CRUZADA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CRUZADA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.528.810

Publication

25/03/2011
ÿþOndememingsnr: c7 3A-1 " 5 . 8-1a

Benaming Cruzada

(voluit) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Panoramalaan 16, 3012 Wilsele, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Op 1 maart 2011 hebben de volgende oprichters besloten een vennootschap onder firma met de benaming CRUZADA op te richten voor onbepaalde duur: 1. De heer Maarten Thysen, nn. 78.04.06-177-48, woonachtig te 3018 Wijgmaal, Acht Meistraat 35. 2. De heer Wiet Van der Veken, nn. 78.01.26-315-65, woonachtig te 3012.Wilsele, Panoramalaan 16.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3012 Wilsele, Panoramalaan 16. Hij kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij gewoon besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Hetbegeleiden van (top)sporters in al haar aspecten, met name zowel sportiefals extra-sportief

2. Revalidatie van patiënten met musculoskeletale klachten via manuele behandeling, elektrotherapie en oefentherapie, post-operatief en conservatief in de ruimste zin van het woord.

3. Letselpreventieve begeleiding in de ruimste zin van het woord.

4. Arbeidsbemiddeling, het onderhandelen, opstellen en afsluiten van arbeidscontracten, verlenging van arbeidscontracten en vroegtijdige beëindiging van arbeidscontracten onder welke vorm ook.

5. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord op het vlak van onder meer management, bestuursmandaten, publicaties, voordrachten, advies en begeleiding in handelseconomische,juridische, fiscale, sociale, sportieve, en financiële aangelegenheden.

6. Het oprichten, uitbouwen, beheren, kopen ofverkopen van webshops en/of andere software platforms in het kader van E-commerce in de meest ruime zin.

7. Het aan- en verkopen, importeren en exporteren van handelsgoederen en diensten voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België als in

.. ~ =~_-: . ~" " ~__ . z,'"". ".. .. ,= a . _ :d"_ .._ ~:,.37a " " 3.~ Jy _ - '5.:..

D.oeg; de va!-. -1 te leriegenwoordbge

... . _d4 . .. ~... [f. . y

Mnd 7.,

Luik B

ix

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het Belgisch Staatsbia

*11046189"

1

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 5 Mi?! 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

i.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

het buitenland.

8. Het verwerven en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen. Het beheren, valoriseren en ten gelde maken van participaties.

9. Het verhuren, de onderverhuring of in leasing ofrenting geven van eigen ofzelf gehuurde onroerende en roerende goederen en bedrijfsmateriaal alsook het ter beschikking stellen van infrastructuur en personeel aan derden.

10. Het inrichten van cursussen, seminaries, evenementen, stages alsmede de uitgave van publicaties of andere informatiemedia in de ruimste zin van het woord.

11. Het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer.

12. Ontwikkelen, commercialiseren en aan- en/of verkopen van nieuwe ideeën zowel van materiële als van intellectuele aard.

De vennootschap kan alle en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 300 euro. Het is vertegenwoordigd door 300 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De heer Maarten Thysen tekent in op 150 aandelen en volstort daarvoor 150 EUR. De heer Wiet Van der Veken tekent in op 150 aandelen en volstort daarvoor 150 EUR. Het kapitaal van deze vennootschap kan enkel verhoogd worden indien de vennoten hiertoe unaniem overeenkomen. Op dat ogenblik zullen deze statuten in samenspraak gewijzigd worden. De aandelen zijn onoverdraagbaar en ondeelbaarten opzichte van de vennootschap, behoudens de uitzonderingen zoals opgenomen in deze statuten. Wanneereffecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent t.a.v. de vennootschap die rechten uit. ln principe isergeen overdracht van aandelen onder de levenden ofals gevolg van overlijden mogel ijk. Indien een vennoot zijn aandelen wenst over te dragen dan kan dit enkel plaatsvinden op een wijze zoals deze statuten bepalen en volgens de regels die gelden van hetburgerlijk recht en meerbepaald artikel 1690 B.W. inzake overdracht van schuldvordering. Een vennoot mag zonder toestemming van de andere vennoten wel een persoon deelgenoot maken van zijn aandeel doch hij mag deze persoon niet opnemen als lid van de vennootschap zonder de toestemming van de andere vennoten, zelfs niet indien hij de vennootschap beheert. De vennoten worden van rechtswege als zaakvoerder-vennoot beschouwd. Deze

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

:J. ie ,a3`r`4 `J T 'IS t'' . 3 ,.r" ^3t'uri,e,lLe'e^02 hete: '19 pe'So(o)r(er.,

oevoegd de rechcspersoen tan aarz er+ va^ derdei te veftegel/lJoi`.iiger

" i r

oprichtingsakte bepaalt aldus de benoeming van Maarten Thysen en Wiet Van der Veken als zaakvoerder-vennoot. De zaakvoerder-vennoten zijn onafzetbaar, tenzij om een wettige reden oftenzij unaniem anders wordt besloten. De zaakvoerders staan in voor de vereiste neerlegging en publicatie. Naast de zaakvoerder-vennoten kan een gewone zaakvoerder benoemd worden. Deze gewone zaakvoerder is ad nutum afzetbaar bij gewone meerderheid van de algemene vergadering. De duur van het mandaat van zaakvoerder-vennoten en gewone zaakvoerder is onbepaald. Het mandaat is onbezoldigd voorzover geen andersluidende beslissing door de algemene vergadering. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt. De zaakvoerderheeftde dagelijks leiding van de vennootschap. Voorhandelingen die een reële waarde van 5.000 EUR overstijgen dienen alle zaakvoerders samen te ondertekenen. Deze handeling zal intern slechts geldig geacht worden in naam van de VOF wanneer de zaakvoerder een volmacht van de andere zaakvoerders kan voorleggen ofindien de VOF de handeling stilzwijgend of uitdrukkelijk heeft bekrachtigd.

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van juni om 18u. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden uitzonderlijk tot 31 december 2012. De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden: -vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; -op voorstel van de zaakvoerders beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar. Een winstverdeling kan niet plaatsvinden dan na unanieme goedkeuring van de vennoten. Zodra deze besluiten over te gaan tot een winstverdeling dan zal deze gebeuren naar verhouding tot het aandeel der vennoten , behoudens uitdrukkelijke afwijking.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De oprichters stellen hierbij DVL Consult BVBA, Vosken 8 te 3210 Lubbeek aan als volmachtdrager om de formaliteiten van deze oprichting inzake KBO, BTW, SVF en Directe belastingen te verzorgen.

Wiet Van der Veken

De zaakvoerder

^-~~ .. _. .~. _ -~, _~ " " 8

11/06/2015
ÿþS

Mod POF 11.1

Le ir r in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



:~.

NEERGELEGD

r A . M.y

i 1..4i15

Griffie RechtbankKoophandel

te IM W.

sumo

Ondernemingsnr ; 0834.528.810

Benaming (voluit) : Cruzada

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Panoramalaan 16, 3012 Wilsele, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontbinding en vereffening

Tekst :

De bijzondere algemene vergadering van 30 december 2014 heeft besloten om over te gaan tot een ontbinding en vereffening van de vennootschap. De balans en resultaten op

30 november 2014 worden als eindresultaat beschouwd. De algemene vergadering verklaart dat er geen vereffenaar wordt aangesteld.

Daarnaast verklaart de algemene vergadering dat er geen passiva aan derden zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Eveneens verklaart de algemene vergadering dat de terugname van het resterende actief door de vennoten zelf gebeurt.

De algemene vergadering wenst tevens DVL Consult BVBA, vertegenwoordigd door de heer

Freddy Distelmans, aan te stellen om de nodige fiscale en sociale verplichtingen van de vennootschap te verzorgen.

de heer Van der Veken Wiet de heer Thysen Maarten

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik E# vermelden : xtecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hëtzij van dë përsci(ó)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CRUZADA

Adresse
PANORAMALAAN 16 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande