D & G PROJECTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D & G PROJECTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 838.598.751

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 31.08.2013 13545-0180-012
30/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Iltit ttllt ttIl IIV IIIIBIINIIINIIN

behouden *11131849*

aan het

Belgisch

Staatsblad





QuC7 (e-ee

Griffie

Ondernerningsnr iSSg 5'3 354

Beraming

(voluit) : D&G PROJECTS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Karel Keymolenstraat 22 te 1750 Lennik

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Canne Walravens, notaris te Dilbeek Schepdaal op 3 augustus 2011, geregistreerd zes bladen, twee verzendingen te Dilbeek II de 09-08-2011, boek 599, blad 02, vak 14. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) A.M. OST, dat een naamloze vennootschap werd opgericht onder de benaming 'D&G PROJECTS', met zetel te 1750 Lennik, Karel Keymolenstraat 22, door:

1)De Heer SEGERS Dirk Maurits Johan, echtgescheiden, wonende te 1750 Lennik, Processiestraat 20

2/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid `GEERT DAEM', met zetel te 1750 Lennik, Karel Keymolenstraat 22. Ondememingsnummer: 0449.540.362.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD.

Op de honderd (100) aandelen werd in geld ingeschreven aan de prijs van duizend euro (1.000 EUR) per. aandeel, als volgt:

1/ De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'GEERT DAEM', op vijftig aandelen en verricht hiertoe een storting van vijftig duizend euro (50.000,00¬ )

2/ De Heer Dirk Segers, voornoemd, op vijftig aandelen en verricht hiertoe een storting van vijftig duizend euro (50.000,00)

TOTAAL: honderd aandelen vormen het kapitaal van honderdduizend euro (100.000,00¬ )

Het kapitaal is volledig geplaatst en ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven is volstort voor honderd procent hetzij voor honderdduizend euro (100.000 EUR). De som van honderdduizend euro (100.000 EUR) staat ter beschikking van de vennootschap.

ARTIKEL 1. NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt: "D&G PROJECTS".

ARTIKEL 2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1750 Lennik, Karel Keymolenstraat 22.

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in het 1/laars of Brussels Gewest bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur. De raad van bestuur zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, agentschappen, administratieve of bedrijfszetets, filialen of kantoren, dochtervennoot-schappen vestigen, op iedere andere plaats in België of in het buitenland.

ARTIKEL 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

A. de onderneming in onroerende goederen, zoals het kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, ruilen, uitrusten, verbeteren en beheren van onroerende goederen, zo bebouwde ais. onbebouwde, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen en het verkopen van deze goederen, alsook het aangaan van alle mogelijke onroerende contracten zoals ondermeer erfpacht, opstal en onroerende

leasing, met uitsluiting van het verrichten van alle handelingen als makelaar en in roerende goederen; het optreden als verkavelaar, be-heerder van onroerende goederen, syndicus van medeëigendommen, rentmeester, bouwpromotor en bouwheer;

het bouwen, verbouwen, opschikken, decoreren, restaureren, uitrus'len, valoriseren, commercialiseren en afbreken van alle onroerende goederen;

B. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, participaties, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere. roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heemij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f -

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi)-

publiekrechterlijk statuut;

het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen.

C. het verrichten van alle mogelijke managements-, bestuurs- of vereffeningsfuncties voor gelijk welke personen, vennootschappen en ondernemingen;

het verlenen van alle mogelijke adviezen en dienstverlening op ondermeer technisch, juridisch, commercieel, sociaal, fiscaal, economisch of ander vlak en het uitvoeren van alle mogelijke consultancy-opdrachten;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

Het is de vennootschap evenwel verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde. Zij mag evenmin op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig.

D. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar roerende en onroerende goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, onder eender welke vorm, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Zij mag alle handels- nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook samenwerken met en belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

ARTIKEL 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 EUR).

Het wordt verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Elk aandeel heeft aldus een fractiewaar-de van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 100.

ARTIKEL 11. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de directeurs voor de daden van dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire bepalingen, zal de vennootschap geldig verbonden zijn jegens derden, in rechte als eiser en als verweerder, voor aile contractuele of gerechtelijke handelingen door het optre-den van twee bestuurders, gezamenlijk handelend, uitgezonderd voor bedragen die de totale som van vijfduizend euro niet overtreffen, waarvoor de handtekening van één bestuurder volstaat.

ARTIKEL 13. DAGELIJKS BESTUUR.

Het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur mag opgedragen worden aan één of meer gedelegeerde bestuurders, directeurs of andere personen, alleen of samen optredend. De raad mag ook aan personen bijzondere volmachten verlenen.

ARTIKEL 16. BIJEENKOMST - OPROEPING.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. ARTIKEL 17. VERTEGENWOORDIGING.

Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd ten minste vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

Indien een aandeel of een ander effect in onverdeeldheid aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst worden totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

ARTIKEL 21. MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN - JAARVERSLAG.

Vobr-

~ behou$'en aan het Belgisch Staatsbiad

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenen-dertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt een inven-taris en jaarrekening opgemaakt en worden de

boeken afgesloten. De jaarrekening omvat de balans, de resulta-tenrekening en de toelichting en vormt één

geheel.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring ervan door de gewone algemene vergadering wordt de

jaarrekening door de zorgen van de raad van bestuur neergelegd bij de Nationale Bank van België.

ARTIKEL 22. UITKERING.

De netto-winst van het boekjaar wordt gevormd door de bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van alle

algemene onkosten, waardecorrecties, afschrijvingen en fiscale voorzieningen.

Tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, en dit totdat die

wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van :

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het

Wetboek van Vennootschappen of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder het netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding.

- het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onder-zoek en ontwikkeling, behoudens

uitzonderingsgevallen.

ARTIKEL 23. BETALING VAN DE DIVIDENDEN.

De betaling van. de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door de raad van be-

stuur worden aangeduid.

ARTIKEL 26. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Het voorstel tot ontbinding wordt door de raad van bestuur toegelicht in een bijzonder verslag dat vermeld

wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit.

De vennootschap blijft na de ontbinding, om welke reden en op welk tijdstip dan ook, voortbestaan als

rechtspersoon voor haar ontbinding tot de sluiting ervan.

Bij ontbinding worden er één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering onder

opschortende voorwaarde van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel. De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in het wetboek van vennootschappen, zonder dat een bijzondere machtiging van de algemene vergadering is vereist. Na betaling van de schulden zal het saldo in gelijke mate onder de venno-ten worden verdeeld in evenredigheid van hun aandelen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1.EERSTE BOEKJAAR. Het eerste boekjaar loopt vanaf 3 augustus 2011 tot en met 31 december 2012.

2. EERSTE JAARLIJKSE VERGADERING.

De eerste jaarlijkse vergadering zal worden gehouden in het jaar 2013.

3. BENOEMINGEN.

Werden door de oprichters benoemd tot bestuurders voor een duur van zes jaar:

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid 'GEERT DAEM' , met als vaste vertegenwoordiger de Heer Geert Daem.

- de Heer Dirk Segers, voornoemd.

De aangestelden aanvaarden hun opdracht en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die

zich hiertegen verzet. Hun mandaat is onbezoldigd.

4. VOLMACHT.

Bijzondere volmacht werd door de oprichters verleend, met recht van indeplaatsstelling aan voormelde

bestuurders teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondememinsioket, de Administratie der

Belasting op de Toegevoegde Waarde en de Administratie der Directe Belastingen.

RAAD VAN BESTUUR.

De bestuurders nemen volgende besluiten:

1) BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER.

De Heer Dirk Segers, voornoemd, werd benoemd als gedelegeerd bestuurder en als voorzitter van de raad

van bestuur voor een duur van zes jaar.

2) VOLMACHTEN werden verleend aan dezelfde personen, zoals blijkt uit het hierboven aangehaald

volmacht, teneinde de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Getekend : notaris Carine WALRAVENS

Tegelijk hiermee neergelegd ter Griffie de volledige uitgifte + bankattest

Op de laatste btz. van luik í3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{ei ) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 31.08.2015 15504-0189-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 30.08.2016 16542-0548-014

Coordonnées
D & G PROJECTS

Adresse
KAREL KEYMOLENSTRAAT 22 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande