CRESCO CAPITAL PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRESCO CAPITAL PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.430.334

Publication

27/12/2013
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L' Neergelegd ter griffie der Rechtbank van loophandel

, te Leuven, de .. 9 F, 2013

DE GRIF ,

Griffie

IOVlYUR SE

8 -12- à

.GISCH L~

Hh1' HIIU I 11 lU l lll III

" i3ivszas"







Ondernemingsnr :0542.430.334

Benaming (voluit): CRESCO CAPITAL PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Groenstraat 42 A, 3381 Glabbeek (Kapellen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANVULLENDE PUBLICATIE

Tekst

Het blijkt uit een akte, verleden voor ons, meester Stefan Smets, notaris te Glabbeek, op twintig ï november tweeduizend dertien, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "CRESCO CAPITAL PARTNERS" met maatschappelijke zetel te Groenstraat 42 A, 3381 Glabbeek (Kapellen), en waarvan de duur onbepaald is. BESTUUR[...]

Tot gewone eerste zaakvoerder wordt benoemd BOVINVEST bvba, met zetel te 3381 Glabbeek (Kapellen), Groenstraat 42A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer BTW BE 0464.609.610, welke in deze functie zal vertegenwoordigd dienen tei worden door een vaste vertegenwoordiger. De vergadering neemt kennis van de beslissing van het bestuursorgaan van BOVINVEST om als vaste vertegenwoordiger voor deze bestuursfunctie in Cresco Capital Partner aan te stellen, de heer Yves Bovin, wonende te Glabbeek (Kapellen), Groenstraat 42A. I...]

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Stefan SMETS.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte,

Op de ia{siste bie. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

05/12/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kv' ~~in te Leuven, de

13

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behoudi

aan hei

Belgisc

Staatsba;



3182397

Ondernemingsnr

Benaming (voluit): CRESCO CAPITAL PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Groenstraat 42 A, 3381 Glabbeek (Kapellen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst

Het blijkt uit een akte, verleden voor ons, meester Stefan Smets, notaris te Glabbeek, op 20 november 2013, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "CRESCO CAPITAL PARTNERS" met maatschappelijke zetel te Groenstraat 42 A, 3381 Glabbeek (Kapellen), en waarvan de duur onbepaald is.

De vennoten zijn:

1. "GC-INVEST", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3381 Glabbeek (Kapellen), Groenstraat 42A, ondernemingsnummer 0471.728.618,

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Yves Bovin, wonende te 3381 Glabbeek (Kapellen), Groenstraat 42A.

2. "HERSTHOLDING", naamloze vennootschap, met zetel te 1761 Borchtlombeek, Herststraat 25, ondernemingsnummer 0457.359.057,

Vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de naamloze vennootschap Kroff Financial Corporation, (KFC) met zetel te 1761 Borchtlombeek, Herststraat 25, ondernemingsnummer 0454.186.761.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor I rekening van derden:

- Het aanhouden van portefeuillewaarden (aandelen, obligaties, certificaten, enzovoort) voor eigen rekening, en dit zowel voor lange als korte duur.

- De deelname onder welke vorm het ook zij, aan de oprichting, de uitbreiding, de omzetting en de controle van elke Belgische of buitenlandse onderneming. Het verwerven bij wijze van deelname, inbreng, onderschrijven, optie tot aankoop en elke andere wijze van deelname van effecten en rechten (vetwerven van brevetten, licenties en intellectuele rechten in het algemeen), hun beheer en hun tegeldemaking.

- Alle verhandelingen en verrichtingen van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen (aankoop, verkoop, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, ruilen, huren en verhuren, het doen bouwen, verbouwen en afbreken ervan, promotie van en makelen in onroerende goederen), met uitsluiting van de handelingen van vastgoedmakelaars.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Zij mag in aile vennootschappen mandaten van bestuurder of vereffenaar uitoefenen. Zij Kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

O,algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. j

MAATSCHAPPELIJK KAPITAALHet maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDDUIZEND' EURO (¬ 200.000,00) vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort is ten belope van éénlvijfde.

BESTUURHet bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen,

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERINGDe jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand mei om 14.00 uur.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de l vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE: , ,

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénttwintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s),

ONTBINDING  BENOEMING VEREFFENAARS:

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door

de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit

tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig de velgoedingen die toekomen aan de vereffenaaris).,

i behladOn

aan het --"6elgischi Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



b ucien

1i aan het r gë 9 scF.

Staatsblad

Luik B - vervolg

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Stefan SMETS.

Neergelegd, uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CRESCO CAPITAL PARTNERS

Adresse
GROENSTRAAT 42 A 3381 KAPELLEN(BT)

Code postal : 3381
Localité : Kapellen
Commune : GLABBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande