D & B

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D & B
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.777.586

Publication

08/09/2014
ÿþ e Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch StaábralkliAnd te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte veivrontv,

'linger? on

«ei

2 8 Aue 2014

ter griffie van de Alederlerkistelige rechtbank van koophandel Stlissel

Griffie

*14166158*

bel a,

Sta





Ondernemingsnr : ?7? 5G

Benaming

(voluit) : D&B

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat 178

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Martine ROBBERECHTS, notaris te Zaventem, op 25 augustus

2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1) ER DOOR

- De heer M1SEUR Walter François, wonende te 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat 178;

- Mevrouw MISEUR Daisy Elise, wonende te 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat 178

- De heer M1SEUR Ben, wonende te 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat 178;

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht,

2)NAAM "DU",

3) ZETEL 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat 178.

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw en de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen me betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan,- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen obligaties staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; he stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede he verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernerningen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5) DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

e-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

6) KAPITAAL-AANDELEN Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ '

18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden ais

volgt onderschreven:

1 De heer MISEUR Walter, titularis van tweeënvijftig (52) aandelen

2. Mevrouw MISEUR Daisy, titularis van vierentwintig (24) aandelen

3. De heer MISEUR Ben, titularis van vierentwintig (24) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

Aile aandelen zijn volledig volgestort. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

7) BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Werden benoemd tot gewone zaakvoerders voor onbepaalde duur de heer Walter misguR, wonende te 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat 178.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID: Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders, Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen, ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of ais verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9) BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 19u00 in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

11) WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

12) ONTBINDING EN VEREFFENING Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van VennootschappenDe algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s)

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/04/2015
ÿþy Mod Word 11.1

In de bijlagen " bij.het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan dreakeelegd/ontvangen op

2 5 IME 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank vanoehandel Brussel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i1111~uuW~uu~~~uu~s~8

*15099 8

1

Ondernemingsnr 0560.777.586

Benaming

(voluit) : D & B

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat 178

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Charlotte Van Cauwelaert te Zaventem, op 19 maart 2015, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D & B", met zetel te 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat 178, de volgende beslissingen heeft genomen:

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, aangezien de huidige vennoten in verhouding tot hun bestaande participatie intekenen op de kapitaalverhoging.

Er zal onmiddellijk in geld ingeschreven worden op de kapitaalverhoging en de kapitaalverhoging za! onmiddellijk volstort worden.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal van de Vennootschap aldus werkelijk werd gebracht op honderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 168.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De vergadering beslist bijgevolg om de eerste alinea van artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt HONDERD ACHTENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 168.600,00)" De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA FIDULEX, met zetel te 1930 Zaventem, Handelsstraat 25, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Charlotte Van Cauwelaert

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- de gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
D & B

Adresse
KLEINE DAALSTRAAT 178 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande