D EVENTS COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D EVENTS COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.818.457

Publication

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd

30-12-2014

Griffie

*15300083*

0507818457

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

D EVENTS COMPANY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

In een akte verleden door Notaris Jean MARTROYE de JOLY, te Vorst, op 29 december 2014, in loop van registratie, er volgt uit dat 1) de Heer DECAUX Damien Alain Louis Jacques, geboren te Ukkel, op 14 mei 1980 echtgenoot van Mevrouw ERKEN Stéphanie, wonende te Beersel, Alsembergsesteenweg 646B, en 2)Mevrouw ERKEN Stéphanie Alain Monique, geboren te Ukkel, op 13 augustus 1981, echtgenote van de Heer DECAUX Damien, wonende te Beersel, Alsembergsesteenweg 646B, hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder hen opgericht, onder de naam D EVENTS COMPANY, met maatschappelijk zetel te Beersel, Alsembergsesteenweg, 646B, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij in geld ingeschreven hebben, als volgt:

Zetel :

1. de Heer DECAUX Damien, ten belope van negenennegentig aandelen 99

2. Mevrouw ERKEN Stéphanie,

ten belope van een aandeel 1

1. dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van een /derde.

2. dat de vennootschap uit dien hoofde en vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR).

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

De verschijners verklaren en bevestigen

(verkort) :

Alsembergsesteenweg 646B 1653 Beersel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

100

UITTREKSELS VAN DE STATUTEN

ARTIKEL EEN : Aard - Naam :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de volgende naam : D EVENTS COMPANY .

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden  besloten vennootschap met beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

aansprakelijkheid of de afkorting  B.V.B.A. , de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, het woord  handelsregister of de afkorting  H.R. gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het inschrijvingsnummer alsmede het inschrijvingsnummer op de belasting over de toegevoegde waarde.

ARTIKEL TWEE : Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Beersel, Alsembergsesteenweg, 646, en

kan overal in België worden verplaatst, bij gewone beslissing van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij die nodig acht, in België of in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ø het verstrekken van alle adviezen, raden, onderzoeken en dienstverleningen in commerciële, administratieve, fiscale, financiële, juridische, economische en sociale zaken en het beheer voor alle fysische- of rechtspersonen.

Ø de raadverlening, de opleiding en de bijstand in het beheer of de administratie van bedrijven

Ø de raadgeving en de bijstand in organisatie, beheer, opleiding en vorming, human resources en communicatie

Ø de houding en het beheer van deelneming in andere ondernemingen, van Belgisch of buitenlands recht, ongeacht hun rechtsvorm, alsmede het verlenen van dienstverleningen, advies of begeleiding in verband met de houding of het beheer van deze deelnemingen

Ø de uitoefening van bestuurs-, zaakvoerders- of vereffenaarsmandaten in andere bedrijven of verenigingen

Ø de organisatie en coördinatie van sportieve of culturele evenementen, teambuilding, incentives, shows, spektakels, foren en beurzen.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

ARTIKEL VIER : Duur :

De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan op heden.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tot achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde bij de oprichting van de vennootschap geplaatst en volledig ingeschreven.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

ARTIKEL DRIE : Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

ARTIKEL ZES :

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

ARTIKEL ZEVEN : Voorkeurrecht :

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

bij voorkeur worden aangeboden aan de vennoten en wel naar verhouding van het gedeelte van het kapitaal dat wordt vertegenwoordigd door hun aandelen en gedurende een termijn van minstens vijftien dagen te rekenen vanaf de openstelling van de inschrijving.

De openstelling van de inschrijving en de inschrijvingstermijn worden vastgesteld door de algemene vergadering en bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennoten.

Over wat er gebeurt met de aandelen waarop niet is ingeschreven in het kader van de uitoefening van dit voorkeurrecht, wordt beslist door de algemene vergadering.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven overeenkomstig de voorgaande alineas, kan slechts ingeschreven worden door de personen aangeduid in artikel 249 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen, behalve mits akkoord van de helft van de aandeelhouders die minstens drie vierden van het kapitaal bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tot uitschrijving van stortingen wordt soeverein door de zaakvoerder besloten. Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend die de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opvraging van één maand, nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de opeisbaarheid van de storting.

Ingeval de gebrekkige vennoot zou weigeren de overdracht van zijn aandelen te tekenen in het aandelenregister, maant de zaakvoerder hem aan bij aangetekend schrijven om binnen de acht dagen over te gaan tot deze formaliteit. Wanneer de vennoot hier binnen de gestelde termijn niet aan voldoet, zal de zaakvoerder geldig in plaats van de gebrekkige vennoot kunnen tekenen.

ARTIKEL NEGEN : Aandelen :

De aandelen zijn op naam.

Ze worden ingeschreven in een register van aandelen, die op de zetel van de vennootschap gehouden wordt.

ARTIKEL TIEN : Overdrachten en overgangen van aandelen :

Indien de vennootschap slechts uit een vennoot bestaat, kan deze het geheel of een deel van zijn aandelen overdragen aan wie hij dat wenst.

De zaakvoerder mag daarenboven nadat een tweede aangetekend bericht gedurende een maand zonder gevolg gebleven is, de aandelen van de gebrekkige vennoot door een vennoot of een derde, die in voorkomend geval de goedkeuring geniet, doen overnemen, overeenkomstig de statuten. Deze overname zal gebeuren tegen betaling van vijfenzeventig procent van het volstorte deel van de aandelen aan de gebrekkige vennoot en het te volstorten saldo aan de vennootschap.

Indien de vennootschap uit verscheidene vennoten bestaat, worden de overdrachten van aandelen onder levenden en de overgangen van aandelen ten gevolge van overlijden overeenkomstig de artikels 249, 251 en 252 van de wetboek van vennootschappen uitgevoerd.

ARTIKEL ACHT : OPVRAGINGEN VAN STORTINGEN

ARTIKEL ELF : Rechten van de erfgenamen :

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen dat een inventaris van het vermogen van de vennootschap wordt opgemaakt. Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering.

ARTIKEL TWAALF : Onsplitsbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn onsplitsbaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Indien verscheidene personen eigenaar zijn van één aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een persoon is aangewezen als de houder van dat aandeel ten opzichte van de vennootschap. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van één aandeel.

ARTIKEL DERTIEN : Bestuur :

Het bestuur van de vennootschap wordt door de enige vennoot of door de algemene vergadering aan één of meerdere zaakvoerders toevertrouwd, statutair of niet, en in het laatste geval, voor een duur waaraan ten allen tijde een einde kan gesteld worden bij beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VEERTIEN : Overdracht van bevoegdheden :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder, indien er slechts één is, of de zaakvoerders, indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld, kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden , directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

Het bestuur kan het dagelijks beheer van de vennootschap aan één of meerdere zaakvoerders, of aan een directeur, al dan niet vennoot, overdragen en bijzondere en bepaalde machten overdragen aan daartoe speciaal gemachtigden.

Boven de door haar bepaalde vergoeding en de kosten van vertegenwoordiging, reiskosten en andere, kan de algemene vergadering vaste vergoedingen toekennen die bij de algemene kosten in rekening worden gebracht.

De functie van zaakvoerder kan eveneens kosteloos worden uitgevoerd. ARTIKEL ZEVENTIEN : Vorderingen in rechte :

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ARTIKEL ACHTTIEN: Handtekening van de vennootschap:

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle contracten van agenten, bedienden of aangestelden van de vennootschap worden getekend door één zaakvoerder, met macht om alleen te handelen indien er meerdere zijn.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL VIJFTIEN : Bevoegdheden

ARTIKEL ZESTIEN: Vergoeding van de bestuurder:

ARTIKEL NEGENTIEN : Toezicht van de vennootschap :

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten; elk van hen heeft een individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid voor de verrichtingen van de vennootschap, en zal meer bepaald kennis kunnen nemen van de boeken, de briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap.

Indien de vennootschap aan de voorwaarden, voorzien door de wet, die de tussenkomst van een commissaris noodzakelijk maken, voldoet, zal dit toezicht toevertrouwd moeten worden aan één of meerdere commissarissen, die lid zullen moeten zijn van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

ARTIKEL TWINTIG : Algemene vergadering :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden.

Staatsblad

De algemene vergadering komt op uitnodiging van een zaakvoerder bijeen, telkens het vennootschapsbelang dit vereist. Een zaakvoerder kan de algemene vergadering bijeenroepen. Het bestuursorgaan moet die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats die is aangeduid op de oproepingsbrief.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen op de zetel van de vennootschap, op de laatste donderdag van de maand mei van elk jaar om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar, worden door de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. Deze jaarrekeningen omvatten de balans, de resultatenrekening en de bijvoegsels en vormen een geheel.

De vergadering hoort eventueel de verslagen van de zaakvoerder(s) en van de commissaris-revisor, bespreekt deze en keurt de jaarrekening al dan niet goed, beslist over de bestemming van het resultaat en beslist over de kwijting die aan de zaakvoerder(s) moet worden verleend. Het bestuur antwoordt in het bijzonder op de haar door de vennoten getelde vragen met betrekking tot haar verslag of de punten van de agenda. Indien er commissarissen aangeduid werden, beantwoorden zij eveneens de vragen die hen gesteld werden met betrekking tot hun verslag.

Elke aandeel geeft recht op één stem. De vergadering beraadslaagt rechtsgeldig ongeacht het deel van het vertegenwoordigde kapitaal. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in notulen, die worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige vennoten. De uittreksels uit de notulen worden ondertekend door een zaakvoerder

De oproepingen vermelden de agenda en worden aan de vennoten ten minste vijftien volle dagen voor de vergadering toegezonden bij een ter post aangetekende brief. Wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van de oproepingswijze.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

Iedere vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager. Hij kan zijn stem uitbrengen per brief of zelfs door elk technisch communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund.

ARTIKLE EENENTWINTIG: Stemming :

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG : Notulen :

ARTIKEL DRIEENTWINTIG : Boekjaar :

Het boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op de dertigste december van elk jaar.

Het bestuur maakt bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geeft van haar beheer. Dit verslag omvat verklaringen over de jaarrekeningen zodat op een getrouwe manier de evolutie van de zaken en de toestand van de vennootschap wordt weergegeven.

Het verslag omvat eveneens gegevens over belangrijke gebeurtenissen die zich voorgedaan hebben na het afsluiten van het boekjaar en voor zover zij niet van die aard zijn om ernstig nadeel aan de vennootschap te berokkenen, en een aanduiding van omstandigheden die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

een belangrijke invloed zouden kunnen hebben op de evolutie van de vennootschap.

Staatsblad

Binnen de dertig dagen na hun goedkeuring door de algemene vergadering, worden de jaarrekeningen samen met de door de wet voorziene documenten door het bestuur bij de Nationale Bank van België neergelegd.

ARTIKEL VIERENTWINTIG : Uitkering :

Het batig saldo van de balans na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde balans, vormt de netto-winst.

Van deze winst wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afhouding houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de enige vennoot of van de algemene vergadering die er de bestemming van bepaalt. Er wordt opgemerkt dat elk aandeel recht geeft op een gelijk aandeel in de verdeling van de resultaten.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De vennootschap kan ten allen tijde ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen bij een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over de andere in de agenda aangekondige maatregelen.

Indien het bestuur voorstelt om de activiteiten verder te zetten, zet zij in haar verslag de maatregelen uiteen die zij wenst te nemen om de financiële situatie van de vennootschap terug recht te trekken. Dit verslag wordt aangekondigd in de agenda. Een kopie wordt, samen met de bijeenroeping, aan de enige vennoot of aan de vennoten gericht.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet uitafgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks  en ontwikkelingskosten.

De zaakvoerders zullen hun voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de aandeelhouder wordt gesteld.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken met een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG : Ontbinding :

Wanner het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL ZESENTWINTIG: Vereffening:

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk moment ook, benoemt de enige vennoot of de algemene vergadering de vereffenaar(s), bepaalt hun bevoegdheden en hun vergoeding en bepaalt de wijze van vereffening, overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG: Verdeling van het netto-actief:

Staatsblad

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de kosten van vereffening, wordt het netto-actief eerst aangewend voor de terugbetaling, in speciën of in effecten, van volstorte en niet afgeloste deel van de aandelen.

Het overblijvend saldo wordt overgedragen aan de enige vennoot of wordt verdeeld onder alle vennoten, in verhouding met het aantal aandelen dat elk van hen bezit.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG : Keuze van woonplaats :

De vennoten en de zaakvoerders die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hen geldig kunnen worden gedaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL NEGENENTWINTIG : Verwijzing naar de wet :

Voor alles wat in huidige statuten niet is voorzien, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN :

Het eerste boekjaar zal heden beginnen om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

In toepassing van het Wetboek van Vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was. De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerleging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

De Heer DECAUX Damien, voornoemd, wordt initiëel benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur, wat hij uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden.

De functie als zaakvoerder van de Heer DECAUX Damien, zou kosteloos kunnen worden uitgeoefend.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en zestien.

Er wordt besloten geen commissaris te benoemen.

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 23.08.2016 16464-0155-011

Coordonnées
D EVENTS COMPANY

Adresse
ALSEMBERGSESTEENWEG 646B 1653 DWORP

Code postal : 1653
Localité : Dworp
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande