CVG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CVG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.104.475

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 24.06.2014 14205-0267-011
02/04/2014
ÿþes

n+ad 2.11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbias[ bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neiiwïgélëgd drifiliá álet

ReCftfbanic van Koophandel

te Leuven, de 2 I_ MM 2014 DE GRlFFllrt

Griffie

Ondernemingsnr : 0878 104 475

Benaming

(voluit) : CVG

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grotestraat 91 - 3118 Rotselaar (Werchter)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Doelwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Denys te Werchter op 12 maart 2014, geregistreerd te Haacht; op 18 maart 2014, boek 5/82 Blad 09 vak 18 ontvangen : 50,00 ¬ , dat er een buitengewone vergadering is° bijeengekomen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CVG, met maatschappelijker zetel te Rotselaar (Werchter), Grotestraat 91 - ondernemingsnummer 0878 104 475, welke geldig samengesteld met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

Eerste Beslissing - Kapitaalverhoging

Er wordt kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder

*Kapitaalverhoging:

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de' Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde; honderd negenendertig duizend vijfhonderd Euro (139 500,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd achtenvijftig duizend honderd Euro (158 100,00 EUR), zonder: uitgifte van nieuwe aandelen maar mits verhoging van de fractiewaarde van de aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt= onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld door de. vennoot.

*Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

De vennoot hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de; financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en verklaart in te schrijven op de: kapitaalverhoging.

De inschrijver verklaart en de vergadering erkent dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig volgestort. werd door storting van een bedrag van honderd negenendertig duizend vijfhonderd Euro (139 500,00 EUR) op. een bijzondere rekening geopend op naam van de Vennootschap, zoals blijkt uit het attest afgeleverd door **** Bank op ** maart 2014 en dat aan ondergetekende notaris overhandigd werd.

*Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, worden er geen nieuwe aandelen gecreëerd maar verhoogt des fractiewaarde van de aandelen.

*Dividendenpolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel: 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de: dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

* Vaststelling kapitaalverhoging

De Algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde: kapitaalverhoging van honderd negenendertig duizend vijfhonderd Euro (139 500,00 EUR) daadwerkelijk verwezen-lijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtenvijftigduizend honderd Euro (158 100,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding, van de nominale waarde.

Tweede Beslissing  Wijziging doel

1, De comparanten overhandigen instrumenterende notaris de balans de dato 31 december 2013, welke bewaard blijft in het dossier van de notaris;

2. De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 27 februari 2014 met betrekking tot de geplande doelwijziging welk verslag luidt als volgt :

In toepassing van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen wordt huidig verslag opgemaakt over de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

v

beh aa Bel staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden aan het 'Belgisch Staatsblad

Teneinde de vennootschap administratief en juridisch in regel te brengen wordt voorgesteld om het doel van de vennootschap aan te passen ais volgt

Het doel van de vennootschap zal in de toekomst luiden ais volgt :

De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent, het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen, het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm, het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden; studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden, juridische adviesverlening, in , het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen, de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel; de vennootschap mag optreden ais vereffenaar van andere vennootschappen. De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van haar doel voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Zo mag zij onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, in huur nemen of verhuren en vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zonder dat zij door deze verrichtingen de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zou verwerven; haar onroerende goederen in hypotheek geven en er zakelijke rechten op toestaan, en al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en verbintenissen zowel van haarzelf als van derden; effecten en deelnemingen in bestaande . of op te richten vennootschappen of ondernemingen verwerven, te gelde maken en beleggen in effecten en andere waarden in de ruimste zin, deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of : waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

Aldus opgemaakt te Werchter, op 27 februari 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge 3. De vergadering beslist unaniem om het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt :

De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent, het openen, het houden, het , centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen, het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm, het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden; studie- organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden, juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen, de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel; de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen. De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van haar doel voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Zo mag zij onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, in huur nemen of verhuren en vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zonder dat zij door deze verrichtingen de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zou verwerven; haar onroerende goederen in hypotheek geven en er zakelijke rechten op toestaan, en al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en verbintenissen zowel van haarzelf als van derden; effecten en deelnemingen in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen verwerven, te gelde maken en beleggen in effecten en andere waarden in de ruimste zin, deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of' waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.



* Statutenwijziging:

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel drie en artikel vijf van de statuten aan te passen.

Derde Beslissing

De Algemene Vergadering verleent aan de zaakvoerders alle macht om voorgaande beslissingen uit te

voeren en volmacht aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

Alle beslissingen werden met eenparigheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Jan Denys

Notaris

Samen met deze neergelegd een uitgifte van de akte en de tekst van de gecoordineerde statuten.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ,n bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 25.06.2013 13215-0228-010
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 25.06.2012 12205-0087-011
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 29.06.2011 11243-0536-012
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 29.06.2010 10245-0368-012
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 29.06.2009 09318-0148-012
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 09.06.2008 08202-0258-010
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 26.06.2007 07288-0160-011
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 22.06.2016 16207-0432-011

Coordonnées
CVG

Adresse
GROTE STRAAT 91 3118 WERCHTER

Code postal : 3118
Localité : Werchter
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande