COPPENS BUSINESS SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COPPENS BUSINESS SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.964.217

Publication

05/11/2014
ÿþMod 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neeraeieg_d/ontvangen op

2 7 OKT. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van 9irnande l Brussel

~

j lI gui





Ondernemingsnr : 0,5-5. 96j.

Benaming

(voluit) : Coppens Business Solutions

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1760 Roosdaal, Dokter Roosensstraat 41

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 24 oktober 2014, vó6r registratie, dat

1.De heer COPPENS Tom, geboren te Gent op 7 mei 1980 en zijn echtgenote

2. Mevrouw JANSSENS Els, geboren te Hasselt op 19 december 1981, samenwonende te 1760 Roosdaal,

Dokter Roosensstraat 41,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming'

"COPPENS BUSINESS SOLUTIONS", met zetel te 1760 Roosdaal, Dokter Roossensstraat 41.

De vennootschap heeft tot doel :

- dienstverlening en consultancy in de ICT-sector, het ontwikkelen, commercialiseren, ondersteunen van elektronica en informaticaproducten (zowel software als hardware) in de meest ruime betekenis; dit omvat onder andere maar niet uitsluitend het aankopen, verkopen, verhuren, onderhoud en herstelling, beheren, ontwerpen en aanmaken van apparatuur, gegevens, knowhow en allerhande toepassingen die betrekking hebben op elektronica- en informaticaproducten en dit in de meest ruime zin, alsmede het uitbaten van een studiebureel voor research en toepassingen in de elektronica en informatica, het uitgeven van boeken, cursussen en documentatie dienaangaande, het verlenen van advies en consultancy, het inrichten van cursussen voor vorming betreffende elektronica en informaticaproducten, het ontwikkelen en beheren van websites en de organisatie van seminaries en conferenties dienaangaande.

- het verlenen van strategisch, bedrijfseconomisch, technisch, commercieel, financieel en juridisch advies,

management en andere diensten voor ondernemingen, instellingen en verenigingen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel :

- de aankoop, verkoop, ruiling, inhuumeming, verhuring, expertise en onderhoud van onroerende goederen, evenals alle financieringsverrichtingen toegelaten door de wet.

De vennootschap mag alle bouwwerken oprichten voor haar rekening of voor rekening van derden als bouwheer of als aannemer en veranderingen of meerwaarde aanbrengen aan de onroerende goederen, evenals de studie en uitvoering van verkavelingen, de aanleg van wegen en riolering alsook de studie van burgerlijke bouwkunde en van alle technische uitrusting van gebouwen en materialen, rechtstreeks of onrechtstreeks voor zichzelf of voor derden.

Zij mag eveneens alle noodzakelijke ondememingscontracten afsluiten, alle commissieverrichtingen doen, evenals het beheer van onroerende goederen waarnemen.

De vennootschap mag eveneens alle zakelijke rechten vestigen alsook het ontbinden ervan.

De vennootschap mag deelnemen in het vermogen en in het bestuur van andere  nog op te richten - vennootschappen.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken zowel voor zichzelf als voor derden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doelen,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort in speciën.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor voigens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden Ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op 1 november 2014 en zal worden afgesloten op 31 december 2015,

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, werden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 januari 2014 tot op 24 oktober 2014.

De jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur, indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen : De heer Coppens Tom voornoemd. Zijn mandaat is van onbeperkte duur.

Aan de Fiduciaire Beeckman-Vernaillen BVBA te 9400 Ninove-Okegem, Leopoldstraat 1 werd volmacht verleend, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd :

- afschrift akte d.d. 24 oktober 2014



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 29.06.2016 16239-0423-008

Coordonnées
COPPENS BUSINESS SOLUTIONS

Adresse
DOKTER ROOSENSSTRAAT 41 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande