CUROS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CUROS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.537.558

Publication

13/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.01.2014, NGL 10.02.2014 14030-0334-016
20/08/2013
ÿþ [LULLI. Mcd Waad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hll



BRUSSEt

Q O " Griffie2O u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar ; 0431537558

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR BRUSSELMAN-BRIES

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1560 Hoeilaart, Gemeenteplein 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER - COORDINATIE STATUTEN

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ZAKENKANTOOR BRUSSELMAN-BRIES', opgemaakt door het ambt van Meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris, te Overijse, op vierentwintig juli tweeduizend en dertien, geregistreerd te kantoor Overijse, de negenentwintig juli tweeduizend dertien. Drie bladen, geen verzendingen. Boek 5(133, blad' 22, vak 19. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger, (getekend) K, GUNS, blijkt dat:

1)De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om de naam van de vennootschap te wijzigen in CUROS

De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om artikel 1 van de statuten aan te passen aan de nieuwe naam.

Artikel 1 zal voortaan luiden als volgt:

'De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming luidt als volgt: CUROS

In alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd: door het ondememingsnummer en de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel in wiens: rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.'

2)De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het volgende adres: 1560 Hoeilaart, Gemeenteplein 3

Artikel twee van de vennootschap wordt als volgt aangepast:

`De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1560 Hoeilaart, Gemeenteplein 3.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad' overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels,', filialen, depots, agentschappen, kantoren en vertegenwoordigingen vestigen, zowel in België of in het; buitenland.'

3)a.De buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen besloten heeft het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00¬ ) om het te brengen van achttiendulzend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) op vierentwintigduizend honderd tachtig euro (24.180,00¬ ) door de creatie van 225 nieuwe aandelen waaraan dezelfde rechten en voordelen verbonden zijn, als aan de thans bestaande aandelen.

En onmiddellijk is hier tussengekomen :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Financeel Adviesbureau, met zetel te 3001i Heverlee, Waversebaan 313, RPR Leuven nummer 0825.476.136,hier vertegenwoordigd door haar: zaakvoerder, de heer Steven De Jaegher, wonende te 3001 Heverlee, Waversebaan 313.

Die verklaard heeft in te schrijven op voormelde 225 nieuwe aandelen en deze te volstorten door een; inbreng in natura zoals hierna bepaald.

De totale inbrengwaarde van navermelde inbreng in natura bedraagt honderd zesenzeventigduizend: achthonderd euro (176.800,00E) zoals hierna bepaald.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorgaande kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt als volgt:

Door een inbreng in natura door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Financeel Adviesbureau, met zetel te 3001 Heverlee, Waversebaan 313, RPR Leuven nummer 0825.476.136, van een achtergestelde lening op haar naam voor een totale inbrengwaarde van honderd zesenzeventigduizend achthonderd euro (¬ 176.800,00)

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig activabezit vertegenwoordigt en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het hieraan gehecht verslagschrift de dato 19 juli 2013, opgemaakt door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoor houdende bij VRC Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42.

Om te voldoen aan de voorschriften van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen wordt hier akte genomen dat dit verslag in volgende termen besluit:

'VI. BESLUIT

De inbreng in natura in de BVBA "ZAKENKANTOOR BRUSSELMAN-BRIES" bestaat uit de inbreng van een achtergestelde lening ten belope van 176.800,00 EUR op naam van de BVBA "FINANCIEEL ADVIESBUREAU".

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de door de partijen weerhouden methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van 176.800,00 EUR , die tenminste overeenstemt met het aantal van 225 nieuwe aandelen, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 225 nieuwe aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 19 juli 2013

"VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor'

Tevens wordt hieraan gehecht het bijzonder verslag, opgemaakt door het college van zaakvoerders van de vennootschap, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de voormelde inbreng in natura,

De buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen besloten heeft om, als vergoeding voor deze inbreng, 225 nieuwe maatschappelijke aandelen van de vennootschap te creëren en uit te geven a pari van 24,60 euro per aandeel bedrag te verhogen met een uitgiftepremie ten bedrage van 760,9777777 E.

Aan de nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande maatschappelijke aandelen.

De 225 nieuwe maatschappelijke aandelen, zonder nominale waarde, worden aile aan hoger vernoemde inbrenger, de BVBA Financieel Adviesbureau, toegekend.

Van gemelde inbrengwaarde van 176.800,00 euro wordt zoals gemeld ten belope van 5.580,00 euro, in kapitaal geboekt en het overige, of 171.220,00 ¬ , zal als uitgiftepremie geboekt worden op een afzonderlijke onbeschikbare rekening genaamd "Uitgiftepremie" die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal tot waarborg van derden zal strekken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden beschikt overeenkomstig de voorwaarden door artikel 612 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld voor een kapitaalvermindering.

b. De vergadering besloten heeft onmiddellijk daarna het kapitaal te verhogen van vierentwintigduizend honderd tachtig euro (24.180,00¬ ) naar honderd vijfennegentigduizend vierhonderd euro (195.400,00¬ ) door de incorporatie in het kapitaal van de zopas gecreëerde uitgiftepremie ten belope van honderd éénenzeventigdulzend tweehonderd twintig euro (171.220,00¬ ) zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

Aanpassing artikel 5 van de statuten

De buitengewone algemene vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen, ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, als volgt:

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfennegentigduizend vierhonderd euro (¬ 195.400,00). Het wordt vertegenwoordigd door negenhonderd vijfenzeventig aandelen op naam, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/975ste van het maatschappelijk kapitaal'.

4)De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om drie bijkomende zaakvoerders aan te stellen, te weten:

1)de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRUSSELMAN INVEST, met zetel te 1560 Hoeilaart, Josse Biesmansstraat 4, RPR Brussel 0884.415.613, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Ruben Brusselman

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

 2)de veermelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAVY BRIES FINANCE, met zetel te 1501 Halle (Buizingen), Louis Godeaustraat 18 bus 11, RPR Brussel 0895.180.732, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Davy Bries

3)de heer Steven De Jaegher, wonende te 3001 Leuven, Waversebaan 313, voornoemd.

Deze verklaarden het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

Zij tevens verklaarden niet onder de toepassing te vallen van het koninklijk besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 waarbij aan bepaalde veroordeelden en aan de gefailleerden verbod wordt opgelegd om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen en waarbij aan de rechtbank van koophandel de bevoegdheid wordt toegekend dergelijk verbod uit te spreken, zoals dit koninklijk besluit gewijzigd werd door de wetten van 16 maart 1972, 4 augustus 1978, 9 maart 1989,12 juli 1989 en 4 december 1990.

De vennootschap voortaan zes zaakvoerders zal hebben, die samen het College van Zaakvoerders vormen, te weten; de BVBA Brusselman Invest, de BVBA Davy Bries Finance, de BVBA Financieel Adviesbureau, de heer Ruben Brusselman, de heer Davy Bries en de heer Steven De Jaegher.

De meerhandtekeningsclausule die in artikel 14 van de statuten wordt vermeld, blijft onverminderd van toepassing.

5)De buitengewone algemene vergadering de instrumenterende notaris machtigt tot opmaak en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) geassocieerd notaris Tom Verhaegen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013
ÿþMod Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0431.537.558

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR BRUSSEI_MAN-BRIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenteplein 31 - 1560 hioeilaart

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 juni 2013, blijkt met ingang van 28 juni 2013: - de benoeming als zaakvoerder van de BVBA Financieel Adviesbureau, Waversebaan 313 te 3001 Leuven, met als vast vertegenwoordiger de heer Steven De Jaegher.

BVBA Brusselman Invest,

Zaakvoerder,

met ais vast vertegenwoordiger

de heer Ruben Brusselman

12 JUL 2013

eVIUssEL

Griffie





*13114169

i

Hill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.12.2012, NGL 25.01.2013 13014-0302-016
02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.11.2011, NGL 29.11.2011 11620-0044-016
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.11.2010, NGL 22.12.2010 10639-0291-016
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 18.12.2009 09895-0357-018
12/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 24.11.2008, NGL 08.12.2008 08843-0193-017
28/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.11.2007, NGL 20.12.2007 07845-0131-018
15/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 09.01.2007 07007-3733-017
23/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 28.11.2005, NGL 21.12.2005 05906-1562-014
24/10/2005 : BL494502
06/09/2005 : BL494502
17/07/2015
ÿþ ~~~," ~,1r~', Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaneernecgd/Ontval, op

Voorbehouden 11111111.115tH)113111 N IA

aan het

Belgisch Staatsblad

ll ü PiL! 201::'

ferrfrfiiie ~., i_i ~~. ,\lacierïciilciz~i" '¬ lig;?

~í.°- 1d( -,.,i. , ._ " ~ ,

rbi'Îift2 r=e:'-!:w?...7,i:~

Ondernemingsnr : 0431.537.558

Benaming

(voluit) : CUROS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeenteplein 3 -1560 Hoeilaart

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

tilt de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 30 juni 2015 blijkt, met ingang van 30 juni 2015: - het ontslag als zaakvoerder van de heer Davy Bries, wonende te 1501 Buizingen - Louis Godeaustraat 18 bus 11;

- het ontslag als zaakvoerder van BVBA Davy Bries Finance met maatschappelijke zetel te 1501 Buizingen Louis Godeaustraat 18 bus 11, met als vast vertegenwoordiger de heer Davy Bries.

De heer Ruben Brusselman,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/01/2005 : BL494502
12/01/2004 : BL494502
12/02/2003 : BL494502
12/02/2003 : BL494502
12/02/2003 : BL494502
12/12/2000 : BL494502
12/12/2000 : BL494502
12/12/2000 : BL494502
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.11.2015, NGL 23.12.2015 15701-0351-017
01/01/1997 : BL494502
01/01/1992 : BL494502
01/01/1992 : BL494502
01/01/1989 : BL494502
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.09.2016, NGL 25.10.2016 16661-0489-017

Coordonnées
CUROS

Adresse
GEMEENTEPLEIN 3 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande