D.P.M. IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : D.P.M. IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 507.688.496

Publication

29/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14313275*

Neergelegd

23-12-2014

Griffie

0507688496

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

D.P.M. Immo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Dirk Michiels te Aarschot op 18 december 2014, houdende partiële splitsing van de naamloze vennootschap "D.P.M." te Aarschot, inhoudende tevens de oprichting van de naamloze venootschap "D.P.M. IMMO" te Aarschot, dat zijn verschenen:

1. De heer DE PRETER Roger Ferdinand Victor Albert, geboren te Aarschot op 4 juni 1935, rijksregister nummer 35.06.04-195.74, echtgenoot van Mevrouw MEUWIS Elly Gustave Henriette Octavie, geboren te Eksel op 19 oktober 1937, rijksregister nummer 37.10.19-192.85, wonende te 3200 Aarschot, Diestsesteenweg 58, houder van acht aandelen.

2. De Heer DE PRETER Guy Louis Marie, geboren te Aarschot op 19 februari 1962, rijksregister nummer 62.02.19-269.89, in huwelijk met Mevrouw ROWE Christine, wonende te 2235 Hulshout, Stationsstraat 45, houder van honderd zesenvijftig aandelen.

3. De Heer DE PRETER Luc Augusta Jules, geboren te Aarschot op 11 april 1966, rijksregister nummer 66.04.11-281.27, in huwelijk met Mevrouw VERCAMMEN Christel Francine Ivonne, wonende te 3201 Aarschot (Langdorp), Wandeleerstraat 35, houder van honderd zesenvijftig aandelen.

Ingevolge de afsplitsing van een deel van het vermogen van de te splitsen naamloze vennootschap "D.P.M." te Aarschot, Diestsesteenweg 58, hierna "Vennootschap" genoemd, dat de nieuw op te richten naamloze vennootschap  D.P.M. IMMO toekomt, zal de naamloze vennootschap  D.P.M. IMMO , driehonderdtwintig (320) nieuwe aandelen uitgeven aan de aandeelhouders van de Vennootschap.

De vergadering beslist met eenparigheid dat elke aandeelhouder van de Vennootschap nieuwe aandelen van de nieuw op te richten naamloze vennootschap  D.P.M. IMMO zal verkrijgen in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap, als volgt: - De heer DE PRETER Roger, voornoemd, acht (8) aandelen van de op te richten naamloze vennootschap  D.P.M. IMMO ;

- De heer DE PRETER Guy, voornoemd, honderdzesenvijftig (156) aandelen van de op te richten naamloze vennootschap  D.P.M. IMMO

- De heer DE PRETER Luc, voornoemd, honderdzesenvijftig (156) aandelen van de op te richten naamloze vennootschap  D.P.M. IMMO

De uit te reiken aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

Goedkeuring van de oprichtingsakte en van de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist thans met eenparigheid de naamloze vennootschap  D.P.M. IMMO , met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Diestsesteenweg 58, op te richten en de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

STATUTEN.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Diestse steenweg 58

3200 Aarschot

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verschijners verklaren dat de statuten van de handelsvennootschap luiden als volgt :

HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL  DUUR.

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"D.P.M. IMMO".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3200 Aarschot, Diestsesteenweg 58.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van

bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten¬land, uitsluitend in eigen naam en voor

eigen rekening:

a) in België en in het buitenland, voor eigen rekening en in eigen naam, het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van materiële en/of immateriële vaste activa, van onroerende of roerende aard, het stellen van alle hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen, het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende goederen en zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende en roerende goederen en zakelijke rechten;

b) in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK II. KAPITAAL AANDELEN OBLIGATIES.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderdvierennegentigduizend

driehonderddrieënzeventig euro tien cent (¬ 794.373,10).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderdtwintig (320) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/ driehonderdtwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID  TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitge¬brei¬de macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappe¬lijk doel, met uitzon¬dering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbe¬houden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN.

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om

zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats meegedeeld in de oproepingen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroe¬pen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bij¬eenge¬roepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroe¬pen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR JAARREKENINGEN DIVIDEN¬DEN-WINSTVERDELING.

Artikel 34. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van be¬stuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerleg¬ging geldig ondertekend door een bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uit-drukkelijk gemachtigd door de

raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van

een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94,

eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschap¬pen.

Artikel 35. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Artikel 36. UITKERING.

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen

en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Artikel 37. INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te

keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 38. VERBODEN UITKERING.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar

heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist

dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de

omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68

van het Wetboek van vennootschappen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni

2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergade¬ring zal gehouden worden in het jaar 2015.

Benoeming van de eerste bestuurders van de opgerichte vennootschap

Overeenkomstig artikel 518§2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot

eerste bestuurders benoemd, hier aanwezig en hun mandaat aanvaardend:

1) De heer DE PRETER Roger Ferdinand Victor Albert, voornoemd;

2) Mevrouw MEUWIS Elly Gustave Henriette Octavie, voornoemd;

3) De Heer DE PRETER Guy Louis Marie, voornoemd;

4). De Heer DE PRETER Luc Augusta Jules, voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarverga¬dering van het jaar 2020.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders moge¬lijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtsper-soonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprich¬tingsakte.

FINANCIEEL PLAN

De bestuurders van de Vennootschap overhandigen aan de instrumenterende notaris een financieel plan waarin zij optreden als oprichter en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe naamloze vennootschap  D.P.M. IMMO ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigen, teneinde te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven.

VERSLAG OPRICHTERS

De bestuurders van de nieuw opgerichte naamloze vennootschap  D.P.M. IMMO leggen hierbij tevens een verslag omtrent de inbreng in natura neer teneinde te worden neergelegd ter griffie van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

de rechtbank van koophandel te Leuven.

Staatsblad

03/02/2015
ÿþ~

Mod Word 11.1

11It In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0507.688.496

Benaming

(voluit) : D.P.M. IMMO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3200 Aarschot, Diestsesteenweg 58

Onderwerp akte : Met splitsing gelijkgestelde verrichting of Partiële splitsing (artikel 677 van het wetboek van vennootschappen) Proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap.

Uit een akte van partiële splitsing  proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap verleden op achttien december tweeduizend veertien, voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris te Aarschot, blijkt dat werd beslist tot:

Kapitaalverhoging van de nieuwe uit de met splitsing gelijkgestelde verrichting ontstane naamloze

vennootschap D.P.M." IMMO" en vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalsverhoging

De algemene vergadering beslist het kapitaal van de nieuw opgerichte naamloze vennootschap "D.P.M. IMMO" met maatschappelijke zetel te 3200 Aarschot, Diestsesteenweg 58, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0507.688.496, en bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad op 29 december 2014 onder nummer 143/3275 te verhogen met vijfduizend

zeshonderdzesentwintig euro negentig cent (¬ 5.626,90), om het van zevenhonderdvierennegentigduizend driehonderddrieënzeventig euro tien cent (¬ 794.373,10) te brengen op achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de incorporatie in het kapitaal van de beschikbare reserves ten belope van een bedrag van vijfduizend zeshonderdzesentwintig euro negentig cent (¬ 5.626,90) en zal niet gepaard zal gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen.

Vervolgens hebben alle aandeelhouders verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap, en in te schrijven op de kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van vijfduizend zeshonderdzesentwintig euro negentig cent (¬ 5.626,90) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00) vertegenwoordigd door driehonderdtwintig (320) aandelen, zonder vermelding van waarde.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met deze beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten van de nieuw opgerichte naamloze vennootschap "D.P.M. IMMO"te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdduizend euro (¬ 800.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderdtwintig (320) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/ driehonderdtwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan notariskantoor Michiels & Stroeykens te Aarschot, Boudewijnlaan 19, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, met macht afzonderlijk te handelen, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de beide Vennootschappen op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Volmacht voor de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid alle machten aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid accountantskantoor DRT & Partners te 3200 Aarschot, Grote Markt 28, haar zaakvoerders en haar aangestelden, elk met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde voor de Vennootschap de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren, alsmede om de noodzakelijke formaliteiten met het oog op de inschrijving van de nieuwe naamloze vennootschap "D.P.M. IMMO" bij de Kruispuntbank Ondernemingen en met het oog op haar inschrijving als BTW-belastingplichtige te verzekeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15018330*

111

A

klelÂi7ITI15ANK VAN

KOOPHANDEL

2 2 -n1- 2015

LEu~E~t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-?ehouden aan het Belgisch Staatsblad

t-e

~ T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle beslissingen die voorafgaan werden door de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen genomen.

Na onderzoek bevestigt de instrumenterende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe Vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het wetboek van vennootschappen gehouden is.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte van partiële splitsing -- proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap; de gecoordineerde statuten.

Uitgereikt vóôr registratie in toepassing van artikel 173,1 °bis van het Wetboek van registratierechten.

Dirk MICHIELS

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.12.2015, NGL 18.01.2016 16016-0572-013

Coordonnées
D.P.M. IMMO

Adresse
DIESTSE STEENWEG 58 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande