CONTIMAC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONTIMAC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.303.732

Publication

07/03/2014
ÿþ Modwoid 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I~uie~iiudi~~awu

behoudE 14 5796

aan hei

Belgisc

Staatsbil





BRUSSEL

2 6 FEB 2014

4

Griffie

Ondernemingsnr : 0435.303.732

Benaming

(voluit) : CONTIMAC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse (Mollem), Z5 Mollem 440

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537 W.I.B. 1992 - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 5 februari 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van :

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin uiteengezet wordt waarom zowel de nieuwe inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap, en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag van de bedrijfsrevisor nagenoemd, voor wat betreft de inbreng in natura;

b) het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co" te Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Degryse  bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse.

2) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van drie miljoen zeshonderd eenendertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 3.631.407,99), om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te brengen op drie miljoen zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 3.650.000,00), De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in natura en gaat gepaard met de uitgifte van driehonderd tweeëntachtig (382) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Deze aandelen worden onderschreven aan de prijs van afgerond negenduizend vijfhonderd en zes euro dertig cent (¬ 9.506,30) per aandeel en volledig volgestort worden.

a) Verslag van de revisor.

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co" te Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Degryse  bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, heeft, bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, een verslag, opgesteld naar aanleiding van voorschreven inbreng in natura waarvan de conclusies ais volgt luiden:

Vil Conclusies

De inbreng in natura ten belope van ¬ 3.631.407,99 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA Contimac bestaat uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan Kristina DE RiDDER en aan Stefaan DE RiDDER.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10

%;

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 20/12/2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor er zover geen

___ _ kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

. i

a. de beschrijving van elke- inbreng in nature beantwoordt aasde normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid:

b. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 382 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap BVBA Contimac en worden voor 191 aandelen toegekend aan de heer Stefaan De Ridder en voor 191 aandelen toegekend aan mevrouw Kristina De Ridder.

wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst, Op 16 januari 2014

Burg, BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan I7egryse --zaakvoerder (getekend)

b) Verslag van de zaakvoerder.

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen werd door de zaakvoerder verslag uitgebracht met betrekking tot hogergemelde inbreng in natura, in welk verslag uiteengezet wordt waarom gezegde inbreng van belang is voor de vennootschap en waarom, desgevallend, afgeweken wordt van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

3) De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissing(en) en aan de huidige vennootschapswetgeving. Artikel 5 der statuten wordt dienovereenkomstig aangepast en luidt voortaan als volgt :

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drie miljoen zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 3.650.000,00) en volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd tweeëndertig (532) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/ vijfhonderd tweeëndertigste (1/532ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan tweehonderd zesenzestig (266) aandelen van categorie A, genummerd van één (1) tot en met tweehonderd zesenzestig (266) en tweehonderd zesenzestig (266) aandelen van categorie B, genummerd van tweehonderd zevenenzestig (267) tot en met vijfhonderd tweeëndertig (532).

De bijzondere rechten, verbonden aan elke categorie van aandelen zijn gespecifieerd in artikel 9bis, Ster, 9quater en 9quinquies van de statuten.

4) De algemene vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot het opmaken van de coördinatie van statuten.

5) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de aangestelden van Marel bvba, 0466459637, lzegemsestraat 52A, 8800 Rumbeke,

teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B,T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde tekst der statuten, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.08.2013, NGL 20.08.2013 13440-0141-017
24/01/2013
ÿþMotl Word 11.1

ti

Ondernemingsnr : .0435.303.732

Benaming

(voluit) : CONTIMAC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse (Mollem), Z5 Mollem 440

(volledig adres)

Onderwerp akte : CREATIE CATEGORIEEN AANDELEN -- BEPERKING OVERDRACHT - ONTSLAG, BENOEMING ZAAKVOERDERS - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 19 december 2012, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering beslist de bestaande aandelen op te splitsen in een categorie A aandelen en een categorie B aandelen.

De categorie A bestaat uit de aandelen, toegekend aan mevrouw Maria Kristina De Ridder, in volle cf blote eigendom of in vruchtgebruik (zie aanwezigheidslijst onder 1.)

De categorie B bestaat uit aandelen, toegekend aan de heer Stefaan De Ridder, in voile of blote eigendom of in vruchtgebruik (zie aanwezigheidslijst onder 2.),

2) De algemene vergadering beslist de overdracht van aandelen te beperken.

3) A. De algemene vergadering beslist 1) mevrouw Maria Kristina De Ridder, wonende te 1730 Asse, Pameibfok 8 en 2) de heer Stefaan De Ridder, wonende te 1755 Gooik , Eeckelstraat 12 bus 0101, te ontslaan uit hun functie van statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Er wordt hen decharge verleend omtrent de uitoefening van hun mandaat onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening.

B) De algemene vergadering beslist twee statutaire zaakvoerders aan te stellen voor onbepaalde duur

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Pamei", ondernemingsnummer 0807.150.559, met zetel te Pameiblok 8 te 1730 Asse vast vertegenwoordigd door meur. De Ridder Kristien, wonende zelfde adres

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D'Hoogpoort, ondernemingsnummer 0841.419.669, met zetel te Eeckelstraat 12 te 1755 Gooik vast vertegenwoordigd door mr. De Ridder Stefaan, wonende zelfde adres.

Alle voornoemde bestuurders verklaren, tegenwoordig en vertegenwoordigd als gezegd, hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

4) De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en

aan de huidige vennootschapswetgeving

De artikelen der statuten worden volledig herschreven en hernummerd zodat de tekst der statuten voortaan

in zijn totaliteit als volgt luidt

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft als naam "CONTIMAC",

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse (Mollem), Z5 Mollem 440.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerders bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kentoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

De aankoop, verkoop van machines en dit zowel in binnen- en buitenland als kleinhandel en als

groothandel, als hoofdhandelaar, agent, commissionair, of tussenpersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM] ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







V beh

aa

Bel Sta

ins

AA

II

*13014071*

MUSS;EL

1 1 JAN 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

bntwerp, fabricatie, aan- en verkoop van electronische apparatuur, hardware en software, als fabrikant, hoofdhandelaar, agent, commissionair of tussenpersoon.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat, en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. de lijst is exemplatief en niet beperkend,

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van en wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij het vermogen van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door één vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 18.592,01 en volledig geplaatst,

Het is vertegenwoordigd door 150 aandelen, zonder nominale waarde, die elk11150ste van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan 75 aandelen van categorie A, genummerd van 1 tot en met 75 en 75 aandelen van categorie B, genummerd van 76 tot en met 150, en volgestort ten belope van 6.197,34.

De bijzondere rechten, verbonden aan elke categorie van aandelen zijn gespecifieerd in artikel 9bis, Ster, 9quater en 9quinquies van de statuten.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan twee of een veelvoud van twee zaakvoerders, niet dien verstande dat elke categorie aandelen vertegenwoordigd wordt door evenveel zaakvoerders,

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Een niet statutair zaakvoerder wordt, behoudens andersluidende beslissing, door de algemene vergadering benoemd voor onbepaalde duur en is door haar steeds afzetbaar,

Worden aangesteld als statutair zaakvoerder

a)De bvba De Pamei bvba, 0807150559,Pameiblok 8 te 1730 Asse, vast vertegenwoordigd door mevr. De Ridder Kristien, wonende zelfde adres

b)De bvba D'Hoogpoort bvba, 0841419669, Eeckelstraat 12 te 1755 Gooik vast vertegenwoordigd door mr. De Ridder Stefaan, wonende zelfde adres,

die verklaren dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen het aanvaarden ervan verzet.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte ais eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan derden tenzij bewezen wordt dat deze laatsten hiervan kennis hadden of, gelet op de omstandigheden, hiervan niet onwetend konden zijn ; bekendmaking van de statuten in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad is evenwel hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks van verrichtingen, een te nemen beslissing of bij de uitvoering ervan, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden zich te gedragen naar de bepalingen van artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

ALGEMENE VERGADERING

, e -. , 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge be jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei om 10.00 uur. indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, die samen minstens éénlvijfde van de aandelen bezitten, erom verzoeken.

Aan de houders (zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar) van aandelen , obligaties of certificaten die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de zaakvoerder(s) en aan de commissaris(sen) worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld;deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel , uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de houders van aandelen (zowel aan de vruchtgebruiker als aan de blote eigenaar), aan de zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) een afschrift gezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als aile vennoten er mee instemmen te vergaderen. In dit geval

kan iedere (zowel vruchtgebruiker ais blote eigenaar),vennoot, obligatiehouder of houder van een certificaat, dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van de hierboven vermelde stukken verkrijgen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

ln afwijking van het bepaalde in het vorige lid,vereist elke wijziging van de statuten van de vennootschap een meerderheid van twee derden van de uitgebrachte stemmen,tenzij het Wetboek van vennootschappen een grotere meerderheid bepaalt.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om op aile algemene vergaderingen aanwezig te zijn. Zij kunnen elk,voor zover zij aan de daartoe gestelde voorwaarden voldoen, het vraagrecht uitoefenen.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten worden verleden. Indien wordt geopteerd voor dergelijke procedure van schriftelijke besluitvorming,dan zal het bestuursorgaan,samen met het rondschrijven terzake, aan de houders van aandelen op naam (zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar) en aan de eventuele commissaris(sen),een afschrift toezenden van de stukken,die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker dit ongeacht de aard van de algemene vergaderingjaarvergadering,bijzondere algemene vergadering of buitengewone algemene vergadering). Een en ander doet evenwel geen afbreuk aan de regeling voorzien in artikel 6 van deze statuten inzake de uitoefening door de blote eigenaar van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend

wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt, met dien verstande dat maximum 30% van de winst mag uitgekeerd worden aan de vennoten tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering genomen met 213 van de uitgebrachte stemmen.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder aile aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

Indien in het kader van de sluiting van de vereffening tot uitkering van een liquidatiebonus wordt besloten,komen-wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn-de toegekende activa voor de blote eigendom aan de blote eigenaars van de aandelen toe en het vruchtgebruik van de toegekende activa aan de vruchtgebruikers van de aandelen, dit bij toepassing van het principe van de zaakvervanging .Indien tot de uitgekeerde activa geldsommen behoren dan komen deze in blote eigendom toe aan de blote eigenaars van de aandelen op last evenwel voor de blote eigenaars om bij toepassing van het principe van zaakvervanging de ontvangen geldsommen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruikers die zodoende hun vruchtgebruik zullen uitoefenen op deze geldsommen.

5) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de aangestelden van Marel bvba, 0466459637, Izegemsestraat 52A, 8800 Rumbeke,

teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de' B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen. wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

oehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

...._.\\;_.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 27.06.2012 12223-0007-016
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.10.2011, NGL 31.10.2011 11595-0248-016
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 22.09.2010 10549-0300-015
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 16.06.2009 09238-0193-014
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 04.06.2008 08192-0104-014
02/10/2007 : BL511008
12/07/2007 : BL511008
10/10/2005 : BL511008
20/07/2005 : BL511008
24/05/2004 : BL511008
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.07.2015, NGL 06.08.2015 15403-0034-017
20/05/2003 : BL511008
04/10/2002 : BL511008
30/05/2000 : BL511008
01/01/1997 : BL511008
07/10/1988 : BL511008

Coordonnées
CONTIMAC

Adresse
Z5 MOLLEM 440 1730 MOLLEM

Code postal : 1730
Localité : Mollem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande