CPP

Société en commandite simple


Dénomination : CPP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 505.988.820

Publication

09/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Aanwijzing van beherende en stille vennoten

De heer Willem VAN AELTEN zal in de gewone commanditaire vennootschap deelnemen als gecommanditeerde (beherend) vennoot en dit voor de duur van de vennootschap.

Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap hetgeen hij hierbij uitdrukkelijk aanvaardt.

De heer Michiel DETURCK en de heer Cedric OLBRECHTS zullen in de commanditaire vennootschap deelnemen als commanditaire (stille) vennoot.

Zij staan slechts in voor de schulden en de verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, welke steeds een vennoot van de vennootschap dient te zijn.

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutair zaakvoerder, de heer Willem August Frans Maria VAN AELTEN, geboren te Turnhout op vier augustus negentienhonderd negenenzestig, wonende te 1745 Opwijk, Singel 24, met als nationaal nummer 690804 181 40.

Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Aldus heeft de zaakvoerder de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen:

- alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer zowel roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die hiermee gepaard gaan;

- leningen aan te gaan;

- het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren;

- met afstand van hypotheek, voorrecht en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

- over de rechten van de vennootschap dadingen aan te gaan en minnelijke schikkingen te treffen; - in rechte op te treden namens de vennootschap;

- de besluiten van de algemene vergadering uit te oefenen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen optredend, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar (zoals een notaris) vereist is.

De zaakvoerder kan volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend.

Bij overlijden van de heer Willem August Frans Maria VAN AELTEN, zal deze als statutaire zaakvoerder van de vennootschap worden opgevolgd door de heer Michiel Albert Henri DETURCK, geboren te Kortrijk op zestien april negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3001 Leuven, Prosperdreef, 1 met als nationaal nummer 640416 305 05.

Bij overlijden van de heer Michiel Albert Henri Deturck, zal deze als statutaire zaakvoerder van de vennootschap worden opgevolgd door de heer Cedric Hervé Thérèse Philippe OLBRECHTS, geboren te Brussel, op negen november negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 1390 Grez-Doiceau, Chaussée de Jodoigne 26-28, met als nationaal nummer 711109 093 41. JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van maand mei om achttien uur op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in de uitnodigingen aangekondigd.

Indien die dag een wettelijke feestdag is zal deze vergadering de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. WINSTVERDELING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en/of reservevorming zal beslist worden door de jaarvergadering.

In het geval de jaarvergadering tot winstuitkering beslist dan zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.

ONTBINDING - VEREFFENING

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vier december tweeduizend veertien en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW-ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Willem Van Aelten en/of Mevrouw Nadia Bervaes en/of Mevrouw Tina Loris, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Twee volmachten blijven aan de akte gehecht.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Notaris

27/07/2015
ÿþi,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

LLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0505.988.820 Benaming (voluit) : CPP

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Singel 24

1745 Opwijk

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN GELD - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht juli tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "CPP", waarvan de zetel gevestigd is te 1745 Opwijk, Singel 24, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00) om het te brengen op tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (¬ 32.500,00), door inbreng in geld en met uitgifte van tweeëntwintigduizend vijfhonderd (22.500) nieuwe aandelen.

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van honderd procent (100 %). De kapitaalverhoging werd bijgevolg volgestort voor een totaal bedrag van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00).

De inbrengen in geld, voor een totaal bedrag van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00) werden gestort op een rekening op naam van de Vennootschap.

2° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Artikel 5 - KAPITAAL - AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal dat geheel geplaatst is bedraagt tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (¬ 32.500,00) vertegenwoordigd door tweeëndertigduizend vijfhonderd (32.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die leder één/ tweeëndertigduizend vijfhonderdste (1/32.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten)

Uitgereikt vóór registratie ln toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Peter VAN NIELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

néèrefegd/onfirengen op

15 JULI 2015

Griffie

JPr Cri'rid ~i.~t~

tic CIiP..1. Ir . .,., , r W~av~ iui~kt~s.atiJe

rechtbârik 1:o0%1"iâfi1C1a1 Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CPP

Adresse
SINGEL 24 1745 OPWIJK

Code postal : 1745
Localité : OPWIJK
Commune : OPWIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande