CREATIVE VISION OF PACKAGING BENELUX, AFGEKORT : CVP BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREATIVE VISION OF PACKAGING BENELUX, AFGEKORT : CVP BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.695.786

Publication

17/02/2015
ÿþws `t

Mad weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11QCil galogd-loni<vangart a}?



1111111111 1I I I~NIIIII~ Q 5 FEB, 2015

*15025 9*

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank vanrKoophandel Brussel



Ondernemingsnr : 050? " X95. 9á(

Benaming

(voluit) : CREATIVE VISION OF PACKAGING BENELUX (verkort): CVP BENELUX

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 1780 Wemmel, J. Bruyndonckxstraat 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Antoinette Léonard, geassocieerd Notaris te Wemmel op drie februari tweeduizend vijftien dat : a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder het franse recht ROH NABEN, rue de Wervicq 128, Zone du Blaton 5926, Linselles, Frankrijk, opgericht op 15 december 1994, ingeschreven in het RCS van Lille Métropole onder nummer 399662998 en in RPR Brussel onder ondememingsnummer BE 0568.981.115, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Lehembre Jean Michel wonende te Frankrijk, 59420 Mouvaux, 7 chemin des Pres, daartoe benoemd door de algemene vergadering van 31 december 2003 alleen handelend overeenkomstig artikel 15 van de statuten en zoals blijkt uit het uittreksel van inschrijving in het rechtspersonenregister RCS Lille Métropole van 7 januari 2015, welk aan onderhavige akte gehecht zal blijven en b) de heer DESMEDT Didier Henri Robert, geboren te Elsene op 25 mei 1963, nationaal nummer 630525-379.35, identiteitskaartnummer 591-8847060-83, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, E. Roosefaersstraat 35 ondergetekende Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREATIVE VISION OF PACKAGING BENELUX, afgkort CVP BENELUX, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op honderd duizend euro (¬ 100.000,00). Het is volledig geplaatst en volledig volstort.

Met is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, waarop als volgt in geld wordt ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel :

-de bvba onder het franse recht ROH NABEN, boven vermelde oprichter sub a., verklaart in te schrijven op achthonderd (800) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) welk bedrag volledig volstort wordt;

- de heer Desmedt Didier boven vermelde oprichter sub b., verklaart in te schrijven op tweehonderd (200) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) welk bedrag volledig volstort wordt.

De comparanten verklaren en erkennen dat op alle en elk van deze aandelen werd ingeschreven en dat ze werden gestort zoals hierboven gezegd en dat de vennootschap, bijgevolg, vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid over een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING bank op rekening nummer BE21 3631 4390 5503.

STATUTEN

Artikel 1.- Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ze draagt de naam : "CREATIVE VISION OF PACKAGING BENELUX", afgekort "CVP BENELUX" en met commerciële ben amingen

" "LIESSE PACKAGING CVP BENELUX",

ª% Liesse Packaging-Creative Vision Packaging Benelux",

."CVP Benelux-Liesse Packaging",

Creative Vision Packaging-Liesse Packaging",

."CVP Benelux",

ª% So Green by CVP"

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1780 Wemmel, J. Bruyndonckxstraat 72,

Hij kan, bij besluit van de raad van bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van het bestuur,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening,voor rekening van derden of door deelneming, in België of in het buitenland:

- de handel, de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer, de verhuring, de vertegenwoordiging, de fabricatie en in het algemeen alle verhandelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op verpakkingsartikelen in om het even welke materie.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle daden en verrichtingen uitvoeren van roerende en onroerende, commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng in speciën of natura, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, interesseren in andere bestaande of op te richten vennootschappen, in België of in het buitenland waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op de wijze en volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken.

De vennootschap met in het algemeen zowel in België ais in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten welke een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken zowel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk.

Zij mag ondermeer door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of op ieder andere manier, hierin begrepen het beheer of de uitoefening van een mandaat van zaakvoerder of bestuurder, in alle vennootschappen of ondernemingen welke, geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig doel of aanverwant doel hebben en haar doel of die de uitbreiding of de verwezenlijking ervan kan bevorderen.

Zij mag ondermeer zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, natuurlijke of rechtspersoon. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen, Artikel 4.- Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Artikel 5.- Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op honderdduizend euro (¬ 100.000,00), Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort bij de oprichting.

Artikel 5 bis - Stemrecht door eventuele vruchtgebruiker

De aandelen zijn ondeelbaar.

In geval van verbrokkeling van het eigendomsrecht van de aandelen, zullen de rechten hieraan verbonden worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder (of : het college van zaakvoerders) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen totdat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap,

Artikel 6.- Wijziging van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden door besluit der algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, moeten de nieuwe aandelen bij voorrang worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De openstelling van de inschrijving en het tijdvak waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend zullen door de algemene vergadering worden bepaald en aangekondigd bij aangetekende brief verzonden aan ieder vennoot.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 7 - derde alinea van huidige statuten aangeduide personen of door elk andere persoon mits instemming van tenminste de helft van de vennoten die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bij kapitaalvermindering moeten de oproepingen de modaliteiten en het doel van de voorgestelde vermindering vermelden.

Artikel 7.- Overdracht en overgang van aandelen.

Wanneer en zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze zijn aandelen geheel of gedeeltelijk afstaan in voordeel van om het even welke persoon.

Wanneer er verschillende vennoten zijn, mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van al de vennoten, na aftrek van de rechten die het voorwerp zijn van de overdracht of overgang.

Afstand van aandelen onder levenden

Goedkeuringsprocedure

§ 1.  Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan kan deze vrij beslissen over de overdracht van alle of een geheel van zijn aandelen, mits in voorkomend geval de regels na te leven van zijn huwelijksvermogensstelsel.

§ 2.  Telt de vennootschap twee leden, en bij gebrek aan andere overeenkomst tussen de vennoten, dan moet diegene onder hen, die een of meerdere aandelen wil afstaan, zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan de afstand wordt voorgesteld, alsmede van de aangeboden prijs voor elk aandeel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge x Binnen vijftien dagen na ontvangst van deze brief, moet de medevennoot aan de overdragende vennoot een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing kenbaar maakt. Hij is niet verplicht zijn beslissing te motiveren. Indien zijn antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze niet is verstuurd, wordt zijn beslissing ais bevestigend beschouwd.

§ 3.  Telt de vennootschap meer dan twee leden, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt door de vennoten, dan zullen de hiernavolgende regelen worden toegepast.

De vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan, moet zijn voornemen omtrent afstand aan de zaakvoerder laten kennen bij aangetekende brief; hij geeft omtrent de voorgenomen afstand alle inlichtingen voorzien in § 2 van dit artikel.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder bij aangetekend schrijven, elke vennoot inlichten omtrent de ontworpen afstand, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovememer(s), van het aantal aandelen waarvan de afstand is gepland, alsmede van de aangeboden prijs per aandeel, en aan iedere vennoot vragen of hij de afstand toestaat aan de voorgestelde overnemer(s) door de eventuele overlater.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van dit schrijven, moet elke vennoot aan de zaakvoerder een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen. Hij is niet verplicht zijn beslissing te motiveren. Bij gebreke van het versturen van zijn antwoord in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt zijn beslissing als bevestigend beschouwd.

De zaakvoerder moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten aan de eventuele overdrager betekenen, bij aangetekende brief, binnen drie dagen nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk telkens aandelen worden afgestaan of overgedragen onder Levenden, hetzij onder bezwarende, hetzij ten kosteloze titel, ook dan wanneer de afstand zou geschieden krachtens een gerechtelijke beslissing of een openbare toewijs. In dit laatste geval kan het bericht van overdracht worden gegeven door de overdrager of door de koper bij de toewijs.

Toestand van de erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot

In geval van overlijden van de enige vennoot zullen de rechten met betrekking tot zijn aandelen worden uitgeoefend door de erfgenamen en de rechtstreekse of in het bezit gestelde legatarissen, verhoudingsgewijs met hun rechten in de nalatenschap, tot op het ogenblik van verdeling van voormelde aandelen of tot de afgifte van legaat met betrekking tot deze aandelen.

Zijn er verschillende vennoten, en bij overlijden van één van hen, dan zijn de erfgenamen en legatarissen van de overleden vennoot ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten van de overledene te vragen mits naleving van de vormen en termijnen voorgeschreven hierboven.

Verhaal in geval van weigering van goedkeuring

Bij weigering van goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling, en wel een overnemer te vinden mits akkoord van de andere vennoten. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen partijen. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank van koophandel van de maatschappelijke zetel op verzoek van de meest gerede partij.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoten kunnen worden, omdat zij niet als dusdanig aangenomen werden, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen.

Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter past aangetekend schrijven aan de zaakvoerder van de vennootschap gericht en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerder aan de verschillende vennoten afschrift wordt gezonden eveneens bij aangetekend schrijven.

Bij gebreke van overeenkomst onder belanghebbenden worden de voorwaarden van afkoop geregeld op basis van de boekhoudkundige waarde voortspruitend uit de laatste goedgekeurde jaarrekeningen, behoudens indien andersluidende overeenkomst.

De gekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volledige betaling van de prijs.

Algemeen

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8.- Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

De algemene vergadering kan hen een jaarlijkse, vaste of veranderlijke, vergoeding toekennen.

Wordt benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur vanaf de datum van oprichting: de heer Lehembre Jean-Michel, wonende te Frankrijk, 59420 Mouvaux, 7 chemin des Pres.

Artikel 9.- Vertegenwoordiging jegens derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuur kan bijzondere machten toekennen aan iedere lasthebbers.

Artikel 10.- Controle.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge e i[ De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekeningen en op de regelmatigheid

van de verrichtingen weer te geven in deze rekeningen zal aan één of meer commissarissen worden

opgedragen, benoemd voor drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt bij elke benoeming door de algemene vergadering

vastgesteld. De uittredende commissarissen zijn herkiesbaar.

Nochtans, bij afwijking van de eerste alinea van huidig artikel, is de benoeming van één of meer

commissarissen niet verplicht, wanneer de vennootschap aan de wettelijke criteria beantwoordt.

Artikel 11.- Algemene vergaderingen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de tweede dinsdag van mei om 20.00

uur.

Het bestuur kan, bovendien, een algemene vergadering bijeenroepen telkens de belangen van de

vennootschap het vereisen.

ledere algemene vergadering wordt gehouden ten zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in

België, aangeduid in de oproepingen; deze gebeuren per aangetekende brief, verzonden vijftien dagen v66r de

datum van de vergadering, en vermelden de agenda.

Artikel 12.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Op deze laatste datum wordt de boekhouding afgesloten en stelt het bestuur de inventaris en de

jaarrekening op.

Artikel 13.- Winstverdeling.

Van het batig saldo wordt minstens vijf percent afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk

reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering za! beslissen over de aanwending van het overblijvend saldo.

Na goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de

zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Artikel 14.- Ontbinding - Vereffening.

Bij ontbinding om welke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering één of meer

vereffenaars aanduiden, hun bevoegdheden en gebeurlijke vergoedingen en de wijze van vereffening bepalen.

Zij wordt niet ontbonden bij overlijden, onbekwaamheid, faillissement of kennelijk onvermogen van een

vennoot.

Artikel 15.- Verdeling.

Na verwezenlijking van de activa en betaling van alle schulden of consignatie van de daartoe nodige gelden,

zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling der aandelen ten belope van hun afbetaald bedrag

en het overschot zal onder de vennoten worden verdeeld naar evenredigheid van het aantal aandelen die zij

bezitten.

Artikel 16.- Gemeen recht.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar de wettelijke beschikkingen.

SLOT BESCHIKKINGEN

A.Benoeming van de eerste zaakvoerder(s).

De algemene vergadering beslist het aantal zaakvoerders op 2.

En te benoemen als zaakvoerders voor onbepaalde duur:

-Statutaire zaakvoerder: De heer Lehembre Jean-Michel, van Franse nationaliteit, geboren te Tourcoing op

13 maart 1956, paspoortkaartnummer 12DA87730, wonende te Frankrijk, 59420 Mouvaux, 7 chemin des Pres,

die aanvaardt,

-Niet statutaire zaakvoerder: De heer Desmedt Didier voornoemde oprichter sub b., die aanvaardt.

Hun opdracht zal onbezoldigd worden uitgeoefend, tenzij een latere algemene vergadering er anders over

beslist, overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid

door de vennootschap.

B. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar

eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het wetboek van vennootschappen zal voldoen.

C.Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

aanvangen en eindigen op 31 december2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in 2016.

D.Begin van de werkzaamheden.

De werkzaamheden van de vennootschap vangen aan bij haar inschrijving als handelaar.

E.Overname verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen worden alle verbintenissen bekrachtigd en

overgenomen door de oprichters aangegaan sedert één januari laatstleden, op naam en voor rekening van en

voor rekening van de vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

voortvloeien worden overgenomen onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

F. Machten.

Alle machten worden verleend, met recht deze over te dragen aan de bv B.V.B.A. Fidro-Beemaert, 1780

Wemmel, de Limburg Stirumlaan 144, en de vertegenwoordigers, ten einde de formaliteiten bij de

Kruispuntbank Ondernemingen, in voorkomend geval, bij ieder ondememingsloket en de diensten van de

Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

Vertaling

Volgt hier de officieuze vertaling van onderhavige oprichtingsakte in de franse taal (..,)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Tél (02)460.46.10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd ; twee uitgiften akte; uittreksel handels-en vennootschapsregister Opgemaakt te Wemmel op 04 februari 2015







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CREATIVE VISION OF PACKAGING BENELUX, AFGEKO…

Adresse
J. BRUYNDONCKXSTRAAT 72 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande