

8) op om het even welke wijze verwerven, uitbaten, te gelde maken en vervreemden van alle intellectuele rechten, tekeningen, modellen, het verwerven of toestaan van licenties dienaangaande.

9) het schrijven van programma s, adviesverlening en analyse ervan.

10) de inrichting en organisatie van alle opleidingen en trainingen inzake het bovenstaande; het

Onderwerp akte :

Grootlosestraat 14/F 3120 Tremelo

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

schrijven en uitgeven van opleidingscursussen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke -, commerciële -, industriële -, financiële -, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De samenstelling en het beheer van een onroerend of roerend vermogen, onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Daarnaast mag zij alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij mag op gelijk welke wijze deelnemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke een zelfde, een analoog, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of van die aard zijn, dat ze de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, haar grondstoffen verschaffen of de afzet van haar producten en diensten vergemakkelijken.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door achttien duizend zeshonderd (18.600) aandelen die elk één / achttien duizend zeshonderdste (1/18.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst door.

- De heer DE SMEDT Hans voormeld, comparant sub 1, voor achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volstort ten belope van achttienduizend zestienhonderd euro (18.600,00 EUR)

Hetzij in totaal achttien duizend zeshonderd (18.600) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die elk één / achttien duizend zeshonderdste (1/18.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Overdracht van aandelen: in de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald. Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december.

Reserves: Van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering anders zou beslissen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden

toegekend.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering - voorwaarden toelating- stemrecht:

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op 1 mei om 19.00 uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. De oproeping tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffening: Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

De benoeming van elke vereffenaar dient te worden bevestigd door de rechtbank van koophandel. Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Oprichtingskosten:

De kosten, uitgaven, lasten en vergoedingen die ten laste van de vennootschap vallen wegens haar oprichting, bedragen bij benadering 1.279,97 euro.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de comparanten handelend als Algemene Vergadering, volgende beslissingen genomen:

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 1 mei 2016.

3. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

" De heer De Smedt Hans, voormeld.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

1. Alhier aanwezig heeft hij zijn opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet. Elke zaakvoerder kan individueel handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden.

2. De vergadering verklaart dat er geen verbintenissen werden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

3. Aan AT Consultants bvba, Kleine Steenweg 193B, 2221 Booischot, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de BTW- en andere fiscale administraties en bij de sociale instanties,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze vennootschap dienen te worden

vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande

de vennootschap, bij gezegde instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Veerle Geens, notaris te Mechelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt voor het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 14.06.2016 16180-0131-010

Coordonnées
CONQUR

Adresse
GROOTLOSESTRAAT 14/F 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande