CORVERS FRANK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORVERS FRANK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.053.481

Publication

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.11.2013, NGL 12.12.2013 13686-0475-016
01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 03.11.2014, NGL 26.11.2014 14676-0583-015
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.11.2012, NGL 18.12.2012 12672-0077-016
29/06/2011
ÿþMod 2,1

:LUiiik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

1

" 11097314*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Neergelegd ti P goióge der

Rechtbank van iCOCIptitiMiti

te Leuven, de 1 7 111

DE aR FFIER,

Griffie

r-

~

Ondernemingsnr : G 834. o 53 . y $

Benaming

(voluit): CORVERS FRANK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlobaan 103B

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte opgesteld door notaris Koen VERMEULEN met standplaats te Beringen-Paal op 10 juni

2011, blijkt dat werd besloten tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam luidt "CORVERS FRANK".

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlobaan 103B.

OPRICHTERSNENNOTEN DIE HUN INBRENG NIET VOLLEDIG HEBBEN VOLGESTORT:

De heer CORVERS, Frank, bedrijfsleider, geboren te Koersel op 12 november 1969, nationaal

nummer 69.11.12 155-41, ongehuwd en bevestigend een verklaring van wettelijke samenwoning te

hebben afgelegd te Scherpenheuvel-Zichem op 24 december 2009, wonende te 3271

Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlobaan 103B.

Niet-volgestort bedrag: éénendertigduizend vierhonderd euro (¬ 31.400,00).

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL/GESTORT BEDRAG:

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Het is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die

ieder één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is bij de oprichting gedeeltelijk volgestort door inbreng in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door storting of overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, waarvoor 500 aandelen werden toegekend aan de oprichter.

SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Volledig in geld.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES - DE

WINST:

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten,

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste

actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering

reserve te vormen

boekjaar het netto-zou dalen beneden

ieder jaar.

VERDELING VAN DE

de nodige provisies en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Luik B - vervolg

Voor- rhet bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aire reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen. BESTUUR  OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

behouden aan het Bïîji c De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Staatsblad INTERN BESTUUR BEPERKINGEN:

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

i EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen. - De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

- Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk I industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen I uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of É ! andere, zowel voor haar rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringswerken en cementeringswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installatie en onderhoudswerken voor ontwikkeling, regeneren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit. Het verkopen en of het plaatsen van zonnepanelen en fotovoltaïsche platen en installaties. I - Onderneming voor betoncentrales en cementagglomeraten.

- Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en I zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

- Het proefboren en boren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geografische, geologische doeleinden. Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties. De bouw van tunnels, viaducten, bruggen en van overige ondergrondse ! doorgangen. Grondverzet, graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van ! gleuven en sleuven en grondverzet met behulp van explosieven. Alle andere grondwerken die niet elders worden voornoemd.

- Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken, siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector: I a) Uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of aile werken in het kader der diensten die betrekking hebben op techniek, het beheer, de !

































' Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

_

Eslgisc-F Staatsblad



I bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b) te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën en brevetten die betrekking hebben op de technieken nodig voor hun werking en hun uitbating

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uigebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland.

- Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's inclusief opslagtanks, zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischuiven, weegbruggen, steunmuren enzovoort, evenals de rioleringswerken. - Het vervaardigen en plaatsen of laten plaatsen en onderhouden van alle soorten verkeersignalisatie l en wegmarkeringen.

- Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. - Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, eveneens in kunststof. Omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het ontwerpen en aanleggen van parkeerterreinen, tuinen, parken en recreatieterreinen zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en andere, zowel op natuurlijke j wijze als in kunststof. - Het leggen van asfalt, beton, klinkers en kasseien voor wegen, terreinen en opritten.

I - Het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, (vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw-; en installatie materialen. Groot- en kleinhandel eveneens im- en export van alle soorten

i bouwmaterialen en roerende goederen.

- Het aanleggen en onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

- Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het

ijzervlechtwerk.

- Algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of

gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door

onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

j Schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten. - Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen.

- Voegwerken, stukadoorswerken, plafonner-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips- en staffwerken en ornamenten.

l - Het leggen en polieren van industriële vloeren, het leggen van vloerdeklagen van industriële vloeren, het leggen van vloerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolistisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur- of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen.

- Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non-ferro-metalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken van afsfalt I -of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken ; van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. Thermische- en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren. - Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer `orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco's, 3 schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen, historische gecoupeerd stucwerk, historische schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water-en windmolenmechanismen. Arduin-en I marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en I wassen van gevels en monumenten. - Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen. Alle soorten timmerwerk en metalen I schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en ~ I plastiek vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren I en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van



































Voor- Luik B - vervolg

behouden aanbouwkeukens en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. - Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. - Metaalconstructies, montage- en demontagewerken, buis- en andere soortgelijke constructies. Het plaatsen van kunstwerken en van industriële mechanica. En hydromechanische installaties. - Het plaatsen van pompstations en turbines, van elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, uitrustingen voor afstandsbediening, afstandsmeting en afstandscontrole. Het plaatsen van woon-units. Het plaatsen van ventilatie, ! verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties.

aan het i Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het I plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het ! vervaardigen, verkopen en/of installaren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie en ! ! dergelijke. Installaties voor huisvuilverwering.

Staatsblad 1- Het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling- en onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders- ! brandertechnicus. Alle elektriciteitswerken zowel in privé-gebouwen als in openbare gebouwen, I evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, I I, spoorwegen, rivieren, zee- en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en I waterzuiveringsinstallaties.

I - Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen. De ontwikkeling van niet- residentiële bouwprojecten. Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, wintersportcentra's, enzovoort. Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken.

- Verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer. Tekenen en ontwerpen van gebouwen. Toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort) Leiden van belangrijke herstellingswerken aan gebouwen.

- Uitvoeren van studies en verlenen van advies in verband met stedebouwkundige planning en landschapsarchitectuur. Ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters. Activiteiten van bouweconomisten. Uitvoeren van topografische opmetingen en het afbakenen van I percelen en eigendommen. Berekening van het aantal meters van bouwwerken. I - Het aankopen, verkopen, de vertegenwoordiging, het invoeren en uitvoeren, huren, verhuren, en ! herstellen van alle nieuwe en tweedehands motorvoertuigen, vrachtwagens, machines en andere I ! vervoermaterialen, tractoren, hef- en transporttoestellen, aanhangwagens, caravans, alsmede van alle i toebehoren en onderdelen ervan, alle koetswerk, de groot- en kleinhandel in brandstoffen en smeermiddelen, oliën en vetten en van alle andere garagebedrijvigheden. I - Het exploiteren van een bureau voor arbeidsbemiddeling van betaalde sportbeoefenaar, zijnde ! personen die de verplichting aangaan om zich tegen loon voor te bereiden of deel te nemen aan een sportcompetitie of -exhibitie onder het gezag van een ander persoon evenals de personen die de oefeningen tijdens de voorbereiding leiden

! - Het bijstaan en adviseren van werknemers bij de ontwikkeling van hun beroepsloonbaan gaande van het trainen in selectieintervieuw, advies rond loononderhandelingen, advies met betrekking tot I arbeidsrechterlijke problematieken, loonberekeningen controleren, en aanvaarden. - Het leveren van interne of externe managementprestaties en advies in welke vorm dan ook.

Î - Managementsactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen

; van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoort. - Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

- Activiteiten van managers van artiesten, sportlui en overige bekende personaliteiten.

- Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, algemene audit-activiteiten enzovoort.

- Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektronica, mijnbouw, chemie, machine- ! en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort.

- De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of ! anderszins kunnen uitoefenen over en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

j De vennootschap _mag_ tevens alle roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke,

























Ert

















Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het Bérgià-C financiële, handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks ais door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen I rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of' ondernemingen. De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere; vennootschappen oefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook oprichten. Deze opsomming is verklarend en 1 geenszins beperkend.

Staatsblad De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening:

1- het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België I of in het buitenland;

- het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen I en onroerende leasing;

I - het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke onroerende en/of roerende goederen. l De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland. Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn. j JAARVERGADERING:

I De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand november om negentien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

I VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

l Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door I een gevolmachtigde, af dan niet vennoot.

STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AANDELEN IN ONVERDEELDHEID :

r` De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel. Wanneer één of meerdere i

I aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan E van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de I vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon, die daartoe schriftelijk is { aangewezen door alle gerechtigden; zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven ze geschorst. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

A. Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichter verklaart dat hij de eerste algemene vergadering samenstelt, waarop het gehele kapitaal

aanwezig is.

- Benoeming -

Met eenparigheid van stemmen wordt als eerste zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

De heer CORVERS, Frank, geboren te Koersel op 12 november 1969, nationaal nummer 69.11.12

155-41, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlobaan 1036.

Hij verklaart die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

- Bezoldiging -

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering volgende besluiten genomen:

- de zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit, tot andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

B. Eerste gewone algemene vergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand november in het

J jaar 2012.

Het eerste boekjaar loopt pro Pisco tot 30 juni 2012.

C. Volmachten

I De oprichter verklaart hierbij bijzondere volmacht te verfenen aan de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "HELSEN & PARTNERS" te Tessenderlo, Neerstraat 107, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer HELSEN Patrick, wonende te 2260 Westerlo, Klaverstraat 16 om alle j administratieve_ formaliteiten met betrekking tot de oprichting te vervolledigen, zoals onder meer de

























Luik B - vervolg

iE formaliteiten voor de inschrijving bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, dé inschrijving bij de BTW, het verrichten van alle formaliteiten voor het bekomen van de nodige attesten en I vergunningen.

Er wordt volmachtverleend met het recht van indeplaatsstelling.

:', '" 1' :i4: .. ,.,."~" ~~. f"

VOOR ONTLEDENd:ÛITTREKSEL : ;4a '

j Notaris Koen VERMEiJLEN

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Î ~

Voor-

behouden

aan het

 hefgis-'

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 02.11.2015, NGL 21.12.2015 15700-0082-016

Coordonnées
CORVERS FRANK

Adresse
TESSENDERLOBAAN 103B 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande