CREATIVE BUSINESS SOLUTION

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREATIVE BUSINESS SOLUTION
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.995.047

Publication

07/04/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

6) Het optreden als tussenpersoon in de verkoop van producten

7) Het uitbaten van een schoonheids-, kap- en massagesalon en wellnesscentrum.

8) Het uitbaten van een bandencentrale, met inbegrip van de verkoop van alle aanverwante producten in de automobielsector.

9) De uitbating van garage-autoherstelwerkplaats en carrosseriebedrijf; de stalling, het onderhoud en de herstelling van allerhande motorvoertuigen; de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, het herstellen en onderhouden van alle zowel nieuwe als tweedehandse motorvoertuigen, al dan niet als agent van merken; de uitbating van servicestation en car-wash; de verhuring van parkeerplaatsen; alsmede de handel in alle brandstoffen, vetten, oliën, smeermiddelen, onderdelen, toebehoren en artikelen in de meest ruime zin verband houdende met hetgeen hierboven is vermeld, hierin eveneens begrepen alles wat in de sector, waarin de vennootschap haar bedrijvigheid uitoefent, thans voorhanden is of in de toekomst voorhanden zal zijn en zonder dat deze opsomming beperkend kan geïnterpreteerd worden

De vennootschap zal alle handelingen mogen stellen die in de meest ruime zin verband houden met hetgeen hierboven is vermeld, hierin eveneens begrepen alles wat in de sector, waarin de vennootschap haar bedrijvigheid uitoefent, thans voorhanden is of in de toekomst voorhanden zal zijn en zonder dat deze opsomming beperkend geïnterpreteerd kan worden.

De vennootschap kan deze activiteiten uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in franchise, groot- of kleinhandel of als tussenpersoon.

Zij mag daarenboven zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen van commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, fusie, splitsing of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Tevens zal zij het beheer ervan mogen waarnemen.

Zij kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Dit alles in de meest ruime zin en zonder dat voorgaande opsomming als limitatief dient beschouwd te worden.

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.(...)

TITEL II.- Kapitaal  aandelen en obligaties

Artikel 5.- Kapitaal.

§1.  Geplaatst kapitaal

Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen.

§2.  Het vaste gedeelte

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd (18.600,00) euro,

verdeeld in honderd (100) A-aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk

één/honderste (1/100) van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.(...)

TITEL IV : Bestuur en controle.

Artikel 11.- Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, door

deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het

mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders

vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen de acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet

voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van

koophandel.

Artikel 12.- Raad van Bestuur.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de vergadering door het

oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer twee leden daarom verzoeken.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats van de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden de oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wanneer echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van het lid dat de bijeenkomst voorzit doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. Een bestuurder kan evenwel maar één ander lid van de raad vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.(...)

Artikel 14.- Bevoegdheden.

Het orgaan dat instaat voor het bestuur, naargelang van het geval gevormd door de raad van bestuur, de enige bestuurder of twee bestuurders die samen optreden, bezit buiten de

bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels II en III, de meest uitgebreide bestuurs en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en vordering tot ontbinding, zelfs zonder verantwoording van betaling, opheffing toestaan van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger vóór de rechtbanken vertegenwoordigen; vergelijken en dadingen treffen in elk stand van een geding over maatschappelijke belangen.

Het maakt de ontwerpen op der huishoudelijke reglementen.

Artikel 15.- Bevoegdheid tot delegeren  dagelijks bestuur  bijzondere volmachten.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap onder zijn verantwoordelijkheid opdragen, aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder of bestuurderzaakvoerder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer directeurs, die al dan niet bestuurder zijn. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

De enige bestuurder of de twee samen optredende bestuurders beschikken mutatis mutandis over dezelfde delegatiebevoegdheid.

Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Deze mandaten zullen worden uitgevoerd conform de algemene en bijzondere richtlijnen die zullen worden ontvangen vanwege de raad van bestuur, die tevens de bevoegdheid heeft om te allen tijde de gegeven mandaten te wijzigen, op te heffen of in hun vervanging te voorzien.

Artikel 16. Vertegenwoordiging van de vennootschap

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de enige bestuurder, of indien er meerdere bestuurders zijn, ook in geval van bestaan van een raad van bestuur, door twee bestuurders.

Indien het bestuur toevertrouwd is aan verscheidene bestuurders, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor handelingen van courant bestuur o.m. tegenover

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

openbare diensten, de Post en vervoerondernemingen.

TITEL V : Algemene vergadering.

(...) Artikel 20.- Oproeping

(...) De algemene vergadering moet éénmaal per jaar worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien (19) uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Als die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. (...)

Artikel 22.- Beslissingen

Behoudens de uitzonderingen voorzien door de wet en deze statuten beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

De verkiezing van de bestuurders en commissaris(sen) geschiedt bij geheime stemming.

Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging aan de statuten moeten, opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen, de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van de aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een beslissing is pas geldig als ze met drie/vierden (3/4den) van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd. Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepalingen voorzien in de artikelen 774 en volgende en in de artikelen 681 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en volgende betreffende de fusie en splitsing van vennootschappen.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen geldig over de agendapunten kunnen beraadslagen.

Artikel 23.- Stemrecht

Iedere vennoot beschikt over één stem, ongeacht zijn aantal aandeelbewijzen. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort.(...)

TITEL VI.- Balans  winstverdeling

Artikel 26.- Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.(...)

Artikel 28.- Winstverdeling

De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid over de bestemming van het resultaat. Na aftrek van de algemene en bedrijfskosten evenals van de nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen vormt het batig saldo van de balans de netto-winst van de vennootschap.

Jaarlijks wordt van de netto-winst, zijnde de te bestemmen winst van het boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies van de vorige boekjaren, een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk minimumkapitaal bereikt heeft.

Jaarlijks wordt de winst onder de vennoten verdeeld of het verlies aan hen omgeslagen naar evenredigheid van hun inbreng, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De winst kan evenzeer geheel of deels worden gereserveerd.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.(...)

TITEL VII.- Ontbinding  vereffening

(...) Artikel 29.- Sluiting der vereffening

a) Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap, zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen wat betreft de volstorting herstellen, hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld. (...) II. Overgangs- en slotbepalingen - benoemingen

1. Plaatsing en storting van het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) dat het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van achttien duizend zeshonderd

(18.600,00) euro volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

2) dat het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal volgestort is ten belope van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro.

Inbreng in geld

Inbreng in geld:

- De Heer MELZER Gheorghe-Florin, voornoemd, verklaart in te schrijven op tachtig (80) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van honderdzesentachtig (186,00) euro per aandeel of voor veertien duizend achthonderdtachtig (14.880,00) euro.

- Mevrouw MELZER Ursula Daniela, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijf (5) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van honderdzesentachtig (186,00) euro per aandeel of voor negenhonderd dertig euro (930 ¬ ).

- De Heer IACOB Alexandru, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijf (5) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van honderdzesentachtig (186,00) euro per aandeel of voor negenhonderd dertig euro (930 ¬ ).

- De Heer TODOR Marius Ciprian, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijf (5) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van honderdzesentachtig (186,00) euro per aandeel of voor negenhonderd dertig euro (930 ¬ ).

- De Heer POPIONE Gabriel-Nicolae, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijf (5) maatschappelijke aandelen, tegen de prijs van honderdzesentachtig (186,00) euro per aandeel of voor negenhonderd dertig euro (930 ¬ ).

Zij verklaren elk één derde te volstorten voor de aandelen waarop elk van hen heeft ingeschreven, hetzij voor alle aandelen samen het bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,-) Euro.

(Ondergetekende notaris bevestigt dat de gelden, hetzij een bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro, werden neergelegd op een rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank) (...)

2. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Alle sedert één maart tweeduizend veertien in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming bestuurders

Met eenparigheid van stemmen wordt als eerste bestuurders benoemd voor onbepaalde duur:

" de heer MELZER Gheorghe-Florin, voornoemd.

Allen hier aanwezig, die bevestigen dat de uitoefening van hun functie niet verboden is inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden. Dezen zijn gezamenlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen. (...)

Voor gelijkvormig uittreksel.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte.

De instrumenterende notaris, Bernard Tuerlinckx, te Haacht

31/07/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mod Wo,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va .de,ali

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -07- 2015

LEUVEN

Griffie " `

111

*15110928*

Ondernemingsnr : BE0549995047

Benaming

(voluit) : CREATIVE BUSINESS SOLUTION

(verkort) : CBS

Rechtsvorm : CBVA

Zetel : Villastraat 32, 3120 TREMELO

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITEGEWONE ALGEMENE VERGADERING

PROCES VERBAAL ALGEMENE VERGADERING IN BUITEGEWONE ZITTING VAN 13/03/2015

CREATIVE BUSINESS SOLUTION

Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Villastraat 32, 3120 TREMELO

TVA: BE.054.999.5047

Verslag van de vergadering van 01/06/2015 om 16:00 uur die plaats vond in Villastraat 32, 3120 TREMELO

Aanwezig:

1.ARGESEANU COSTEL geboren te Mun. Alexandrie Jud. Teleorman (Roemenië) op de 24 April 1969,

wonende te Wolvertemsesteenweg 71, bus 2, 1785 MERCHTEM ;

2.SIMO TIBOR geboren te Brasov (Roemnïe) op de 21 Mei 1968 wonende te Heidestraat, 14, bus 11, 1930

ZAVENTEM;

3.POPIONE GABRIEL NICOLAE geboren te Fagaras (Roemenië) op de 31 Mei 1980, wonende te Rue de la

seconde reine, 20, 1180 Ukkel

4JACOB ALEXANDRU geboren te Brasov (Roemenië) op de 10 April 1970, wonende te Heidestraat 14, bte

11, 1930 ZAVENTEM ;

5.MELZER URSULA DANIELA geboren te Brasov (Roemenië) op de 29 Mei 1977 wonende te Villastraat

32, 3120 TREMELO ;

6.MELZER GHEORGHE FLORIN geboren te Brasov (Roemenië) op de 24 Juni 1977, wonende te

Villastraat 32, 3120 TREMELO

7.IMBREA OVIDIU ANDREI geboren te Brasov (Roemenië) op de 08 Nov1987 wonde te:

Tervursesteenweg 190/34 , 3001 Heverlee ;

8.BIDU DUMITRU geboren te Suceava (Roemenië) op 26 Augustus 1994 , wonde te Chaussee de

Nerstallee 185 , 1190 Forest ;

9.SIMO IOSIF geboren te Brasov (Roemenië) op 27 Mei 1961 , wonde te Kruishoevestraat 22 , 3140

Keerbergen

De huidig vergadering wordt oproept in buitengewone zitting op verzoek van alle vennoten.

De Voorzitter van de raad van bestuur opent de vergadering en stelt vast dat de Algemene Vergadering op regelmatige wijze werd bijeengeroepen.

1. Quorum:

De Voorzitter van de raad van bestuur stelt vast dat het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde, aandelen een honderd (100) bedraagt, op een totaal aantal van een honderd (100) aandelen.

De vergadering kan dus geldig beraadslagen.

2. Punt op de Agenda :

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1) Modificatie van de maatschappelijke zetel

2) Statutaire benoeming van nieuwe bestuurders

3) Benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur

4) Constitutie van de raad van bestuur en benoeming van de voorzitter

5) De benoeming van de bestuurder MELZER GHEORGHE FLORIN als bestuurder-zaakvoerder

De beraadslagingen en stemmingen zijn geopend om 16:30 uur.

2.Discussie:

De punten op de agenda werden met een eenparigheid van stemmen goedgekeurd, zullen we dus ieder punt op de agenda een voor een door te nemen.

I. Wijziging van de Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is verhuisd wordt overgebracht van de huidige adres tot de volgende adres : Kruishoevestraat, 22 te 3140 Keerbergen.

II. Benoeming van nieuwe bestuurders

De algemene vergadering heeft overeenkomstig de statuten de volgende vennoten aangesteld als bestuurder :

1.ARGESEANU COSTEL geboren te Mun. Alexandria Jud. Teleorman (Roemenië) op de 24 April 1969 ;

2.SIMO TIBOR geboren te Brasov {(Roemenië)) op de 21 Mei 1968;

3.POPIONE GABRIEL NICOLAE geboren te Fagaras (Roemenië) op de 31 Mei 1980 ;

4.IACOB ALEXANDRU geboren te Brasov (Roemenië) op de 10 April 1970 ;

5.MELZER URSULA DANIELA geboren te Brasov (Roemenië) op de 29 Mei 1977;

6.IMBREA OVIDIU ANDREI geboren te Brasov (Roemenië) op 08 Nov.1987;

7.BIDU DUMITRU geboren te Suceava (Roemenië) op 26 Augustus 1994;

8.SIMO IOSIF geboren te Brasov (Roemenië) op 27 Mei 1961.

De bestuurders worden overeenkomstig de statuten benoemd voor een mandaat van onbepaalde duur.

III. Raad van bestuur en benoeming van de voorzitter

De Raad van Bestuur gevormd van deze hierboven benoemde tuurders kiest de Heer MELZER

GHEORGHE FLORIN geboren te Brasov (Roemenië) op de 24 Juni 1 7 al Voorzitter.

IV. De benoeming van de bestuurder MELZER GHEORGHE FLORIN als gedelegeerde- bestuurder

Conform artikel 15 van de statuten van de CVBA CREATIVE BUSINESS SOLUTION, beslist de raad van bestuur dat het dagelijkse bestuur van de vennootschap onder zijn verantwoordelijkheid overdracht wordt aan de gedelegeerde bestuurder MELZER GHEORGHE FLORIN geboren te Brasov (Roemenië) op de 24 Juni 1977.

De bestuurder-zaakvoerder zal de bevoegdheden uitoefenen die hem in de statuten is toegekend op de wijze in de statuten bepaald.

3.De Stemming:

De buitengewone algemene vergadering van CVBA CREATIVE BUSINESS SOLUTIONS heeft besluit deze maatregelen uit te voren

4.De Sluiting van de vergadering

Daarmee zijn wij aan het einde gekomen van deze vergadering, niemand anders willende te spreken, wordt de huidig vergadering gesloten.

Het bovenstaande werd geacteerd in het proces-verbaal.

De voorzitter sluit de algemene vergadering om 17;00 uur.

Gelezen en goedgekeurd,

~ r

Y

, . E

Mi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MELZER GHEORGHE FLORIN Voorzitter van de raad van bestuur En bestuurder-zaakvoerder MELZER URSULA DANIELA Secretaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van L uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening fnC L`èEK Q RsORGue '1kmk.VolükDEg_

Coordonnées
CREATIVE BUSINESS SOLUTION

Adresse
VILLASTRAAT 32 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande