D-MC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D-MC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.622.435

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 26.12.2013, NGL 17.02.2014 14036-0524-010
04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.12.2012, NGL 28.02.2013 13049-0417-009
26/10/2011
ÿþ nood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

....1.17-

14 -10- 2011

GRIFFIE RECI T~NK van

KOOPHANDEL HELEN

11.111111.111611R111

Vc IN

behc aar Belt

Staal

Ondernemingsnr : 0835.622.435

Benaming

(voluit) : D-MC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Doelstraat, 8, 2590 Berlaar

Onderwerp akte : Adreswijziging

Het blijkt dat bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op 28 augustus 2011 ten zetel van de onderneming volgend besluit werd genomen:

1) de maatschappelijke zetel vanaf 1 september 2011 te verplaatsen naar Werchtersesteenweg, 72, 3130 Betekom.

Op de Beeck Davy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

02/05/2011
ÿþmot' 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il

11066351"

NEERGELEGD

19 -04- 2011

GRIFFIE TBANK van

KOOPHAN% MECHELEN

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernesningsnr :# `g `~j - C.D 2-1 (-te."

Benaming : D-MC

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doelstraat 8

2590 Berlaar

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 8 april 2011, geregistreerd acht bladen; geen verzendingen te Aarschot op 11 april 2011 boek. 574 blad 73 vak 18 ontvangen vijfentwintig euro (25E), de EA Inspecteur a.i. Willy Rens dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer OP DE BEECK Davy Roger Simonne en zijn echtgenote, mevrouw MEYNAERTS Ellen,

samen wonend te 2590 Berlaar, Doelstraat 8, met volgende kenmerken:

Naam: D-MC

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- metaalschrijnwerk;

- vervaardiging en de montage van metalen constructies en gebinten voor de bouw, voor industriële uitrusting;

- het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

- het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken;

- de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen enzovoort;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort, in metaal;

- de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal;

- het schilderen van metalen constructies;

- de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

- laswerk;

- montagewerken;

- isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch

isolatiemateriaal, en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom enzovoort;

- het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- alle andere niet gereglementeerde bouwwerkzaamheden;

- kopen, verkopen, huren verhuren, renovatie van onroerend goederen in de zo ruim mogelijke zin,

zonder de functie van makelaar uit te oefenen.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap mag borg staan voor derden en bestuurder zijn in andere vennootschappen

Zetel: 2590 Berlaar, Doelstraat 8

Duur: onbepaald

Kapitaal: . bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd volledig in geld geplaatst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y .

mod 2.1

"

k/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

. werd ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) in geld gestort;

is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is

ingeschreven door:

a) voornoemde heer Op de Beeck Davy, die stortte ten belope van zesduizend euro (¬ 6.000,00), waarvoor hem honderdvierentachtig (184) ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend;

b) voornoemde mevrouw Ellen Meynaerts, die stortte ten belope van tweehonderd euro (¬ 200,00), waarvoor haar twee (2) ten belope van één/derde gestorte aandelen worden toegekend;

Bestuur en toezicht: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap afzonderlijk verbinden en vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Algemene Vergadering: op zesentwintig december om negentien (19) uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en twaalf) Vertegenwoordiging op de algemene vergadering: Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel.2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s), telkens zij van oordeel zijn dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar en eerste boeklaar: met boekjaar lopend van één juli tot dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot dertig juni tweeduizend en twaalf);

Winstverdeling: Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en dé noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal

" bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de

vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een

` reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over

te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

Saldo van de vereffening: Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Bepalingen voor het geval de vennootschap slechts één vennoot telt: Alle hiervoren staande bepalingen zijn eveneens van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot zou tellen, in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid. Tot overdracht van alle of van een gedeelte van zijn aandelen onder levenden, wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Indien de enige vennoot overlijdt en hij erfgerechtigden nalaat, wordt de vennootschap niet ontbonden. Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Heeft de enige vennoot, die tevens enige zaakvoerder is, bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan mag hij deze verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen; deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan de algemene vergadering, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder bij aangetekende of bij voor ontvangst afgetekende brief op te roepen, met opgave van de agenda.

Artikel 60 W. Venn: In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, worden hierbij alle overeenkomsten bekrachtigd die voor rekening van de vennootschap werden verricht sinds één april tweeduizend en elf, evenwel onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan, in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur worden aangesteld: de heer OP DE BEECK Davy en mevrouw MEYNAERTS Ellen, beiden voornoemd, samenwonend te 2590 Berlaar, Doelstraat 8.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Bijzondere gevolmachtigde: Bvba Boekhoudkantoor Van Damme te 3128 Tremel() (Baal), Jef Van Horicklaan 12, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

(get.) Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd: de uitgifte van de akte

~ r

\-i/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.12.2015, NGL 25.02.2016 16049-0499-013

Coordonnées
D-MC

Adresse
WERCHTERSESTEENWEG 72 3130 BETEKOM

Code postal : 3130
Localité : Betekom
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande