D.C.L.P.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.C.L.P.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.547.085

Publication

18/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

0 9 JUIL, 2013

einete

Griffie

1111 jig 111111





Ondernemingsnr; 536, 5 Lt ob5

Benaming (voluit) : D.C.L.P.

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel : Brusselsesteenweg 53

1860 Meise

Onderwem akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 3 juli 2013, dat er door 1.de heer SERGEANT Daniël Maurice Anna, geboren te Sint-Niklaas op drie november negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 1730 Asse, Weversstraat 22 bus 5, inbreng doende in geld van veertienduizend negenhonderd euro (14.900,00¬ ), waarvoor hem honderd negenenveertig (149) aandelen worden toegekend, elk volstort ten belope van één/derde; 2.Mevrouw CAMMU Carina Emiel Louise, geboren te Brussel op zeventien januari negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 1730 Asse, Weversstraat 22 bus 5, inbreng doende in geld van drieduizend zevenhonderd euro (3.700,00¬ ), waarvoor haar zevenendertig (37) aandelen toegekend worden, elk volstort ten belope van één/derde, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 53, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, en bij de oprichting voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ) volstort. De vennootschap zal de handelsnaam "The Lounge" gebruiken. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

de statuten van de vennootschap luiden ais volgt

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL EEN  NAAM - HANDELSNAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "D.C.L.P.". De benaming van de vennootschap zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA".

De vennootschap zal de handelsnaam "The Lounge" gebruiken.

ARTIKEL TWEE - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzingen. ARTIKEL DRIE - ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 53. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerders.

ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in Belgie als in het buitenland en zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Aankoop en verkoop van dranken, Bereiding en/of verkoop van kleine snacks. Het verzorgen van catering en de organisatie van feesten,

-Organisatie en ondersteuning van sportieve activiteiten en gemeentelijke evenementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-Organisatie van sociaal-culturele evenementen.

-De plaatsing, verhuur, aankoop, verkoop en uitbating van drank-, voedings-, niet-voedings- en tabaksautomaten; dit zowel in openbare als private ondernemingen enfof plaatsen.

-Groot- en kleinhandel in voedings- en niet voedingswaren, alsmede de import en export hiervan. -Het onderhouden en herstellen van verkoopsautomaten,

-De vennootschap kan eveneens de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-Het verstrekken aan ondernemingen en vennootschappen, zelfs in ondernemingen waarin ze geen participatie bezit, van alle diensten en consultaties ondermeer op het vlak van financiële, handels-, sociale, informatica- en management-aangelegenheden in de breedste zin van deze woorden;

-Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van ondernemingen en vennoot- schappen door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, manager, gemandateerde, beheerder, directeur of vereffenaar;

-Het beheren, valoriseren en uitbreiden van een onroerend patrimonium. De vennootschap heeft aldus eveneens tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een onroerend patrimonium, vooral door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst. De vennootschap zal binnen het kader van het doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, zij mag beschikbare goederen beleggen in roerende goederen en waarden;

-Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

-verhuur van alle roerende goederen.

Dit alles in de meest ruime zin.

-De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

- de vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

-de vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare, of van aard is uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschapswetgeving.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00¬ ). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met

fractiewáarde. Elk van deze aandelen bezit stemrecht. , .

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

ARTIKEL ZESTIEN - BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, en dewelke

ieder individueel kunnen handelen.. .

ARTIKEL NEGENTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~e t

D. TOEZICHT.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BENOEMING EN BEVOEGDHEID.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap bij toepassing van de geldende vennootschapswetgeving niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een corn-' missaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. De commissaris voert de titel van commissarisrevisor.

E. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

ARTIKEL VIERENDERTIG - BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op twee januari van elk jaar en eindigt op één januari van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening,

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, Es gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ZESENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s). De algemene vergadering van de

ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer

vereffenaars benoemen of ontslaan...

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf driejuli tweeduizend dertien tot één januari tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste

maandag van juni tweeduizend vijftien om elf uur.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

i ~ !

En terstond komt de algemene vergadering der vennoten bijeen en benoemt met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder : de heer Danlël SERGEANT voornoemd, die verklaart dit . zaakvoerderschap te aanvaarden.

VOLMACHT.

Er wordt bij deze volmacht verleend aan de heer Luc JADINON, accountant, Neromstraat 93 te 1861 Meise (Wolverten), met macht tot indeplaatsstelling, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle administraties, aile belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de persol a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtel.ening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 01.01.2016, GGK 06.06.2016, NGL 29.06.2016 16248-0021-015

Coordonnées
D.C.L.P.

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 53 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande