CRAYWINCKELHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRAYWINCKELHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.709.109

Publication

03/03/2014
ÿþ MudwOrd 1i.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s i 111

*19059326*

lyaergalegd oie dieif Rechtbartk van ifiOOpha0def

ta UMM Gizeme, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0817.709.109

Benaming

(voluit) : CRAYWINCKELHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3210 Lubbeek, Staatsbaan 263

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

UITTREKSEL. UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 23/12/2013

De vergadering neemt kennis van het ter zitting aangeboden ontslag van mevrouw Rita Janssens, wonende te 3471 Hoeleden, Helstraat 18 G, als zaakvoerder van de vennootschap, en dit met ingang van heden.

De vergadering dankt haar voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van haar mandaat

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Louis Schrevens

Gedelegeerd zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 26.07.2013 13365-0035-015
28/03/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.

R-chya a n r, . ~'

te I suven, cie1 ~ ~~~~~~( Z~1~

Prw eRl FF1 EF., Griffie

IuhII un uni ii uIII

<13099692*

bel

BE Sta

i

Ondernemingsnr : 0817.709.'109

Benaming

(voluit) : CRAYWINCKELHOE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3210 Lubbeek, Staatsbaan 263

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DO 24/01/2013

De vergadering besluit met ingang van 1 maart 2013 mevrouw Rita Janssens, wonende te 3471 Hoeleden, Helstraat 18 C, te benoemen tot zaakvoerder.

Het mandaat van mevrouw Rita Janssens, voornoemd, zal bezoldigd worden uitgeoefend.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door het college van zaakvoerders, handelend met al zijn leden. Mevrouw Rita Janssens, voornoemd, kan in het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap vertegenwoordigen samen optredend met de andere zaakvoerders.

De aldus benoemde zaakvoerder, verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige, verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Louis Schrevens

Gedelegeerd zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik .B vermelden': Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

13/08/2012
ÿþMotl FOF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

IMNIN~NIflWVMVMWNW'~VN~

*iaiaose~*

t~e',:,°,r1,1ic ;û ter griffie dar fiectilbank van Koe

~~

te Leuven, de L ~º%~I

DE GI~FIER, urane

e

2412

Ondernemingsnr : 0817.709.109

Benaming (voluit): CRAYWINCKELHOF

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Staatsbaan 263, B-3210 Lubbeek

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag en benoeming van statutaire zaakvoerders  wijzigingen aan de statuten  Actualisatie en omwerking van de statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris Jean HALFLANTS, te Lubbeek, op 22 juni 2012, met volgend registratierelaas : "Geregistreerd: vier bladen, zes verzendingen, te Aarschot op 28 juni 2012, boek 579, blad 47, vak 7. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 euro). De ea. Inspecteur ai., W. Rens."; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CRAYWINCKELHOF", waarvan de zetel gevestigd is te B-3210 Lubbeek, Staatsbaan 263, en met ondernemingsnummer BTW BE 0817.709,109 RPR Leuven:

" Het vrijwillig ontslag heeft vastgesteld van heer heer SCHREVENS Peter Raymond Gaby, geboren

te Leuven op 15 juni 1982, wonende te B-3210 Lubbeek, Staatsbaan 26, doch feitelijk verblijvend in Haacht, St. Adriaansstraat 201, als statutair zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 22 juni 2012,

De vergadering heeft besloten dit ontslag te aanvaarden en heeft onmiddellijk volledige kwijting aan de ontslagnemende zaakvoerder verleend voor de volledige periode van zijn bestuur.

" Kennis heeft genomen van het schriftelijk aangeboden ontslag van mevrouw Marjan De Coster, wonende te 3210 Lubbeek, Staatsbaan 263, als zaakvoerder van de vennootschap, aangeboden blijkens brief van 30 mei 2012. De vergadering stelt haar ontslag vast met ingang van 22 juni 2012. De vergadering heeft besloten onmiddellijk volledige kwijting aan de ontslagen zaakvoerder te verlenen voor de volledige periode van haar bestuur.

" Besloten heeft de statutaire bepalingen met betrekking tot het bestuur en de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen, zoals hierna bepaald en verder uitgewerkt onder het vijfde besluit.

Het bestuur zal voortaan waargenomen worden door een college van zaakvoerders, De externe vertegenwoordiging van de vennootschap zal voortaan toevertrouwd worden aan het college van zaakvoerders, handelend met unanimiteit, dan wel aan de gedelegeerd zaakvoerder, afzonderlijk optredend. De benoeming en het ontslag van een gedelegeerd zaakvoerder kan enkel gebeuren mits unaniem akkoord binnen het college van zaakvoerders, behoudens in geval van gewichtige redenen tot ontslag, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor dagelijkse handelingen, waarvan het bedrag of de tegenwaarde maximum vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) per verrichting bedraagt, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

ª% Besloten heeft tot actualisering van de statuten met onder meer, als gevolg van de inwerkingtreding van het Wetboek van vennootschappen, schrapping van de verwijzingen in de statuten naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet en schrapping of vervanging van de overbodig of onjuist geworden bepalingen en dit zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

" Besloten heeft de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en wel" als volgt: Artikel 11 wordt vervangen door hetgeen volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'-r"

e,,.."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet-statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen. Tengevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder Is een statutenwijziging vereist."

- Artikel 12 wordt vervangen door hetgeen volgt:

"Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aasbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen de zaakvoerders handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder, De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, waaronder in voorkomend geval de gedelegeerd zaakvoerder, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden, tenzij anders voorzien in onderhavige statuten, genomen bij gewone meerderheid, waaronder de stem van de gedelegeerd zaakvoerder.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Het college van zaakvoerders kan onder haar leden een voorzitter kiezen om de vergadering van het college van zaakvoerders en de algemene vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan tevens, doch enkel met unanimiteit van stemmen van alle zaakvoerders, onder haar leden een gedelegeerd zaakvoerder aanduiden die de bevoegdheden zal hebben zoals bepaald in de statuten. Het ontslag van een gedelegeerd zaakvoerder kan slechts plaatsvinden mits unanimiteit van stemmen binnen het college, behoudens in geval van gewichtige redenen."

- Artikel 13 wordt vervangen door hetgeen volgt:

"Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

Het college van zaakvoerders vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met unanimiteit, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door de gedelegeerd zaakvoerder, afzonderlijk optredend. Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap

Luik B - Vervolg

onmiddellijk warden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur, waarvan het bedrag of de tegenwaarde maximum vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000, 00) per verrichting bedraagt, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend."

- Artikel 17 wordt vervangen door hetgeen volgt

"Alleen een buitengewone algemene vergadering is bevoegd wijzigingen aan te brengen in de statuten. Zij moet worden gehouden ten overstaan van een notaris en kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts geldig beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; over een wijziging aan de bepalingen betreffende het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap kan de buitengewone algemene vergadering slechts geldig beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste drie vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De wijziging is pas aangenomen, wanneer zij de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, zoals in het Wetboek van vennootschappen is voorzien, en waarnaar uitdrukkelijk verwezen wordt.

De buitengewone algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrief aangeduid."

- In artikel 17bis wordt de term aandeelhouders" telkens vervangen door de term "vennoten"

- Artikel 23, tweede alinea wordt vervangen door hetgeen volgt:

"Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders, overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen de inventaris, de jaarrekening en in voorkomend geval, hun beleidsverslag

op.

" De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

" Aan de zaakvoerders wordt, als gevolg van gewijzigde statuten, ontslag verleend, ingaande op

heden. Vervolgens heeft de vergadering besloten over te gaan tot de (her)benoeming van een college van zaakvoerders, met name:

- de heer Peter SCHREVENS, voornoemd;

- de heer Louis SCHREVENS, wonende te B-3210 Lubbeek, Molendries 23;

- mevrouw Maria VAN DER ELST, wonende te B-3210 Lubbeek, Molendries 23.

College van zaakvoerders -- Benoeming gedelegeerd zaakvoerder

Onmiddellijk na de algemene vergadering hebben de zaakvoerders zich in college verenigd.

De zaakvoerders, hebben besloten de heer Louis SCHREVENS, voornoemd, te benoemen tot

gedelegeerd zaakvoerder en voorzitter van het college van zaakvoerders, die aanvaardt.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd

door het college van zaakvoerders, handelend met unanimiteit, evenals door de gedelegeerd

zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

Dagelijks bestuur

Voor dagelijkse handelingen, waarvan het bedrag of de tegenwaarde maximum vijfentwintigduizend

euro (¬ 25.000,00) per verrichting, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld

worden, bedraagt, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door elke zaakvoerder,

afzonderlijk optredend.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

notaris Jean HALFLANTS

Tegeliik hiermee neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal;

- gecot rdineerder statuten van de vennootschap.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 14.06.2012 12181-0115-013
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.06.2011 11251-0466-011

Coordonnées
CRAYWINCKELHOF

Adresse
STAATSBAAN 263 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande