CORIS IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORIS IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.778.425

Publication

03/07/2012
ÿþe á

MM 2.0

lli~:;1f1Y:~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : CORIS IMMO

I ui~i eiuil iiu iiiii

*iziieaa44

bel

at

Be Sta

111

22Juilue 131=iii6SEL

Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1702 Dilbeek, Snijbos, 17

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte -ter registratie aangeboden- verleden voor Notaris Bernard van der Beek, met standplaats te Schaarbeek, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "Bernard van der BEEK, Notaris", met maatschappelijke zetel te Schaarbeek, 160, Steenweg op Haacht, ondernemingsnummer 0872.221.426 Brussel, op twaalf juni tweeduizend en twaalf.

Dat zijn verschenen :

De Heer DJELASSI, Ismaël, geboren te El Misratia (Tunesië) op eerste maart negentienhonderd achtenvijftig (nationaal nummer 58.03.01 447-83) van de belgische nationaliteit en zijn echtgenote, Mevrouw BOULEZ, Coralie Françoise Marie-Thérèse Wilfried, geboren te Gent op drieëntwintig mei negentienhonderd zesenzestig (nationaal nummer 66,05.23 054-95) van belgische nationaliteit, gedomicilieerd en samen wonende te 1702 Dilbeek, Snijbos, 17.

Verklaren gehuwd zijn te Dilbeek op achttien mei twee duizend en zes, onder het stelsel van scheiding der goederen, volgend hun huwelijkscontract verkregen door notaris Ludovic Du Faux, te Moescroen, op vierentwintig maart tweeduizend en zes, verklarend dat het stelsel tot op heden niet is gewijzigd.

Welke ons verzocht hebben de authentieke akte op te stellen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd « CORIS IMMO » die ze verklaren zoals volgt gesticht te hebben.

En, terstond hebben de comparanten aan de notaris gelijkvormig artikel 440 van het Wetboek van de Vennootschapen, een financiële plan overhandigd, door hen getekend waarin het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoord is.

A. BEDRAG:

Het sociaal kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen van honderd zes en tachtig euro (186 ¬ )

B. INSCHRIJVINGEN:

De honderd maatschappelijke aandelen werden zoeven door de voornoemden geheel ingeschreven, als

volgt :

- De Heer DJELASSI Ismaël, voornoemd, ten belope van vijftig (50) maatschappelijk aandelen;

- Mevrouw BOULEZ Coralie, voornoemd, ten belope van vijftig (50) maatschappelijk aandelen.

Samen ; gezegd honderd aandelen (100)

C. VOLSTORTING:

De comparanten verklaren en erkennen dat elkeen van de honderd aandelen en dus het volledig kapitaal

volstort zijn ten belope van 6.200 euro:

De Heer DJELLASSI Ismaël ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ) en door Mevrouw

BOULEZ Coralie ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ).

Zij verklaren en erkennen dat het bedrag zijnde zesduizend tweehonderd euro gedeponeerd is op een

speciale rekening open in de naam van de vennootschap in vorming bij de bank CBC onder

nummer 5E26 732 027 594 329 gelijkvormig het attest overhandigd aan de ondergetekende notaris.

Na deze verklaringen hebben de verschijners verklaard de vennootschap te stichten zoals volgt.

"Titel I"

Benaming - Zetel - Doel - Duur,

Artikel 1. - Benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een beslotenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

verkrijgt de naam "CORIS 1MMQ,"

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van

de vennootschap zullen vermelden: de maatschappelijke benaming, "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid! of-daletters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De naam zal gevolgd worden door de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel, de vermelding van de rechtbank van koophandel in wiens rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het inschrijvingsnummer.

Indien de in de vorige alinea genoemde stukken het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verlamden, moet dit het volgens de laatste balans gestorte kapitaal zijn. Blijkt daaruit dat het gestorte kapitaal niet meer gaaf is, dan moet melding worden gemaakt van het netto-actief zoals dit uit de jongste balans blijkt,

Artikel 2. - Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1702 Dilbeek, Snijbos, 17.

Hij kan overal worden overgebracht in België door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

Elke verandering van maatschappelijke zetel wordt, door de zorgen van de zaakvoerders, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. - Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of samenwerking met derden volgende activiteiten uit te oefenen:

-de beroepswerkzaamheid van vastgoedmakelaar;

-verkoop, aankoop, verkavelen, ruil en verhuring van onroerende goederen, zakelijke rechten en

handelsfondsen;

-activiteiten van beheer van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of van

onroerende rechten ofwel het syndicschap van onroerende goederen in mede-eigendom;

-het verstrekken van diensten aan natuurlijke of rechtspersonen door het optreden als bemiddelaar en het verlenen van advies met betrekking tot verrichtingen die verband houden met het spaarwezen , leningen en financieringen;

-het oprichten of het laten oprichten van appartementsgebouwen en andere gebouwen om deze te verhuren, te gebruiken of te verkopen;

-het uitvoeren van deskundige studies en coi}rdinerende taken strekkend tot of verband houdend met de oprichting en/of de instandhouding van gebouwen;

-de activiteiten van verzekeringsagent en alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van de omschreven activiteiten.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, onderschrijving of op alle wijzen belangen nemen in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen waarvan het doel geheel of gedeeltelijk gelijksoortig, gelijkvormig of samenhangend is met haar maatschappelijk doel of eenvoudig nuttig tot de verwezenlijking ervan.

De vennootschap mag ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Ze kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving, onderschrijven, aanwerving, cessie of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, belgen of niet, bestaande of te stichten, met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken,

Artikel 4. - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte termijn aanvang riemende de dag van de neerlegging van een analytisch uittreksel van deze op de Griffie van de bevoegde handelsrechtbank.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake wijziging der statuten.

Titel Il .. Kapitaal,

Artikel 5. - Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) en is vertegenwoordigd door honderd (100) maatschappelijke aandelen van elk honderd zes en tachtig euro (186¬ ), Titel III. - Maatschappelijke aandelen.

Artikel 6.

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar en ingeschreven in het register der vennoten, bijgehouden ter maatschappelijke zetel die titel vormt.

De overgangen door overlijden en de certificaten van inschrijving zijn getekend door het college van zaakvoerders. De certificaten zijn niet verhandelbaar.

De toestemming voorzien door artikel 249, eerste alinea, van het Wetboek van Vennootschappen, is niet vereist, wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen op een vennoot.

In geval van weigering van toestemming, die zonder verhaal is, moeten de weigerachtige vennoten de aandelen, waarvan de afstand werd voorgesteld, wederinkopen aan de prijs vastgesteld door de algemene jaarvergadering.

Deze prijs is vastgesteld door de algemene jaarvergadering op voorstel van het college der zaakvoerders, rekening houdend met de reserves en meerwaarden alsook met de eventuele verliezen en minderwaarden.

Deze prijs dient tot grondslag van alle afstanden van maatschappelijke aandelen en dit totdat hij door een daaropvolgende algemene vergadering gewijzigd wordt.

~ ~ I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De medevennoten zijn gehouden de aandelen van de erfgenamen of van de legatarissen van maatschappelijke aandelen die geen vennoten kunnen worden, zoals voorzien door artikel 252 van het Wetboek van Vennootschappen, in te kopen aan de hierboven voormelde voorwaarden, zoals voorzien in het geval van weigering van toestemming.

Zowel in het ene als in het andere geval, moet de inkoop ofwel binnen de drie maanden na de algemene vergadering die de toestemming heeft geweigerd, ofwel binnen de zes maanden na het overlijden geschieden worden.

De aankoopprijs die minder of gelijk is aan vijfduizend euro, is contant betaalbaar. Boven de vijfiduizend euro is de inkoopprijs slechts etsbaar binnen een termijn van drie jaar verlopen sinds de datum der afstand, en betaalbaar door een derde bij het verstrijken van ieder eerste, tweede en derde jaar, vermeerderd met een intrest van twaalf procent per jaar.

De aldus overgenomen aandelen mogen noch afgestaan, noch in pand gegeven worden alvorens hun prijs volledig is afbetaald.

Titel IV - Beheer - Toezicht.

Artikel 7. - Beheer.

A. College van zaakvoerders : De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten, en steeds herroepbaar door de algemene vergadering der vennoten, beslissend met algemeen stem.

Hun handtekening dient voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd te worden door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke ze handelen.

De algemene vergadering kan het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen, de titularissen benoemen en herroepen, de duur van hun mandaat vaststellen, hun bevoegdheden en hun titel wijzigen, hun een jaarwedde en vergoedingen, aan te rekenen op de algemene onkosten, verlenen en zelfs een deelname in de winsten.

Op het huidige ogenblik is het aantal zaakvoerders niet vastgesteld.

De zaakvoerders mogen zich zonder de toelating van de algemene vergadering der vennoten, ten persoonlijken titel noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks interesseren aan ondernemingen die een gelijkaardige of verwante activiteit hebben als de onderhavige vennootschap.

B. Machten : Behoudens bijzondere beschikkingen genomen door de algemene vergadering der vennoten, die de machten van de zaakvoerders bepaalt en ze ten alle tijde kan wijzigen, hebben deze laatsten, handelend zoals gezegd, alle machten om te handelen in naam van de maatschappij, onder de enkele voorwaarde dat de verrichtingen binnen de perken van het maatschappelijk voorwerp vallen.

Bij gevolg en namelijk heeft het college van zaakvoerders het recht om voor en in naam van de vennootschap:

Alle kopen af te sluiten en alle sommen te ontvangen, alle roerende en onroerende goederen te verwerven en te vervreemden, alle leningen af te sluiten met of zonder hypothecaire waarborgen, met beding van het uitvoerend beslag, met uitzondering van de uitgifte van obligaties; zo voor als na betaling verzaken aan alle reële rechten van voorrechten of hypotheken, daarin begrepen de koopverbrekende actie, handlichting te verlenen van alle hypothecaire inschrijvingen of andere reële rechten, ontslaan van alle ambtshalve inschrijvingen; te verschijnen voor alle rechtbanken, alle tussengekomen beslissingen uit te voeren, en in om het even welk geval goed te keuren, schikkingen te treffen en te verbinden.

Het college van zaakvoerders kan ook gedeelte van zijn bevoegdheden en het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een andere persoon, al of niet vennoot. ln geval van afvaardiging zal het bestuurscollege de machten en de vaste of veranderlijke vergoedingen, die eraan verbonden zijn, vaststellen, alsook hun duur.

Artikel 8. - Toezicht.

Het toezicht op de financiële situatie, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid van de verrichtingen vast te stellen in de jaarrekeningen, zal aan één of méér commissarissen worden toevertrouwd, die voor een termijn van drie jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders onder de leden van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren worden benoemd indien de vennootschap niet beantwoordt aan de criteria opgesomd in artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen. Indien de vennootschap wel aan deze criteria beantwoordt, zal ze niet gehouden zijn tot het benoemen van een commissaris.

De algemene vergadering der aandeelhouders zal evenwel een commissaris mogen benoemen zonder dat daartoe een statutenwijziging noodzakelijk is.

Indien er geen commissaris benoemd is, heeft elke aandeelhouder individueel de machten tot onderzoek en controle van de commissarissen, en hij kan zich voor de uitoefening van zijn machten laten vertegenwoordigen of bijstaan door een expertboekhouder of hem mandaat geven.

De vergoeding van de expertboekhouder valt ten laste van de vennootschap indien hij met haar akkoord werd aangeduid. De opmerkingen van de expertboekhouder zullen aan de vennootschap worden overgemaakt. Titel V.

Algemene vergadering - Boekjaar - Jaarrekening - Leningen.

Artikel 9. - Algemene vergadering der vennoten.

De algemene vergadering der vennoten wordt telkens samengeroepen wanneer het belang der vennootschap het vereist.

Ze komt rechtens ieder jaar bijeen, en voor de eerste keer in twee duizend en veertien de laatste mandag van de maand mei om achttien uur of de eerste daaropvolgende werkdag indien deze dag een feestdag is, en bovendien, op het verzoek van een zaakvoerder of van de vennoten die minstens éénlvijfde der maatschappelijke aandelen bezitten.

t

. c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zitdagen worden gehouden, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen, De oproepingen zullen de dagorde vermelden en zullen gedaan worden door aangetekende brief tot iedere vennoot minstens acht dagen op voorhand gericht,

De oproepingen zijn niet vereist indien alle vennoten tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 10, - Macht en organisatie van de vergadering,

De algemene vergadering beschikt over de meest uitgebreide machten en beslist met eenvoudige meerderheid der stemmen, tenzij in die gevallen waarvoor de wet of de statuten andere meerderheden voorzien.

De vergadering wordt voorgezeten door de oudste van de zaakvoerders of door de zaakvoerder, die de secretaris aanwijst; de vergadering kiest de stemopnemers,

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op een stem;

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris op voorwaarde dat deze zelf vennoot is,

De processen-verbaal worden ondertekend door de vennoten met de meerderheid der stemmen, de kopieën en uittreksels worden ondertekend door het college van zaakvoerders.

Artikel 11. - Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van eik jaar,

Het eerste boekjaar zal beginnen op de dag van de neerlegging van een analytisch uittreksel van deze op de Griffie van de bevoegde handelsrechtbank en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

Artikel 12. - Jaarlijkse rekening - Winst - Verdeling.

Op het einde van ieder boekjaar wordt door het college van zaakvoerders een volledige inventaris opgemaakt van de roerende en onroerende waarden en van alle actieve en passieve schulden van de vennootschap alsmede de jaarrekening van de vennootschap met de nominale aanduiding van de schulden van de vennoten tegenover de vennootschap en deze van de vennootschap tegenover de vennoten.

De nettowinst is bepaald gelijkvormig aan de wet.

Op deze winst zal vijf procent worden voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de winst wordt verdeeld tussen de vennoten in evenredigheid met hun respectievelijk aantal aandelen, ieder aandeel een gelijk recht verlenend,

Nochtans zal de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden der stemmen steeds kunnen beslissen het geheel of een gedeelte van het overschot der winsten te bestemmen voor de schepping of de volstorting van een bijzonder reservefonds, bestemd tot de betaling van emolumenten aan het college van zaakvoerders, of het opnieuw als saldo over te brengen.

Artikel 13, - Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap is niet ontbonden door het faillissement, de bedrieglijke bankbreuk, de onbekwaamverklaring, de afwezigheid, het overlijden of de pensionnering van een vennoot.

Het punt van de ontbinding van de vennootschap moet door de zaakvoerder of door het college der zaakvoerders aan de algemene vergadering worden voorgelegd in geval van verlies van de helft van het maatschappelijk kapitaal en dit binnen een termijn die twee maanden vanaf de datum waarop het verlies werd vastgesteld of had moeten worden vastgesteld niet overschrijdt.

In geval van ontbinding van de vennootschap, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of de zaakvoerders alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering beslist de vereffening toe te vertrouwen aan één of meerdere vereffenaars waarvan zij de machten en de emolumenten zullen vaststellen.

De wijze van vereffening wordt vastgesteld door de algemene vergadering bij gewone meerderheid der stemmen.

Het batig saldo van vereffening, na aanzuivering van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal aangewend worden voor de uitkering der aandelen ten belopen van hun volgestort bedrag.

Het overschot wordt onder de vennoten verdeeld in evenredigheid met het aantal van hun respectievelijke aandelen, ieder aandeel een gelijk recht verlenend,

Artikel 14. - Leningen.

De vennootschap kan leningen afsluiten, binnen de beperkingen voorzien door artikel 243 van het Wetboek van Vennootschappen. Indien de vennoten leningen toestaan zal hen een jaarlijkse intrest van tien procent worden toegekend.

Nochtans kunnen de werkende vennoten aan deze intrest verzaken; in dat geval zal er een overeenkomst moeten ondertekend worden door al de vennoten.

Artikel 15. - Geïnvesteerd kapitaal

Het door de werkende vennoten geïnvesteerd kapitaal wordt niet vergoed. Nochtans kunnen de vennoten jaarlijks, ter gelegenheid van de algemene jaarvergadering, beslissen over de toebedeling van een intrest voor het komende boekjaar.

Titel VI - Slotbepalingen.

Artikel 16. - Woonstkeuze.

leder vennoot, zaakvoerder en commissaris moet woonstkeuze doen in België, en bij gebreke wordt deze verondersteld te zijn gedaan ter maatschappelijke zetel.

Artikel 17. - Algemene beschikkingen.

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in huidige statuten, verklaren de comparanten zich te houden aan het Wetboek van Vennootschappen.

Wettelijke verklaring.

De verschijnenden verklaren dat het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten die onder om het even welke vorm uit hoofde van de stichting ten laste van de vennootschap vallen, benaderend wordend geraamd op duizend euro.

De ondergetekende notaris bevestigt het bedrag te hebben ontvangen voor deze akte voor geschreven recht van vijfennegentig euro.

Waarmerking van identiteit

Om te voldoen aan de bepalingen van de hypotheekwet en in toepassing van de Ventbsewet, waarmerkt de ondergetekende notaris Bernard van der Beek dat de namen, voornamen , geboorteplaatsen en data en de woonplaatsen van de partijen- natuurlijke personen overeenstemmen met de gegevens opgenomen in hun identiteitskaarten.

De partijen bevestigen de juistheid van deze gegevens.

De partijen-natuurlijke personen waarvan het identiteitskaart van buitelanders, werd vermeld in onderhavige akte verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de vermelding van dit nummer in deze akte en in alle afschriften en uittreksels die van deze akte zullen opgemaakt worden.

Algemene vergadering der aandeelhouders

De aandeelhouders verenigd in eerste algemene vergadering hebben beslist dat:

- als zaakvoerder aan te duiden:

De Heer DJELASSI Ismaël, voornoemd, die aanvaard heeft en waarvan het mandaat zal uitgevoerd worden ten kosteloze titel.

Hij zal alle machten hebben voor het beheer van de vennootschap in de beperkingen van artikel 7 van de statuten en zal alleen handelen in naam van de vennootschap.

- om geen commissaris-revisor te benoemen, in uitvoering van het artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen herneemt en bevestigt, die door de vennootschap in oprichting genomen werden, Krachtens artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een afschrift dezer bij de bevoegde Griffie van Handelsrechtbank.

Voor eensluitend verklaard analytisch uittreksel. Terzelfdertijd neergelegd : afschrift van de akte. Bernard van der Beek, Notaris,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 31.07.2015 15401-0198-011

Coordonnées
CORIS IMMO

Adresse
SNIJBOS 17 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande