D.A.P. GRIET VERLINDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.A.P. GRIET VERLINDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.874.588

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 24.06.2014 14205-0545-015
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 09.07.2013 13293-0462-009
21/05/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaosis~sW III

1weee ea4

Red-itfiaaflk van l'o00at4d,¬ ti

te Leuven, cle

r,~~ 2012

Ondernemingsar : 0840.874.588

Benaming (voluit) : D.A.P. Griet Verlinden

(verkort) :

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel (volledig adres) : 3221 NIEUWRODE, DORP 10

Onderwerp(en) akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.A.P. Griet Verlinden verleden voor notaris Erika Isenborghs te,

Heist-op-den-Berg op 27 april 2012, te registreren. "

De algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

- IN VERBAND MET DE AANPASSING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL;

1. De vergadering besluit na kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 20 april 2012 en van de staat van actief en passief per 31 maart 2012 en dus niet ouder dan drie maanden het doel van de: vennootschap te herformuleren zoals hierna vermeld onder punt 5.1,

- IN VERBAND MET DE WIJZIGING VAN ARTIKEL 3 VAN DE STATUTEN:

2. De vergadering besluit in artikel 3 van de statuten de mogelijkheid om bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels te vestigen alsmede het oprichten van kantoren en bijkantoren te schrappen.

- IN VERBAND MET DE WIJZIGING VAN ARTIKEL 6 VAN DE STATUTEN:

' 3. De vergadering besluit in artikel 6 van de statuten op te nemen dat aandelen enkel aan dierenartsen ingeschreven op de lijst van de Orde der Dierenartsen kunnen toebehoren.

- IN VERBAND MET DE WIJZIGING VAN ARTIKEL 11 VAN DE STATUTEN:

4. De vergadering besluit in artikel 11 van de statuten op te nemen dat het bestuur enkel kan worden waargenomen door dierenartsen-vennoten,

- IN VERBAND MET DE AANPASSING VAN DE STATUTEN:

5.1. De vergadering besluit in navolging van de beslissing onder 1. artikel 2 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende:

"Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

Het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van, voornoemde activiteit;

Het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

Het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit~ van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk; karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en; administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep, gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de dierengeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door; hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader aile mogelijke middelen ter beschikking.",

5.2. De vergadering besluit in navolging van de beslissing onder 2. in artikel 3 van de statuten de derde zin te schrappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Luik B - Vervnla

5.3. De vergadering besluit in navolging van de beslissing onder 3. in artikel 6 van de statuten de eerste zin , te schrappen en te vervangen door " De aandelen zijn op naam en kunnen slechts door dierenartsen ingeschreven op de lijst van de Orde der Dierenartsen verworven worden en toebehoren.".

5.4. De vergadering besluit in navolging van de beslissing onder 4. in artikel 11 van de statuten de eerste zin te schrappen en te vervangen door:

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders  dierenartsen  vennoten. Zaakvoerders moeten steeds dierenarts  vennoot zijn.".

- IN VERBBAND MET DE MACHTIGING TOT UITVOERING VAN DE BESLUITEN EN COORDINATIE VAN STATUTEN

6. De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

coördinatie van de statuten.

- IN VERBAND MET DE VOLMACHT

7. Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de heer DE COCK Luc, kantoorhoudend te Liersesteenweg 97A - 2220 Heist-op-den-Berg, aan wie macht verleend wordt teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, met name de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

~

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd expeditie akte en coordinatie van statuten.

Notaris Erika Isenborghs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2011
ÿþNad 2.1

fE,Gr_a 5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grue

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 8 NOV. 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : O 1140 .

Benaming D.A.P. Griet Verlinden

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3221 Nieuwrode, Dorp 10

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de akte oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.A.P. Groet Verlinden, verleden voor notaris Erika lsenborghs te Heist-op-den-Berg op 4 november 2011, ter registratie neergelegd

Opgericht door: Mevrouw VERLINDEN Griet, NN 84.01.02-292.61, geboren te Leuven op 2 januari 1984, ongehuwd, wonend te 3221 Nieuwrode, Dorp 10..

- onder de benaming D.A.P. Griet Verlinden, met zetel te 3221 Nieuwrode, Dorp 10 en met een onbepaalde, duur;

- waarvan het kapitaal:

. achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en volledig geplaatst werd;

ten belope van achttiend duizend zeshonderd euro (e 18.600,00) in geld gestort werd;

. verdeeld is in 186 aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door mevrouw VERLINDEN Griet voormeld, waarvoor haar 186 volgestorte aandelen op naam worden toegekend.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 001-6561096-92 op naam van de vennootschap in oprichting, bij Bnp Panbas Fortis

Het bewijs van deponering, werd door voornoemde bank afgeleverd op 3 november 2011 en zal bewaard, blijven in het vennootschap dossier van ondergetekende notaris.

- met boekjaar lopend van één januari tot éénendertig december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt: vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2012);

- met jaarvergadering op de eerste donderdag van de maand juni om negentien uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het, uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013);

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel' vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering., Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van: Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de. aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te. . ondertekenen.

- die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder: afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, mevrouw VERLINDEN Griet voormeld;

De vennootschap heeft tot doel:

Dierenartsenpraktijk

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als. vertegenwoordiger.

Zij mag alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen, reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen, en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstelten door haar goederen in hypotheek in pand te geven, inclusief de _ eigen handelszaak.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

11Ii ij1I I1 I CIV IIIIIIII11M

*11174727*

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in vastgoed, hetzij in volle eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, recht van opstal of eender welk andere vorm van zakelijk recht mbt vastgoed vestigen.

De vennootschap kan ook de functies van bestuurder, vereffenaar enzovoort uitoefenen.

De vennootschap kan al deze handelingen zowel in België als in het buitenland verrichten.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de.verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. De vennootschap mag borg staan voor derden en bestuurder zijn in andere vennootschappen

- winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

- verdeling vereffeningsaldo

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de heer DE COCK Luc, kantoorhoudend te Liersesteenweg 97A - 2220 Heist-op-den-Berg, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de " Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte akte oprichting dd 04/11/2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D.A.P. GRIET VERLINDEN

Adresse
DORP 10 3221 NIEUWRODE

Code postal : 3221
Localité : Nieuwrode
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande