CREAPART

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREAPART
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.834.957

Publication

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 29.01.2014 14020-0226-015
19/08/2013
ÿþ(Y\ Moa 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IVY

11111111111111111111111

Ondernemingsnr : 0424.834.957 Benaming

(voluit) :

07 AUG 201}

Griffie

Creapart

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Kleetiaan 2 -1831 Diegem

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering zoals vastgesteld op 10 juni 2013:

1,De Algemene Vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de heer Gilbert Van fraeyenhoven als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 15 juni 2013;

3.De Algemene Vergadering benoemt de heer Thomas Sileghem tot bestuurder van de Vennootschap met ingang van 15 juni 2013 en dit voor onbepaalde duur;

Marc Cosaert

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 29.12.2014 14711-0106-014
08/07/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

é1111/4R8M,

2 ?JUIN 2013

Griffie

Ondernemingsnr :0424.834.957

Benaming (voluit) : CREAPART

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Kleetlaan, 2

1831 Diegem

Onderwerp akte :OPDELING VAN DE AANDELEN IN KLASSEN VAN AANDELEN - WIJZIGING VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING - AANNAME NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achttien juni tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CREAPART", waarvan de zetel gevestigd is te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, hierna "de Vennootschap", volgende beslissingen genomen heeft :

1' Omzetting van het kapitaal in euro. De aandelen zullen vanaf achttien juni tweeduizend dertien een nominale waarde hebben van tweeduizend vierhonderd achtenzeventig euro drieënnegentig cent (2.478,93 EUR). Het minimumkapitaal van de vennootschap wordt gezet op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

Vervanging van de artikelen 5 en 6 van de statuten zoals in de nieuwe tekst van statuten overgenomen.

2° Vervanging van artikel 2 van de statuten, ten einde het in overeenstemming te brengen met de beslissing tot zetelverplaatsing genomen krachtens een beslissing van de raad van bestuur de dato 14 november 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 december daarna, onder nummer 20081210/190768, zoals in de nieuwe tekst van statuten overgenomen.

3° Beslissing dat de notulen van de raad van bestuur ondertekend dienen te worden door de voorzitter of de ondervoorzitter, of bij ontstentenis door twee bestuurders-vennoten, gezamenlijk optredend. De vergadering besliste dat ook de aanwezigheidslijst zal dienen ondertekend te worden door de bestuurders, en dat zij aan de notulen van de raad van bestuur gehecht dient te worden.

De vergadering besliste de tweede zin van de eerste alinea en de laatste alinea van artikel 16 van de statuten te wijzigen en te vervangen zoals in de nieuwe tekst van statuten overgenomen.

4° Wijziging van de vertegenwoordiging van de vennootschap, zodat de vennootschap vanaf achttien juni tweeduizend dertien vertegenwoordigd zal zijn door ofwel de voorzitter of ondervoorzitter van de raad van bestuur alleen optredend, ofwel door twee bestuurders-vennoten die gezamenlijk optreden.

De vergadering besliste artikel 19 van de statuten te wijzigen zoals in de nieuwe tekst van statuten overgenomen.

5° De vergadering beslists de jaarlijkse algemene vergadering voortaan te houden op de derde vrijdag van de maand december om elf uur en derhalve artikel 22 van de statuten te vervangen zoals in de nieuwe tekst van statuten overgenomen,

Overoangsbepaling

De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig juni tweeduizend dertien, zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december om elf uur.

6° De vergadering besliste de aandelen op te delen in categorieën, zijnde aandelen van categorie A en aandelen van categorie B. De bestaande aandelen zullen tot de categorie A behoren.

De vergadering besliste dat Klasse A aandelen recht geven op duizend stemmen. De Klasse B aandelen geven elk recht op één stem, op voorwaarde dat het aantal stemmen verbonden aan het geheel van de Klasse B aandelen nooit hoger dan één tiende (1/10) van het aantal stemmen verbonden aan het geheel van de Klasse A aandelen kan zijn. Als dit laatste het geval is, zal het aantal stemmen verbonden aan Klasse B aandelen automatisch worden herleid tot één tiende (1/10) van het geheel van de Klasse A aandelen.

De vergadering besliste artikel 26 van de statuten te vervangen zoals in de nieuwe tekst van statuten overgenomen.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

7° Vervanging van artikel 31 van de statuten inzake de winstverdeling, zoals in de nieuwe tekst van statuten

overgenomen.

8° Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten, ten einde deze in overeenstemming te brengen met de

genomen beslissingen, met het Wetboek van vennootschappen en met de huidige toestand van de

vennootschap, waarvan hierna een uittreksel volgt:

Naam  Zetel Doel-- Duur

Rechtsvorm Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid met als naam: "CREAAART:

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan, 2.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland :

- het verstrekken van bednjfadvies op het vlak van management, financieel beheer,

informaticatechnologie in de ruimste zin, alsmede het verfenen van elke mogelijke vorm van bijstand op dit

domein.

- Het organiseren, begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen, met betrekking tot

bedrijfsorganisatorische aangelegenheden, met inbegrip van de personeelszaken en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook de opleiding ervan.

Zij kan, zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks zelfs gedeeltelijk verband houden met haar doel en welke van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij kan onder meer elke samenwerkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met haardoel.

Zij kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anders, belangen hebben in iedere bestaande of op te richten vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog of connex met het hare is of nuttig is ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals het hierboven omschreven wordt.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen voor de wijzigingen van de statuten.

Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk, Het wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met een nominale waarde van twee duizend vier honderd achtenzeventig euro drieënnegentig cent. (EUR 2.478,93).

Het huishoudelijk reglement voorzien in artikel 30 zal het bedrag en de modaliteiten van volstorting van het in te schrijven kapitaal bepalen.

Kapitaalverhoging en  vermindering

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding van een vennoot of inschrijving op bijkomende aandelen door een bestaande vennoot, respectievelijk door uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen behoeven geen statutenwijziging doch worden aangetekend in het aandelenregister.

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (EUR 18.592,01). Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging of-vermindering.

De vennoten kunnen de gestorte gelden niet terugnemen, behalve in geval van uitsluiting of uittreding van een vennoot of wanneer een bestaande vennoot aandelen terugneemt zonder de vennootschap te verlaten als vennoot.

Aard van de aandelen  Klassen van aandelen

De aandelen zijn op naam.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twee klassen van aandelen: Klasse A aandelen en Klasse B aandelen. Op het moment van uitgifte van nieuwe aandelen, bepaalt het orgaan dat zich uitspreekt over de uitgifte tot welke klasse de nieuwe aandelen behoren.

Er wordt een aandelenregister gehouden overeenkomstig artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandelen kunnen slechts aan vennoten worden overgedragen mits de voorafgaande goedkeuring van de overdracht door de algemene vergadering.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele titularis voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien er meerdere eigenaars bestaan voor eenzelfde aandeel, of indien een aandeel het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of een vruchtgebruik, kan de vennootschap de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden rechten opschorten tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangesteld, hetzij door de verschillende mede-eigenaars, hetzij door de naakte eigenaar en de vruchtgebruiker, hetzij door de pandhoudende schuldeiser en de pandverstrekkende schuldenaar.

Toetreding van een vennoot

Om de hoedanigheid van vennoot te verkrijgen als natuurlijke persoon of rechtspersoon moet men aangenomen worden door de algemene vergadering.

rç,, Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notars, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering stelt de financiële voorwaarden van toetreding vast.

De vennoten moeten inschrijven op minstens één aandeel van de vennootschap met dien verstande dat deze inschrijving de aanvaarding van de statuten, van het huishoudelijk reglement en van de besluiten genomen door de algemene vergadering en de raad van bestuur in zich houdt.

De aanvaarding van een vennoot wordt vastgesteld door het aanbrengen van de handtekening van het lid en de datum van zijn/haar aanvaarding in het aandelenregister.

Van die inschrijving wordt een certificaat afgegeven aan de vennoot in de vorm voorgeschreven door de wet,

Uittreding van een vennoot

Een vennoot mag enkel tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden uit de vennootschap.

Behoudens afwijkende beslissing van de raad van bestuur, is de ontslaggevende vennoot ertoe gehouden de voorzitter van de raad van bestuur van zijn/haar ontslag op de hoogte te brengen, minstens zes maanden op voorhand, bij aangetekend schrijven.

In het kader van voormeld ontslag verbindt de ontslagen vennoot zich ertoe bovendien alle maatregelen te nemen ter behartiging van de belangen van de vennootschap vanaf het ogenblik van het gegeven ontslag. Uitsluiting van een vennoot

ledere vennoot kan worden uitgesloten om een van de volgende redenen:

1.1.1 om een gegronde reden;

1.1.2 wegens niet-naleving van onderhavige statuten of van het huishoudelijk reglement;

1.1.3 in geval van wijziging van de controle over deze vennoot, indien de vennoot een rechtspersoon

is;

1.1.4 in geval de vennoot niet langer de voorwaarden vervult die zijn vermeld in artikel 8 om een

vennoot te worden.

Het besluit tot uitsluiting wordt genomen door de algemene vergadering, Het besluit wordt hoofdelijk per vennoot genomen.

De vennoot over wiens uitsluiting men wenst te besluiten, moet worden verzocht zijn/haar opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan de algemene vergadering, binnen één maand na de ontvangst van een aangetekende brief met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting.

Indien de vennoot daarom verzoekt in het geschrift dat zijn/haar opmerkingen bevat, moet hij/zij door de algemene vergadering die zich uitspreekt over de uitsluiting worden gehoord.

Elk besluit tot uitstuiting wordt met redenen omkleed.

Het besluit tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal dat wordt opgemaakt en getekend door de raad van bestuur. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarep de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister.

Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen, bij een ter post aangetekende brief, aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

Gevolgen van het vertrek als vennoot

De uitgetreden of uitgesloten vennoot en de rechtverkrijgenden van een vennoot kunnen de ontbinding van de vennootschap niet uitlokken noch enige aanspraak op haar activa maken.

De vennoot die om het even welke reden ophoudt deel uit te maken van de vennootschap of zijn/haar rechtverkrijgenden kunnen slechts aanspraak maken op terugbetaling in speciën van de nominale waarde van de aandelen die zij onderschreven hebben, met uitsluiting van alle rechten op reserves, behoudens andersluidende beschikking genomen door de algemene vergadering.

De terugbetaling van de waarde van een aandeel, alsook van de eventuele voorschotten die de vennoot aan de vennootschap heeft toegestaan, heeft plaats zes maanden nadat de vennoot de vennootschap verlaten heeft, behoudens andersluidende beschikking genomen door de algemene vergadering.

De terugbetaling van de aandelen wordt echter opgeschort indien deze terugbetaling tot gevolg zou hebben het netto-actief beneden het bedrag van het minimum kapitaal te brengen voorzien bij artikel 6. De schorsing neemt een einde zodra de terugbetaling kan geschieden zonder dat minimum kapitaal aan te spreken.

Beperkte aansprakelijkheid

De vennootschap is met beperkte aansprakelijkheid.

Zij is slechts gehouden ten belope van haar maatschappelijk vermogen. De vennoten zijn slechts gehouden ten belope van hun inbrengen.

Elke vennoot is aansprakelijk ten belope van zijn/haar inbrengen voor de aandelen waarop hij/zi heeft ingeschreven, zonder mogelijke hoofdelijkheid tussen de vennoten.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste twee leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn bepaald door de algemene vergadering, en zijn te allen tijde door haar herroepbaar. Zij zijn herbenoembaar. De bezoldigingen van de bestuurders worden bepaald door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kiest onder de bestuursleden een voorzitter en een ondervoorzitter op voordracht van de zittende raad van bestuur. De voorzitter dient de hoedanigheid te hebben van vennoot.

De voorzitter beschikt over een doorslaggevende stem, in geval van staking van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" . 1*. Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch,

Staatsblad

Bestuursbevoegdheid Comités  Delegatie van bevoegdheden

De raad van bestuur heeft de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur mag in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comités, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van de comités warden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen. De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen aan wie hij bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer bestuurders, die elk afzonderlijk mogen optreden. Deze bestuurder voert de titel van gedelegeerd bestuurder. Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de voorzitter of ondervoorzitter die alleen optreden of door twee bestuurders-vennoten die gezamenlijk optreden. Deze zullen ten opzichte van derden geen bewijs moeten leveren van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door iedere persoon die belast is met het dagelijks bestuur. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, mogen zij elk afzonderlijk optreden.

De bevoegdheden aan deze vertegenwoordigers toegekend kunnen hen warden toegekend en ontnomen bij besluit van de raad van bestuur.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de raad van bestuur.

Controle

Voor zover dit door de wet is voorgeschreven, oefenen één of meerdere commissarissen, aangesteld door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, ingeschreven in het register van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, controle uit op de verrichtingen van de vennootschap. De algemene vergadering stelt hun vergoeding vast.

Bij openvallen van de plaats van commissaris, zal de raad van bestuur binnen de kortste termijn een algemene vergadering samenroepen om in de vacature te voorzien.

Algemene vergadering - Bevoegdheden

De regelmatig samengeroepen algemene vergadering vertegenwoordigt de universaliteit der vennoten. Haar besluiten zijn verplichtend voor alle vennoten.

Bijeenkomsten

De bijeenroeping tot iedere vergadering geschiedt door of in naam van de raad van bestuur per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gericht tot de vennoten minstens acht dagen voor de datum van de vergadering. De bijeenroeping bevat de agenda van de vergadering. Een algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand december om elf (11) uur, met als agenda, onder andere, het jaarverslag van de raad van bestuur, het goedkeuren van de jaarrekening en het verlenen van kwijting.

Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

Stemrecht

Klasse A aandelen geven elk recht op één duizend stemmen. Klasse B aandelen geven elk rechte op één stem, op voorwaarde dat het aantal stemmen verbonden aan het geheel van de Klasse B aandelen nooit hoger dan één tiende (1/10) van het aantal stemmen verbonden aan het geheel van de Klasse A aandelen kan zijn. Als dit laatste het geval is, zal het aantal stemmen verbonden aan Klasse B aandelen automatisch worden herleid tot één tiende (1/10) van het geheel van de Klasse A aandelen.

Behoudens andersluidend beding opgenomen in onderhavige statuten, worden de besluiten van de ' algemene vergadering, inclusief besluiten tot wijziging van de statuten, genomen bij gewone meerderheid der stemmen.

Onthoudingen, blanco en nietige stemmen worden niet meegerekend voor de berekening van de vereiste meerderheid.

Vertegenwoordiging

Een vennoot kan zich, bij een algemene of bijzondere schriftelijke volmacht, laten vertegenwoordigen op een algemene vergadering. Deze volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en warden neergelegd op het bureau van de vergadering. Huishoudelijk reglement

De administratieve en interne werking van de vennootschap zal meer uitgebreid worden geregeld in een huishoudelijk reglement dat door de algemene vergadering zal worden aangenomen. In geval van conflict tussen het huishoudelijk reglement en onderhavige statuten, zullen deze laatste voorrang hebben.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Jaarrekening

Bij het einde van ieder boekjaar worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en stelt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening op.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigtterd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

moi 11,9

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze documenten, alsmede het jaarverslag van de raad van bestuur aangaande de verrichtingen van de

vennootschap zullen veertien dagen voor de jaarlijkse algemene vergadering aan de vennoten worden

toegezonden.

Goedkeuring van de jaarrekening

De jaarlijkse algemene vergadering beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekening. Na

goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich uit over de kwijting van de bestuurders en van de

commissarissen.

Winstverdeling

De netto-winst zoals die blijkt uit de jaarrekening, zal als volgt worden bestemd:

(a) één twintigste (5%) aan de wettelijke reserve voorgeschreven door de wet. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

(b) het eventueel resterende bedrag zal ter beschikking zijn van de Algemene Vergadering.

Ontbinding -- Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke redenen ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheden om desgevallend de vereffenaar(s) te benoemen, hun bevoegdheden en vergoedingen te bepalen en de wijze van vereffening vast te stellen. Bij ontstentenis van besluit van de algemene vergadering, worden de dienstdoende bestuurders zowel ten aanzien van derden als ten aanzien van de vennootschap als vereffenaars beschouwd.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming ingevolge het besluit van de algemene vergadering is bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap en van de vereffeningskosten wordt het maatschappelijk vermogen eerst aangewend tot de terugbetaling van de inbrengen tot beloop van hun volstorting. Het overschot wordt bij gelijke delen tussen de aandelen verdeeld.

9° De vergadering bekrachtigt de beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering die via schriftelijke besluitvorming plaatsvond en waarbij :

a) het ontslag werd aanvaard van de heer Gilbert Van Fraeyenhoven als bestuurder met ingang vanaf 15 juni 2013

b) tot nieuwe bestuurder werd benoemd vanaf zelfde datum, de heer Thomas Sileghern.

10° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD Ministerie", vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervuiling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/03/2013
ÿþ Mod word 41.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B!USSEL

~r,

~ti[~i +.J.J23

Griffie

Ondernemingsnr : 0424.834.957

Benaming

(voluit) Creapart

(verkort):

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Schriftelijke Jaarlijkse Vergadering zoals vastgesteld op 31 december 2012:

De Algemene Vergadering herbenoemt BDO Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry en dit voor een periode van 3 jaar tot aan de jaarvergadering die zal oordelen over het boekjaar afgesloten op 30 juni 2015.

Gilbert Van fraeyenhoven

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ;'Naam en handtekening.

29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 22.01.2013 13013-0217-014
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 25.01.2012 12013-0467-010
10/03/2015
ÿþMod 2.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staats"bla4 b,kend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A i 111111311 i VIII

Ondernemingsnr ; 0424.834.957

Benaming

(voluit) ; Creapart

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; De Kleetlaan 2 -1831 Diegem

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Uittreksel uit de notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering zoals vastgesteld op 19 december 2014:

De Algemene Vergadering neemt kennis en keurt goed het ontslag van

-De heer Thomas Sileghem, wonende te Permekelaan 18, 8500 Kortrijk;

-De heer Marc Cosaert, wonende te Nophovestraat 10, 9690 Zulzeke;

En dit met ingang vanaf 1 januari 2015.

De Algemene Vergadering neemt kennis en keurt goed de benoeming van

-De BVBA Sileghem, met zetel te Léon Lepagestraat 28, bus 3, 1000 Brussel, vertegenwoordigd door de

heer Thomas Sileghem, met ingang vanaf 1 januari 2015 en dit voor onbepaalde duur;

-De BVBA Frewam, met zetel te Nophovestraat 10, 9690 Zulzeke, vertegenwoordigd door de heer Marc

Cosaert, met ingang vanaf 1 januari 2015 en dit voor onbepaalde duur;

Marc Cosaert

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07? ce 2nil

Griffie

Ondernemingsnr : 0424.834.957

Benaming

(voluit) : Creapart

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Kleetlaan 2 - 1831 Diegem

Onderwerp akte : Herbenoeming

Uittreksel uit de notulen van de Schriftelijke Jaarlijkse Vergadering zoals vastgesteld op 30 december 2010.

De Algemene Vergadering herbenoemt de heer Gilbert Van fraeyenhoven, wonende te 2890 Sint-Amands, Heiken 48, als bestuurder van de vennootschap, en dit voor onbepaalde duur.

Gilbert Van fraeyenhoven

Bestuurder

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 11.01.2011 11006-0536-013
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 31.12.2009, NGL 04.02.2010 10035-0463-009
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.12.2008, NGL 27.01.2009 09024-0365-009
10/12/2008 : BL573867
21/03/2008 : BL573867
02/01/2008 : BL573867
02/01/2007 : BL573867
16/02/2006 : BL573867
23/01/2006 : BL573867
12/01/2005 : BL573867
12/01/2004 : BL573867
24/02/2003 : BL573867
22/01/2002 : BL573867
20/03/2001 : BL573867
19/01/2001 : BL573867
01/07/2000 : BL573867
01/07/2000 : BL573867
18/12/1999 : BL573867
18/12/1999 : BL573867
13/02/1999 : BL573867
20/02/1997 : BL573867
20/02/1997 : BL573867
01/01/1997 : BLT446
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 04.01.2016 16002-0564-016
23/08/1995 : BL573867
23/02/1994 : BL573867
23/02/1994 : BL573867
28/10/1993 : BLT446
28/10/1993 : BLT446
26/06/1993 : BLT446
24/06/1993 : BLT446
01/01/1993 : BLT446
01/01/1993 : BLT446
01/01/1992 : BLT446
30/01/1991 : BLT446
30/01/1991 : BLT446
16/02/1990 : BLT446
11/08/1989 : BLT446
01/01/1988 : BLT446
17/03/1987 : BLT446
17/03/1987 : BLT446
30/01/1985 : BLT446
30/01/1985 : BLT446

Coordonnées
CREAPART

Adresse
DE KLEETLAAN 2 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande