CVACCOUNT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CVACCOUNT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 509.959.583

Publication

14/04/2014
ÿþ mod 11.1

be5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0509.959.583

Benaming (voluit) : CVACCOUNT

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Pedestraat 91

1602 Sint-Pieters-Leeuw

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 14 maart!i !: 2014 en vervolgens de vermelding dragend " Geregistreerd zeven bladen geen verzendingen te Dilbeek li de !! 17 maart 2014 boek 610 Bled 47 vak 12. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De Ontvanger (getekend) A. Wouters, Attache blijkt dat de algemene vergadering het volgende heeft beslist:

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het in de agenda: opgenomen splitsingsvoorstellen de aandeelhouders erkennen uiterlijk één maand vóór de datum van deze: vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te hebbem! gekregen.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparig en uitdrukkelijk om de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van vennootschappen niet toe te passen.

De vennoten van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken zijn, verklaren kennis te hebben: !! genomen van de tussentijdse cijfers conform artikel 733 § 2, 50 van het Wetboek van Vennootschappen.

1; De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboeki:

van Vennootschappen, luidt als volgt:

"VIII. BESLUIT VAN DE BEDRieSREVISOR

Ondergetekende, Dolf De Backer, Bedrijfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & C°,1 Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke. Vennoot. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A,ii aangesteld op 24 mei 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door he bestuursorgaan van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte!! aansprakelijkheid CVACCOUNT, met zetel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91, verklaart dat hij uit zijni! onderzoek van de inbreng in nature te gelegenheid van de voorgenomen kapitaalverhoging, het volgende kan!! besluiten:

5.

Voorafgaandelijk:

.Dat het bestuursorgaan van de inbrengontvangende vennootschap verantwoordelijk is voor de,waardering!!

van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal aandelen ter vergoeding van de inbreng in::

!! nature.

-Dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid

!!en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature;

2. Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoord aan de normale vereisten van nauwkeurigheid! en duidelijkheid,

3, De ingebrachte vermogenselementen worden ingebracht op basis van bedrijfseconomische waarderingen.

De methode van waardering leidt tot een inbrengwaarde van 274.708,35 EUR, die ten minste overeenkomtj: !! met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen. De inbreng in natura is niet overgewaardeerd.

4. De werkelijke vergoeding ais tegenprestatie voor de inbreng in nature voor een waarde van 274.708,351! EUR wordt vastgesteld als volgt:

2A11.014

BRUbseelee

Griffie

111111111111111111111111111111

*14079754*

Op de laatste blz. van kuik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

rn cl 1 1 .1

'Toekenning van 2.747 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, :Van rieZkfd-j-ear-d en die dezelfde rechten en verplichtingen hebben als de bestaande aandelen, volledig volstort, aan Mevrouw Carine VANROY.

5. De vermogenstoewijzing is als volgt samengesteld:

" Kapitaal 0,00 EUR

.Wettelijke reserve 929,60 EUR

" Reserves 22.841,07 EUR

'Overgedragen resultaat 250.937,68 EUR

Opgesteld te Grimbergen op 13 maart 2014.

DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. BVBA

Vertegenwoordigd door Dolf De Becker

Bedrijfsrevisor-Vennoot

(Volgende handtekening)"

De buitengewone algemene vergadering keurt de inhoud van deze verschillende documenten goed. Een

exemplaar van deze documenten blijft bewaard in het archief van de notaris.

De buitengewone algemene vergadering beslist om de splitsing van de vennootschap BVBA

JURACCOUNT, voornoemd, door overdracht van het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen)

goed te keuren, overeenkomstig de voorwaarden van het splitsingsvoorstel, met name:

-2.747 /11.011ste deel aan de bestaande ovememende vennootschap BV ovv BVBA CVACCOUNT;

Met dien verstande dat:

a) de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per 30 november 2013. De active en passiva zullen worden opgenomen in de boekhouding van de ovememende vennootschap BV ovv BVBA CVACCOUNT tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van de gesplitste vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

b) de handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA CVACCOUNT vanaf 1 januari 2013, zodat aile handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschappen zijn;

c) teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te : voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretaiie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vernield, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de verkrijgende vennootschappen BV ovv BVBA-S "JURAFISC", BV ovv BVBA "CVACCOUNr en BVBA "JCV IMMO" en wel in verhoudingen van de aantal toegewezen aandelen, voor de passiva uiteraard hoofdelijk ten overstaan van derde schuldeisers.

d) De overdrachten gebeuren tegen uitreiking van;

" Tweeduizend zevenhonderd zevenenveertig (2.747) nieuwe, volledig volgestorte aandelen aan de overnemende vennootschap BVBA CVACCOUNT, zonder opleg. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 januari 2013 in de winst deelnemen en het genotsrecht verlenen;

De vergadering stelt het volgende vast: overeenkomstig artikel 728, 3° en 743, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de splitsingsvoorstellen wordt er geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap enerzijds en van de gesplitste vennootschap anderzijds. De buitengewone algemene vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat het deel van het vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de gesplitste BVBA JURACCOUNT wordt overgedragen tegen uitreiking aan de aandeelhouder, mevrouw Carine VANROY, voornoemd, van deze vennootschap van tweeduizend zevenhonderd zevenenveertig (2.747) nieuwe, gewone en volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap BV ovv BVBA CVACCOUNT, zonder opleg.

Deze nieuwe uit te geven gewone aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen, onder voorbehoud van het hierna bepaalde betreffende de winstdeelneming.

Na deze uiteenzetting, komt hier tussen: de heer Alain VAN WICHELEN geboren te Etterbeek op vijf januari negentienhonderd achtenvijftig, nationaal nummer 58.01.05-223.76, identiteltskaartnummer 590-8505950-46, wonende te 1310 La Hulpe, Avenue du Beau-Site 15 en mevrouw VANROY Carine Stephanie Christine, voornoemd,die op haar beurt, hier vertegenwoordigd door de heer Alain VAN WICHELEN, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmachten op datum van 12 maart 2014, welke wordt aangehecht aan de ' splitsingsakte Juraccount, verleden op heden voor notaris Lode Leemans te Sint-Pieters-Leeuw, nog over te schrijven op het bevoegde hypotheekkantoor, handelend in hoedanigheid van vertegenwoordiger van: zaakvoerders voor de gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JURACCOUNT", waarvan de zetel gevestigd is te 1755 Gooik (Kester) Berghomstraat 6A, met ondernemingsnummer BE0460.686.850.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christian MAES, te Leuven, op 6 mei 1997, bekendgemaakt in de Billage tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei nadien, onder nummer 1997-05-31/021.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor Notaris Lode Leemans te Sint-Pieters-Leeuw op 20 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2014, onder nummer 2014-01-21/0020296.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de recntspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

NVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

m'ad 11.1

Deze vennootschap wordt ontbonden zonder vereffening met het oog op deze splitsing door overdracht van' haar deel van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan deze BV ow BVBA CVACCOUNT.

Handelend krachtens een machtiging verleend door de aandeelhouders van deze gesplitste vennootschap, ingevolge de buitengewone algemene vergadering die tot de splitsing heeft besloten, waarvan de notulen voorafgaandelijk aan deze notulen werden opgesteld door ondergetekende notaris. Die verklaart, op basis van da boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2013, de volgende activa en passiva en bestanddelen van het eigen vermogen door inbreng aan de overnemende vennootschap BV ow BVBA CVACCOUNT over te dragen.

A. Algemene beschrijving

Zoals beschreven in de lijst gehecht aan de akte splitsing verleden op heden voor ondergetekende notaris.

B. Boekhoudkundige bestemming van de inbreng

De inbreng wordt boekhoudkundig ais volgt bestemd:

- Kapitaal: 0,00

-Wettelijke reserve: E 926,60

-Beschikbare reserves: E 22.841,07

-Overgedragen resultaat: ª% E 250.937,68

Totaal 274.708,35

C. Deze overdracht omvat geen onroerende goederen.

Overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel en ten gevolge van deze overdracht en boekhoudkundige

bestemming, verzoekt de vergadering ondergetekende notaris te akteren dat:

1. Zij beslist om:

a) het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap niet te verhogen en om het op achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 E) te houden;

2. Zij beslist om tweeduizend zevenhonderd zevenenveertig (2.747) nieuwe gewone aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf 1 januari 2013 in de winst zullen deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap uitgereikt

In overeenstemming met de genomen besluiten, beslist de vergadering om de volgende wijzigingen in de statuten aan te brengen:

Artikel 5

Aanpassing van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de splitsing en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst:

" ARTIKEL VIJF - KAPITAAL - AANDELEN - CERTIFICATEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E). Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd zevenenveertig (2.847) aandelen op naam, zonder: vermelding van waarde, die ieder éérif tweeduizend achthonderd zevenenveertigste (1/2.847ste) van het ; kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

De vennootschap heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap, Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder schriftelijke, voorafgaancielijke toestemming van het bestuursorgaan.

De rechten van elke vennoot in de vennootschap vloeien enkel voort uit onderhavige akte, latere statutenwijzigingen en later goedgekeurde overdrachten.

In het kader van deze statuten staat "stemrechten" gelijk met aandelen en alle gelijkaardige effecten van tijd tot tijd uitgegeven door de vennootschap overeenkomstig de wet en waaraan direct of indirect stemrechten " verbonden zijn.

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven. De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, wel haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de " vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.".

De buitengewone algemene vergadering beslist om de samenstelling zaakvoerders niet te wijzigen. De buitengewone algemene vergadering verleent elke zaakvoerder van deze vennootschap, met de bevoegdheid onn afzonderlijk of gezamenlijk op te treden, alle bevoegdheden met het oog op uitvoering van deze notulen uit te oefenen, met mogelijkheid tot subdelegatie, inzonderheid de bevoegdheden om bij de bevoegde overheden alle schrapping of overbrenging te vervullen.

De buitengewone algemene vergadering verleent elke zaakvoerder van deze vennootschap, met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk op te treden, alle bevoegdheden met het oog op uitvoering van deze notulen uit te oefenen, met mogelijkheid tot subdelegatie, inzonderheid de bevoegdheden om bij de ;

-nevoegde-overheden-alle-schrapping-of-overbrenging te vervullen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1"Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

t'Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad





De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan B-Docs, te 1000 Brussel Willem de Zwijgerstraat 27 niet de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die Doit genomen werden of zullen genomen worden.

--------Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie--------------

Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de volmacht, verslagen, gecoördineerde statuten met lijst conform artikel 75,2°.







Notaris

Lode Leemans



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van LAM B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/10/2014
ÿþbeh

11111119.111111111

Ondernemingsnr : 0509.959.583 Benaming

(voluit) (verkort) :

CVACCOUNT

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter graevan de akte

ec-e.

g g on vangen op

.. "

16 Oiff. 2014

"

tGr

griffie van de hierlandstafige

etel;P$114 5rtisS01

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ON DER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: PEDESTRAAT, 911e 1602 SINT-PIETERS-LEEUW

Onderwerp akte: VERVROEGDE ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING - AFSLUITING VAN DE VEREFFENING.

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Beersel (Lot), op 24 september 2014 "Geregistreerd op het lste registratiekantoor van Halle op 6 oktober 2014, bladen : 3, verzendingen: 0, Register 5, boek 734, blad 21, vak 18. Ontvangen registratierechten : vijftig euro nul eurocent (50,00 E), Voor de Ontvanger (Ge), S. Devogel - Administratief assistent" BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA "CVACCOUNT", te 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0509.959.583, volgende beslissingen heeft genomen a) Verslagen. Lezing is gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op 31 augustus 2014, alsook van het verslag de dato 2 september 2014 van de Heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, met kantoor te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, betreffende de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag opgemaakt door voornoemde Heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor besluit als volgt, hierna letterlijk weergegeven

"X. BESLUITEN VAN DE BEDRIJFSREVISOR

"Ondergetekende, Steven Vyvey, Bedrijfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & C°, "Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, " werd aangesteld op 31 augustus 2014 door het bestuursor gaan van de besloten vennootschap " met beperkte aansprakelijkheid CVACCOUNT om in toepassing van artikel 181 van het Wetboek " van vennootschappen, verslag uit te brengen over de staat van activa en passive op basis waarvan "de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld.

"In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen "heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passive per 31 augustus 2014 opgesteld, die, "rekening houdend met de vooruitzichten van "de vereffening van de vennootschap, een balans-"totaal opgeeft van 361.042,70 EUR en een netto-actief van 361.042,70 EUR.

"Het bestuurorgaan van de vennootschap heeft getracht de realisatiewaarde van de activa vast te "stellen. Kosten verbonden met de vereffening werden voorzien.

" Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van " de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van " de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum " van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te " voldoen werden geconsigneerd.

"Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepas-"toepasselijke beroepsnormen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, "getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes ge" realiseerd zullen worden.

"Opgesteld te Grimbergen op 2 september 2014,

" (Volgt de handtekening)

" DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA, Vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Ys

"Steven VYVEY, Bedrijfsrevisor-vennoot".

, b) Vervroegde neerlegging van de jaarrekening - goedkeuring van de jaarrekening - ontslag

4 en kwijting van de zaakvoerder - kwijting van de de facto vereffenaar.

De zaakvoerder en enige aandeelhouder, Mevrouw VANROY Carine, wonende te 3140 Keerbergen, Emiel Opdebeecklaan, 30A, heeft verklaard de vennootschap te willen ontbinden en de vereffening onmiddellijk te willen afsluiten bij voormelde akte. De enige aandeelhouder heeft tevens verklaard dat de onmiddellijke afsluiting van de vereffening de facto een verkorting van het lopende boekjaar impliceert. Bijgevolg is de zaakvoerder overgegaan tot voorlegging van de goedgekeurde jaarrekening en inventari.

De zaakvoerder, Mevrouw VANROY Carine, heeft haar ontslag aangeboden als zaakvoerder van de vennootschap; dit ontslag is aangenomen en kwijting is gegeven voor het gevoerde bestuur.

De vennootschap NV ETUGEST ACCOUNTANCY te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Pedestraat 91 heeft volmacht gekregen voor het neerleggen en bekendmaken van de jaarrekening. c) Vervroegde ontbinding - Invereffeningstelling.

Na kennisname van de vermelde verslagen, heeft de algemene vergadering unaniem beslist de vennootschap te ontbinden.

el) Afsluiting vereffening.

De enige aandeelhouder verklaart dat de vennootschap de facto reeds werd vereffend en verklaart dat er geen passiva in de zin van artikel 185 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen meer zijn, zoals ook bevestigd wordt in voormeld verslag van de Heer Steven Vyvey, en dat geen vereffenaar is benoemd. Bijgevolg kan de vereffening, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen onmiddellijk worden afgesloten. De enige aandeelhouder geeft kwijting aan Mevrouw VANROY Carine.

Vervolgens is beslist de vereffening van de vennootschap definitief af te sluiten, zodat voormelde eurgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CVACCOUNT" definitief heeft opgehouden te bestaan.

e) Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens 5 jaar vanaf 24 september 2014 worden bewaard en daartoe worden neergelegd op de huidige of toekomstige woonplaats van Mevrouw VANROY Carine, voornoemd,

f) Machten.

Alle bevoegdheden zijn verleend aan NV ETUGEST ACCOUNTANCY met kantoor te 1602 Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), Pede-straat 91, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de doorhaling van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen via de registers van het ondernemingsloket en teneinde alle overige nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en elke andere administratieve dienst.

 VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Gelliktildig neergelegd : gelijkvormig afschrift akte met bijlagen, eensluidende kopij van het gelijkvormig afschrift, eensluidende kopij van het beknopt uittreksel.

.., r

J

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2014
ÿþ Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Het onderhavig voorstel van de zaakvoerders wordt geformaliseerd in onderhavig splitsingsvoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig het artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen dat verwijst naar de artikelen 681 tot 692 van het Wetboek van Vennootschappen die mutatis mutandis van toepassing zijn op de splitsing, ! Het betreffend splitsingsvoorstel wordt neergelegd op de griffe van de Rechtbank van Koophandel.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

(111111MERS

28JAN. 2014

BROME(

Griffie

Ondernemingsnr : 0509.959.583

Benaming

(voluit) : CVACCOUNT

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Pedestraat 91  1602 Viezenbeek

(volledig adres)

Onderwerpakte : Voorstel tot splitsing

Voorstel tot splitsing - 30 november 2013 - artikel 673 W.Venn.

I.VOORGENONTEN VERRICHTING VAN SPLITSING

De zaakvoerders van de BVBA JURACCOUNT, stellen voor om over te gaan tot de splitsing van de BVBA JURACCOUNT met afsplitsing van het gehele vermogen, zowel rechten als verplichtingen, op de volgende vennootschappen

" SPRL-Starter JURA FISC (end. tir. 0502.985,679) met maatschappelijke zetel te

1420 Braine-l'Alleud - Rue du Château d'Eau 29.'

Zaakvoerder; Alain VAN WICHELEN

Aandeelhouder: 15 stuks : Alain VAN WICHELEN

" BV o.v.v. BVBA CVACCOUNT (ond.nr, 0509.959.583) met maatschappelijke zetel te 1502 Sint-

Pieters-Leeuw Pedestraat 91.

Zaakvoerder: Carine VANROY

Aandeelhouder :100 stuks: Carine VANROY

" BVBA JCV IMMO (ond.nr, 0509.956,021) met maatschappelijke zetel te

1602 Sint-Pieters-Leeuw Pedestraat 91,

Zaakvoerder: Jean-Made CUSTERS

Aandeelhouders: 50 stuks : Jean-Marie CUSTERS, 50 stuks : Carine VAN ROY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

lb VERMELDINGEN VOORGESCHREVEN DOOR ARTIKEL 728 W. VENN.

A. Algemene inlichtingen betreffende de bil de splitsing betrokken vennootschappen 1. JURACCOUNT BVBA : te splitsen vennootschap

Rechtsvorm : BeslotenVennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 1755 Gooik (Kester), Berghomstraat 6A

- Akte oprichting ; verleden voor notaris C. MAES te Leuvenop 6 mei 1997, gepubliceerd in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 1997 onder nummer 970531-21.

Akte statutenwijziging : de statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst blijkens procesverbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 19 december 2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2006 onder nummer 06024667.

Ondernemingsnummer : 0460.686.850

Doel :" De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant ais van belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant :

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° de expertise, zowel privé- als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan vanbelastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in nummers 1 ° tot 5° en waarvan de

uitvoeringhern bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent .

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant of belastingconsulent die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants of belastingconsulenten.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingsconsulent een eigen onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerendegoederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn met de plichtenleer van accountant en/of belastingsconsulent.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden

met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet

of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt

voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen

voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere

andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele

aard. °

Kapitaal ; Het geplaatst kapitaal bedraagt 18592,01 EUR, vertegenwoordigd door 750 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar ; Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Ingevolge statutenwijziging werd het boekjaar verlengd tot 30juni 2014.

Zaakvoerders : Mevrouw Carine VANROY

De heer Alain VAN WICHELEN

2. SPRL-S JURAFISC

Rechtsvorm : Société Privée à Responsabilité Limitée Starter

- Zetel : Rue du Château d'Eau 29 à 1420 Braine-l'Alleud

Akte oprichting : verleden voor notaris L. LEEMANS, te Sint-Pieters-Leeuw op 22 januari 2013

gepubliceerd in de Bijlagentot het Belgisch Staatsblad van 13 februari 2013 onder nummer

13026437.

Ondememingsnummer : 0502.985.679

- Doel De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van bijzondere werkzaamheden van accountant en belastingconsulent zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals de uitoefening van alle hiermee verenigbare werkzaamheden.

Naargelang van de aard ervan worden deze werkzaamheden uitgeoefend door of onder de leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid van accountant of belastingconsulent hebben of een van de hoedanigheden bedoeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten dat hen zou toelaten deze werkzaamheden in eigen naam uit te voeren, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de werkzaamheden van accountant:

1° alle boekhoudstukken nazien en corrigeren;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen organiseren en advies verstrekken inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° de boekhouding van derden organiseren en voeren;

5° advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden, belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen, belastingplichtigen vertegenwoordigen, met uitzondering van de vertegenwoordiging van ondernemingen waarin hij opdrachten bedoeld in 6° of waarin hij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

opdrachten bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen verricht;

6° de opdrachten andere dan deze bedoeld in 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de werkzaamheden van de belastingconsulent:

1° advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden;

2° belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° belastingplichtigen vertegenwoordigen.

Behoren met name tot verenigbare werkzaamheden:

het verlenen van juridische diensten met betrekking tot de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover deze activiteit geen hoofdbezigheid is of voor zover zij, door de aard ervan, deel uitmaakt van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, het verstrekken van advies, raadplegingen op statistisch, economisch, financieel en administratief vlak, en de uitvoering van studies en werken op die gebieden, met uitzondering van de werkzaamheid van beleggingsadviseur en de werkzaamheden waarvoor door de wet een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet aan andere beroepen voorbehouden zijn. het verstrekken van advies op het vlak van sociale wetgeving, de berekening van lonen of het verlenen van bijstand bij de nakoming van de formaliteiten voorzien door de sociale wetgeving, voor zover dit een aanvullende en bijkomende werkzaamheid betreft die geen afzonderlijke facturering vereist.

De vennootschap kan, onder de voorwaarden bepaald door de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en de bijzondere wetten toevertrouwd kunnen zijn aan een accountant die ingeschreven is op de deellijst van de externe accountants.

Zij kan eveneens, in de voorwaarden voorzien door de toepasselijke wetgeving, elke handeling stellen die de verwezenlijking van haar doel bevordert, voor zover deze in overeenstemming is met de plichtenleer van de beroepen van accountant en/of belastingconsulent.

De vennootschap kan, ondergeschikt aan de werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent zoals hierboven omschreven, haar eigen roerend en onroerend vermogen opbouwen en beheren, en aile handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met dit beheer, en die in staat zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet strijdig zijn met de plichtenleer van de accountant of belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen met een hypotheek bezwaren en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen, zowel voor zichzelf ais voor aile derden, met uitzondering van haar cliënten.

Zij kan ook leningen toestaan en (hypothecaire) waarborgen verlenen aan derden, met uitzondering van haar cliënten.

Zij kan haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, mits naleving van de internationale bepalingen terzake.

Zij mag enkel participaties bezitten, rechtstreeks of onrechtstreeks, door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op enigerlei andere wijze, in ondernemingen andere dan:

- vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, - rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of van de auditkantoren bedoeldin artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisorenen tot organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april2007,

- rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersonen bedoeld in de artikelen 8, 9 en 10 van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist. Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm die niet in vorige alinea opgesomd zijn, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 1.500,00 EUR, vertegenwoordigd door 15 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Ingevolge statutenwijziging werd het boekjaar verlengd tot 30 juni 2014.

Zaakvoerder : De heer Alain VAN WICHELEN

3. BV BVBA CVACCOUNT

Rechtsvorm ; Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1602  Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91,

- Akte oprichting : verleden voor notaris I. DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013

gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035264. Doel : De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

- de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt ais hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

- het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, S en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank

~ ~ 4

hiermee wordt belast."

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder : Mevrouw Carine VANROY.

4. BVBA JCV IMMO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 1602  Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91

Akte oprichting : verleden voor notaris 1. DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

gepubliceerd in de Bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035262. Doel : "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruif; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin' ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inséhrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door WO aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder : de heer Jean-Marie CUSTERS,

B. Ruilverhouding van de aandelen

De vermogens van de BVBA JURACCOUNT welke afgesplitst worden naar de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO zullen vergoed worden door het uitreiken van aandelen aan de respectievelijke aandeelhouders en wel als volgt verdeeld

SPRL-S JURAFISC  Alain VAN WICHELEN 5.470 stuks

BV BVBA CVACCOUNT Carine VANROY 2.747 stuks

BVBA JCV IMMO  Carine VANROY 2.794 stuks

C. Wijze van uitreiking van de aandelen van de vennootschappen

De vennoten van de BVBA JURACCOUNT, zoals hiervoor vermeld, ontvangen aandelen van de SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot de vermogensinbreng in bovenvermelde vennootschap.

D. Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De aan de aandeelhouders van BVBA JURACCOUNT welke naar aanleiding van de splitsing door overneming aandelen ontvangen van de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO zullen in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2013 .

E. Datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worde te zijn verricht voor rekening van deandere vennootschappen

De splitsing wordt verricht op basis van de financiële staten van de BVBA JURACCOUNT, afgesloten per 30 november 2013.

De handelingen van de af te splitsen activa en passiva van de gesplitste vennootschap BVBA JURACCOUNT, naar de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO, zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht vanaf 1 januari 2013.

F. Biizondere rechten

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten.

G. Bezoldi " in " en toe " ekend aan de accountant of de bedri'fsrevisor

Er wordt door de zaakvoerders vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in artikel 731

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

en er zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura in de diverse bij de splitsing betrokken vennootschappen overeenkomstig de bepaling van het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

H. Biizondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap

Er wordt door de zaakvoerders gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de te splitsen vennootschap JURACCOUNTBVBA, als van de bij de splitsing betrokken vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO.

I. Beschrijving en verdeling van de aan de andere vennootschappen over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen

De staat van activa en passiva per30 november 2013, opgenomen in bijlage van onderhavig voorstel tot splitsing, omvat de verdeling van de vennootschappen over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen.

Ook opgenomen in bijlage van onderhavig verslag de beschrijving van de onroerende goederen, voorwerp van overdracht bij wijze van splitsing.

De reorganisatie (splitsing) van de BVBA JURACCOUNT naar de diverse vennootschappen laat toe dat deze laatsten hun activiteiten op een optimale wijze kunnen structureren.

Inzake de rechten en verplichtingen buiten balans wordt verwezen naar de hypothecaire staat die zal aangehecht worden aan de akte met betrekking tot de splitsing.

Met betrekking tot de overdracht van de onroerende goederen zulten eveneens de bodemattesten en overige vergunningen en attesten opgenomen worden als bijlage bij het verlijden van de akte van de buitengewone algemene vergadering van JURACCOUNTBVBA, inzake de splitsing.

J. Verdeling van de aandelen van de vennootschappen onder de vennoten van de te splitsen vennootschap

- SPRL-S JURAFISC  Alain VAN WICHELEN 5.470 stuks

BV BVBA CVACCOUNT -- Carine VANROY 2.747 stuks

BVBA JCV IMMO  Carine VANROY 2.794 stuks

K. Aanvullende informatie

Overeenkomstig het artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde

ervan verondersteld te zijn verdeeld over de vennootschappen

SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot het netto-actief toebedeeld aan ieder van hen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan zijn alle verkrijgende vennootschappen daarvan hoofdelijk aansprakelijk.

De zaakvoerders duiden nogmaals op het voorstel tot vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag op te stellen overeenkomstig het artikel 730 en om vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of extern accountant overeenkomstig de bepaling van het artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van het artikel 733 het splitsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren alsmede de verslagen van de zaakvoerders en de verslagen van de algemene vergaderingen van de bestaande vennootschap JURACCOUNT BVBA ter inzage liggen van de vennoten.

Overeenkomstig het artikel 734 dienen aile vennoten, naar aanleiding van het verlijden van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten , af te zien van de verplichting zoals weergegeven in het artikel 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de buitengewone algemene vergadering van de alle vennoten die over de splitsing dient te beslissen,

Ter zake dient in de agenda van de buitengewone algemene vergadering te worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en wordt het eerste en het tweede lid van het artikel 734 hierna weergegeven

"Artikel 734

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid opgenomen."

L. De inbrengontvangende vennootschap BVBA JCV IMMO verbindt er zich onvoorwaardelijk toe de fiscale

en juridische verplichtingen te respecteren inzake de belastingvrije reserve mbt de vrijgestelde meerwaarde ad, 187.294 EUR zoals vermeid op het passief van de balans (rekening 132100) en inzake gespreide taxatie zoals vermeld op het passief van de balans (rekening 168200) van de BVBA JURACCOUNT en zal ook de verplichting aangaan inzake herbelegging in afschrijfbare materiele of immateriele vaste activa ten belope van de verkoopwaarde van de vorige betrokkene investering. -

II[. KOSTEN VAN DE SPLITSING

De kosten van deze splitsing zullen door de bij de splitsing betrokken vennootschappen warden gedragen. Dit in verhouding tot hun netto-aandeel in de splitsing.

Opgesteld op 9 januari 2014,

Carine VANROY

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd: voorstel tot splitsing en bijlagen (balans en resultatenrekening per 30/11/2013 van de BVBA JURACCOUNT, splitsingsbalans per 30/11/2013 met toelichting, identificatie van de onroerende goederen)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

' Verso : Naam en handtekening

18/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

seuSSa

O5Ieiffi;e zou

Ondememingsnr : 0509.959.583

Benaming

(voluit) : CVACCOUNT

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. BVBA

Zetel : Pedestraat, 91, B-1602 Vlezenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot splitsing

Voorstel tot splitsing  31!1212012  artikel 673 W. Venn.

I, VOORGENOMEN VERRICHTING VAN SPLITSING

De zaakvoerders van de BVBA JURACCOUNT, stellen voor om over te gaan tot de splitsing van de BVBA JURACCOUNT met afsplitsing van het gehele vermogen, zowel rechten als verplichtingen, op de volgende vennootschappen :

SPRL-Starter JUR4FISC (ond. nr. 0502.965.679) met maatschappelijke zetel te 1420 -- Braine-l'Alleud -

Rue du Château d'Eau 29.

Zaakvoerder: Alain VAN WICHELEN

Aandeelhouder: 15 stuks : Alain VAN WICHELEN

BV o.v.v. BVBA CVACCOUNT (ond.nr, 0509.959.583) met maatschappelijke zetel te 1602 -- Sint-Pieters-

Leeuw - Pedestraat 91.

Zaakvoerder: Carine VANROY

Aandeelhouder: 100 stuks : Carine VANROY

BVBA JCV IMMO (ond.nr. 0509.956.021) met maatschappelijke zetel te 1602  Sint-Pieters-Leeuw

Pedestraat 91.

Zaakvoerder: Jean-Made CUSTERS

Aandeelhouders : 50 stuks : Jean-Marie CUSTERS, 50 stuks : Carine VAN ROY

Het onderhavig voorstel van de zaakvoerders wordt geformaliseerd in onderhavig splitsingsvoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig het artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen dat verwijst naar de artikelen 681 tot 692 van het Wetboek van Vennootschappen die mutatis mutandis van toepassing zijn op de splitsing. Het betreffend splitsingsvoorstel wordt neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

II. VERMELDINGEN VOORGESCHREVEN DOOR ARTIKEL 728 W. VENN.

A.Alqemene inlichtingen betreffende de bij de splitsing betrokken vennootschappen

1. JURACCOUNT BVBA : te splitsen vennootschap

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :1755 Gooik (Kester), Berghomstraat 6A

Akte oprichting : verleden voor notaris C. MAES te Leuven op 6 mei 1997,gepubliceerd in de Bijlagen

tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 1997 onder nummer 970531-21.

Akte statutenwijziging : de statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-

verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 19 december 2005,;

__gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2006 onder nummer 06024667.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnummer : 0460.686.850

Doel ; " De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant als van belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant :

1°het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2°de expertise, zowel privé- als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudteohnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3°het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het

verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4°het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5°het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6°het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld ln nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsutent

1 °het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2°het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3°het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant of belastingconsulent die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants of belastingconsulenten.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingsconsulent een eigen onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer van accountant en/of belastingsconsulent.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doei verband houdt uitoefenen voor zover die vèrenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent,

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard. "

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.592,01 EUR, vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerders : Mevrouw Carine VANROY

De heer Alain VAN WICHELEN

2. SPRL-S JURAFiSC

Rechtsvorm : Société Privée à Responsabilité Limitée Starter

Zetel : Rue du Château d'Eau 29 à 1420 Braine-l'Alleud

Akte oprichting : verleden voor notaris L. LEEMANS, te Sint-Pieters-Leeuw op 22 januari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 februari 2013 onder nummer 13026437, Ondernemingsnummer : 0502.985.679

Doel : De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van bijzondere werkzaamheden van accountant en belastingconsulent zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals de uitoefening van alle hiermee verenigbare werkzaamheden.

Naargelang van de aard ervan worden deze werkzaamheden uitgeoefend door of onder de leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid van accountant of belastingconsulent hebben of een van de hoedanigheden bedoeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten dat hen zou toelaten deze werkzaamheden in eigen naam uit te voeren, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de werkzaamheden van accountant:

1° alle boekhoudstukken nazien en corrigeren;

[~ 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen organiseren en advies verstrekken inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° de boekhouding van derden organiseren en voeren;

5° advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden, belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen, belastingplichtigen vertegenwoordigen, niet uitzondering van de vertegenwoordiging van ondernemingen waarin hij opdrachten bedoeld in 6° of waarin hij opdrachten bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen verricht;

6° de opdrachten andere dan deze bedoeld in 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de werkzaamheden van de belastingconsulent:

1° advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden;

2° belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° belastingplichtigen vertegenwoordigen,

Behoren met name tot verenigbare werkzaamheden:

het verlenen van juridische diensten met betrekking tot de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover deze activiteit geen hoofdbezigheid is of voor zover zij, door de aard ervan, deel uitmaakt van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, het verstrekken van advies, raadplegingen op statistisch, economisch, financieel en administratief vlak, en de uitvoering van studies en werken op die gebieden, met uitzondering van de werkzaamheid van beleggingsadviseur en de werkzaamheden waarvoor door de wet een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet aan andere beroepen voorbehouden zijn.

het verstrekken van advies op het vlak van sociale wetgeving, de berekening van lonen of het verlenen van bijstand bij de nakoming van de formaliteiten voorzien door de sociale wetgeving, voor zover dit een aanvullende en bijkomende werkzaamheid betreft die geen afzonderlijke facturering vereist. De vennootschap kan, onder de voorwaarden bepaald door de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en de bijzondere wetten toevertrouwd kunnen zijn aan een accountant die ingeschreven is op de deellijst van de externe accountants.

Zij kan eveneens, in de voorwaarden voorzien door de toepasselijke wetgeving, elke handeling stellen die de verwezenlijking van haar doel bevordert, voor zover deze in overeenstemming is met de plichtenleer van de beroepen van accountant en/of belastingconsulent.

De vennootschap kan, ondergeschikt aan de werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent zoals hierboven omschreven, haar eigen roerend en onroerend vermogen opbouwen en beheren, en alle handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met dit beheer, en die in staat zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet strijdig zijn met de plichtenleer van de accountant of belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen met een hypotheek bezwaren en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen, zowel voor zichzelf als voor alle derden, niet uitzondering van haar cliënten.

Zij kan ook leningen toestaan en (hypothecaire) waarborgen verlenen aan derden, met uitzondering van haar cliënten.

Zij kan haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, mits naleving van de internationale bepalingen terzake.

Zij mag enkel participaties bezitten, rechtstreeks of onrechtstreeks, door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op enigerlei andere wijze, in ondernemingen andere dan:

- vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten,

- rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of van de auditkantoren bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en tot organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoordineerd op 30 april 2007,

- rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen bedoeld in de artikelen 8, 9 en 10 van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist. Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm die niet in vorige alinea opgesomd zijn, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 1.500,00 EUR, vertegenwoordigd door 15 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder; De heer Alain VAN WICHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. BV BVBA CVACCOLINT

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1602  Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91.

Akte oprichting : verleden voor notaris I. DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035264 .

Doel : De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven In de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 niet betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- ais gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het

verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant o4 belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent; het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen; het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturetie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants,

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen. De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

vennootschappen erkend door het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersonen die [id zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar: Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder: Mevrouw Carine VANROY.

4. BVBA JCV !MMO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1602  Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91

Akte oprichting : verleden voor notaris L DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035262 .

Doel : "De vennootschap heeft tot doet in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen cf - ondernemingen; het; stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin' ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

- Kapitaal ; Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder : de heer Jean-Marie LUSTERS.

B.Ruilverhoudinq van de aandelen

De vermogens van de BVBA JURACCOUNT welke afgesplitst worden naar de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO zullen vergoed worden door het uitreiken van aandelen aan de respectievelijke aandeelhouders en wel als volgt verdeeld :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

, SPRL-S JURAFISC --Alain VAN WICHELEN BV BVBA CVACCOUNT  Carine VANROY 5.470 stuks 4.935 stuks 606 stuks

BVBA JCV IMMO -- Carine VANROY

C.Wiize van uitreiking van de aandelen van de vennootschappen

De vennoten van de BVBA JURACCOUNT, zoals hiervoor vermeld, ontvangen aandelen van de SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot de vermogensinbreng in bovenvermelde vennootschap.

D.Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De aan de aandeelhouders van BVBA JURACCOUNT welke naar aanleiding van de splitsing door overneming aandelen ontvangen van de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV 1MMO zullen in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2013 .

E.Datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de andere vennootschappen

De splitsing wordt verricht op basis van de financiële staten van de BVBA JURACCOUNT, afgesloten per 31 december 2012.

De handelingen van de af te splitsen activa en passiva van de gesplitste vennootschap BVBA JURACCOUNT, naar de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV {MMO, zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht vanaf 1 januari 2013.

F.Bijzondere rechten

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten.

G.Bezoldigingen toegekend aan de accountant of de bedriifsrevisor

Er wordt door de zaakvoerders vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in artikel 731 en er zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura in de diverse bij de splitsing betrokken vennootschappen overeenkomstig de bepaling van het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

H.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap

Er wordt door de zaakvoerders gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de te splitsen vennootschap JURACCOUNT BVBA, als van de bij de splitsing betrokken vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO.

I.Beschriivinq en verdeling van de aan de andere vennootschappen over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen

De staat van activa en passiva per 31 december 2012, opgenomen in bijlage van onderhavig voorstel tot splitsing, omvat de verdeling van de vennootschappen over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen.

Ook opgenomen in bijlage van onderhavig verslag de beschrijving van de onroerende goederen, voorwerp van overdracht bij wijze van splitsing.

De reorganisatie (splitsing) van de BVBA JURACCOUNT naar de diverse vennootschappen laat toe dat deze laatsten hun activiteiten op een optimale wijze kunnen structureren.

inzake de rechten en verplichtingen buiten balans wordt verwezen naar de hypothecaire staat die zal aangehecht worden aan de akte met betrekking tot de splitsing.

Met betrekking tot de overdracht van de onroerende goederen zullen eveneens de bodemattesten en overige vergunningen en attesten opgenomen worden als bijlage bij het verlijden van de akte van de buitengewone algemene vergadering van JURACCOUNT BVBA, inzake de splitsing.

J.Verdelinq van de aandelen van de vennootschappen onder de vennoten van de te splitsen vennootschap

SPRL-S JURAFISC Alain VAN WICHELEN 5.470 stuks

BV BVBA CVACCOUNT  Carine VANROY 4.935 stuks

BVBA JCV IMMO  Carine VANROY 606 stuks

K.Aanvullende informatie

Overeenkomstig het artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verondersteld te zijn verdeeld over de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot het netto-actief toebedeeld aan ieder van hen.

E S "

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan zijn alle verkrijgende vennootschappen daarvan hoofdelijk aansprakelijk.

De zaakvoerders duiden nogmaals op het voorstel tot vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag op te stellen overeenkomstig het artikel 730 en om vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of extern accountant overeenkomstig de bepaling van het artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van het artikel 733 het splitsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren alsmede de verslagen van de zaakvoerders en de verslagen van de algemene vergaderingen van de bestaande vennootschap JURACCOUNT BVBA ter inzage liggen van de vennoten.

Overeenkomstig het artikel 734 dienen alle vennoten, naar aanleiding van het verlijden van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten , af te zien van de verplichting zoals weergegeven in het artikel 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de buitengewone algemene vergadering van de alle vennoten die over de splitsing dient te beslissen.

Ter zake dient in de agenda van de buitengewone algemene vergadering te worden vernield dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en wordt het eerste en het tweede lid van het artikel 734 hierna weergegeven

"Artikel 734

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid opgenomen."

L.De inbrengontvangende vennootschap BVBA JCV IMMO verbindt er zich onvoorwaardelijk toe de fiscale en juridische verplichtingen te respecteren inzake de belastingvrije reserve mbt de vrijgestelde meerwaarde ad. 283.736 EUR zoals vermeld op het passief van de balans van de BVBA JURACCOUNT en zal ook de verplichting aangaan inzake gespreide taxatie.

III. KOSTEN VAN DE SPLITSING

De kosten van deze splitsing zullen door de bij de splitsing betrokken vennootschappen worden gedragen.

Dit in verhouding tot hun netto-aandeel in de splitsing.

Opgesteld op 23 oktober 2013

Carine VANROY

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd: voorstel tot splitsing en bijlagen (balans en resultatenrekening per 31/12/2012 van de BVBA JURACCOUNT, splitsingsbalans per 31/12/2012 met toelichting, identificatie van de onroerende goederen)

Woor,s

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2013
ÿþ MW Word 77.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I1 1111311.111 RI

BRUSSE~

24 MAI 201

Griffie

Ondernemingsnr : 0509.959.583

Benaming

(voluit) : CVACCOUNT

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pedestraat 91  1602 Sint-Pieters-Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot splitsing







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voorstel tot splitsing -- 31 december 2012  artikel 673 W. Venn.

I. VOORGENOMEN VERRICHTING VAN SPLITSING

De zaakvoerders van de BVBA JURACCOUNT, stellen voor om over te gaan tot de splitsing van de BVBA JURACCOUNT met afsplitsing van het gehele vermogen, zowel rechten als verplichtingen, op de volgende, vennootschappen :

" SPRL-StarterJURAFISC (and. nr. 0502.985.679) met maatschappelijke zetel te

1420  Braine-l'Alleud - Rue du Château d'Eau 29.

Zaakvoerder: Alain VAN WICHELEN

Aandeelhouder: 15 stuks : Alain VAN WICHELEN

" BV o.v.v. BVBA CVACCOUNT (and.nr. 0509.959.583) met maatschappelijke zetel te

1602  Sint-Pieters-Leeuw - Pedestraat 91.

Zaakvoerder: Carine VANROY

Aandeelhouder: 100 stuks : Carine VANROY

" BVBA JCV IMMO (ond.nr. 0509.956.021) met maatschappelijke zetel te

1602 Sint-Pieters-Leeuw  Pedestraat 91.

Zaakvoerder: Jean-Made CUSTERS

Aandeelhouders : 50 stuks : Jean-Marie CUSTERS

50 stuks : Carine VAN ROY

Het onderhavig voorstel van de zaakvoerders wordt geformaliseerd in onderhavig splitsingsvoorstel dat, werd opgesteld overeenkomstig het artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen dat verwijst naar de. artikelen 681 tot 692 van het Wetboek van Vennootschappen die mutatis mutandis van toepassing zijn op de splitsing. Het betreffend splitsingsvoorstel wordt neergelegd op de griffie van de Rechtbank van; Koophandel.









II. VERMELDINGEN VOORGESCHREVEN DOOR ARTIKEL 728 W. VENN.

A Algemene inlichtingen betreffende de bij de splitsing betrokken vennootsschapnen

7. JURA CCOUNT BVBA : te splitsen vennootschap

- Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 1755 Gooik (Kester), Berghomstraat 6A







- Akte oprichting : verleden voor notaris C. MAES te Leuven op 6 mei 1997, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 1997 onder nummer 970531-21.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Akte statutenwijziging : de statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst blijkens procesverbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 19 december 2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2006 onder nummer 06024667.

Ondernemingsnummer : 0460.686.850

Doel : " De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant als van belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant :

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° de expertise, zowel privé- als gerechtelijk, met betrekking tot de

boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van

belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in nummers 1° tot 5° en waarvan de

uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent .

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant of belastingconsulent die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants of belastingconsulenten.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en/of belastingsconsulent een eigen onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer van accountant en/of belastingsconsulent.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die vèrenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag enkel rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen van uitsluitend professionele aard. "

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.592,01 EUR, vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerders : Mevrouw Carine VANROY

De heer Alain VAN WICHELEN

2. SPRL-S JURAFISC

Rechtsvorm : Société Privée à Responsabilité Limitée Starter

Zetel : Rue du Château d'Eau 29 à 1420 Braine-l'Alleud

Akte oprichting : verleden voor notaris L. LEEMANS, te Sint-Pieters-Leeuw op 22 januari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 februari 2013 onder nummer 13026437.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnummer : 0502.985.679

Doel : De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van bijzondere werkzaamheden van accountant en belastingconsulent zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals de uitoefening van alle hiermee verenigbare werkzaamheden.

Naargelang van de aard ervan worden deze werkzaamheden uitgeoefend door of onder de leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid van accountant of belastingconsulent hebben of een van de hoedanigheden bedoeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten dat hen zou toelaten deze werkzaamheden in eigen naam uit te voeren, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de werkzaamheden van accountant:

1° alle boekhoudstukken nazien en corrigeren;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen organiseren en advies verstrekken inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° de boekhouding van derden organiseren en voeren;

5° advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden, belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen, belastingplichtigen vertegenwoordigen, met uitzondering van de vertegenwoordiging van ondernemingen waarin hij opdrachten bedoeld in 6° of waarin hij opdrachten bedoeld in artikel 166 van het Wetbcek van Vennootschappen verricht;

6° de opdrachten andere dan deze bedoeld in 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of

krachtens de wet is voorbehouden.

Behcren met name tot de werkzaamheden van de belastingconsulent

1° advies verstrekken in alle belastingaangelegenheden;

2° belastingplichtigen bijstaan bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° belastingplichtigen vertegenwoordigen.

Behoren niet name tot verenigbare werkzaamheden:

het verlenen van juridische diensten met betrekking tot de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover deze activiteit geen hoofdbezigheid is of voor zover zij, door de aard ervan, deel uitmaakt van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent,

het verstrekken van advies, raadplegingen op statistisch, economisch, financieel en administratief vlak, en de uitvoering van studies en werken op die gebieden, met uitzondering van de werkzaamheid van beleggingsadviseur en de werkzaamheden waarvoor door de wet een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet aan andere beroepen voorbehouden zijn.

het verstrekken van advies op het vlak van sociale wetgeving, de berekening van lonen of het verlenen van bijstand bij de nakoming van de formaliteiten voorzien door de sociale wetgeving, voor zover dit een aanvullende en bijkomende werkzaamheid betreft die geen afzonderlijke facturering vereist.

De vennootschap kan, onder de voorwaarden bepaald door de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen en de bijzondere wetten toevertrouwd kunnen zijn aan een accountant die ingeschreven is op de deellijst van de externe accountants.

Zij kan eveneens, in de voorwaarden voorzien door de toepasselijke wetgeving, elke handeling stellen die de verwezenlijking van haar doel bevordert, voor zover deze in overeenstemming is met de plichtenleer van de beroepen van accountant en/of belastingconsulent.

De vennootschap kan, ondergeschikt aan de werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent zoals hierboven omschreven, haar eigen roerend en onroerend vermogen opbouwen en beheren, en alle handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met dit beheer, en die in staat zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet strijdig zijn met de plichtenleer van de accountant of belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen met een hypotheek bezwaren en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen, zowel voor zichzelf als voor alle derden, met uitzondering van haar cliënten.

Zij kan ook leningen toestaan en (hypothecaire) waarborgen verlenen aan derden, met uitzondering van haar cliënten.

Zij kan haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, mits naleving van de internationale bepalingen terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag enkel participaties bezitten, rechtstreeks of onrechtstreeks, door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op enigerlei andere wijze, in ondernemingen andere dan:

- vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, - rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of van de auditkantoren bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en tot organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor, gecoördineerd op 30 april 2007,

- rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen bedoeld in de artikelen 8, 9 en 10 van het Koninklijk Besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist. Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm die niet in vorige alinea opgesomd zijn, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 1.500,00 EUR, vertegenwoordigd door 15 aandelen zcnder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder : De heer Alain VAN WICHELEN

3. BV BVBA CVACCOUNT

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1602 -- Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91.

Akte oprichting : verleden voor notaris I. DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035264 .

Doel : De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vernield in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen erf het vertegenwoordiger) van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent; het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen; het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, Loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen. De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake,

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten; rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

- Zaakvoerder : Mevrouw Carine VANROY.

4. BVBA JCV IMMO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

- Zetel : 1602  Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91

Akte oprichting : verleden voor notaris I. DE BRAKELEER te Ninove op 12 februari 2013 gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2013 onder nummer 13035262 .

Doel : "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinriohting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingen; het; stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin' ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

- Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- Boekjaar : Gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Zaakvoerder : de heer Jean-Marie CUSTERS.

B. Ruilverhouding van de aandelen

De vermogens van de BVBA JURACCOUNT welke afgesplitst worden naar de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO zullen vergoed worden door het uitreiken van aandelen aan de respectievelijke aandeelhouders en wel als volgt verdeeld :

SPRL-S JURAFISC  Alain VAN WICHELEN 5.022 stuks

BV BVBA CVACCOUNT  Canne VANROY 5.383 stuks

BVBA JCV IMMO  Carine VANROY 606 stuks

C. Wijze van uitreiking van de aandelen van de vennootschappen

De vennoten van de BVBA JURACCOUNT, zoals hiervoor vermeld, ontvangen aandelen van de SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot de vermogensinbreng in bovenvermelde vennootschap.

D. Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst

De aan de aandeelhouders van BVBA JURACCOUNT welke naar aanleiding van de splitsing door overneming aandelen ontvangen van de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO zullen in de winst deelnemen vanaf 1 januari 2013

E. Datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap hoekhoudkundiq geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de andere vennootschappen

De splitsing wordt verricht op basis van de financiële staten van de BVBA JURACCOUNT, afgesloten per 31 december 2012.

De handelingen van de af te splitsen activa en passiva van de gesplitste vennootschap BVBA JURACCOUNT, naar de vennootschappen SPRL-$ JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO, zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht vanaf 1 januari 2013.

F. Bijzondere rechten

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten.

" G. Bezoldigingen toegekend aan de accountant of de bedrijfsrevisor

Er wordt door de zaakvoerders vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in artikel 731 en er zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura in de diverse bij de splitsing betrokken vennootschappen overeenkomstig de bepaling van het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen.

H. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te splitsen vennootschap

Er wordt door de zaakvoerders gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de te splitsen vennootschap JURACCOUNT BVBA, als van de bij de splitsing betrokken vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO.

I. Beschrijving en verdeling van de aan de andere vennootschappen over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge De staat van activa en passiva per 31 december 2012, opgenomen in bijlage van onderhavig voorstel tot splitsing, omvat de verdeling van de vennootschappen over te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen.

Ook opgenomen in bijlage van onderhavig verslag de beschrijving van de onroerende goederen, voorwerp van overdracht bij wijze van splitsing.

De reorganisatie (splitsing) van de BVBA JURACCOUNT naar de diverse vennootschappen laat toe dat deze laatsten hun activiteiten op een optimale wijze kunnen structureren.

Inzake de rechten en verplichtingen buiten balans wordt verwezen naar de hypothecaire staat die zal aangehecht worden aan de akte met betrekking tot de splitsing.

Met betrekking tot de overdracht van de onroerende goederen zullen eveneens de bodemattesten en overige vergunningen en attesten opgenomen worden als bijlage bij het verlijden van de akte van de buitengewone algemene vergadering van JURACCOUNT BVBA, inzake de splitsing.

J. Verdeling van de aandelen van de vennootschappen onder de vennoten van de te splitsen vennootschap

SPRL-S JURAFISC  Alain VAN WICHELEN 5.022 stuks

BV BVBA CVACCOUNT -- Carine VANROY 5.383 stuks

BVBA SCV IMMO  Carine VANROY 606 stuks

K. Aanvullende informatie

Overeenkomstig het artikel 729 van het Wetboek van Vennootschappen wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verondersteld te zijn verdeeld over de vennootschappen SPRL-S JURAFISC, BV BVBA CVACCOUNT en BVBA JCV IMMO en dit verhouding tot het netto-actief toebedeeld aan ieder van hen.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan zijn alle verkrijgende vennootschappen daarvan hoofdelijk aansprakelijk.

De zaakvoerders duiden nogmaals op het voorstel tot vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag op te stellen overeenkomstig het artikel 730 en om vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of extern accountant overeenkomstig de bepaling van het artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van het artikel 733 het splitsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren alsmede de verslagen van de zaakvoerders en de verslagen van de algemene vergaderingen van de bestaande vennootschap JURACCOUNT BVBA ter inzage liggen van de vennoten.

Overeenkomstig het artikel 734 dienen alle vennoten, naar aanleiding van het verlijden van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten , af te zien van de verplichting zoals weergegeven in het artikel 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de buitengewone algemene vergadering van de alle vennoten die over de splitsing dient te beslissen.

Ter zake dient in de agenda van de buitengewone algemene vergadering te worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en wordt het eerste en het tweede lid van het artikel 734 hierna weergegeven

"Artikel 734

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwast, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

ln de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dal de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid opgenomen.»

III, KOSTEN VAN DE SPLITSING

De kosten van deze splitsing zullen door de bij de splitsing betrokken vennootschappen worden gedragen. Dit in verhouding tot hun netto-aandeel in de splitsing.

Opgesteld op 6 mei 2013,

Carine VANROY

Zaakvoerder

I i lagenïiij lie Bélgiscfi Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

V~óOr ~

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

!

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III uni iiii uiiii

13 35264*

BRU ~ , ' '" +,,,,

~~~

i

i iu

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CVACCOUNT (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - benoeming zaakvoerder

UIT EEN AKTE verleden voor geassocieerd notaris Iris DE BRAKELEER, te Ninove, de dato 12 februari 2013, blijkt:

11 Dat tussen mevrouw VANROY Carine Stephanie Christine, geboren te Vilvoorde op 24 juli 1964, echtgenote van de heer Van Wichelen Alain Joseph, wonende te 1755 Gooik (Kenter), Berghomstraat 6 A, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met ais naam "CVACCOUNT', en met zetel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91.

21 Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2° zowel privé- ais gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

30 het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering

Griffi/ig FEál rta~

~~~~~

o509ISW 583

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

ª% van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde, volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Dat indien er twee of meer zaakvoerders zijn, deze een college vormen, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Dat de zaakvoerder(s) benoemd wordt(en) door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Dat indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, de meerderheid van hen de hoedanigheid moet hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Dat indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen worden vertegenwoordigd door een natuurlijk persoen die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Dat wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, minstens één van hen de hoedanigheid heeft van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:

- een belastingconsulent zijn,

- een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

- een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

- een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en Organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

- een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

4 Dat behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, minstens één lid van het college van

zaakvoerders de hoedanigheid van accountant moet hebben en minstens één lid van het college van zaakvoerders de hoedanigheid van belastingconsulent moet hebben. Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

Dat de zaakvoerders slechts ongevraagd kunnen worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is.

Dat elke zaakvoerder te allen tijde vrijwillig kan ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Dat uittredende zaakvoerders herkiesbaar zijn.

Dat de algemene vergadering het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigen.

Dat binnen acht dagen na hun benoemingsontslag de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte moeten neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel,

61 Dat de enige zaakvoerder de vennootschap vertegenwoordigt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Dat wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig wordt vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 26 en afgezien van bijzondere delegaties.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, Is aangesteld: mevrouw Vanroy Carine, voornoemd.

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2014.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 16.00 uur in, en voor het eerst in 2015. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

101 Dat van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maat-schappelijk kapitaal bedraagt. Dat op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Dat de uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door het bestuursorgaan.

Niet geinde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Dat het bestuursorgaan bevoegd is om op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren. Dat deze uitkering alleen mag geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd. Dat daarenboven tot deze uitkering slechts mag worden overgegaan nadat het bestuursorgaan aan de hand van een staat van activa en passiva die door de commissaris is nagezien, heeft vastgesteld dat de winst, bepaald overeenkomstig het tweede lid, voldoende is om een interim-dividend uit te keren. Dat het verificatieverslag van de commissaris wordt gevoegd bij zijn jaarlijks verslag. Dat het besluit van het bestuursorgaan om een interim-dividend uit te keren, niet later mag worden genomen dan twee maanden na de dag waarop de staat van activa en passiva Is opgesteld. Dat tot uitkering niet eerder mag worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd. Dat na een eerste interimdividend tot een nieuwe uitkering niet mag worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend. Dat indien de interim-dividenden het bedrag te boven gaan van het later door de algemene vergadering vastgestelde jaardividend, het meerdere wordt beschouwd als een voorschot op het volgende dividend.

Dat bij ontbinding en vereffening na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap het saldo in de eerste plaats zal worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen. Dat als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting zullen herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Dat de resterende activabestanddelen in gelijke mate onder de aandelen worden verdeeld.

111 Dat een bijzondere volmacht werd verleend aan Etugest Accountancy, met zetel te 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Pedestraat 91, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de kruispuntbank van ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CVACCOUNT

Adresse
PEDESTRAAT 91 1602 VLEZENBEEK

Code postal : 1602
Localité : Vlezenbeek
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande