D & T CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & T CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.769.202

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 24.07.2014 14369-0490-014
27/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ..~

. _ , ~~ ,~.i: c)

:w

Leuven, de ~g SEP. 2012

aEGl~l-rf~,;

Griffie

*izisoea9

Vc behc aar Belç Staal

Ondememingsnr : oPt 1-69. âo

Benaming

(voluit) : D & T CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lelielaan 19 te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerders

Bij akte ontvangen door Meester Nathalie CLAES, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 4 september 2012, geboekt zeven bladen, geen verzendingen te Diest op 6 september 2012 boek 528, blad 35, vak 20, ontvangen vijfentwintig euro, de eerstaanwezend inspecteur a.i. (get) fiskaal deskundige Marcel Put, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & T Construct" opgericht.

VENNOTEN:

1. De heer TIELENS Willem, geboren te Diest op 14 december 1978, echtgenoot van mevrouw Ellen Maris, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Lelielaan 19,

2. De heer DAEMS Rafaël, geboren te Herentals op 4 januari 1979, echtgenoot van mevrouw Natasja Van

den Broeck, wonende te 2590 Berlaar, Hellestraat 5,

INBRENG:

De partijen hebben erkend en verklaard dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen als volgt werd

ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (100 EUR) per aandeel:

1. door de heer Willem Tielens, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), vertegen-lwoordigd door drieënnegentig (93) aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

2. door de heer Rafaël Daems, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300

EUR), vertegen-rwoordigd door drieënnegentig (93) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Hetzij in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen vertegenwoordigend het kapitaal van achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR).

VOLSTORTING:

De oprichters hebben vastgesteld en erkend dat deze inbreng gedeeltelijk werd volgestort ten belope van

zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR), als volgt:

door de heer Willem Tielens, voornoemd, voor een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100 EUR);

door de heer Rafaël Daems, voornoemd, voor een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100 EUR).

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "D & T Construct".

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Lelielaan 19.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

-De aanneming van metsel- en betonwerken.

-De aanneming van schrijnwerkerij en timmerwerk.

-De aanneming van sanitaire inrichting, centrale verwarming, gasverwarming, lood- en zinkwerken en

metalen dakbedekkingen van gebouwen.

Aile aannemingen met betrekking tot bouw, zoals onder meer plafoneerder, cementwerker en dergelijke

meer,

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

-Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk

bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar vennootschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger; zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren in ander vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, zelfs indien het doel ervan niet soortgelijk of aanverwant is met het hare; zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, doen bouwen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van derden.

-Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen; de studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk; aile schattingen en alle arbitrage van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en aile werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen; ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van aanwinsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen ais technisch raadgever of inzake onroerende goederen; alsook wordt voorzien van alle onderaannemingen, dakwerken, terrassen en patio's, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken zowel met asfalt als met metalen  en niet-metalen materialen, vochtwerings- en beschermingswerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringswerken en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken, warmte-installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of elektriciteit.

-Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van aile soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen. -Restauratie van monumenten, geklasseerde en niet-geklasseerde gebouwen.

-Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijke zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering.

-Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerstaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, helwerk, damplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

-Draineringswerken en het ruimen van de onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen; het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden; alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd.

-Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen en sporthallen; het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken en siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen,

-Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector

a) uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening;

b) te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en aile grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating;

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland.

-Wegenbouw en bouw van niet-metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, van vliegvelden en startbanen van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, zwembaden, kolenopslagplaatsen, alkuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enzovoort, evenals de rioleringswerken.

-Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

-Het bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere spoorlijnen,

-Het aanleggen en onderhouden van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

-Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer; het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen.

-Het aanleggen en onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

-Het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

-Algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

V ~.," -Schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en ander soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten.

tr -Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. -Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer- cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips- en staffwerken en ornamenten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge -Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non-ferro-materialen; het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt- of koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen; het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt; thermische- en geluidsisolatie; het plaatsen van gyprocwanden; vloerbedekking en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren.

-Arduin- en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten; het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen; het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

-Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk; het plaatsen van stoten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten, het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken.

-Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren; het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout; het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers,

-Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

-Het plaatsen van alle soorten dakgoten, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

-Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

-Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk, het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren onder meer in plastiek.

-Metaalconstructies, montage- en demontagewerken, buis- en ander soortgelijke constructies.

-Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties.

-Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen, het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzaohters, het bedekken van daken in non-ferromaterialen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstellings  en onderhoudswerken; het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders.

-Alle elektriciteitswerken zowel in privé-gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren, zeeën, luchtwegen.

-Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enzovoort.

-De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handels-, nijverheids-, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven; zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zcwel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

-De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

-De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bij huizend, opslag  en bewaarplaatsen, agentschappen of hoegenaamd ook, oprichten. Deze opsomming is verklaren en geenszins beperkend.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op eerste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur, in de zetel van de vennoot-schap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergade-ring plaats op de eerstvolgende werkdag. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf procent (5 %) voorafge-'nomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds éénitiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,' zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen,

verdeling saldo na vereffening

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennoot-'schap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Overgangs- en slotbepalingen

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op één en dertig december tweeduizend dertien. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder:

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

1. De heer TIELENS Willem, voornoemd, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Lelielaan 19.

2. De heer DAEMS Rafaël, voornoemd, wonende te 2590 Berlaar, Helelstraat 5.

Die verklaren deze opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-'ging niet te zijn getroffen door enige maat're'gel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accounting & Tax Partners, met zetel te 3001 Leuven, Industrieweg 4 bus 5, enfof hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juli 2012, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie

Notaris Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem

,Voor-N-behou en c aan het Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D & T CONSTRUCT

Adresse
LELIELAAN 19 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande