CRAYNWINKEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRAYNWINKEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.769.468

Publication

26/08/2014
ÿþ Mod ;Nord 11.1

OMM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bJ 1,1E11.11g1M111111

NEERGELEGD

14 AUG, 201/1

Griffie Rechtbank van Koophandel

tedeM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0474.769.468

Benaming

(voluit) : CRAYNWINKEL

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: STAATSBAAN 187 3210 LUBBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGGING VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Op 08/08/2014 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen zijn:

1. De naamloze vennootschap "TRENDSPORT", gevestigd te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Talloen Luc op 30/04/1996, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22/05/1996 met nummer 960522-300.

Het kapitaal werd verhoogd en de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris De Graeve Marc te Antwerpen op 19/06/2001, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14/07/2001 met nummer 20010714-51.

Het doel werd uitgebreid en de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Halflants Jean te Lubbeek op 29/12/2008, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27/01/2009 met nummer 09014238.

Zij is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0457.879.095.

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekenen;

"de Heer Schrevens Teofiel, wonende te 3210 Lubbeek, Vosken 13, afgevaardigd bestuurder;

.Mevrouw Knapen Carine, wonende te 3210 Lubbeek, Vosken 13, bestuurder;

"de Comm.VA Schrevens Beheer, met maatschappelijke zetel te 3210 Lubbeek, Vosken 13,

vertegenwoordigd door Dhr. Schrevens Teofiel, bestuurden

De bestuurders werden benoemd in de buitengewone algemene vergadering van 29/12/2008, bekendgemaakt in Belgisch Staatsblad van 27/01/2009 onder het nummer 09014238.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRAYNW1NKEL", gevestigd te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Janssen Albert te Tienen op 30/04/2001, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18/05/2001 met nummer 20010518-736.

Het doel werd uitgebreid en de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Haltlants Jean te Lubbeek op 31/05/2006, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08/01/2009 met nummer 09004582.

Zij is ingeschreven in de kruispuntbank de ondernemingen onder het nummer 0474.769.468.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

_______ _ ..... .............. ... ............ ..... ..... ......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Namens haar tekenen:

.de Heer Schrevens Teofiel, wonende te 3210 Lubbeek, Vosken 13, zaakvoerder,

" Mevrouw Knapen Carine, wonende te 3210 Lubbeek, Vosken 13, zaakvoerder;

.de Comm.VA Schrevens Beheer, met maatschappelijke zetel te 3210 Lubbeek, Vosken 13,

vertegenwoordigd door Dhr. Schrevens Teofiel, zaakvoerder.

De zaakvoerders Schrevens Teofiel en Knapen Carine werden benoemd bij de oprichting op 30/04/2001, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 18/05/2001, onder het nummer 20010518-736.

De zaakvoerder Comm.VA Schrevens Beheer met vaste vertegenwoordiger Dhr. Schrevens Teofiel, werd benoemd bij bijzondere algemene vergadering van 30/06/2004, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 09/05/2006, onder het nummer 06079161.

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676 van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van al hun aandelen, verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat

a. de fusie zal worden gevoerd tussen

1. De naamloze vennootschap 'TRENDSPORT", gevestigd te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187 die naar luid van artikel 3 der statuten nagerneld doel heeft

De vennootschap heeft tot doel:

De handel in het klein en in het groot in sport- en vrijetijdsbenodigdheden in de meest uitgebreide zin van het woord, onder meer van vrijetijdskleding, sporttassen, sportartikelen en allerlei accessoires zoals k.busen, tassen, schoenen en dergelijke; deze opsomming mag niet beperkend maar dient louter eksemplatief geïnterpreteerd te worden.

De handel in het klein- en in het groot in sporttoestellen, sportbenodigdheden..

Het organiseren van sportactiviteiten, -stages, sportinitiaties en allerhande sportactiviteiten, samen met alle mogelijke aanverwante activiteiten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn.

Onderhoud, verhuur en terbeschikkingstelling van aile machines, voertuigen, gebouwen, terreinen en omgeving, tuinen; alle hiertoe bijdragende verrichtingen zoals huur, aankoop gebouwen, aankoop en huur van machines en materieel kunnen uitgevoerd worden. Deze opsomming is niet limitatief. "

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRAYNVVINKEL", gevestigd te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187, die naar luid van artikel 4 der statuten nagemeld doel heeft

De vennootschap heeft tot doel;

Het beoefenen van de dierengeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van

de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie.

Het inrichten en het uitbaten van een dierenkliniek met alle daartoe behorende activiteiten;

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van

voornoemde activiteiten.

Het verwerven en/of huren van aile apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor

de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Landbouw, akkerbouw, fruitteelt.

Veeteelt, verkoop van petproducten, toilettage van huisdieren, verkoop van dierenvoeding en

dierenaccessoires.

Nuts- en gezelschapsdieren, paarden, kleine huisdieren, zowel huisdieren en dieren aan- en verkoop als in-

en uitvoer en teelt ervan; verkoop van klinische producten voor dieren.

Alle andere activiteiten die in deze sectoren gebruikelijk zijn of zouden worden..

Deze opsomming is niet limitatief.

'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De sub 2 genoemde vennootschap die reeds houdster is van aile aandelen ln de over te nemen vennootschap, zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 1 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is, welke geen aanleiding geeft aan enige toebedeling van aandelen van de overgenomen vennootschap noch enige betaling van opleg van geld of anders.

lz% Vanaf 01 juli 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

c. Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en bestuurders van de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

d.ln de overnemende vennootschap worden de volgende artikelen gewijzigd:

Het artikel met betrekking tot het doel van de vennootschap wordt uitgebreid om het in overeenstemming te brengen met de door de overnemende vennootschap uit te oefenen activiteiten.

De tekst in artikel 4 wordt aangevuld met de volgende tekst:

Onderhoud, verhuur en terbeschikkingstelling van alle machines, voertuigen, gebouwen, terreinen en omgeving, tuinen; alle hiertoe bijdragende verrichtingen zoals huur, aankoop gebouwen, aankoop en huur van machines en materieel kunnen uitgevoerd worden. Deze opsomming is niet limitatief.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de ' statuten

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De

uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, warden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30/09/2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaand fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 14/08/2014.

Opgemaakt in 6 exemplaren op 08/08/2014.

De bestuursorganen van elke vennootschap erkennen twee door de bestuursorganen van elke vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Schrevens Teofiel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111NR1111111

be' a Bi Ste





Pt»



NEERGELEGD

1 tt AUG. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven. urrttle

Ondememingsnr : 0474.769.468

Benaming

(voluit) CRAYNW1NKEL

(verkort):

Rechtsvorm BVBA

Zetel STAATSBAAN 187 3210 LUBBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Op 08/08/2014 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen zijn

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUPA", gevestigd te 3001 Heverlee, Tiensesteenweg 170.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Van Kerckhoven Godfried te Aarschot op 10/09/1990, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09/10/1990 met nummer 901009148.

Het kapitaal werd omgezet in EUR en de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Stroeykens Lieve te Aarschot op 27/09/2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18/10/2005 met nummer 05145668.

Zij is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0442.007.323,

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekenen

.de Heer Schrevens Teofiel, wonende te 3210 Lubbeek, Vosken 13, zaakvoerder; 'Mevrouw Knapen Carine, wonende te 3210 Lubbeek, Vosken 13, zaakvoerder; 'Mevrouw Schrevens Isabelle, wonende te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187, zaakvoerder;

" de BVBA Craynwinkel, met maatschappelijke zetel te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187, vertgenwoordigd door Dhr. Schrevens Teofrel, zaakvoerder,

De zaakvoerders werden benoemd in de bijzondere algemene vergadering van 01/10/2013, bekendgemaakt in Belgisch Staatsblad van 06/11/2013 onder het nummer 13168107.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRAYNWINKEL", gevestigd te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187.

Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Janssen Albert te Tienen op 30/04/2001,

bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18/05/2001 met nummer 26010518-736. , Het doel werd uitgebreid en de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Halflants Jean te Lubbeek op 31/05/2006, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08/01/2009 met nummer 09004582.

Zij is ingeschreven in de kruispuntbank de ondernemingen onder het nummer 0474.769.468.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Namens haar tekenen:

" de Heer Schrevens Teofiel, wonende te 3210 Lubbeek, Vosken 13, zaakvoerder;

" IVIevrouw Knapen Carine, wonende te 3210 Lubbeek, Vosken 13, zaakvoerder;

" de Comm.VA Schrevens Beheer, met maatschappelijke zetel te 3210 Lubbeek, Vosken 13, vertegenwoordigd door Dhr. Schrevens Teofiel, zaakvoerder.

De zaakvoerders Schrevens Teofiel en Knapen Carine werden benoemd bij de oprichting op 30/04/2001, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 18/05/2001, onder het nummer 20010518-736.

De zaakvoerder Comm.VA Schrevens Beheer met vaste vertegenwoordiger Dhr. Schrevens Teotiel, werd benoemd bij bijzondere algemene vergadering van 30/06/2004, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 09/05/2006, onder het nummer 06079161.

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een met fusie door overneming gerijkgestelde verrichting door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676 van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van al hun aandelen, verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderjngen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat

a. de fusie zal worden gevoerd tussen

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LU PA", gevestigd te 3001 Heverlee, Tiensesteenweg 170 die naar luid van artikel 5 der statuten nagemeld doel heeft

De vennootschap heeft tot doel

De uitoefening van het beroep van dierenarts in haar naam en voor haar rekening, hierin begrepen de oprichting en de uitbating van een Instelling waar de medische verzorging van huisdieren in al haar aspecten kan beoefend worden.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRAYNW1NKEL", gevestigd te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187, die naar luid van artikel 4 der statuten nagemeld doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel:

Het beoefenen van de dierengeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie. Het inrichten en het uitbaten van een dierenkliniek met alle daartoe behorende activiteiten;

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Het verwerven en/of huren van aile apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Landbouw, akkerbouw, fruitteelt.

Veeteelt, verkoop van petproducten, toilettage van huisdieren, verkoop van dierenvoeding en dierenaccessoires.

Nuts- en gezelschapsdieren, paarden, kleine huisdieren, zowel huisdieren en dieren aan- en verkoop als in-en uitvoer en teelt ervan; verkoop van klinische producten voor dieren.

Alle andere activiteiten die in deze sectoren gebruikelijk zijn of zouden worden.

Deze opsomming is niet limitatief.

Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doet nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De sub 2 genoemde vennootschap die reeds houdster Is van alle aandelen in de over te nemen vennootschap, zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 1 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is, welke geen aanleiding geeft aan enige toebedeling van aandelen van de overgenomen vennootschap noch enige betaling van opleg van geld of anders.

. n

t.

e

Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbEad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

b. Vanaf 01 juli 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap,

c. Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en zaakvoerders van de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Teneinde de. voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden, De

uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30/09/2014, Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel,

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap, '

Het bovenstaand fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 14/08/2014.

Opgemaakt in 6 exemplaren op 08/08/2014.

De bestuursorganen van elke vennootschap erkennen twee door de bestuursorganen van elke vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de. respectievelijke vennootschappen.

Schrevens Teofiel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie ver dP akía

NEERGELEGD

2 4 OKT. 2014

(riffle Rechtbank van Koophandel

te Leuven

Bijlagen bij hikt Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0474.769.468

Benaming

(voluit) : CRAYNWINKEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKSTELDE VERRICHTING

Er blijkt een akte verleden voor notaris Jean Hafflants te Lubbeek op 29 september 2014, geregistreerd zes bladen drie verzenderingen lste registratiekantoor Leuven 1 op 9 oktober 2014 boek 742 blad 89 vak 20 ontvangen vijftig euro (50¬ ) de adviseru a.i. Scholaert Linda (get) dat de buitengewone vergadering van voormelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de ever te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT  FUSIE

AI FUSIEVERRICHTINGEN

1/ De algemene vergaderingen van de naamloze vennootschap TRENDSPORT en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CRAYNWINKEL besluiten over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap TRENSPORT NV ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 14 augustus 2014, bekendgemaakt inde Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus daarna, onder het nummer 14160144 en door de bvememende vennootschap GRAYNWINKEL BV ow BVBA ter griffe van de rechtbank van koophandel te Léuven op 14 augustus 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus daarna, onder het nummer 14160145.

2/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap TRENDSPORT besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de burger ijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CRAYNWINKEL.

3/ De algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CRAYNWINKEL besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap TRENDSPORT. Tengevolge ven de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap TRENDSPORT NV, met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV ovv BVBA.

4/ Vermits de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV ow BVBA houdster is van alle aandelen van --de overgenomen vennootschap TRENDSPORT-NV, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap TRENDSPORT NV ingetrokken en vernietigd, Tevens zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie, niet vermelding van het fusiebesluit.

5/ Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 juli 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV ow BVBA.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap TRENDSPORT NV - Algemene voorwaarden van de overgang

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en

hne.P1nn0r.k.44 rt" -+ nnfn~n  nn rin

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap TRENDSPORT NV gaan met alle rechten en plichten per 01 juli 2014 over op de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV oW BVBA. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 juli 2014 met betrekking tot de overgenomen activa-en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

31 Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

4/ Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de ovememende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT  MACHTIGING GOEDKEURING JAARREKENING

De vergadering neemt kennis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap zoals bedoeld in artikel 704 van het Wetboek van vennootschappen en geeft machtiging aan de overnemende vennootschap deze jaarrekening goed te keuren.

VIERDE BESLUIT- DOELUITBREIDING

De vergadering van de ovememende vennootschap besluit In toepassing van artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen, het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap die nog niet voorzien zijn in het doel van de overnemende vennootschap, en dit zoals nader uitgewerkt in het vijfde besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 07 mei 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 08 juni 2010 onder nummer 10082172 om met ingang van zelfde datum de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3210 Lubbeek, Vosken 13 naar 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187..

ZESDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering van de overnemende vennootschap de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel drie wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is gevestigd te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187.",,

- Artikel vier, alinea twee wordt aangevuld met:

"Onderhoud, verhuur en ter beschikkingstelling van alle machines, voertuigen, gebouwen en omgeving, tuinen; alle hiertoe bijdragende verrichtingen zoals huur, aankoop gebouwen, aankoop en huur van machines en materieel kunnen uitgevoerd worden. Deze opsomming is niet limitatief. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder cf vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.". Het overige van de doelsomschrijving van de overgenomen vennootschap wordt geschrapt.

ZEVENDE BESLUIT-- ONTSLAG EN KWIJTING

De vergadering stelt het ontslag vast van de voltallige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend tot de dag van de verwezenlijking van de fusie,

"

4

Voort behou

ACHTSTE BESLUiT MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen

beslissingen uit te voeren, met name:

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschap

aangaande de intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van dé overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het Accountantskantoor DRT & Partners, Grote Mart 28, 3200 Aarschot, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting oven de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Jean Halflants te Lilbbeek (get.).





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04?11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en

I+w...Jw.....0...i.1 .~ w .....wna..........4........4..., non r.n L...l.. .......e..

10/11/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iu111111!Ij111w~~uu1111

NEERGELEGD

3 0 OKT. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Voor-

behoL

den

Ondernemingsnr : 0474.769.468

Benaming

(voluit) : CRAYNWINKEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3210 Lubbeek, Staatsbaan 187

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKSTELDE VERRICHTING

Er blijkt een akte verleden voor notaris Jean Halflants te Lubbeek op 29 september 2014, geregistreerd zeven bladen vier verzenderingen 1 ste registratiekantoor Leuven 1 op 13 oktober 2014 boek 746 blad 08 vak 17 ontvangen vijftig euro (50¬ ) de adviseru a.i. Schollaert Linda (get) dat de buitengewone vergadering van voormelde vennootsohap volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT  FUSIE

AI FUSIEVERRICHTINGEN

1/ De algemene vergaderingen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUPA en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CRAYNWINKEL. besluiten' over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap LUPA BV ovv BVBA ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 14 augustus 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus daarna, onder het nummer 14160146 en door de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV ovv BVBA ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 14 augustus 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus daarna, onder het nummer 14160147.

2/ De algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUPA besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CRAYNWINKEL.

3/ De algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CRAYNWINKEL besluit over te gaán tot fusie door overneming van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUPA.

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap --LUPA BV oW BVBA, met alle rechten en plichten,-onder-algemene titel over op de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV ovv BVBA.

4/ Vermits de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV ovv BVBA houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap LUPA BV ovv BVBA, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap LUPA BV ovv BVBA ingetrokken en vernietigd, Tevens zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie, met vermelding van het fusiebesluit.

5/ Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 01 juli 2014, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap CRAYNWINKEL BV ovv BVBA.

B/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en

S,nn.+nnf...i" eir7 ,.nn ,.nn An.

Voe% behbu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap LUPA BV ovv BVBA - Algemene voorwaarden van de overgang (..)

OVERGANG VAN ONROERENDE GOEDEREN (...)

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleidiig van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT MACHTIGING GOEDKEURING JAARREKENING

De vergadering neemt kennis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap zoals bedoeld in artikel 704 van het Wetboek van vennootschappen en geeft machtiging aan de overnemende vennootschap

deze jaarrekening goed te keuren. ,

VIERDE BESLUIT- ONTSLAG EN KWIJTING

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend tot de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIJFDE BESLUIT MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uitte voeren, met name:

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschap aangaande de intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een geco6rdineerde tekst op te stellen van de statuten van dé overnemende vennootschap én deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.;

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het Accountantskantoor DRT & Partners, Grote Marl 28, 3200 Aarschot, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij,. de administratie voor deBelasting_avei- de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde Instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Jean Halflants te Lubbeek (get.),

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.09.2012, NGL 27.09.2012 12585-0368-015
20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.09.2011, NGL 14.09.2011 11545-0542-013
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.06.2010 10259-0486-014
08/06/2010 : LET001115
06/10/2009 : LET001115
08/01/2009 : LET001115
26/06/2008 : LET001115
04/07/2007 : LET001115
30/08/2005 : LET001115
16/08/2004 : LET001115
03/07/2003 : LET001115
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.07.2015, NGL 17.09.2015 15589-0084-015

Coordonnées
CRAYNWINKEL

Adresse
STAATSBAAN 187 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande