CTO LIMBURG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CTO LIMBURG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.822.544

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 09.09.2014 14582-0001-011
24/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MRT 2

ee,e

Griffie

111111913§11111

Ondernerningsnr : 0450.822.544

Benaming (voluit) : CTO Limburg

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Arthur Dezangrelaan 35/5 -1950 Kraainem

Onderwerp(en) akte : Kapitaalsverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op zesentwintig februari tweeduizend veertien, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 20 december 2013 waarbij beslist werd op basis van de laatst daarvoor goedgekeurde jaarrekening per 31

december 2012 een tussentijds bruto dividend van

zevenenzeventigduizend driehonderdnegentig euro éénenzeventig cent (77.390,71 E) uit te keren aan de nagemelde vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit en rekening houdend met de verhouding vruchtgebruik/blote eigendom, te onttrekken aan de beschikbare reserves, waarop tien (10%) procent roerende voorheffing verschuldigd is hetzij zevenduizend zevenhonderdnegenendertig euro zeven cent (7.739,07 E).

Het bedrag van het uitgekeerde bruto dividend komt overeen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze blijken uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de algemene vergadering van 25 mei 2012.

Dit bruto dividend werd toegekend als volgt:

Aan de Heer BULENS Kris: vijftienduizend vierhonderdachtenzeventig euro veertien cent (15.478,14 E)

Aan Mevrouw NUJ'S Nadine: drieëntwintigduizend tweehonderdzeventien euro éénentwintig cent (23.217,21 E)

Aan de Heer BULENS Kris en Mevrouw NIJS Nadine: achtendertigduizend zeshonderdvijfennegentig euro zesendertig cent (38.695,36 E), rekening houdend met de verhouding vruchtgebruik/blote eigendom.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze vergadering heeft dit dividend met onmiddellijke ingang betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de vennoot. De comparanten verklaren bij deze dat de betaling van de - naar aanleiding van de uitgekeerde dividenden - verschuldigde roerende voorheffing, cfr. artikel 85 WIB is geschied binnen de wettelijk voorziene termijn.

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en door de BV BVBA Beckers, Loenders & Co, bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 Hasselt, Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de Heer BECKERS Luc, bedrijfsrevisor-zaakvoerder opgemaakt op 18 februari 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"De inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de BVBA CTO LIMBURG betreft de schuldvordering van de aandeelhoudersinbrengers, de heer Kris BULENS en mevrouw Nadine NIJS, voor een totaalbedrag van 69.651,64 Euro. Deze vordering zal ontstaan naar aanleiding van een uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van 77.390,71 Euro van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, na inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

De inbreng kadert in de procedure van uitkering van belaste reserves met een roerende voorheffing van 10% overeenkomstig de bepalingen van art. 537 WIB 92.

De vordering wordt door de inbrengers gewaardeerd aan 69.651,64 Euro, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de opschortende voorwaarden van goedkeuring van voormelde tussentijdse dividenduitkering én van de betaalbaarstelling van het nettobedrag aan de aandeelhouders-inbrengers in de vorm van de onmiddellijk in kapitaal in te brengen schuldvordering, zijn wij van oordeel dat:

.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

-- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van belaste reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (2.016) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (34,54 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit twee duizend zestien (2016) nieuwe aandelen van de BVBA CTO LIMBURG, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt (Kermt) , 18 februari 2014

Voor de Burg. BVBA BECKERS, LOENDERS & Co

Vertegenwoordigd door

BECKERS Luc

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLUIT.

a) Kapitaalverhoging cfr artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met

negenenzestigduizend zeshonderdéénenvijftig euro vierenzestig cent

(69.651,64 e) om het te brengen van achttienduizend

vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 e) op

achtentachtigduizend tweehonderddrieënveertig euro vijfenzestig

cent (88.243,65 E) door inbreng in natura van één of meerdere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van tweeduizendzestien (2.016) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 1 januari 2013.

Inbreng.

De Heer BULENS Kris, wonende te 3600 Genk, De Heuvel 5 verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten dertienduizend negenhonderddertig euro drieëndertig cent (13.930,33 e) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag en waarvoor hem vierhonderd en drie (403) aandelen in volle eigendom worden toegekend.

Mevrouw NIJS Nadine, wonende te 3600 Genk, De Heuvel 5 verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten, twintigduizend achthonderdvijfennegentig euro negenenveertig cent

(20.895,49 E) door inbreng te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging van de credit rekening-courant op haar naam

in

voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag en waarvoor haar zeshonderd en vijf (605) aandelen in volle eigendom worden toegekend.

De Heer Bf3IIENS Kris, voornoemde vruchtgebruiker enerzijds en Mevrouw NIJS Nadine, voornoemde blote eigenaar anderzijds, verklaren met hun netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te

weten vierendertigduizend achthonderdvijfentwintig euro

tweeëntachtig cent (34.825,82 C) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op hun naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag en in dezelfde verhouding vruchtgebruik/blote eigendom, waarvoor hen duizend en acht (1.008) aandelen worden toegekend.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- liehouden

an het Belgisch Staatsblad'

I. ,

Luik B - Varvnln

is gekomen tengevolge van de hiervoor vermelde tussentijdse toegekende dividenden.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot achtentachtigduizend tweehonderddrieënveertig euro vijfenzestig cent (88.243,65 E)

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtentachtigduizend tweehonderddrieënveertig euro vijfenzestig cent (88.243,65 E) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizendzevenhonderdzesenzestig (2.766) aandelen zonder nominale waarde."

VIERDE BESLUIT.

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris de statuten te coordineren.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering verleent de nodige machten aan de zaakvoerder om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag

bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerders, gecoordineerde statuten. (get.) Notaris Vanhelmont

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13197136

VP

18 SEP. -r

Griffie

Ondernemingsnr : 0450822544

Benaming

(voluit) : CTO Limburg

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 131A te 1932 Sint-Stevens-Woluwe (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 1 augustus 2013

blijkt dat met ingang van 1 september 2013 de maatschappelijk zetel verplaatst wordt naar

Arthur Dezangrelaan 35 nr, 5 te 1950 Kraainem.

Kris Bulens, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 27.08.2012 12500-0385-011
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 14.07.2011 11305-0588-011
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 19.07.2010 10319-0089-011
06/07/2009 : BL084386
24/07/2008 : BL084386
25/04/2008 : BL084386
26/07/2007 : BL084386
22/07/2005 : HA084386
05/07/2004 : HA084386
05/08/2003 : HA084386
08/11/2002 : HA084386
03/10/2000 : HAA093022
08/12/1999 : HAA093022
07/06/1996 : HA84386
28/09/1993 : HA84386
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 29.08.2016 16522-0132-012

Coordonnées
CTO LIMBURG

Adresse
ARTHUR DEZANGRELAAN 35/5 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande