COSI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COSI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.423.764

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 03.06.2014 14147-0484-012
07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 04.06.2013 13151-0350-012
12/07/2011
ÿþ Motl 2.1

J fS 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : COSI

Neergelegd ter griffie dir

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3 0 JUN1 2011 D%edfFIER,

litlI I1 11( 1 1111 1 1( 111 (II i11

*11105701*

be

B st:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3200 Aarschot, Grote Markt 9

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een oprichtingsakte verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 27 juni 2011 met registratierelaas " Geregistreerd negen bladen geen verzendingen te Aarschot op 28 juni 2011, boek 576 blad 21 vak 15, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur a.i. W.Rens" dat zijn verschenen:

1. De heer HEREMANS Geert Roger, geboren te Leuven op 6 mei 1967, rijksregistemummer 67.05.06 36326, echtgenoot van de heer VAN BAUWEL Stefan, hierna genoemd, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Oude Godstraat 32 bus 3.

2. De heer VAN BAUWEL Stefan, geboren te Herentals op 1 augustus 1971, rijksregistemummer 71.08.01 213-43, echtgenoot van de heer HEREMANS Geert Roger voornoemd, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Oude Godstraat 32 bus 3.

De comparanten sub 1 en 2 zijn gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Jan Jansen te Heist-op-den-Berg op 31 mei 2005, ongewijzigd volgens verklaring.

3. De heer VAN MOL Aron, geboren te Leuven op 6 juli 1991, rijksregistemummer 91.07.06 175-53, ongehuwd, wonende te 3200 Aarschot, Oosterwijklaan 2.

De verschijners verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-'ijkheid, die zij hebben opgericht onder de naam "COSI", met maatschappelijke zetel en eerste adres te 3200 Aarschot, Grote Markt 9.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze honderd (100) aandelen wordt a pari, ingeschreven ais volgt :

1. de heer HEREMANS Geert, verschijner voormeld sub 1., 40 aandelen;

2. de heer VAN BAUWEL Stefan, verschijner voormeld sub 2., 50 aandelen;

3. de heer VAN MOL Aron, verschijner voormeld sub 3., 10 aandelen.

Totaal : honderd aandelen (100), hetzij de geheelheid van het kapitaal.

De verschijners verklaren en erkennen dat de geplaatste aandelen volledig volstort zijn, zodat de

vennootschap vanaf heden vrij beschikt over een kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE86 7310 1825 3250 geopend bij de KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest, afgegeven door voornoemde instelling op 30 mei jongstleden en dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "COSI".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3200 Aarschot, Grote Markt 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, han de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

-Uitbating en inrichting van restaurants en eetgelegenheden; restaurants van het traditionele type; de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel; de cafés restaurants (tavernes).

-Uitbating en inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger-restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en warme wafelkramen; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria's; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's.

-Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enz.

Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

-Het verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereiden van maaltijden en

spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties.

-Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

-Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

-Opdienen van warme en koude maaltijden;

-Alle activiteiten in de horecasector in de ruimste zin, met inbegrip van suikergoedwaren, snacks en snoepgoed;

-Overige diensten in verband met het maken van geluidsopnamen;

-Uitoefenen van discobar-activiteiten;

-Verhuur van video-cassettes en  banden, Cd's en dergelijke;

-Bieden van overig amusement;

-Overige persoonlijke diensten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend : 1/ nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toehorende aandelen.

2/ de gedane stortingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

3/ de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, aan de hand van hetwelk de eigendom van de effecten wordt bewezen. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiemavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om 20 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en de commissaris te geven kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig geldig als de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is dan het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 36. Benoeming van vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, onder voorbehoud van de hiema vermelde homologatie door de rechtbank van koophandel.

Indien er geen vereffenaar benoemd is door de algemene vergadering, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, onder voorbehoud van de hierna vermelde homologatie door de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt de emolumenten van de vereffenaars.

Ingeval een vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, dan vormen zij een college.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treden de vereffenaars pas in functie

" nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming en de bevestiging ervan, en kan de handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd is met de rechten van derden.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

" Worden tot eerste zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur :

De heer HEREMANS Geert voornoemd, hier aanwezig, die verklaart niet getroffen te zijn door enige

maatregel die zich hiertegen verzet.

De heer VAN BAUWEL Stefan, hier aanwezig, die verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die

zich hiertegen verzet.

Hun mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni 2013.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Gorris Accountants BVBA, te Heist-op-den-Berg,

Boudewijnlaan 34, aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de

vennootschap "COSI" , onder meer bij de kruispuntbank voor ondernemingen, bij de diensten van de BTW en

bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest en distributieattest, indien nodig.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behqudi-.n

" aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
COSI

Adresse
GROTE MARKT 9 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande