CORNUS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORNUS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.842.068

Publication

11/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

onteigeningen, beleggingen en balans (her)waarderingen;

- Het opstellen en verkopen van taxatierapporten en bedrijfseconomische waarderingen. Verhuren en verkopen van diensten betreffende financiële, fiscale en bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid, ICT en facility management en efficiënt financieel en algemeen beheer van ondernemingen;

- Het realiseren, produceren en distribueren van informatie van allerlei aard via eender welke drager. De ontwikkeling, studie, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur van software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van welke firma ook;

- Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van, het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen;

- Portefeuillebeheer, het beleggen van vermogens in schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarden, roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan;

- Het beheren en exploiteren van industriële en intellectuele rechten uit patenten, het ondersteunen van research en design in alle sectoren;

- Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren, afbreken, huren, - al dan niet gemeubeld-, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkoop, ruilen, verhuren (woninghuur en handelshuur), huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen.

- Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden. Alle activiteiten die verband houden met publiciteit, marketing en promotie, zowel wat betreft de conceptie, de creatie als materiële uitvoering;

- Het organiseren van reizen, culturele en sportieve activiteiten en/of festiviteiten, teambuilding activiteiten en excursies;

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen. Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

- Verhuur van instrumenten. Het promoten en organiseren van activiteiten van modelbouw, wandelen en muziek.

De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen die en doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. De heer DE MAESSCHACLK Peter, wonende te 3140 Keerbergen, Heideveld 14, titularis van honderd vijfentachtig (185) aandelen;

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREATIO, met zetel te 2610

Antwerpen (Wilrijk), Heistraat 79, titularis van één (1) aandeel;

Samen: honderd zesentachtig (186) aandelen of de totaliteit der aandelen.

De oprichters erkennen lezing te hebben gekregen:

- van artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek betreffende de lidmaatschapsrechten verbonden

aan gemeenschappelijke aandelen;

- van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek met betrekking tot zekere goederen afhankelijk van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

gemeenschappelijk vermogen waarover door een echtgenoot is beschikt zonder uitdrukkelijke instemming van de andere echtgenoot.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 ¬ ).

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE71 3631 3632 6769, geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder of de zaakvoerders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek en/of toestaan van een hypothecair mandaat/hypotheekbelofte.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten. Indien er meerdere zaakvoerders in de vennootschap benoemd zijn, dienen alle zaakvoerders samen de vennootschap te vertegenwoordigen voor rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek en/of toestaan van een hypothecair mandaat/hypotheekbelofte.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit. Algemene vergadering.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op derde vrijdag van de maand mei om achttien (18) uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

BENOEMING ZAAKVOERDER.

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie:

1) De heer DE MAESSCHALCK Peter, voornoemd.

2) De heer besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CREATIO , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE MAESSCHALCK Lode Maria, geboren te Wilrijk op achttien oktober negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.10.18 335-12, wonende te 2600 Berchem, Karmelietenstraat 2,

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens het mandaat van de heer Peter De Maesschalck, voornoemd.

e. geen commissaris te benoemen.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

De zaakvoerders, de heer De Maesschalck Peter en besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREATIO, beiden voornoemd nemen de beslissing om de heer DE MAESSCHALCK Lode, voornoemd, tot vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, boekhoudkantoor HVCO, met zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Collegelaan 106, vertegenwoordigd door de heer HUYGHEBAERT Koen, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van het proces-verbaal

23/04/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ide Word 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondememingsnr : 0555.842.068

Benaming

(voluit) : CORNUS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Heideveld 14, 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Onbezoldigd mandaat

De bijzondere algemene vergadering van vrijdag 30 januari 2015 beslist om het mandaat van zaakvoerder De Maesschalck Peter onbezoldigd te maken, met ingang vanaf 1 februari 2015

Voor eensluidend afschrift

De Maesschalck Peter

Zaakvoerder

.......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

_L

1111Ï111*11'11.11'0111t1e,j!1111111

NEERGELEGD

13 AM. ij

Griffie Rechtbank van Koophandel

4rri

Coordonnées
CORNUS CONSULTING

Adresse
HEIDEVELD 14 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande