CPG CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CPG CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.877.910

Publication

13/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groeneweg 96

3090 Overijse

Onderwerp akte :Ontbinding - sluiting van vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel op 29 januari 2014, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `CPG CONSULTING', met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Groeneweg 96 de volgende beslissingen werden genomen :

Eerste besluit : verslagen over het voorstel tot ontbinding

li Tweede besluit: Ontbinding vennootschap.

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

; Derde besluit : Vaststelling dat de vennootschap geen schulden meer heeft.

vierde besluit : Ontslag en Kwilting aan de zaakvoerders

ii De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de Heer Paul Christopher Neame TRACEY en De

Heer. Geoffrey Charles LEE, als zaakvoerders van de vennootschap, en dit met ingang respectievelijk op 5 juni

i! 2013 en 10 juni 2013.

Voor zover als nodig worden deze ontslagen hierbij bevestigd.

De vergadering geeft volledige kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat.

; Viifde besluit: Sluiting van de vereffening

De vergadering beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap

definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"CPG CONSULTING" hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

?; Zesde besluit: Bewaring van de documenten

De vergadering beslist dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijfjaar

bewaard zullen worden te 3090 Overijse, Groeneweg 96.

;? Zevende besluit: Mandaat Kruispuntbank der Ondernemingen

De vergadering stelt bovendien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Kreanove', met j

; maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, Avenue Kersbeek 308, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken :; uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij alle privé- of publieke administraties en ondermeer bij : de Kruispuntbank der Ondernemingen. Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

ii VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

ii -1 afschrift;

- 1 i.gelijkvorming uittreksel.

i: - 1 rapport van vervroegde ontbinding

- 1 verslag van de zaakvoerder

:,!_-_1 s tapwan actief en,P.s ia# per 20 januari 20t __________-_______________________________________________ ____,___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NI

11

9091261<

N

Ondernemingsvr : 0500.877.910 Benaming (voluit) : CPG CONSULTING

28/11/2012
ÿþ4.Y

Ondernemingsnr : 5°C1/0

Il Benaming (voluit) : CPG CONSULTING

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groeneweg 96

3090 Overijse

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Eric JACOBS, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 14 november 2012,1 ?; blijkt dat: ZIJN VERSCHENEN :

De heer START Christopher Robert Michael, geboren op 9 februari 1958 te Newry, Verenigd Koninkrijk, hebbende de Britse nationaliteit, woonachtig te 3080 Tervuren, Groeneweg 96.

i! De heer TRACEY Paul Christopher Neame, geboren op 22 september 1950 te Tunbridge iI Wells, Verenigd Koninkrijk, hebbende de Britse nationaliteit, woonachtig te Barelands, Farm Cottages, Bells Yew Green, Turnbridge Wells, TN3 9BD, Verenigd Koninkrijk.

De heer LEE Geoffrey Charles, geboren op 30 april 1957 te Londen, Verenigd Koninkrijk, hebbende de Britse nationaliteit, woonachtig te 15 Sherborne Road, Petts Wood, Kent BR5 1 GX, Verenigd Koninkrijk.

Welke comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming "CPG Consulting", met maatschappelijke I! zetel te Groeneweg 96, 3090 Overijse, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ l:18.600) bedraagt, verdeeld in driehonderd (300) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, ;; die elk éénldriehonderdste (1/300Sfe) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten, voornoemd, verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, ten belopen van eenentwintig euro (¬ 21) volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00) beschikt.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening dan

wel voor rekening van derden of in samenwerking met enige derden:

;i 1. Alle consulting- en andere activiteiten die verband houden met of gericht zijn op de consumentengoederenindustrie, in de meest ruime betekenis van het woord, zonder enige beperking, zoals, onder meer, het uitvoeren van alle studies, (markt)onderzoeken en analyses, het ontwikkelen en implementeren van aile mogelijke strategieën, het verlenen van alle daarmee verband houdende diensten en het voeren van alle mogelijke bijhorende audit- en adviesactiviteiten.

2. Het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van adviezen op commercieel, financieel, technisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy en research, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn ; van een onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

3. Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

iL:ûïke£4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

III

II

BRUSSEL

gretiOlfi. 2~{~

*12192419*

28/11/2012

~

l~o

w

-Bijlagen bij fief Bëlgi dStaatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden; het begeleiden van spin-offs.

Dit alles voor alle handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

4. Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verscheidende vormen aan derden, en dit op het vlak van organisatie, informatisering, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele hulp en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat, van concrete projecten, opleidingen en trainingen, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meeste verscheidene wetgevingen.

5, Aile onroerende verrichtingen en handelingen inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen, het verrichten, het uitvoeren, promoten, coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten, inzonderheid verkavelingen van aile aard, appartementsgebouwen en andere complexen, kortom alle vastgoedverrichtingen, met uitzondering van de makelaaractiviteit, in de breedste zin van het woord; de studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande; het participeren in alle vastgoedprojecten in binnen- en buitenland.

6.Het beleggen, intekenen op, kopen, verkopen, verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een geheel of gedeeltelijk publiekrechterlijk statuut; het beheren van deze participaties en beleggingen.

7. De in- en uitvoer van handelswaren.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed transacties uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die de vennootschap zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden, Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder is benoemd, moet zij, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van vennootschappen, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen,

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap individueel jegens derden en in rechte en kan alle nuttige of noodzakelijke handelingen stellen met het oog op de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, het college van zaakvoerders kan (kunnen), voor de duurtijd bepaald door hem (haar), gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, vennoten of niet.

mod 11.1

Voor-

behoûden

'aan het

41 Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F.

BijlagenTiii ïiëf ifélesèlïSthatsblà-c7 = 2/1111721112 - Annexes du Moniteur belge

De gevoimachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht.

De vennootschap kan in het buitenland door elk persoon vertegenwoordigd worden die hiertoe gevolmachtigd werd door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand augustus van elk jaar

om 16.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij ontstentenis van

enige zaakvoerder, door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens eventuele strengere quorumvereisten, gesteld bij de wet, kan de algemene vergadering slechts geldig beraadslagen indien ten minste tweehonderd vijftig (250) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien voormeld quorum niet werd behaald op een eerste algemene vergadering, kan enige navolgende vergadering op geldige over dezelfde agendapunten (als deze vermeld op de agenda van voormelde eerste algemene vergadering) besluiten, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Behoudens eventuele strengere meerderheidsvereisten, gesteld bij de wet, kan de algemene vergadering slechts geldig besluiten met een meerderheid van twee derde (213de) van de uitgebrachte stemmen en, voor wat betreft besluiten die een wijziging van de statuten impliceren, met een meerderheid van vijf zesde (5/6de) van de uitgebrachte stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar,

Het boekjaar vangt aan op de eerste april en eindigt op de éénendertigste maart van het

daaropvolgende jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt,

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Algemene Vergadering

De komparant, hier aanwezig, verklaart vervolgens in buitengewone algemene vergadering

bijeen te komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op éénendertig maart tweeduizend veertien. De

eerste jaarvergadering zal tevens in het jaar tweeduizend veertien (2014) gehouden worden,

2. Benoeming zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

mod 11.1

^ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste buz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De heer START Christopher Robert Michael, geboren op 9 februari 1958 te Newry, Verenigd Koninkrijk, hebbende de Britse nationaliteit, woonachtig te 3080 Tervuren, Groeneweg 96;

De heerTRACEY Paul Christopher Neame, geboren op 22 september 1950 te Tunbridge Wells, Verenigd Koninkrijk, hebbende de Britse nationaliteit, woonachtig te Barelands, Farm Cottages, Bells Yew Green, Turnbridge Wells, TN3 9BD, Verenigd Koninkrijk;

De heer LEE Geoffrey Charles, geboren op 30 april 1957 te Londen, Verenigd Koninkrijk, hebbende de Britse nationaliteit, woonachtig te 15 Sherborne Road, Petts Wood, Kent BR5'I GX, Verenigd Koninkrijk;

Welke hun hogervermeld mandaat hebben aanvaard, zoals blijkt uit, voor wat betreft de heer Start Christopher, de ondertekening van onderhavige akte, en, voor wat betreft de heren Tracey Paul en Lee Geoffrey, de inhoud van de door hen ondertekende volmachten welke aan onderhavige akte gehecht zullen blijven.

Hun opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting gedurende zes (6) maanden die de datum van onderhavige akte voorafgaan, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap za! rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijzondere lastgeving

Bijzondere volmacht met bevoegdheid om individueel te handelen en met recht van

indeplaatsstelling wordt gegeven aan de vennootschap Expertax CVBA, met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 533 bus 2, 1930 Zaventem, en al haar medewerkers teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Eric Jacobs, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel,

2 volmachten

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f&"

'Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoûden * aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
CPG CONSULTING

Adresse
GROENEWEG 96 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande