D & K EQUIPMENT

Divers


Dénomination : D & K EQUIPMENT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 562.802.017

Publication

30/09/2014
ÿþMgd Word 11.1

11)=1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Vc

bec aar Bek

Staal

11111111111.111,1.11;1111111111111111

1

Griffie Rechtbank van KOreil0Mi0 te Leuven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : %01

Benaming

(voluit) : D&K Equipment

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Industrieweg 7, 3190 BOORTMEERBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen de hierna genoemde vennoten die het maatschappelijk kapitaal volstorten als volgt:

1.Mijnheer SPISSENS Kenneth, geboren te Leuven op 10 april 1989, wonende te 3128 TREMELO, Berkendreef 6, houder van een identiteitskaart met nummer 591-0025757-57, nationaal nummer 89.04.10209.30.

voor negenhonderd euro (900,- EUR)

En

2.Mevrouw LONGIN Babette, geboren te Leuven op 11 apte 1990, wonende te 3128 TREMELO, Berkendreef 6, houder van een identiteitskaart met nummer 591-2277310-46, nationaal nummer 90.04.11218.12.

voor honderd euro (100,- EUR)

Het onderschreven maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,- EUR), dat gestort wordt op de financiële rekening van de vennootschap.

TITEL I. OPRICHTING

Beherende en stille vennoten:

De comparant sub 1 treedt op als beherende vennoot.

De comparant sub 2 neemt deel aan de oprichting ais stille vennoot.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro (1.000,7 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot na gemelde inbreng, en wel als volgt;

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op negentig (90) aandelen en betaalde hierop negenhonderd euro (900 EUR).

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op tien (10) aandelen en betaalde hierop honderd euro (100,- EUR).

Samen honderd (100) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Titel II. STATUTEN

Artikel 1  Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: 'D&K Equipment',

Deze naam moet steeds door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "comm.V." worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3190 BOORTMEERBEEK, industrieweg 7.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht warden naar elke andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving. Iedere wijziging van de zetel wordt door de zaakvoerder(s) in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor deelname van dezen:

"Het beheer van eigen roerende en onroerende goederen;

"De verhuur van bedrijfsmiddelen in de meest brede zin van het woord;

"De verhuur van onroerende goederen;

-Het beheer van vennootschappen en ondernemingen in het algemeen;

-Werkzaamheden, adviezeren en bijstand verlenen met betrekking tot het commercieel en algemeen beleid van ondernemingen;

"Overige diensten op het gebied van management en beheer;

"Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van eigen programma of een programma van de klant.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alie wijzen die zij het meest geschikt zal achten. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, Inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Het betreft o.a, het verstrekken van diensten door op te treden als bemiddelaar jegens natuurlijke of rechtspersonen. Zij mag deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Dit alles in de meest ruime zin.

Algemene bepaling

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd zijn door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen,

Artikel 4  Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5  Kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,- EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Het volledig kapitaal is in geld onderschreven en volstort. De aandelen zijn op naam. De inbreng van de stille vennoot is volstort en bedraagt honderd EUR.

Artikel 6 - Aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

§1 Overdracht van de aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden, aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootsohap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn voorkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door alle vennoten,

§2 Overgang van aandelen in geval van overlijden

De erfgenamen van een overleden vennoot, aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot en vervullen de plaats van de overledene ais vennoot van de vennootschap.

De erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een inventaris vorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren.

§3 Vorm van de overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

§4 Publiciteit van de overdracht

De overdracht van aandelen toebehorend aan de beherende vennoten zullen voorwerp uitmaken van een

publicatie in het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 7- De rechten en verplichtingen van vennoten

a) De beherende vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van aile registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8 - Bestuur

§ 1 Aantal - Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere (al dan niet statutaire) zaakvoerders, al dan niet beherende vennoten.

De benoeming gebeurt door de algemene vergadering, Het mandaat is onbezoldigd behoudens andere beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

§ 2 Duur van de opdracht  Ontslag

Een zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid van stemmen van de beherende vennoten en de stille vennoten.

§ 3 Bevoegdheid

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zijn beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan handelen zij als college en worden aile beslissingen met meerderheid van stemmen genomen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is,

§ 4 Externe vertegenwoordigingsmacht

is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in elle handelingen In en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

§ 5 Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

Artikel 9 - Controle

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid, Hij kan op de zetel van de vennootschap te allen tijde inzage hemen in de boeken, de

brieven, de notulen en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap, ledere vennoot kan zich laten

bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant.

Artikel 10- Algemene vergadering van de vennoten

§ 1 Jaarvergadering  Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping, op de 2de vrijdag van de maand juni om 19 uur. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden, op hetzelfde tijdstip.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag, het uur en de plaats aangewezen in de uitnodigingen.

§ 2 Bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder(s) is (zijn) verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen een termijn van 15 dagen na het verzoek van één of meerdere vennoten die ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Aan de houders van aandelen, worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering per aangetekend schrijven meegedeeld; tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen

§ 3 Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem,

§ 4 Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

§ 5 Wijziging van de statuten

à

Op de laatste th.. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd waaronder'

onder meer wijzigingen inzake kapitaal en de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap worden

goedgekeurd met een bijzondere meerderheid van drie vierden van de stemmen.

Artikel 11 - Boekjaar  inventaris Jaarrekening Winstverdeling Reservering - Verliezen

§ 1 Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

§ 2 Inventaris  Jaarrekening

Op het einde van elke boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3 Winstverdeling  Reservering  Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 12 - Ontbinding Vereffening

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheid, de afwezigheid, het kennelijk onvermogen of faillissement van een vennoot en evenmin door de verklaring van één of meer vennoten dat zij niet langer tot de vennootschap willen behoren

De algemene vergadering beslist tot ontbinding met drie/vierde meerderheid van de stemmen.

Ingeval van ontbinding wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder, tenzij anders wordt besloten.

TITEL IlL OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1 .Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van de neerlegging van de statuten op de griffie van de rechtbank van koophandel en verstrijkt op 31 december 2015,

2.De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016,

3.0vereenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt,

4.Wordt benoemd tot eerste zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van de statuten: mijnheer SPISSENS Kenneth, voornoemd, vanaf de datum van de oprichting van de vennootschap, die dit mandaat aanvaardt. '

Volmacht

De zaakvoerder, de heer SPISSENS Kenneth, geeft volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Fiskaal Advieskantoor RAKI." met zetel te 3020 HERENT, Wilselsesteenweg 103, met ondernemingsnummer 0427.905.996, vertegenwoordigd door de zaakvoerder of aan één van haar bedienden, om aile noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de ondememingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge de oprichting van Gewone Commanditaire Vennootschap "D&K Equipment".

Opgemaakt te Herent op 11 september 2014.

SPISSENS Kenneth,

Zaakvoerder.

Voor-

tiehouiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
D & K EQUIPMENT

Adresse
Zetel: Industrieweg 7, 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande