CRABEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRABEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.174.429

Publication

10/04/2014
ÿþm o d 1 I . I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor. behoud aan tu Belgisu Staatsb 11111 111 111 1111 11 11111 11ff1 111 111., -Ileergéiebd ttat tftéàei Rechtbank van Koophandel

*14077959* " te Leuven, de 3 1 MUT 2014 DE GRIFFIER,

Griffie



Ondernemingsnr 0870.174.429

Benaming (voluit) : BVBA CRABEX

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Ossenwegstraat 23 A

3440 Zoutleeuw

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Il Het jaar tweeduizend veertien op zesentwintig maart.

;i In het kantoor van Meester Bernard INDEKEU, notaris met standplaats te Zoutleeuw, is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRABEX", met maatschappelijke zetel te 3440 Zoutleeuw, Ossenwegstraat 23A, BTW BE 0870,174.429 RPR Leuven.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

De enige vennoot is aanwezig, zodat het bewijs van haar oproeping niet moet worden voorgelegd.

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat

:1 ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

Besluiten

Na beraadslaging gaat de vergadering over tot de agenda en neemt de volgende beslissingen:

Eerste beslissing Kennisname dividenduitkering

il De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 7 maart 2014i waarbij besloten werd tot de uitkering van een tussentijds dividend, door onttrekking aan de beschikbarei reserves, voor een bruto-bedrag van vijfhonderd drieënzeventig duizend tweehonderd achtentachtig euroi éénendertig eurocent (¬ 573.288,31) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (1O%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zijndel zevenenvijftig duizend driehonderd achtentwintig euro drieëntachtig eurocent (¬ 57.328,83), in totaall vijfhonderd vijftien duizend negenhonderd negenenvijftig euro achtenveertig eurocent (¬ 515.959,48) netto-: dividend.

i! Dit netto-dividend van vijfhonderd vijftien duizend negenhonderd negenenvijftig euro achtenveertig eurocent! (¬ 515.959,48) werd toegekend aan de enige aandeelhouder, mevrouw BEX Caria, voornoemd, en betaalbaar! i; gesteld door boeking op haar rekening-courant.

Overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomtenbelastingen heeft de enige vennoot verklaard het: volledig bedrag van dit netto-dividend te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de! 1i vennootschap, zoals hierna bepaald.

Tweede beslissing - Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de enige vennoot, aanwezig ofi vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaart sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van dezei verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de heer Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3000 Leuven,:, Brusselsestraat 292 A/8, op 7 maart 2014, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. ' !i De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als vclgt:

"BESLUIT

Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 N8 te 3000 Leuven, verklaart, in

uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben

.

ungevoerd de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgesteld inbreng in _ ----------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voeç-

,trehouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

nature ad 616.959,48 E, ter gelegenheid van een kapitaalverhoging bij de Bvba "Crabex" in het kader van' artikel 537 van het WIB onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun intentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren.

Mijn besluitverklaring is als volgt:

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedriffsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht, dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

dat de kapitaalverhoging door inbreng in natura 515.969,48 E bedraagt waarvoor 1.108 aandelen worden uitgegeven zodoende dal de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 7 maart 2014

Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor"

het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 7 maart 2014 overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Derde beslissing  Kapitaalverhoging

a) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, om het maatschappelijk kapitaal met vijfhonderd vijftien duizend negenhonderd negenenvijftig euro achtenveertig eurocent (¬ 515.959,48) te verhogen om het van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op vijfhonderd vierendertig duizend vijfhonderd en negen euro achtenveertig eurocent (¬ 534.509,48) te brengen door inbreng van mevrouw BEX Carla, voornoemd, van een rekening-courant schuldvordering ten bedrage van vijfhonderd vijftien duizend negenhonderd negenenvijftig euro achtenveertig eurocent (¬ 515.959,48) op de vennootschap, gecreëerd door de uitkering van voormeld tussentijds dividend.

h) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens verklaart mevrouw BEX Carle, voornoemd, de schuldvordering op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRABEX", ten bedrage van vijfhonderd vijftien duizend negenhonderd negenenvijftig euro achtenveertig eurocent (¬ 515.959,48) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap. Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van duizend honderd en acht (1.108) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend aan de enige aandeelhouder, mevrouw BEX Carla voornoemd.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vijfhonderd vierendertig duizend vijfhonderd en negen euro achtenveertig eurocent (¬ 534.509,48) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd en acht (1.208) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Vierde beslissing  Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen: "Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd vierendertig duizend vijfhonderd en negen euro achtenveertig eurocent (¬ 534.509,48) en is verdeeld in duizend tweehonderd en acht (1.208) aandelen zonder vermelding van waarde."

Vijfde beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent een ondergetekende notaris aile machten om de gecobrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het uitgekeerde dividend, waarvan hiervoor sprake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor mod11.1

,....4e" houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,

Stemming

Deze besluiten werden eenparig goedgekeurd.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

MEESTER BERNARD lNDEKEU, NOTAR1S TE ZOUTLEEUW

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte de dato 26 maart 2014

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- de gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.05.2013, GGK 05.11.2013, NGL 29.11.2013 13672-0080-011
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.05.2014, GGK 04.11.2014, NGL 19.12.2014 14697-0522-011
04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.05.2012, GGK 06.11.2012, NGL 30.11.2012 12651-0087-011
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.05.2011, GGK 02.11.2011, NGL 23.12.2011 11648-0218-011
12/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.05.2010, GGK 02.11.2010, NGL 04.11.2010 10603-0370-013
13/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.05.2009, GGK 03.11.2009, NGL 09.11.2009 09847-0330-013
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.05.2008, GGK 04.11.2008, NGL 27.11.2008 08824-0342-013
27/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.05.2007, GGK 06.11.2007, NGL 23.11.2007 07806-0095-013
16/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.05.2006, GGK 07.11.2006, NGL 09.11.2006 06868-4266-014
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.05.2016, GGK 02.11.2016, NGL 29.11.2016 16687-0258-011

Coordonnées
CRABEX

Adresse
OSSENWEGSTRAAT 23A 3440 ZOUTLEEUW

Code postal : 3440
Localité : ZOUTLEEUW
Commune : ZOUTLEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande