CORESERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORESERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.536.125

Publication

13/03/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beho aan Belg Staat IN i 1111

NEE

04 -03- 2014

-.~~~~~._ ._

G~ilrrir~ i~~~~"I`i~~:º%f~i: var1 ~;~~~Ft~Liw`N

OndernemingsRr 0835.536.125

Benaming

(voluit) CORESERVICE

(verkort)

Rechtsvorm BVBA

Zetel 2830 BLAASVELD - BROEKSTRAAT 91

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder dd. 18/01/2014 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van 2830 Blaasveld, Broekstraat 91 naar 1840 Steenhuffel, Rossemstraat 46, en dit met onmiddellijke ingang. De vennootschap heeft geen enkele vestiging meer op de vroegere maatschappelijke; zetel.

Opgemaakt te Steenhuffel op 18 februari 2014.

(get.) Maarten Dons

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lonk BB vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

28/04/2011
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2830 Blaasveld, Broekstraat 91

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Sabine Van Buggenhout te Wolvertem (Meise) op dertien april tweeduizend en elf, geregistreerd vijf rollen - geen verzending te Meise de veertien april 2011 Boek 5/425 Blad 82 Vak2 . Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 E) - De Ontvanger: Henri Roseleth (getekend) dat door

1. De heer DONS Maarten Rik, geboren te Mechelen op dertien oktober negentienhonderd zevenenzeventig, en zijn echtgenote:

2. Mevrouw VERPLANCKEN Angelique, geboren te Dendermonde op negentien september

negentienhonderd achtenzeventig, samenwonende te 2830 Willebroek, Broekstraat 91 ; een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

* Naam: Coreservice

* Zetel: Broekstraat 91, 2830 Blaasveld

* Duur: onbepaalde duur

* doel: *De BVBA voorziet in technische dienstverlening. Deze kan breed geïnterpreteerd worden, er worden

mechanische, elektronische en computertechnische taken verricht met als doel de installatie, reparatie en

onderhoud van machines en rollend materiaal.

*Naast deze activiteit heeft de BVBA ook als doel zich te handhaven als computerhandelaar, het beheer van

een webwinkel. Installatie, reparatie en herstelling van computers en electronica.

*Verder heeft de BVBA ook als doel zich te vestigen als garage voor verkoop, onderhoud en herstelling van

voertuigen, afstelling en revisie van motoren en herstelling van voertuigcarrosserrieën.

*Verder voorziet de BVBA ook in het beheer van gebouwen.

* de vennootschap zal alle industriële, commerciële en financiële handelingen mogen uitoefenen, die

rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel

* de vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of

vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend op aanverwant doel dat van aard is de ontwikkeling van de

onderneming te bevorderen, de verkoop van haar diensten en produkten te vergemakkelijken of uit te breiden.

* Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen

zonder nominale waarde en waarop zij in geldspeciën inschrijven tegen de prijs van honderd zesentachtig euro

(186,00 E) per aandeel, als volgt :

1) de heer Dons, voornoemd : op negenennegentig (99) aandelen, hetzij voor achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 E), volstort tot beloop van één/derde;

2) mevrouw Verplancken, voornoemd : op één (1) aandeel, hetzij voor honderd zesentachtig euro (186,00 E), volstort tot beloop van één/derde;gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij Argenta onder het nummer 973-0276141-16.

REGISTER VAN AANDELEN.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders.

Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

KAPITAALVERHOGING.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

6

~

Il~d 6

~~fllNl~lM I~~IIN~

" 1106685"

NEERGELEGD

1,5 et- 2011

IFFiE RjANK van

KOOP

Ondernemingsnr : $ ? 5 6-3 (z, J /y Benaming

(voluit) : Coreservice

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/0412011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis van de vennoten wordt gebracht.

KAPITAALVERLAGING.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verlaagd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over de vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld. OVERDRACHT VAN AANDELEN.

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen aan de personen voorzien in artikel 249 van het wetboek van vennootschappen, worden afgestaan.

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal.

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens overlijden, hebben zes maand tijd, te rekenen vanaf de dag van de weigering, om kopers ervoor te vinden. Bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij wordt rekening gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

ONDEELBAARHEID DER AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen.

Bij gebrek aan een andersluidende overeenkomst, worden de rechten verbonden aan een aandeel uitgeoefend door de vruchtgebruiker van het aandeel.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

VACATURE.

Als de betrekking van zaakvoerder openvalt, voorziet de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden voorzien voor wijziging van de statuten, in zijn vervanging. Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal bij vooroverlijden van de zaakvoerder-vennoot, de overgebleven vennoot automatisch de funktie van zaakvoerder waarnemen.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

HANDTEKENINGEN.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig door iedere zaakvoerder, alleen handelend, ondertekend.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door iedere zaakvoerder benaarstigd of vervolgd.

VERGOEDINGEN.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders, buiten een vergoeding voor representatiekosten, reis-en andere kosten, een vaste of veranderlijke vergoeding toekennen aan te rekenen op de algemene onkosten van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

DAGELIJKS BESTUUR.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere direkteurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van

hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen voor een tijdsduur die zij vaststellen.

(JAAR)VERGADERINGEN.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede donderdag van juni om twintig uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

De zaakvoerder kan een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de

vennootschap het vereist. Hij moet de algemene vergadering bijeenroepen op aanvraag van vennoten die

gezamenlijk ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproepingen.

BIJEENROEPINGEN.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De oproepingen worden gedaan bij aangetekende brief, gericht aan de vennoten minstens vijftien dagen

voor de vergadering op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats. Zij vermelden de agenda.

Evenwel kunnen de bestemmelingen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om de

oproepingen via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Eenzelfde individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke afwijking is mogelijk voor de algemene vergadering van

obligatiehouders.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat

laatstgenoemde zelf een vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

BUREAU.

iedere algemene vergadering, zowel de jaarvergadering, als de buitengewone algemene vergadering, wordt

door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstentenis, door de oudste aanwezige vennoot.

De voorzitter stelt een secretaris aan en de vergadering kiest de stemopnemers.

BERAADSLAGING.

Behoudens in de gevallen door de wet of de statuten voorzien, worden alle besluiten genomen bij

meerderheid van stemmen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen, ongeacht het aantal

vertegenwoordigde aandelen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behalve wat door onderhavige statuten en de wet bepaald is voor de

aandelen zonder stemrecht. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als

aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen aandeelhouders uitmaken,

zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

JAARREKENING.

leder jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet, voor zover de vennootschap daaraan is

onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op haar

toepasselijk zijn.

VERDELING VAN DE WINST.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en

afschrijvingen, maakt de netto winst uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die

eigenmachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

ONTBINDING.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering

beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor een statutenwijziging.

I. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee

maanden nadat het vertes is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden

vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen

en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde

maatregelen.

Il. Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de

ontbinding worden uitgesproken door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

II1. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere

belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

VEREFFENING.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening

door de zorg van een zaakvoerder, handelend als vereffenaar, en bij zijn ontstentenis door de vereffenaars

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden

voorzien door de artikels 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen. Bij de vereffening zijn de

vennoten verplicht hun inbreng te volstorten.

VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening, wordt het beschikbaar overschot verdeeld

onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

van de rechtbank van koophandel om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Zaakvoerder

Vervolgens komen de aandeelhouders in algemene vergadering bijeen en worden volgende beslissingen

genomen met unanimiteit van stemmen: wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

Dons Maarten. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Sabine Van Buggenhout  notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 31.08.2015 15508-0326-009

Coordonnées
CORESERVICE

Adresse
ROSSEMSTRAAT 46 1840 STEENHUFFEL

Code postal : 1840
Localité : Steenhuffel
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande