COOBRA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOBRA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 422.199.725

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 11.07.2013 13295-0354-042
06/02/2013
ÿþ Mod Word 15,7

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111(1)111111111

*13022

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

BRUSSEL

JAN 2613

Griffie

Ondememingsnr : 0422.199.726

Benaming

(voluit) : COOBRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Zone 4, Broekooi 100.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming - proces-verbaal van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris te Strombeek-Bever (Grimbergen), in` datum van zes december tweeduizend en twaalf, geregistreerd 19 bladen 4 renvooien, te Grimbergen op elf; december2012. Boek 187 blad 43 vak 5. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 eur.) de Ontvanger (getekend) H.: , Denteneer, dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "COÜBRA" met zetel te 1730 Asse, Zone 4, Broekooi 100, ingeschreven in het: Rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0422.199.725 RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft'° genomen: (...)

BESLISSING EEN  Kapitaalvermindering

a) Op voorstel van de voorzitter besluit de vergadering om het kapitaal te verminderen ten belope van negenentachtig duizend zesenzeventig euro (89.076,00) om het te brengen van vierhonderd zestig duizend tweehonderd zesentwintig euro (460.226,00) op driehonderd éénenzeventig duizend honderd vijftig euro (371,150,00) zonder vernietiging van aandelen, maar met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, te weten het vast gedeelte van het kapitaal wordt verminderd met een bedrag van zesduizend euro (6.000,00) en het variabele gedeelte van het kapitaal wordt verminderd met een bedrag van' drieëntachtig duizend zesenzeventig euro (83.076,00)

b) Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, wat betreft het vast gedeelte van het kapitaal, besluit de vergadering het op deze manier vrijgekomen bedrag van negenentachtig duizend zesenzeventig euro (89.076,00) voorlopig niet uit te keren aan de vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de, ' kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig artikel 426 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering geeft de raad van bestuur van de overnemende vennootschap DIAMANT opdracht nadien voormeld bedrag uit te betalen aan de vennoten naar verhouding van hun rechten, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen,

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering plaats grijpt uitsluitend op het werkelijk gestorte en voor terugbetaling vatbare kapitaal.

De vergadering beslist overeenkomstig dit besluit het artikel 5 van de statuten aan te passen.

Dit besluit wordt aangenomen met een meerderheid van vierennegentig procent van de geldig ingebrachte stemmen door de al-rge-'mene vergadering, onder voormelde opschortende voorwaarden.

BESLISSING TWEE

De algemene vergadering verleent ontslag van de voorlezing van het fusievoorstel en van de vol-'gende verslagen van de bestuursorganen en de commissaris met betrekking tot de voorgestelde fusie:

1. De verslagen van het bestuursorgaan, opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen fusie, op 19 oktober 2012, waarin de vermo`'genstoestand van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en waarin, vanuit een juridisch en economisch oogpunt, worden; toegelicht en verantwoord:

- de wenselijkheid van de fusie;

- de voorwaarden waaronder en de wijze waarop de fusie zal geschieden, evenals de gevolgen ervan;

- de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat' aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich: eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

9 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge 2. Het controleverslag de dato 25 oktober 2012, opgesteld door de commissaris de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, te Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van voormeld verslag luiden als volgt:

"6. Besluiten

Op basis van onze controlewerkzaamheden overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren besluiten wij, met betrekking tot de fusie door overneming van Mechelse Veilingen CVBA en COÔBRA CVBA door DIAMANT CVBA en onder het voorbehoud dat de voorgenomen vermindering van het kapitaal van COÔBRA CVBA voor een bedrag van ¬ 88.878,00 om de nominal waarde van de aandelen te brengen van ¬ 31,00 naar ¬ 25,00 daadwerkelijk voorafgaand aan de fusie wordt doorgevoerd, dat:

1. de ruilverhouding is vastgesteld op basis van de nominale waarde van de aan de fusie deelnemende vennootschappen

2. de weerhouden waarderingsmethode passend is, gezien de statutaire bepalingen die gelden in de aan de fusie deelnemende vennootschappen

3. de gehanteerde waarderingsmethode leidt tot een waarde van ¬ 25,00 per aandeel Mechelse veilingen CVBA,¬ 25,00 per aandeel COÔBRA CVBA en ¬ 25,00 per aandeel Diamant CVBA

4. de ruilverhouding van 1 aandeel Mechelse Veilingen CVBA tegen 1 aandeel Diamant CVBA redelijk is

5. de ruilverhouding van 1 aandeel COÔBRA CVBA tegen 1 aandeel Diamant CVBA redelijk is

Onderhavig verslag werd opgesteld conform artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen fusie door overneming van de Mechelse Veilingen CVBA en COÔBRA CVBA door Diamant CVBA en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Kortenberg, 25 oktober 2012

Getekend

Michel Wera

Commissaris CVBA COÔBRA"

Een exemplaar van deze verslagen zal terzelfdertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Dit besluit wordt aangenomen met een meerderheid van tweeëntachtig procent van de geldig uitgebrachte stemmen door de algemene vergadering, onder voormelde opschortende voorwaarden.

BESLISSING DRIE

' § 1: Besluit tot fusie

De vergadering keurt het fusievoorstel goed en besluit tot de fusie bij wijze van overneming, waarbij het hele vermogen per 1 januari 2013 van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CoáBRA, waarvan de zetel gevestigd is te 1730 Asse, Broekooi 100,  zowel de rechten als de verplichtingen met toepassing van artikel 670 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIAMANT' overnemende vennootschap, waarvan de zetel gevestigd is te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 120, volgens modaliteiten en tegen voorwaarden, hierna bepaald:

a) Het gehele actief en passief vermogen van de over te nemen vennootschap voornoemd, zonder uitzondering noch voorbehoud, zoals deze zal blijken uit de staat van activa en passiva van de vennootschap op datum van 1 januari 2013, gaat onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Alle handelingen van de overgenomen vennootschap wordt boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

De wijzigingen, die uit deze verrichtingen voortvloeien, zijn zowel in het voordeel als in het nadeel van de overnemende vennootschap, op last voor haar gans het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, aile verbintenissen en verplichtingen van de overgenomen vennootschap uit te voeren en alle kosten, belastingen en lasten te dragen en te betalen die uit de fusie zouden kunnen voortvloeien.

Bijgevolg geschiedt de overdracht in de boekhouding van de overnemende vennootschap, van elk actief- en passiefbestanddeel dat het vermogen vormt van de overgenomen vennootschap, daarin begrepen de elementen van haar eigen vermogen, tegen de waarde, zoals die zullen blijken in de boekhouding van de overgenomen vennootschap op datum van 1 januari 2013.

b) Als vergoeding voor de overdracht van het vermogen van de cvba COÔBRA, worden aan de vennoten van de cvba COÔBRA veertien duizend achthonderd zesenveertig (14.846) nieuwe aandelen toegekend der coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIAMANT', overnemende "vennootschap, uit te geven in het kader van de kapitaalsverhoging van het variabel kapitaal als gevolg van de fusie..

Deze nieuwe aandelen zijn van dezelfde soort en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap; zij delen in de winst van de overnemende vennootschap en zijn dividendgerechtigd vanaf 24 september 2012.

De veertien duizend achthonderd zesenveertig (14.846) nieuwe aandelen der cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIAMANT' worden toegekend aan de vennoten van over te nemen vennootschap, a rato van de volgende ruilverhouding:

1.in ruil voor een volgestort aandeel in de overgenomen vennootschap: een aandeel in de overnemende vennootschap;

2.in ruil voor een niet-volgestort aandeel in de overgenomen vennootschap: een aandeel in de overnemende vennootschap met behoud van de volstortingsgraad.

De wijze van uitreiking der aandelen werd uitvoerig beschreven in het fusievoorstel.

c) De nieuw uitgegeven aandelen zullen in het aandelenregister van de overnemende vennootschap worden ingeschreven op naam van de vennoten van de overgenomen ven-nootschap on-imiddellijk na de

~ " realisatie van de fusie en uiterlijk binnen de dertig da-'gen vanaf heden en dit op benaarstiging van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, die te dien einde één of meerdere personen kan vol-'macht geven om de inschrijving te verrichten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge d) Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er worden door de overnemende vennootschap geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, andere dan deze die voortvloeien uit de omwisseling van de aandelen.

Er worden door de overnemende vennootschap evenmin bijzondere rechten of voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de overgenomen vennootschap zodat de mandaten van de bestuurders van de overgenomen vennootschap na voltrekking van de fusie van rechtswege zullen vervallen.

e) Aan de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, voornoemd, die in opdracht van de overgeno-imen vennootschap COÜBRA en in haar hoeda-'nigheid van commissaris van de cvba COOBRA zijn controleverslag heeft op-'gemaakt, waarvan de besluiten hierboven zijn weergegeven, wordt een bezoldiging toege-ikend, in onderling overleg, van vierduizend euro, BTW-exclusief.

Dit besluit wordt met tweeëntachtig procent van de geldig uitgebrachte stemmen aangenomen door de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap, onder voormelde opschortende voorwaarden.

§ 2; Overgang van het vermogen

ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COÜBRA" ten algemene titel over op de overnemende vennootschap, de cooperatieve vennootschap "DIAMANT", onder voormelde opschortende voorwaarden echter.

De algemene vergadering keurt het voorstel goed, om het overgedragen vermogen van cvba COÜBRA, alsook van de voorwaarden, waaronder de overdrachten zullen plaatsvinden, te omschrijven als volgt.

1. Algemene omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen:

Het vermogen van de cvba COÜBRA omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende ac-'tiva-en passiva-be-'stand-'delen, die als volgt worden gewaardeerd:

ACTIEF

VASTE ACTIVA

Il. Immateriële vaste activa ¬ 25.620,08

111. Materiële vaste activa ¬ 14.569.005,53

A, Terreinen en gebouwen ¬ 8.724.398,29

B. Installaties, machines en uitrusting ¬ 5.674.739,47

C. Meubilair en rollend materieel ¬ 169.867,77

IV. Financiële vaste activa ¬ 435.881,08

A. Verbonden ondernemingen ¬ 10.170,35

B. Ondernemingen waarmee een deelnemingsverhouding bestaat

1. Deelnemingen ¬ 398.956,73

C. Andere financiële vaste activa

1. Aandelen¬ 25.200,00

2. Vorderingen en borgtochten in contanten ¬ 1.554,00

VLOTTENDE ACTIVA

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering

¬ 1.069.722,41

B. Voorraden¬ 1.069.722,41

VII, Vorderingen op ten hoogste één jaar¬ 12.014.004,59

A. Handelsvorderingen¬ 11.213.931,62

B. Overige vorderingen ¬ 800.072,97

VIII. Geldbeleggingen ¬ 1.734.710,21

B. Overige beleggingen ¬ 1.734.710,21

IX. Liquide middelen ¬ 1.481,194,15

X Overiopende rekeningen ¬ 896.144,96

TOTAAL ACTIEF ¬ 32.226.283,01

PASSIEF

VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN

VII. Uitgestelde belastingen ¬ 1.269.579,51

SCHULDEN

VIII. Schulden op meer dan één jaar ¬ 6.271.603,28

A. Financiële schulden

4. Kredietinstellingen ¬ 6.107.401,05

C. Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

¬ 164.202,23

IX. Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 16.615.888,69

A. Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen

¬ 955.117,70

B. Financiële schulden

1. Kredietinstellingen ¬ 1.200.077,92

C. Handelsschulden

1. Leveranciers¬ 8.308.489,45

E. Schulden mbt belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

1. Belastingen¬ 243.037,07

2_ Bezoldigingen en sociale lasten ¬ 583,583,31

F, Overige schulden ¬ 5.325.583,24

X. Overlopende rekeningen ¬ 1.089.555,41

TOTAAL PASSIEF ¬ 25.246.626,89

BALANS

TOTAAL ACTIEF¬ 32.226.283,01

TOTAAL VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN

¬ 1.269.579,51

TOTAAL SCHULDEN ¬ 23.977.047,38

NETTO-VERMOGEN ¬ 6.979.656,12

Dit netto-vermogen is samengesteld als volgt:

I. Kapitaal¬ 459.203,00

A. Geplaatste kapitaal ¬ 459.203,00

II.

Uitgiftepremies¬ 179.685,45

IV. Reserves¬ 514.029,28

A. Wettelijke reserve ¬ 75.686,87

C. Belastingvrije reserve ¬ 438.342,41

V, Overgedragen winst¬ 2.561.089,38

V.Bis Resultaat lopen boekjaar ¬ 276.364,09

VI. Kapitaalsubsidies ¬ 2.989.284,92

TOTAAL:¬ 6.979.656,12

2_ Algemene voorwaarden der overdracht

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende

vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het

voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam van de overgenomen vennootschappen te

e gebruiken, haar cliënteel, alle lopende overeenkomsten, het voordeel van haar be'drijfsor'ganisatie, haar boekhouding, kortom, alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak en gebeurt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

_ Q De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voór rekening van de overnemende vennootschap, ais hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen ver-mogen, gaan over op

de overnemende vennootschap met de zakelijke en per-'soonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. et

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle

et

et goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4.Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen

sl worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5.De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen

vennootschap, op last voor de overnemende vennoot-+schap deze te bewaren,

6.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste

zijn van de overnemende vennootschap.

3. Bijzondere omschrijving van de onroerende goederen

: A. Onroerende goederen

a) De overgenomen coöperatieve vennootschap met beperkte aanspra-ikeiijkheid "COÜBRA" is eigenaar

van de hierna beschreven onroerende goederen, die krachtens de goedkeuring van het fusievoorstel op de

et overnemende vennootschap op de nagemelde wijze overgaan:

(.Gemeente SINT-KATELIJNE-WAVER  Tweede afdeling

P: De voile eigendom van:

1/ MAGAZIJN, met aanhorigheden, op en met grond gelegen Fortsesteenweg 56, gekadastreerd volgens titel wijk D nummers 3151R/2 en 315/P/3 en volgens recent kadastraal uittreksel wijk D nummer 315/S13 voor een oppervlakte van drieëntachtig aren achtentwintig centiaren

De onverdeelde helft in volle eigendom van:

2/ Een strook grond dienstig als wegenis, gelegen ter plaatse genaamd "Royvelden", gekadastreerd volgens titel wijk D nummer 315/R/3 en volgens recent kadastraal uittreksel wijk D nummer 315/R/3 voor een oppervlakte van zes aren negenentachtig centiaren

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

II. Gemeente KAMPENHOUT .__ _

. VEILING (volgens kadaster overdekte markt) , met aanhorigheden, op en met grond gelegen aan de Leuvensesteenweg 22, gekadastreerd volgens titels nummers 197/L/2/deel, 197/K/2/deel, 1971V12, 1971X12, ; 197/M/2, 197/T, 197/P/2, 197/C/3, 197/A/3, 197/D/2 en 197/Z12 en volgens recent kadastraal uittreksel wijk A nummer 197/S/3 met een oppervlakte van één hectare éénenvijftig aren zeventien centiaren.

Ill.Gemeente ASSE  zesde afdeling ZELLIK

De grond van:

1/ Magazijn, met aanhorigheden, op en met grond gelegen Z.4 Broekooi 103, gekadastreerd volgens titel wijk A delen van nummers 411R, 41/T, 41/L 40/2/M, 41/Y, 41/P/2, 40/P/2, en nummers 41/G/2 en 41/M12 en volgens recent kadastraal uittreksel wijk A nummer 411!/2 met een oppervlaktevan twintig aren negenenzestig centiaren

De volle eigendom van:

2/ VEILING met MAGAZIJNEN , met alle aanhorigheden, op en met grond gelegen Z.4 Broekooi 100,108, ' gekadastreerd volgens titel _wijk A delen van nummers 41/R, 41/T, 41/L 4012/M, 41/Y, 41/P/2, 40/P/2, en ' nummers 41/G/2 en 41/M/2 en volgens recent kadástraal uittreksel wijk A nummers 41/M/2, 41/R12, en 411X12, voor een totale oppervlakte van 6 ha 31 a 43 ca. (...)

BESLISSING VIER

De algemene vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De algemene vergadering verleent aan de bestuurders bovendien alle bevoegdheden teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de fusie .

Bij deze overdracht ten gevolge van de fusie, zijn de bestuurders ook nog gemachtigd om:

- de hypotheekbewaarder te ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen; alle zakelijke rechten, voorrechten, ontbindende, rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen;

- de overgenomen vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

- onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun bevoegdheid afvaardigen, zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgestelde duur.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan:

SBB Accountants  Adviseurs, te 9080 Lochristi, Denen 157, en zijn medewerkers, ieder met de macht afzonderlijk te handelen.

Om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle andere administraties en instanties alsmede aile andere formaliteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale ' wetgeving,

Kosten

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren dat het bedrag van kosten, uitgaven en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de overnemende vennootschap komen ingevolge de fusieverrichtingen, 12.447,33 ¬ belopen. (...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlage: - een gelijkvormig afschrift

- verslag van de bedrijfsrevisor

Notaris Sandry Gypens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0422199725 " Benaming

(voluit) : CooBRA (verkort)

*izz1oaos*

BRUSSEL

2012

Griffie

Voor behouc aan h. Belgis Staatsb

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Zone 4, Broekooi 100

(vo{ledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Verslag van de Raad van Bestuur de dato 27 september 2012 betreffende het fusievoorstel door: overneming waarbij alle activa en passiva van de CVBA CobBRA en de CVBA Mechelse Veilingen worden overgenomen door de CVBA DIAMANT.

SrtaatsbTád - f6/10/28I2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

25/09/2012
ÿþIAoe Word 11.1

~,~li~~~~. -- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRij9SIM

14 SEP 2012'

Griffie

>iaisssso*

be

a

BE Sta

Ondernemingsnr 0422199725

Benaming

(voluit) : COBRA

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 1730 Asse, Zone 4, Broekooi 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders - commissaris

Naar aanleiding van de algemene vergadering van 16/05/2012 wensen wij ter verduidelijking de situatie van de in functie zijnde bestuurders, algemeen directeur en commissaris te publiceren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het betreft:

bestuurders :

Callebaut Guy, Aarstraat 14, 9220 Hamme (voorzitter raad van bestuur)

Croket Rudolf Bovenstraat 179, 2880 Bomem

Dockx Roland, Bredeheide 81, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Emmerechts Ludo, Bolstraat 87, 1746 Opwijk

Van der Veken Ivo, Poverstraat 78, 1700 Sint-Martens-Bodegem

Martens Jan, Walenstraat 13, 3110 Rotselaar

De Kok Leen, Tellersweg 3, NL-4321 TW Kerkwerve

Magnus Johan, Mollemstraat 15, 1785 Brussegem

Van Ingelgom Patrick, Heideweg 6, 1910 kampenhout

Puttemans Francis, Perksesteenweg 40, 1910 Kampenhout

Van Assche Frans, Lippeloseweg 70, 2890 Oppuurs

Van Dessel Maria, Wommelgemsesteenweg 125, 2531 Vremde

Van Noten Marc, Herderstraat 13B, 2480 Rumst

Peeters Bart, Gebr. Van der Auwerabaan 66, 2150 Borsbeek

Vanhaeren André, Tuinwijkstraat 34, 3545 Zelem

Willems Rudy, Veldonkstraat 300, 3120 Tremelo



commissaris:

Michel Wera, Schoonzichtlaan 9b, 3020 Herent

algemeen directeur.

Filip Fontaine, Vlierbeekstraat 6, 3211 Binkom

Opgemaakt te Asse, 1 juni 2012

Filip Fontaine

Algemeen Directeur





Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 29.06.2012 12244-0529-042
27/12/2011
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0422.199.725

Benaming

(voluit) : BRAVA (verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid '

Zetel : 1730 Asse, Zone 4, Broekooi 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming - proces-verbaal van de overnemede vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Gwen Daniëls, notaris te Heverlee, vervangende haar ambtgenoot Meester Sandry Gypens, Notaris te Strombeek-Bever (Grimbergen), wettelijk belet, in datum vang vijftien november tweeduizend en elf, geregistreerd vierentwintig bladen vijf renvooien, te Leuven 2e kantoor der Registratie op 22 november 2011, boek 1363 blad 32 vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger De Clercq G., dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRAVA" met zetel te 1730 Asse, Zone 4, Broekooi 100, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0422.199.725 RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft genomen: (...)

Eerste besluit  Verslagen en voorafgaande verklaringen.

1.1. Fusievoorstel

De bestuurders van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRAVA, overnemende: vennootschap en de bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: GREENPARTNERS, overgenomen vennootschap, hebben een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel: 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank; van koophandel van Brussel op 28 september 2011 door de overnemende vennootschap en op de griffie van de: rechtbank van koophandel te Mechelen op 27 september 2011 door de overgenomen vennootschap.

1.2. Verslag bestuurders & bedrijfsrevisor

De vergadering besluit dat alle aandeelhouders van de betrokken vennootschappen besloten hebben af te zien van het opmaken van de verslagen door de bestuursorganen en door de bedrijfsrevisor en dit!

overeenkomstig artikel 695, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen. "

1.3. Belangrijke vermogenswijziging

De voorzitter verklaart namens de bestuurders van de ovememende vennootschap BRAVA dat geen enkele; belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen: vennootschap sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

Bovendien verklaart de voorzitter namens de bestuurders van de overnemende vennootschap, dat deze: door de bestuurders van de overgenomen vennootschap GREENPARTNERS niet werd op de hoogte gebracht: van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het actief en het passief van het vermogen van de overgenomen vennootschap sinds zelfde datum.

1.4. besluit van de overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap heeft besloten, overeenkomstig de bewoordingen van het verslagschrift van' de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gedagtekend heden voorafgaandelijk, voor; ondergetekende notaris, tot haar ontbinding zonder vereffening en tot haar fusie door overneming van de onderhavige vennootschap volgens het fusievoorstel overeenkomstig het voorstel waarvan hierboven sprake.

Stemming: dit besluit werd genomen met unanimiteit;

Tweede besluit

1. Fusie

De voorzitter geeft lezing van het voorliggend fusievoorstel.

Overeenkomstig dit fusievoorstel en onder voorbehoud van de verwezenlijking van de fusie en van de;

overdracht, besluit de algemene vergadering tot fusie door overneming door onderhavige vennootschap van de: cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GREENPARTNERS met maatschappelijke zetel te i 2860 Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 56, zijnde de overgenomen vennootschap, door overdracht door' deze laatste, tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva; van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van een financiële toestand afgesloten op; 30.juni 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,±'iJ~~v~ sr. í" 1

Griffie 4DEC. 2011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

11

X11193809*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Alle handelingen vervuld door de overgenomen vennootschap sinds 1 juli 2011, zullen worden beschouwd vanuit boekhoudkundig standpunt, als zijnde vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap, mits het betalen door deze laatste van het hele passief van de overgenomen vennootschap, het uitvoeren van al haar verbintenissen, het dragen en betalen van alle kosten, belastingen en lasten hoegenaamd ook die zouden kunnen voortvloeien uit de fusie en het vrijwaren tegen alle vorderingen.

De algemene vergadering beslist dat deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van vijf (5) aandelen, volledig volgestort, van de vennootschap BRAVA, met een nominale waarde van 31 euro

De nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap, behalve dat zij slechts zullen delen in het bedrijfsresultaat en dividendgerechtigd zijn vanaf het boekjaar 2012.

Deze nieuwe aandelen zullen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, a rato van één nieuw aandeel in de ovememende vennootschap voor één aandeel in de overgenomen vennootschap.

Overeenkomstig het fusievoorstel worden de nieuwe aandelen verdeeld ten verzoeke en onder de verantwoordelijkheid van de bestuurders van de overnemende cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRAVA als volgt:

- BVBA Groentenhof: één aandeel (1)

- De Heer Roland Dockx: één aandeel (1)

- BVBA Tuinbouw Geuens: één aandeel (1)

- BVBA Den Boschkant : één aandeel (1)

- BVBA Jalipa : één aandeel (1)

De overige 108 aandelen horen reeds toe aan de overnemende vennootschap BRAVA.

2. Omschrijving van het overgedragen vermogen en voorwaarden van overdracht.

De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het overgaat.

Zijn hier tussengekomen: de bestuurders van de overgenomen vennootschap GREENPARTNERS:

1. De heer Croket, Rudolf Pieter, rijksregister nummer 600617 395-09, wonende te 2880 Bornem, Bovenstraat 179;

2. De Heer Dockx, Roland Viktor, rijksregister nummer 581119 161-79, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide 81, houde

3. De Heer Geuens, Walter Valentinus, rijksregister nummer 480725 269-38, wonende te 2630 Aartselaar, Leugstraat 82 bus A

4. Mevrouw Van Dessel, Maria Emma, rijksregister nummer 620930 442-23, wonende te 2531 Boechout, Wommelgemsesteenweg 125

5. De Heer Van Reeth, Johan Eliane, rijksregister nummer 621216 295-29, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Mechelbaan 125,

en handelend overeenkomstig de machtiging hen verleend door de buitengewone algemene vergadering van de codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GREENPARTNERS en waarvan verslagschrift werd opgesteld door ondergetekende notaris heden voorafgaandelijk.

Deze verklaren dat het vermogen van de overgenomen vennootschap, de vennootschap GREENPARTNERS omvat bij wijze van samenvattende omschrijving de volgende activa en passiva bestanddelen:

ACTIEF

VASTE ACTIVA

Immateriële vaste activa 44.311,38 ¬ Materiële vaste activa 5.178.670,97 ¬

A. Terreinen en gebouwen 5.038.119,05 ¬

B. Installaties, machines en uitrusting 114.300,65 ¬

C. Meubilair en rollend materieel 23.555,97 ¬

D. Leasing en soortgelijke rechten 2.695,30 ¬

Financiële vaste activa 26.459,40 ¬

VLOTTENDE ACTIVA

Voorraden en bestellingen in uitvoering 354.090,54 ¬

A. Voorraden 354.090,54 ¬

Vorderingen op ten hoogste één jaar 5.706.112,55 ¬

A. Handelsvorderingen 5.617.960,68 ¬

B. Overige vorderingen 88.151,87 ¬

Geldbeleggingen & liquide middelen 427.761,77 ¬

Overlopende rekeningen 153.257,20 ¬

PASSIEF

EIGEN VERMOGEN 172.262,25 ¬

Kapitaal 270.646,72¬

A. Geplaatst kapitaal 272.500,00 ¬

B. Niet-opgevraagd kapitaal (-) (1.853,28 ¬ )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Reserves en overgedragen verlies

A. Wettelijke reserve 28.750,00 ¬

B. Overgedragen verlies 1.024.880,25¬

Resultaat 1.173,11¬

Kapitaalsubsidies 803.245,66¬

Uitgestelde belastingen 413.793,25¬

SCHULDEN 11.390.167,08¬

Schulden op meer dan één jaar 3.214.910,32 ¬

Schulden op ten hoogste één jaar 8.182.025,83 ¬

A. Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen 183.649,51

B. Financiële schulden 4.105.000,00 ¬

C. Handelsschulden 3.650.381,03 ¬

E. Bezoldigingen en sociale lasten 149.855,44 ¬

F. Overige schulden 93.139,85 ¬

Overlopende rekeningen 999,17 ¬

Onroerende goederen

De tussenkomende partij verklaart dat in het overgedragen vermogen naar onderhavige vennootschap volgende onroerende goederen zijn begrepen:

Beschrijving goederen

Gemeente SINT-KATELIJNE-WAVER  Tweede afdeling

De volle eigendom van:

1/ MAGAZIJN, met aanhorigheden, op en met grond gelegen Fortsesteenweg 56, gekadastreerd volgens titel wijk D nummers 315/R/2 en 315/P/3 en volgens recent kadastraal uittreksel wijk D nummer 315/513 voor een oppervlakte van drieëntachtig aren achtentwintig centiaren

De onverdeelde helft in volle eigendom van:

2/ Een strook grond dienstig als wegenis, gelegen ter plaatse genaamd "Royvelden", gekadastreerd volgens titel wijk D nummer 315/R13 en volgens recent kadastraal uittreksel wijk D nummer 3151R/3 voor een oppervlakte van zes aren negenentachtig centiaren. (...)

Derde besluit - Vaststellingen.

De aanwezige bestuurders en alle leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat tengevolge van de overeenstemmende besluiten genomen in de schoot van de vennootschappen betrokken bij deze fusie, gezegde fusie is voltrokken en dat bijgevolg:

- de vennootschap GREENPARTNERS opgehouden heeft te bestaan

- de aandeelhouders van de vennootschap GREENPARTNERS, aandeelhouders zijn geworden van de vennootschap BRAVA

het geheel vermogen, zowel de activa als de passiva van de vennootschap GREENPARTNERS werd overgedragen aan de vennootschap BRAVA

Vierde besluit  Doelwijziging

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering het doel van de overnemende vennootschap BRAVA te wijzigen en aan te passen. Het doel zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- de aankoop, de verkoop, de ruiling, de bewerking en verwerking, en de bewaring van groenten, fruit, bloemen en planten, en van alle land- en tuinbouwproducten, alsmede de aankoop van inpakmateriaal, grondstoffen, machines, werktuigen en alle producten nodig of nuttig voor haar bedrijvigheid en voor deze van haar leden;

- te verzekeren dat de productie, op het vlak van de omvang en kwaliteit, wordt gepland en wordt aangepast aan de vraag;

- de concentratie van het aanbod en het in handel brengen van de producten van haar leden te bevorderen; - de productiekosten van haar leden te drukken en de productieprijzen te reguleren;

- de landbouwpraktijk, de productietechnieken en het afvalbeheer milieuvriendelijker te maken teneinde de kwaliteit van water, bodem en landschap te beschermen en de biodiversiteit te behouden en/of te bevorderen;

Dit doel wordt in de ruimste zin opgevat. Alles wat dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bevorderen of ermee in verband staat, wordt in dit doel begrepen.

De vennootschap mag daartoe in eigen naam en voor eigen rekening, in naam en/of rekening van haar vennoten en zelfs voor rekening van derden, onder meer in de hoedanigheid van commissionair, alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. Zij mag door middel van inschrijving, inbreng, fusie, participatie of anderszins deelnemen in en samenwerken met aile ondernemingen die haar doelstelling kunnen bevorderen.

Aldus is onder meer in het doel begrepen:

- het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen (opties) en obligaties van om het even welke onderneming, vennootschap of vereniging;

- het aanvaarden en uitoefenen van mandaten van (gedelegeerd) bestuurder of zaakvoerder dan wel van lid van het directiecomité in vennootschappen, verenigingen of stichtingen;

- het kopen, verkopen, huren, verhuren en exploiteren, hetzij voor rekening van derden of samen met hen, van installaties, vervoermateriaal, machines, gebouwen, enzovoort;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- het verwerven en vervreemden, het ruilen, het huren en verhuren, het bezitten en beheren, rechtstreeks of

als tussenpersoon in binnen- en buitenland, van roerende en onroerende goederen, het bouwen en verbouwen

alsook het toestaan of verkrijgen van zakelijke rechten op onroerende goederen en het aangaan van

hypothecaire leningen;

- het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle handelsmerken, octrooien,

patenten en auteursrechten en het verrichten van alle activiteiten die daarmee verband houden.

- de levering van hernieuwbare energie in al zijn huidige en toekomstige vormen;

- de productie, verkoop en transmissie van elektriciteit op basis van hernieuwbare energiebronnen;

- de aanwending van alle huidige en toekomstige aanpassingen in verband met hernieuwbare energie en

bronnen;

- verkoop en verhandeling van groene stroomcertificaten;"

Vijfde besluit- Wijziging van de benaming

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in CoÔBRA, vanaf heden.

Zesde besluit - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten en recente vennootschapwetgeving

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan recente

vennootschapswetgeving. Dienvolgens besluit de vergadering de huidige statuten volledig te vervangen door

nieuwe statuten, die luiden als volgt:

STATUTEN

NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1  Vorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt C00BRA. (...)

Artikel 2 - Zetel

De zetel is gevestigd te 1730 Asse, Broekooi 100.(...)

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- de aankoop, de verkoop, de ruiling, de bewerking en verwerking, en de bewaring van groenten, fruit,

bloemen en planten, en van alle land- en tuinbouwproducten, alsmede de aankoop van inpakmateriaal,

grondstoffen, machines, werktuigen en alle producten nodig of nuttig voor haar bedrijvigheid en voor deze van

haar leden;

- te verzekeren dat de productie, op het vlak van de omvang en kwaliteit, wordt gepland en wordt aangepast

aan de vraag;

- de concentratie van het aanbod en het in handel brengen van de producten van haar leden te bevorderen;

- de productiekosten van haar leden te drukken en de productieprijzen te reguleren;

- de landbouwpraktijk, de productietechnieken en het afvalbeheer milieuvriendelijker te maken teneinde de kwaliteit van water, bodem en landschap te beschermen en de biodiversiteit te behouden en/of te bevorderen;

Dit doel wordt in de ruimste zin opgevat. Alles wat dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bevorderen of ermee in verband staat, wordt in dit doel begrepen.

De vennootschap mag daartoe in eigen naam en voor eigen rekening, in naam en/of rekening van haar vennoten en zelfs voor rekening van derden, onder meer in de hoedanigheid van commissionair, alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. Zij mag door middel van inschrijving, inbreng, fusie, participatie of anderszins deelnemen in en samenwerken met aile ondememingen die haar doelstelling kunnen bevorderen.

Aldus is onder meer in het doel begrepen:

- het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen (opties) en obligaties van om het even welke onderneming, vennootschap of vereniging;

- het aanvaarden en uitoefenen van mandaten van (gedelegeerd) bestuurder of zaakvoerder dan wel van lid van het directiecomité in vennootschappen, verenigingen of stichtingen;

- het kopen, verkopen, huren, verhuren en exploiteren, hetzij voor rekening van derden of samen met hen, van installaties, vervoermateriaal, machines, gebouwen, enzovoort;

- het verwerven en vervreemden, het ruiten, het huren en verhuren, het bezitten en beheren, rechtstreeks of als tussenpersoon in binnen- en buitenland, van roerende en onroerende goederen, het bouwen en verbouwen alsook het toestaan of verkrijgen van zakelijke rechten op onroerende goederen en het aangaan van hypothecaire leningen;

- het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle handelsmerken, octrooien, patenten en auteursrechten en het verrichten van alle activiteiten die daarmee verband houden.

- de levering van hemieuwbare energie in al zijn huidige en toekomstige vormen;

- de productie, verkoop en transmissie van elektriciteit op basis van hernieuwbare energiebronnen;

- de aanwending van alle huidige en toekomstige aanpassingen in verband met hernieuwbare energie en

bronnen;

- verkoop en verhandeling van groene stroomcertificaten;

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5  Kapitaal - Aandelen

Het kapitaal van de vennootschap wordt gevormd door het bedrag van de door de vennoten onderschreven

aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal is onbeperkt. Het is samengesteld uit aandelen op naam met een nominale waarde van eenendertig (31 EUR) euro elk.

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vastgesteld op eenendertig duizend (31.000 EUR) euro; te allen tijde zal een minimum aantal aandelen dat overeenstemt met het vast kapitaal moeten onderschreven zijn.

De vennootschap heeft een veranderlijk kapitaal voor het gedeelte dat het vast gedeelte van het kapitaal overschrijdt.

Ieder aandeel dat het kapitaal vertegenwoordigt, zowel het vast gedeelte als het veranderlijk gedeelte ervan, moet volledig volstort zijn.

Er kunnen aandelen van verschillende categorieën gecreëerd worden. Buiten de aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, mag geen enkel ander soort effecten gecreëerd worden.

Tot het bedrag dat op hun aandelen moet worden gestort, zijn de vennoten elk voor zich verbonden, zonder hoofdelijkheid.

Boven het bedrag waartoe zij zich door de onderschrijving van aandelen verbonden hebben, zijn de vennoten niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap.

Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, uit welken hoofde ook, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon is aangewezen als eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Wanneer het lidmaatschap op naam van een van beide echtgenoten staat, dan mag deze alleen de rechten uitoefenen die verbonden zijn aan het lidmaatschap, welke ook de regeling onder de echtgenoten in zake huwelijksvermogensrechten zij. Voor samenwerkende echtgenoten is het mogelijk het lidmaatschap op naam van beiden in te schrijven. In dit geval worden de echtgenoten geacht door een van hen, man of vrouw, vertegenwoordigd te zijn, zelfs zonder uitdrukkelijke volmacht.

In geval een rechtspersoon, een vennootschap zonder rechtspersoonlijkheid of een feitelijke vereniging lid is van de vennootschap, zal deze voor wat betreft de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen vertegenwoordigd worden door haar wettelijke of statutaire vertegenwoordigers. (...)

Artikel 24  Bijzondere regeling tot aan de gewone algemene vergadering van 2015 (ingevolge de fusie door overneming met de CVBA GREEN PARTNERS)

ln afwijking van artikel 25 van de statuten, zal de raad van bestuur tot aan de gewone algemene vergadering van 2015 zijn samengesteld uit maximum 18 leden.

In afwijking van artikel 35 van de statuten, zullen de onderstaande beslissingen van de raad van bestuur tot aan de gewone algemene vergadering van 2015 worden genomen met een meerderheid van drie vierde van de aanwèzige bestuurders, nl.:

- beslissing tot verkoop van het onroerend goed, gelegen te Sint-Katelijne-Waver, Fortsesteenweg 56;

- investeringsbeslissingen met betrekking tot de exploitatiezetel in Sint-Katelijne-Waver;

- beslissing tot stopzetting van de exploitatiezetel in Sint-Katelijne-Waver.

Artikel 25  Benoeming van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur van minimaal zeven en maximaal vijftien

bestuurders. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering onder de actieve vennoten zoals gedefinieerd in artikel 7 van deze statuten. Enkel natuurlijke personen kunnen tot bestuurder worden benoemd.

De algemene vergadering kan evenwel beslissen om een of meer onafhankelijke bestuurders, die geen vennoot zijn en wier kennis of ervaring nuttig kan zijn voor de vennootschap, te benoemen.

De bestuurders worden gekozen uit de kandidaten die worden voorgedragen door de zetelende raad van bestuur.

De verdeling van de bestuurdersmandaten en de verdeling van de voordrachtsrechten voor de bestuurdersmandaten, alsook de hoedanigheidsvoorwaarden waaraan de bestuurders moeten voldoen, worden verder geregeld in het huishoudelijk reglement van de vennootschap, dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 57 van de statuten.

Binnen de acht dagen na de benoeming van een bestuurder moet een behoorlijk ondertekend uittreksel van zijn benoemingsbesluit worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 26  Duur van het bestuurdersmandaat

De bestuurders worden benoemd voor ten hoogste zes jaar. Om de drie jaar wordt de helft van de bestuurders aan herverkiezing onderworpen. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de ontslagnemende en de niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarlijkse gewone algemene vergadering. In geval zij niet tijdig herbenoemd zijn of vervangen worden, blijven zij hun mandaat waarnemen tot zij vervangen of herbenoemd zijn.

Te allen tijde kan de algemene vergadering hen uit hun mandaat ontzetten.

De bestuurder-vennoot die, ten tijde van zijn benoeming, actieve vennoot was en die tijdens de termijn van zijn bestuursmandaat niet-actieve vennoot wordt of die de leeftijdsgrens van vijfenzestig jaar heeft bereikt, is van rechtswege ontslagnemend op de eerstvolgende jaarlijkse gewone algemene vergadering. De verdere modaliteiten omtrent het ontslag van rechtswege wordt vastgelegd in het huishoudelijk reglement, dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 57 van de statuten.

Artikel 27 Verantwoordelijkheid en vergoeding bestuurders

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar zij zijn verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk overeenkomstig de wet, voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur hebben begaan.

Zolang de vennootschap niet ontbonden is, kunnen zij slechts tot schadeloosstelling worden aangesproken nadat de algemene vergadering daartoe besloten heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij worden van hun aansprakelijkheid tegenover de vennootschap ontslagen door de kwijting verleend volgens artikel 52 van deze statuten.

De bestuurders-vennoten ontvangen voor de uitoefening van hun mandaat geen andere vergoeding dan de terugbetaling van de gedane kosten of lasten. De onafhankelijke bestuurders kunnen voor de uitoefening van hun mandaat een vergoeding ontvangen die, behoudens voor bijzondere opdrachten, vast is en gekoppeld aan hun aanwezigheid in de raad van bestuur.

Artikel 26  Coöptatie van bestuurders

Indien het mandaat van een bestuurder vacant wordt, in gevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere oorzaak, voor het verstrijken van zijn mandaat, kunnen de overblijvende bestuurders in zijn vervanging voorzien. De eerstkomende algemene vergadering bevestigt deze plaatsvervanger in zijn mandaat of niet. De plaatsvervanger doet de mandaattermijn uit van de bestuurder die hij opvolgt. Van dit recht tot plaatsvervanging kan geen gebruik gemaakt worden indien de helft van de mandaten in de raad van bestuur onbezet is. In dit laatste geval moet de algemene vergadering zonder uitstel bijeengeroepen worden.

Artikel 29  Bevoegdheid raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid voor alle handelingen, zowel van bestuur als van beschikking, in alle vennootschappelijke aangelegenheden. Alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, ligt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Artikel 30  Delegatie van bevoegdheden

De raad van bestuur mag bepaalde van haar bevoegdheden delegeren aan een of meerdere van haar leden of aan andere personen.

De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheid en de vergoeding, die ten laste van de algemene kosten valt, voor alle personen aan wie delegatie wordt verleend.

De functie van Voorzitter en gedelegeerd bestuurder kan niet gecombineerd worden.

Artikel 31  Externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, is de vennootschap in alle handelingen en betrekkingen van de vennootschap met vennoten of met anderen, in of buiten rechte, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, die zonder van een beslissing of volmacht van de raad van bestuur te moeten doen blijken, aile akten of overeenkomsten mogen ondertekenen, voor alle rechtbanken of scheidslieden verschijnen en uittreksels uit alle verslagen van de vennootschap echt verklaren; dit alles onverminderd de bevoegdheid die, volgens de bepalingen van deze statuten aan een of meer bestuurders of derden opgedragen wordt.

Artikel 32  Voorzitter en Ondervoorzitter raad van bestuur

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een Voorzitter en een Ondervoorzitter, die deze opdracht vervullen voor de duur van hun mandaat als bestuurder. De raad van bestuur kan nog andere functies instellen. In geval van afwezigheid of belet van de Voorzitter wordt hij vervangen door de Ondervoorzitter, en bij diens afwezigheid door het in leeftijd oudste lid van de raad.

Artikel 33  Bijeenroeping raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping door de Voorzitter of, in geval deze verhinderd is, door zijn plaatsvervanger, telkens de belangen van de vennootschap het vereisen, of telkens de raad het nuttig acht.

De raad van bestuur moet ook worden samengeroepen wanneer de helft van de bestuurders hierom verzoeken, of op verzoek van de commissaris.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of email, met opgave van de agenda, en worden deze ten minste drie dagen voor de vergadering verzonden.

Artikel 34  Geldige samenstelling raad van bestuur

De raad van bestuur is slechts geldig samengesteld en kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

Indien dit aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, moet een nieuwe vergadering met dezelfde agenda worden bijeengeroepen binnen de zeven dagen na de datum van de oorspronkelijke vergadering. Deze vergadering kan dan geldig beslissen welk ook het aantal aanwezigen zij, op voorwaarde dat in de uitnodiging uitdrukkelijk op deze mogelijkheid wordt gewezen.

Indien de agenda van de raad van bestuur evenwel een beslissing aangaande een operationeel programma op grond van de Verordening (EU) nummer 2200/96 bevat, moeten er minstens twee bestuurders aanwezig zijn die elk actieve vennoot zijn.

Artikel 35  Agenda  Stemvereisten

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen over de punten van de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en beslist wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Indien de raad van bestuur beslist over een operationeel programma op grond van de Verordening (EU) nummer 2200/96, hebben de aanwezige bestuurders die geen actieve vennoot zijn aangaande dit agendapunt geen stemrecht. Zij mogen wel deelnemen aan de beraadslagingen ter zake en advies verlenen.

De beslissingen worden geldig genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige stemgerechtigde bestuurders. Indien een of meerdere bestuurders zich van de stemming onthouden, worden de beslissingen op geldige wijze genomen bij meerderheid van stemmen van de overige, aanwezige stemgerechtigde leden van de raad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij staking van stemmen is de stem van de Voorzitter, of bij zijn afwezigheid, van diens plaatsvervanger doorslaggevend.

Voor benoemingen en personenkwesties is geheime stemming verplicht, tenzij eenparig akkoord om anders te stemmen.

Een bestuurder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, dient dit te melden aan de overige bestuurders en de commissaris vooraleer de raad van bestuur een beslissing neemt. Bovendien moet van dit belangenconflict melding worden gemaakt in de notulen. Het is de betrokken bestuurder niet toegelaten deel te nemen aan de beraadslaging en de stemming tenzij de overige bestuurders hiermee instemmen. De in deze alinea opgenomen bepalingen zijn niet van toepassing wanneer de beslissingen van de raad van bestuur betrekking hebben op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Artikel 36  Notulen

De beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen, ingeschreven of bijeengebracht in een bijzonder register en ondertekend door de aanwezige bestuurders. Afschriften of uittreksels, voor te brengen in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door twee bestuurders of, in voorkomend geval, door de directeur van de vennootschap.

Artikel 37  Controle

De controle van de vennootschap wordt verricht door een commissaris die wordt gekozen uit de leden van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. Hij zal worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Zijn bezoldiging, die uit een vast bedrag moet bestaan, zal worden vastgesteld door de algemene vergadering. De bijzondere bepalingen uit het Wetboek van vennootschappen zullen op hem toepasselijk zijn.

Artikel 38  Samenstelling en bevoegdheid

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, actieve en niet-actieve.

Zowel de gewone jaarlijkse algemene vergadering als de bijzondere en buitengewone algemene vergadering, is geldig samengesteld uit de vennoten of de afgevaardigden die door de ledenkringen worden aangeduid volgens de modaliteiten die in het huishoudelijk reglement worden vastgelegd.

Aan de bevoegdheid van de algemene vergadering zijn in het bijzonder voorbehouden, de beslissingen omtrent de benoeming of afzetting van de bestuurders en commissaris(sen), de goedkeuring van de jaarrekening en het verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissaris(sen), de wijziging van de statuten, en de ontbinding van de vennootschap, alsmede alle andere bevoegdheden die krachtens de statuten of het Wetboek van vennootschappen zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Artikel 40  Bijeenkomst

De raad van bestuur of de commissaris kan de algemene vergadering bijeenroepen telkens hij het nuttig oordeelt of telkenmale het belang van de vennootschap dit vereist. De bijeenroeping geschiedt door de Voorzitter of door zijn plaatsvervanger in naam van de raad van bestuur.

De bijeenroeping geschiedt bij gewone brief met opgave van de agenda die ten minste vijftien dagen voor de datum van de algemene vergadering aan de vennoten wordt verstuurd. De vennoten kunnen er individueel voor opteren om de oproeping via email te ontvangen.

De jaarlijkse gewone algemene vergadering komt bijeen in de loop van de eerste zes maanden van het boekjaar op plaats, datum en uur bepaald door de raad van bestuur.

De vergadering kan ook in een bijzondere zitting worden bijeengeroepen. De raad van bestuur is hiertoe verplicht op een schriftelijk verzoek van een vijfde van de afgevaardigden van de vennoten. Dit verzoek moet de punten aangeven die zij op de agenda willen geplaatst zien. In voorkomend geval moet de algemene vergadering worden bijeengeroepen uiterlijk een maand nadat het verzoek op de zetel van de vennootschap toekwam.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen zullen gehouden worden op de plaats, dag en uur, aangeduid in de oproeping.

De agenda van de jaarlijkse gewone algemene vergadering zal ten minste omvatten: de bespreking van het jaarverslag van de raad van bestuur en van het verslag van de commissaris, de bespreking en goedkeuring van de jaarrekening , de kwijting aan de bestuurders en de commissaris.

Artikel 41  Verloop van de algemene vergadering

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de raad van bestuur of, bij zijn belet, door diens plaatsvervanger overeenkomstig artikel 32 van de statuten.

De Voorzitter stelt de secretaris aan en wijst twee stemopnemers onder de aanwezige vennoten aan. De Voorzitter, de aanwezige bestuurders, de twee stemopnemers en de secretaris vormen het bureau van de vergadering.

De algemene vergadering beslist over de geldigheid van haar samenstelling.

Artikel 42  Aanwezigheid

De vennoten of de afgevaardigden van de vennoten, dan wel hun plaatsvervangers, moeten, voordat de vergadering wordt geopend, de aanwezigheidslijst ondertekenen. Deze lijst duidt de identiteit aan van de vennoten of van hun afgevaardigden, dan wel van de plaatsvervangers van deze laatsten. De aanwezigheidslijst wordt na het afsluiten ervan namens het bureau door de stemopnemers geparafeerd.

De vennoten die behoren tot een bepaalde ledenkring, zoals bepaald in het huishoudelijke reglement, kunnen, overeenkomstig de modaliteiten vastgesteld in het huishoudelijk reglement, onder hen een afgevaardigde aanduiden die de ledenkring vertegenwoordigt op de algemene vergadering, alsook een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

plaatsvervanger van deze afgevaardigde(n) die de ledenkring vertegenwoordigt op de algemene vergadering in alle gevallen waarin de afgevaardigde verhinderd zou zijn om dit te doen.

Voor zover in deze statuten of in het Wetboek van vennootschappen niets anders wordt bepaald, is de algemene vergadering geldig samengesteld, en beraadslaagt en besluit zij op geldige wijze wat ook het aantal aanwezige en vertegenwoordigde vennoten en aandelen zij.(...)

Artikel 46 - Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen tot besluit versturen naar alle vennoten, bestuurders en commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig (20) dagen na ontvangst van het schrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.(...)

Artikel 49  Boekjaar

Het boekjaar komt overeen met het kalenderjaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De raad van bestuur bepaalt in voorkomend geval de voorwaarden van toekenning en uitbetaling van een coöperatieve teruggave en gaat daarna over tot het opmaken van de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag overeenkomstig de wet.

Artikel 50  Jaarrekening  Begroting

Ten minste een maand voor de jaarlijkse gewone algemene vergadering overhandigt de raad van bestuur de jaarrekening samen met het jaarverslag aan de commissaris. Jaarlijks maakt de raad van bestuur een begroting op van het volgende jaar. Deze begroting wordt ter bespreking voorgelegd aan de jaarlijkse gewone algemene vergadering die de jaarrekening van het voorgaande jaar moet goedkeuren. (...)

Artikel 53  Bestemming van de winst

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

1. ten minste vijf procent aan de wettelijke reserve overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen;

2. een intrest aan het gestort kapitaal die ten hoogste de rentevoet mag bedragen die wordt vastgesteld overeenkomstig het Koninklijk Besluit van vijftien mei negentienhonderd eenenzestig tot oprichting van het Landbouwinvesteringsfonds, in zoverre de betrokken beperking zou moeten worden gerespecteerd om de steun van het Landbouwinvesteringsfonds te kunnen genieten, en die bovendien rekening houdt met de bepalingen van het Koninklijk Besluit van acht januari negentienhonderd tweeënzestig op de erkenning van de Nationale Raad voor de Cooperatie. In voorkomend geval mag de restorno aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan;

3. het overschot overdragen of reserveren

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal bepaald in artikel 5 van de statuten, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd. Dit alles overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Het staat de algemene vergadering vrij te beslissen dat de gehele winst tot reservering zal worden aangewend. Bij verlies mag het nadelig saldo overgedragen worden. Wanneer in bepaalde boekjaren geen intrest aan het gestort kapitaal wordt vergoed, dan mag daarvoor gedurende de volgende boekjaren, en voor zoveel de winst het toelaat, een bepaald procent per renteloos boekjaar toegekend worden. (...)

Artikel 55  Ontbinding

Voorafgaandelijk aan de beslissing tot ontbinding door de algemene vergadering worden de verplichtingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen nageleefd.

Voor beslissingen over de ontbinding van de vennootschap wordt gehandeld zoals in voorgaand artikel. Artikel 56  Vereffening

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door de vereffenaar(s) aangesteld door de algemene vergadering. Bij gebreke van een dergelijk benoeming geschiedt de vereffening door de leden van de raad van bestuur die op het ogenblik van de ontbinding in functie zijn. De vergadering duidt de wijze aan waarop de vereffening zal geschieden en legt de bevoegdheid van de vereffenaars vast. Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij volstrekte meerderheid anders besluit.

Na betaling van de schulden zullen de aandelen tegen hun nominale waarde of tegen het erop gestorte bedrag indien zij niet volgestort waren, uitbetaald worden. In geval het saldo ontoereikend is, geschiedt de uitbetaling pondspondsgewijze over de aandelen. Het nog overblijvende gedeelte zal worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot de door hen onderschreven aandelen. (...)

Zevende besluit  Benoeming bestuurders

De vergadering beslist te benoemen tot bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRAVA tot aan de jaarvergadering van 2015:

De Heer Croket, Rudolf Pieter, geboren te Bomem op 17 juni 1960, rijksregister nummer 600617 395-09,

wonende te 2880 Bornem, Bovenstraat 179;

- De Heer Dockx, Roland Viktor, geboren te Sint-Katelijne-Waver op 19 november 1958, rijksregister

nummer 581119161-79, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide 81

- Mevrouw Van Dessel, Maria Emma, geboren te Lier op 30 september 1962, rijksregister nummer 620930

442-23, wonende te 2531 Boechout, Wommelgemsesteenweg 125

- De Heer Van Reeth, Johan Eliane, geboren te Reet op 16 december 1962, rijksregister nummer 621216

295-29, wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Mechelbaan 125

Hier allen aanwezig, zij verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel

die zich hiertegen verzet.

Achtste besluit - volmacht bestuurders

De algemene vergadering kent alle machten toe aan de bestuurders voor de uitvoering van de besluiten

genomen omtrent de punten die voorafgaan en voor het vervullen van de formaliteiten bij de fusie.

Stemming: dit besluit wordt aangenomen bij unanimiteit.

Negende besluit - volmacht kruispuntbank voor ondernemingen

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde SBB, Accountants-Adviseurs, te 9051 Sint-Denijs-

Westrem, Poolse Winglaan 2 en zijn medewerkers (ieder met de macht afzonderlijk te handelen), aan te stellen

ten einde aile formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer

deze bij de kruispuntbank van ondernemingen.(...)

KOSTEN

De voorzitter verklaart dat het bedrag voor kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten onder welke vorm ook

en die ten laste vallen van de vennootschap of die te hare laste worden gelegd ten gevolge van fusie

vierduizend tweehonderd vijfentwintig euro belopen. (...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlage: - een gelijkvormig afschrift.

Notaris Gwen Daniëls

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

10/10/2011
ÿþ Mod 2.1

[t,j[ Tg3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

28SEP. ZO

Griffie

11111M1H~nu~~05i~imm19

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

l

Ondernemingsar : 0422.199.725

Benaming

(voluit) : Brava

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Broekooi 100

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel ingevolge fusie door overneming van de CVBA Greenpartners door de CVBA Brava, fusievoorstel opgesteld door de beide raden van bestuur op 26 september 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 04.07.2011 11256-0063-036
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.05.2010, NGL 22.06.2010 10204-0313-037
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 16.06.2009 09251-0010-035
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.04.2008, NGL 30.04.2008 08129-0383-036
15/02/2008 : BL438062
12/07/2007 : BL438062
31/05/2006 : BL438062
10/06/2005 : BL438062
13/05/2004 : BL438062
19/05/2003 : BL438062
04/06/1997 : BL438062
01/01/1997 : BL438062
02/06/1995 : BL438062
01/01/1995 : BL438062
01/01/1993 : BL438062
01/01/1992 : BL438062
04/05/1991 : BL438062
18/07/1989 : BL438062
01/01/1988 : BL438062
22/04/1987 : BL438062
26/06/1986 : BL438062

Coordonnées
COOBRA

Adresse
ZONE 4, BROEKOOI 100 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande