CONSULTANCY S.V.

Société en commandite simple


Dénomination : CONSULTANCY S.V.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.397.508

Publication

08/12/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

28 NOV 2011

Griffie

I1II (IlI tIII (11 Ili 11l( 1Ili flI (11 lII

*11166A09+

V~ betel

aai

Bel Staa

Benaming : S.V. CONSULTANCY

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 1850 GRIMBERGEN , LINTKASTEELSTRAAT 34

Ondernemingsnr : ío$` O 3 S1 g

Voorwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Bij beslissing van de algemene vergadering van 08 oktober 2011 werd beslist om Mevrouw VERHELPEN Elise, woonachtig te 1850 Grimbergen, Lintkasteelstraat 34 als bijkomende zaakvoerder te benoemen. Daarnaast werd beslist dat het mandaat van beide zaakvoerders onbezoldigd zal zijn.

10/10/2011

SCHEERLINCK H

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s

~ NJ OCT. 2

011

Griffie

1111111,J11111!IIIIM1111111111

Vo beho

aan

Belg Staat

Benaming : S.V. CONSULTANCY

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 1850 GRIMBERGEN , LINTKASTEELSTRAAT 34

Ondernemingsnr: 8e/o. 391-, 5o8

Voorwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP

Op 03 oktober 2011 wordt door volgende partijen overeengekomen tot oprichting van een gewone commanditaire vennootschap :

Als werkend vennoot : de Heer SCHEERLINCK Hedwig, woonachtig te 1850 Grimbergen, Lintkasteelstraat 34 met nationaal nummer 57.03.11-337.66

Als stille vennoot : Mevrouw VERHELPEN Elise, woonachtig te 1850 Grimbergen, Lintkasteelstraat 34 met nationaal nummer 58.04.28-060.55

1) Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de naam S.V. CONSULTANCY

2) Maatschappelijke zetel

De vennootschap zal haar maatschappelijke zetel houden te 1850 Grimbergen , Lintkasteelstraat 34. De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de maatschappelijke zetel te verplaatsen binnen het Vlaams Gewest en het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

3) Het doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

a) onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

- de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de

verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie;

- tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

b) Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

c) de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijke voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand er> advies, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat: organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelingen met leveranciers en klanten; het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

f) Adviesverlening ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit van bedrijven en diensten.

g) Het opleiden van mensen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

4) Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk wordt vastgesteld op 10.000,00 Euro verdeeld over 100 aandelen. Het kapitaal wordt

volledig volstort en wordt als volgt verdeeld :

SCHEERLINCK Hedwig 9.000 euro, zijnde 90 aandelen

VERHELPEN Elise 1.000 euro, zijnde 10 aandelen

5) Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor een onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte bij de Rechtbank van Koophandel. De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan.

6) Beherende en stille vennoot

De Heer Hedwig SCHEERLINCK is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt voortaan de beherende

vennoot genoemd. Mevrouw Elise VERHELPEN is de stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden

en verliezen van de vennootschap dan ten belope van hetgeen zij heeft ingebracht

in de vennootschap.

7) Bestuur

Er kunen een of meerdere zaakvoerders benoemd worden binnen de vennootschap. Heden wordt de Heer Hedwig SCHEERLINCK aangesteld als enige niet-statutaire zaakvoerder. De zaakvoerder is bevoegd alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

8) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 oktober tot 30 september van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 3 oktober 2011 en loopt tot 30 september 2012.

9) Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel op de tweede dinsdag van de maand maart om 19 uur. Hij zal bijgevolg voor de eerste keer gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart 2013.

E Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Hetgeen niet uitdrukkelijk werd opgenomen in de statuten wordt geregeld door de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt in drievoud

Grimbergen, 03 oktober 2011

"

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONSULTANCY S.V.

Adresse
LINTKASTEELSTRAAT 34 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande