D.P.MANAGEMENT & CONSULTING, AFGEKORT : DPMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.P.MANAGEMENT & CONSULTING, AFGEKORT : DPMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.196.335

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 26.08.2014 14460-0230-020
18/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b IlII1319NIII ll9l00~II**

I S,

u i i



Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de  ge, Z013

DE GRIFFIER,

Ondernerningsnr 0457196.335

Brenamirrg

(volart) D.P. MANAGEMENT & CONSULTING Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68

Order werp akte ; Partiële splitsing - Proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een partiële splitsing  proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap verleden voor Dirk MICHELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 26 november 2013, dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.P. MANAGEMENT & CONSULTING", waarvan de zetel gevestigd is te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, hierna "de Vennootschap" of de "Verkrijgende Vennootschap" genoemd.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, te Leuven op 2 februari 1996 bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 september 1997 daarna, onder nummer 269, onder de benaming "ALAERTS ELEKTRO", thans genaamd "D.P. MANAGEMENT & CONSULTING", afgekort D.P.M.C.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68.

De statuten werden laatst gewijzigd, bij akte verleden voor notaris Eric Lerut te Sint-Joris-Winge, op 31 augustus 2012, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 september 2012 daarna, onder nummer 12155451.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0457.196.335.

L Met betrekking tot de partiële splitsing door overneming

1) De zaakvoerder van de Vennootschap heeft, gezamenlijk met de zaakvoerder van de Gesplitste Vennootschap, het voorstel van partiële splitsing opgesteld, hierna "het splitsingsvoorstel" genoemd, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 728 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven op 4 oktober 2013, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering (artikel 728 alinea 3 van het Wetboek van Vennootschappen) en werd bekendgemaakt bij uittreksel in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 22 oktober 2013, onder nummer 13160460.

2a) De zaakvoerder van de Gesplitste Vennootschap heeft op 24 september 2013 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de partiële splitsing overeenkomstig artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen.

2b) De zaakvoerder van de Verkrijgende Vennootschap heeft op 24 september 2013 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de partiële splitsing overeenkomstig artikel 730 van het Wetboek van Vennootschappen.

3a) De bedrijfsrevisor aangesteld door de Gespitste Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap, zijnde de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROBRECHTS LENAERTS BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer ROBRECHTS Peter, heeft op 7 oktober 2013 een schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschap over het splitsingsvoorstel,

De conclusies van dit verslag luiden als volgt

"Ondergetekende, de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemrnel, Romeinsesteenweg 1022, b. 2, vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts, bedrijfsrevisor, werd op 24 september 2013 door het bestuursorgaan van de BVBA C.Q.S. en van de BVBA DPMC aangesteld om overeenkomstig art. 731 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit te brengen over het splitsingsvoorstel  partiële splitsing opgesteld door de bestuursorganen van de BVBA C.Q.S. en BVBA DPMC

Op de Iantste LLsn  errr7Eadcn : Recto tel tlaaáa,~iyücri! irunu,ntT,r,lili0 nut ijk, he.'rfj e,1r ,I" ~ 1, 1;.~7(u~r~(~n)

i=..VDP,_aCl c'en Ir

I`1;1."4:1 r'sl }liitr" ite 1r,r;411£lii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven op 3 oktober 2013 met het oog op de bekendmaking in bijlage van het Belgisch Staatsblad

Ondergetekende verklaart op basis van de door hen uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie-en splitsingsverrichtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat:

Het splitsingsvoorstel beantwoordt aan de voorwaarden voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen;

Door de bestuursorganen werden de volgende waarderingsmethoden toegepast ter bepaling van de ruilverhouding: waardering op basis van het eigen vermogen en waardering op basis van de nominale waarde van de aandelen.

Deze waarderingsmethoden leiden in hoofde van de overnemende vennootschap tot de volgende waarden:

waardering op basis van: weging

eigen vermogen EUR 264.102,68 0

nominale kapitaal EUR 200.000,00 1

De weerhouden waarderingsmethode ter bepaling van de ruilverhouding is gesteund op het nominale kapitaal van de overnemende vennootschap. Het slechts weerhouden van het nominale kapitaal is ingegeven door de volgende feiten:

Het is de wil van beide Bestuursorganen om naar aanleiding van de splitsingsoperatie de ruilverhouding te bepalen op basis van het nominale kapitaal per 31 augustus 2013. Dit wil zeggen dat er geen rekening wordt gehouden met de eventuele niet-uitgedrukte meer-en/of minderwaarden in beide vennootschappen, noch met de rendementswaarde van beide vennootschappen.

De weerhouden waarderingsmethode is verantwoordbaar in het kader van deze splitsing. Immers, de aandelen van beide vennootschappen zijn volledig in handen van eenzelfde groep van aandeelhouders, waardoor bij de bepaling van de ruilverhouding geen derde-aandeelhouder wordt benadeeld.

De waarderingsmethode op basis van de nominale waarde van de aandelen leidt afgerond tot EUR 99,25 per aandeel van de overnemende vennootschap DPMC BVBA.

Ondergetekende is van oordeel dat de weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch niet volkomen passend is, doch verantwoordbaar is in de gehele context van de splitsingsverrichting gesteund op punt 3 uit dit besluit.

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de overnemende vennootschap 101 aandelen van deze vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap.

De voorgestelde vergoeding kan als redelijk worden beschouwd, gelet op de aard van de verrichting en het karakter van de activiteiten van beide vennootschappen. De rechten en plichten van de aandeelhouders van de bij de splitsing betrokken vennootschappen worden gerespecteerd.

Wij hebben geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering vastgesteld.

Tot slot dienen we erop te wijzen dat de operatie slechts kan doorgaan onder voorbehoud van de naleving van art. 321 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en onder voorbehoud van het akkoord van de kredietinstelling in het kader van de overdracht van het onroerend goed en van de aangehechte kredieten.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Wemmel op 7 oktober 2013."

11 Naleving artikel 733 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Het splitsingsvoorstel en de verslagen hiervoor bedoeld onder I/ alsmede de mogelijkheid voor de aandeelhouders om de genoemde stukken kosteloos te verkrijgen, werden vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over het splitsingsvoorstel moet uitspreken.

Aan de houders van aandelen op naam werd wordt uiterlijk een maand voor de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

Er werd ook onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formaliteiten hebben vervuld, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

2/ Naleving artikel 733 § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Iedere aandeelhouder had tevens het recht uiterlijk een maand voor de datum van de algemene vergadering die over het splitsingsvoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken:

1° het splitsingsvoorstel;

2° de in de artikelen 730 en 731 bedoelde verslagen;

3° de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de splitsing betrokken zijn;

4° de verslagen van de bestuurders en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren;

5° indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld.]

3/ Naleving artikel 733 § 3 van het Wetboek van vennootschappen.

Iedere aandeelhouder kon op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de stukken voornoemd onder 2/, met uitzondering van die welke hem overeenkomstig artikel 733 § 1 zijn toegezonden.

..

S, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge L. De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - Kennisneming van de documenten.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen vermeld op de agenda,

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de inhoud van deze documenten en verslagen,

De vergadering legt een af-schrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel voor aan de instrumenterende notaris.

TWEEDE BESLISSING - Eventuele belangrijke wijzigingen in het vermogen,

Is hier tussengekomen:

De zaakvoerder, de heer PÉTRÉ Dietrich verklaart, overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van vennootschappen

- dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van haar vermogen

- dat het bestuursorgaan van de Gesplitste Vennootschap haar op de hoogte heeft gebracht dat er zich evenmin in het vermogen van de te Splitsen Vennootschap belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van haar vermogen tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering.

DERDE BESLISSING - Verrichting met splitsing gelijkgesteld - Overgang ten algemene titel van een onderdeel van het vermogen van de Vennootschap,

1.GOEDKEURING VAN DE PARTIELE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergadering beslist het splitsingsvoorstel goed te keuren,

Daarenboven stelt de vergadering vast dat de buitengewone algemene vergadering, van de Gesplitste Vennootschap tot partiële splitsing besloten heeft door overgang langs de actiefzijde, van het onroerend goed gelegen te Tienen, Wulmersumsesteenweg 155 en langs de passiefzijde gebeurt de overname van de investeringskredieten bij BNP Paribas Fortis met betrekking tot het onroerend goed waarvan het saldo van het lange termijn gedeelte 365.869,56 EUR en het saldo van het korte termijn gedeelte 185,426,93 EUR bedragen, overname Lening zaakvoerder voor een bedrag van 58.000,00 EUR, overname straight Joan / kaskrediet bij BNP Paribas Fortis voor een bedrag van 99.983,49 EUR en overname en rekening courant DPMC BVBA voor een bedrag van 36.889,44 EUR, van de Gesplitste Vennootschap naar de onderhavige Vennootschap en dit voorafgaandelijk aan deze beslissing,

Derhalve beslist de onderhavige vergadering deze overdracht naar het vermogen van de Verkrijgende Vennootschap expliciet te aanvaarden en dit volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

2. BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De vergadering verzoekt met eenparigheid ondergetekende notaris de hierna volgende beschrijving van het over-gedragen vermogen vast te stellen.

L VERMOGENSBESTANDDELEN TOE TE BEDELEN AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP 1. ONROERENDE GOEDEREN

AI Stad TIENEN - Afdeling TIENEN:

Een industrieel gebouw niet aanhorigheden op en met grond, gelegen Wulmersumsteenweg 155, gekadastreerd volgens titel wijk D, nummer 1161X en volgens recent kadastraal uittreksel wijk D, nummer 116/B/2 voor een oppervlakte van 23 are 25 centiare,

EIGENDOMVISOORSPRONG

Voormeld onroerend goed hoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.Q.S", voornoemd, om het te hebben aangekocht jegens de naamloze vennootschap "HANDELSMAATSCHAPPIJ" met ondememingsnummer 0419.297.841, opgericht bij akte verleden voor notaris Gérard Janssen, voorheen te Tienen op 20 maart 1979, ingevolge akte verleden voor notaris Erik Lerut, te Tielt-Winge en notaris Marc Honorez te Tienen, op 3 januari 2007, overgeschreven op eerste hypotheekkantoor te Leuven op 2 februari daarna, onder formaliteit 72-T-02/02/2007-1405.

De verkrijgende vennootschap verwerft als rechtsopvolger onder algemene titel het eigendomsrecht van het goed vanaf heden.

Aan de aandeelhouders van de te Gesplitste Vennootschap worden ter vergoeding voor het gedeelte van het vemiogen dat overgaat naar de Verkrijgende Vennootschap, honderd en één (101) nieuwe aandelen van de Verkrijgende Vennootschap gecreëerd dewelke worden uitgereikt in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de Gesplitste Vennootschap, zonder oplegsom. Rekening houdend met het aandeelhouderschap van de te splitsen vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

a) de heer Dietrich PÉTRÉ, voornoemd, bezit 85 procent (85 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 274 aandelen;

b) de besloten vennootschap D.P,M.C., voornoemd, bezit 16 procent (16 %) van het kapitaal van de te

splitsen vennootschap, zijnde 51 aandelen;

worden de 101 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap ais volgt verdeeld:

a) de heer Dietrich PÉTRÉ, voornoemd, ontvangt 85 aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

b) de besloten vennootschap D.P,M.C., voornoemd, ontvangt 16 aandelen van de Verkrijgende Vennootschap.

De uitreiking van de aandelen van de Verkrijgende Vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Gesplitste Vennootschap, De aandeelhouders van de

Ui -

~i

behoucret7

non hef Belgisch St:ttst'lt3d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gesplitste Vennootschap kunnen  na afspraak met de zaakvoerder van de Gesplitste Vennootschap  hun aandelen in ontvangst nemen,

Deze aandelen van de Verkrijgende Vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013.

De vergadering stelt vast dat overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen van de Verkrijgende Vennootschap in de winst deelnemen vanaf 31 augustus 2013, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de te Splitsen Vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 31 augustus 2013 voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap.

Alle verrichtingen vanaf 31 augustus 2013 uitgevoerd door de Gesplitste Vennootschap voor wat betreft het afgesplitste deel van het vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel.

VIERDE BESLISSING  Kapitaalverhoging.

Bijgevolg beslist de vergadering, in het kader voor voormelde partiële splitsing door overneming, tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaalverhoging van de Vennootschap met een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) zodat het kapitaal wordt verhoogd van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) tot tweehonderdentienduizend euro (¬ 210.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend honderdzestien (2.116) aandelen zonder nominale waarde.

Daarnaast zullen ook enkele andere balansposten verhoogd worden zodat het totale bedrag van de netto-actiefwaarde van de overgedragen bestanddelen, in de boeken van de vennootschap wordt ingeschreven. VIJFDE BESLISSING  Machtiging tot verkrijging eigen aandelen.

De algemene vergadering neemt bij deze de beslissing zoals omschreven in artikel 321 wetboek vennootschappen omtrent de verkrijging van eigen aandelen. Het maximum aantal te verkrijgen eigen aandelen is 16 aandelen.

Deze toestemming van de algemene vergadering geldt voor een duur van 2 jaar

De minimumwaarde bedraagt 99,25 euro, de maximumwaarde bedraagt 99,25 euro.

De Vennootschap zal overeenkomstig artikel 322 wetboek vennootschappen deze aandelen binnen de twee jaar vervreemden.

ZESDE BESLISSING - Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tienduizend euro (E 10.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdentienduizend euro (¬ 210,000,00), vertegenwoordigd door 2.116 aandelen,

ZEVENDE BESLISSING -- Statutenwijziging.

De vergadering beslist artikel vier van de statuten te vervangen door de volgende tekst ;

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdentienduizend euro (¬ 210.000,00). Het is vertegenwoordigd door tweeduizend honderdzestien (2.116) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweeduizendhonderdzestiende (1/2.116de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en worden geregistreerd in het register van aandelen, Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

ACHTSTE BESLISSING  Volmacht coördinatie statuten.

De vergadering verleent aan het notariskantoor Michiels & Stroeykens te 3200 Aarschot, Boudewijnlaan 19, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING  Volmacht formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRT & Partners", te 3200 Aarschot, Grote Markt 28 , evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris te Aarschot

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap; verslag splitsing door overneming van de zaakvoerder; verslag van de bedrijfsrevisor inzake splitsing door overneming; de gecoördineerde statuten.

Op dc van Dia, v,,rr:r+akien . Recto E!,7uui 1,I11,~,,i ,r; ., i I ,nrj' het7 .l v.,,.

I»vw,.qti 11i. rcpJil[,l" , t4ur

Verso , lrtFr.,ni on I nclt+ i.crl F.cs



22/10/2013
ÿþBenaming (voluit) D.P. MANAGEMENT & CONSULTING

(verkort): DPMC

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : MOTBROEKSTRAAT 68 3390 SINT-JORIS-WINGE

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE DOOR OVERNEMING

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 24 september 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vermelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen welke de overdracht van een deel van het vermogen van de te splitsen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

 de te splitsen vennootsohap C.Q.S. BVBA, met maatschappelijke zetel te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

 de overnemende vennootschap D,P. Management & Consulting (DPMC) BVBA, met zetel te Motbroekstraat 68, 3390 SINT-JORIS-WINDE.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art.693 1° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting

C.Q.S. BVBA werd opgericht op dertien december 2000 bij akte verleden voor notaris Luo Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2001 onder nummer 20010103-143; hierna genoemd de te splitsen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 28 november 2001 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 december 2001 onder nummer 20011219-681;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(°)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

MDD 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITEU

15 -10-

L.GISCH ST

iM

BELGE ..

8er7,- yk.

LUI')Rocrtir~ o

~- ..ophar~de.

te Leuver. ..:e

D~~dgeFIER,

AA;

Ondernemingsnr. ; 0457496335

B

Ih

1

f&

Lt k li " Vervolg moto

20 januari 2005 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bilagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2005 onder nummer 05027556;

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Carl Maere te Leuven op 15 juli 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 augustus 2013 onder nummer 13123850, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

 Kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen resultaat ten belope van 825,00 EUR om het kapitaal van 102.300,00 EUR op 103.125,00 EUR te brengen, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen doch met verhoging van de fractiewaarde.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-- Kapitaalverhoging door inbreng in speciën met 100.000,00 EUR, om het te brengen van 103.125,00 EUR op 203.125,00 EUR door creatie van 160 nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde reohten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de winst.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 203.125,00 EUR (tweehonderdendrieduizend honderdvijfentwintig euro). Het is verdeeld in 325 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd ten belope van 136.125,00 EUR volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

 De groothandel en kleinhandel in tweedehandsvoertuigen en motoren van alle soorten; Het uitbaten van een werkplaats voor herstellingen, koetswerken, plaatslagerij en schilderingen, het uitvoeren van onderhoud evenals alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de exploitatie van een garage; groot- en kleinhandel van brandstoffen, oliën en vetten, batterijen, onderdelen (o.a.uitlaten) en toebehoren en losse stukken; het aan- en verkopen, de vertegenwoordiging van banden voor motorvoertuigen of andere voertuigen en de uitbating van alle diensten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, evenals de aankoop, het verkopen en het plaatsen van toebehoren voor motorvoertuigen, andere voertuigen en alle machines of uitrustingen die enigszins verband hebben met de bandentechniek; het verhuren van rollend materieel, depannage-diensten en alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen die hiermee te maken hebben.

 Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie; ontwikkeling, productie,leveringlsamenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programmatuur of een programma van de klant; het invoeren van gegevens, de volledige verwerking van gegevens; het verlenen van advies m.b.t. informaticaprogramma's; het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurrooster, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden, enz.); de opslag van gegevens in een computerrecord in een bepaald formaat; ter beschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-fine of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enz.; het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; de overige activiteiten in verband met computers; handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen, o.m. in computers; aan- en verkoop van hard- en software (groothandel, distributie, kleinhandel); informaticaverkoop en  advies, intemetdiensten en  advies, algemeen bedrijfseconomisch advies en consulting in financiële-, handels-, fiscale-, technische-, roerende en onroerende zaken; verhuring en tussenhandel; verkoop van goederen en diensten waaronder, doch niet enkel, kunstwerken, voeding, designartikelen, dranken; alle activiteiten met betrekking tot de lay-out en het uitgeven van brochures en magazines; het organiseren van evenementen in de meest ruime betekenis.

 Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, de bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.Ter uitvoering van haar opdrachten en vaar

L



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

servoty - " - - . - . .. Moa 11.1

het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

 Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal, algemene betaalbewerking; vervaardigen van metalen constructiewerken en onderdelen daarvan; goederenvervoer over de weg, vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer van tankwagens, autovervoer; het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door de lucht of over binnenwateren; opslag en exploitatie voor rekening van derden van overige opslagvoorzieningen (silo's, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks, enz) voor diverse goederen, inclusief landbouwproducten; overige vervoerondersteunende activiteiten; verhuur van auto's, de verhuur op korte termijn of de operationele leasing van personenauto's zonder chauffeur; public relationsbureaus, reclamewezen, publiciteitsagentschappen, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré. Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven In het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

 de heer Dietrich Pétré: 274 aandelen

-- D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA: 51 aandelen.

' Totaal aantal aandelen: 325 aandelen.

1.1.2, Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

DPMC BVBA werd opgericht op 2 februari 1996 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven; hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 28 augustus 1997 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 september 1997 onder nummer 970920235;

 10 december 2003 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2004 onder nummer 04002312;

-- 31 augustus 2012 bij akte verleden voor notaris Eric Lerut, kantoor houdend te Sint-Joris-Winge en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 september 2012 onder nummer 12155451;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 SINT-JORIS-WINGE, Motbroekstraat 68.

Kapitaal

He{ kapitaal van de vennootschap bedraagt 200.000,00 EUR (tweehonderdduizend euro). Met is verdeeld in 2.015 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Met kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

 Beheer van eigen onroerend goed patrimonium (met uitsluiting van alle activiteiten toebehorend aan vastgoedmakefaar) zowel in België ais in het buitenland.

 beheer van ondernemingen en het aanhouden van participaties in aile ondernemingen, zelfs indien deze ondernemingen een doel hebben dat niet verwant is met dat van de vennootschap

--Adviesverlening aan de ondernemingen op alle domeinen van het ondernemingsbeleid.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-~ ç

Bijlagen bij het $elgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Lelk û .. vervolg N{OD 11.1

Het verlenen van garanties en zekerheden voor verbintenissen en verplichtingen van, al dan niet, andere

ondernemingen.

-Groothandel in auto's en lichte bestelwagens,

-- Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens.

 Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens

-- Groothandel in andere motorvoertuigen.

 Handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen

 Detailhandel in andere motorvoertuigen.

 Groothandel In onderdelen en accessoires van motorvoertuigen.

 Exploitatie van taxi's.

 Goederenvervoer over de weg.

 Catering.

 Reclamewezen.

 Verhuur en lease van personenwagen en lichte bestelwagen.

 Verhuur en lease van vrachtwagen en overige motorvoertuigen.

-

Organisatievan congressen en beurzen.

 Promotie en organisatie van organiserende kunstevenementen.

}  Exploitatie van sportaccomodaties.

 Overige sportactiviteiten.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zowel roerende als

onroerende, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of

onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de

verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

 De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, of

anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in

' het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het

hare.

 Zij kan functies van lasthebber, bestuurder, vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

 Zij mag haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, uitoefenen en nastreven, zowel

' rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening van en op risico van

derden.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het

ondernemingsnummer 0457.196.335,

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn

 de heer Dietrich Pétré: 2.000 aandelen;

 mevrouw Katrijn Merckx: 15 aandelen.

Totaal aantal aandelen: 2.015 aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad j

Bijlagen bi liéf Bélgïsch StaatsbTád - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

1-.21MS 1- vervolg ..... Mon 1s.1

1.2. Uit te geven aandelen (art.693 2° W.Venn.)

; Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de overnemende vennootschap aandelen van deze vennootschap uitgekeerd

" in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap.

Het kapitaal van de overnemende vennootschap is vertegenwoordigd door 2.015 aandelen. Door de overneming van het afgesplitste gedeelte van de BVBA C.Q.S. zullen 101 nieuwe aandelen DPMC worden gecreëerd dewelke worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

De 101 nieuwe aandelen van overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vénnootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt:

 aan de heer Dietrich Pétré 85 nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap zonder oplegsom

 aan D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA 16 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom.

1.3. Wijze van uitreiking (art.693 3° W.Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen -- na afspraak met de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap  hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de overnemende vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013. 1.4. Datum van deelname in de winst (art.693 4° W.Venn.)

De uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten vanaf 31 augustus 2013.

1.5. Boekhoudkundige datum (art.693 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 31 augustus 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in deze overnemende vennootschap is ingebracht.

1.6. Bijzondere rechten (art.693 6° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

1.7. Bezoldiging commissaris, bedrjfsrevisoren of externe accountants (art.693 7° W.Venn.)

De BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts wordt aangesteld voor het opstellen van het in artikel 695 W. Venn. en artikel 219 W. Venn. bedoelde verslagen. Hiertoe wordt een bezoldiging toegekend van 6.500, - EUR (exci BTW).

1.8. Bijzondere voordelen (art.693 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Lek D - vervolg _ ... _ . _ Moa 11.1

1.9. Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is eigenaar van volgende onroerend goed:

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersunisesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 1161X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

Het vermelde onroerend goed maakt deel uit van de over te dragen activabestandelen naar de ovememende vennootschap DPMC.

1.10. Verdeling van de activa en passiva (art.693 9°)

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 31 augustus 2013 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen:

1,10.1. Overnemende vennootschap

a) Algemene beschrijving

Actief

Verwerving van onroerend goed te Wulmersumsesteenweg 155, 3300 Tienen, gekadastreerd Stad Tienen, 2e Afdeling, sectie D, nr. 116B2, oppervlakte 23a 25ca.

De boekwaarde van dit onroerend goed bedraagt EUR 757.269,58.

Passief

Overname van de investeringskredieten BNP Paribas voor het onroerend goed waarvan

het saldo van het lange termijn gedeelte EUR 365.869,56 bedraagt.

het saldo van het korte termijn gedeelte EUR 185.426,93 bedraagt.

Overname van de Lening Zaakvoerder voor een bedrag van EUR 58.000,00.

Overname Straight Loan/Kaskrediet BNPParibas voor een bedrag van EUR 99.983,49,

Overname van de RO DP ten bedrage van EUR 36.899,44.

Het verschil tussen de overgedragen activa en passiva bestanddelen zijnde EUR 11.090,16 betreft een gedeelte van de Eigen Vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap,

Schematisch voorgesteld als volgt:

ACTIVA PASSIVA

III. MATERIELE VASTE 757.269,58 VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 423.869,56

ACTIVA 757.269,58 Financiële schulden 365.869,56

Terreinen en gebouwen Gebouw 818.603,83 Lening industriegebouw 125.083,86

Afschrijving gebouw -131.084,25 Lening 204.117,64

Terrein 77.833,54 verbouwingswerken 8.491,72

Afschrijvingen op terrein -8.083,54 Lening KOA 28.176,34

Lening verbouwing 58.000,00

Overige schulden 58.000,00

Lening zaakvoerder 322.309,86 185.426,93

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

Financiële schulden

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lening industriegebouw Lening verbouwingswerken Lening afwerking Lening verbouwing

Straight tom Fortis

Overige schulden

Straight Loan/Kaskrediet

BNP

RC DP

2.375,01

2.491,88

2.742,01

2.818,03

175.000,0

0

136.882,93

99.983,49

36.899,44

VERSCHIL Kapitaal Wettelijke reserve OTDW 10.000,00 11.090,16

751,91

338,25

LUES L3- vervolg _ _

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

b) Staat activa en passiva per 31.08.2013 DPMC BVBA voor de fusie:

ACTIVA DPMC BVBA PASSIVA DPMC BVBA

31108113 31108113

III. MATERIELE VASTE 599.659,07 I. KAPITAAL 200.000,00

ACTIVA 472.033,09 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Terreinen en gebouwen 411,189,30 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Gebouw Holsbeek 86,187,74 II. HERWAARDERINGSMEERWAARDEN 74.298,29

Geb. meerw. gebouwen -81.454,50 Herwaarderingsmeerwaarden 74.298,29

Afschr. gebouw Hoisbeek Terrein Holsbeek 70.000,00 IV. RESERVES 12.757,08 5.000,00

Afschr. geb. meerwaarde -13.889,45 Wettelijke reserve 5.000,00

Kosten terrein 1-Polsbeek Afschr. kost terrein Holsb. 11.200,00 Wettelijke reserve Onbeschikbare reserves Onbeschikbare reserves 7.757, 08

Installaties, machines en -11.200,00 V. OVERGEDAGEN WINST OF VERLIES 7.757,08

uitrusting 6.567,19 Over te dragen -22.952,69

Materieel en machines Afschr. materieel en 12.918,90 WinsUverlies 760,21

mach. -7.311,48 Resultaat boekjaar -22.192,48

Beursmateriaal 4.798,77 VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 500.286,11 480.286,11

Afschr, beursmateriaal -3.839,00 Kredietinstellingen 260.624,89

Meubilair en rollend 121.058,79 Finan. 60.278,19

materieel 4.174,45 verbouwingswerken 22.688,28

Kantoormeubilair -2.367,84 Inv. kred. Fortis Bank 73.310,46

Afschr. kantoormeubilair 5.064,08 Financ. BVB 25.450,48

Kantoormaterieel -2.949,85 deelnemingen 3.622,06

Afschr. kantoormaterieel fnformaticamaterieei Website ontwikkeling Afschr. webstte ontwik. 14.025,85 Flnanc. Holsbeek 12.303,40

Afschr. informaticamat. 16.790,25 verbouw. 22.008, 35

Voertuigen -13.817,55 Financ. BVB 50.000 EUR Financ. Toyota 20.000, 00

Afschr, voertuigen Verhuur voertuigen Afschr. verhuur voertuigen Bedrijfsvoertuigen Afschr. bedrijfsvoertuigen -12.492,06 Financ, Fortis brief 20.000,00

65.582,31 Financ. Argenta euro

-44.560,50 Overige schulden

142.977,78 Achtergestelde lening

-64.227,77

21.499,64

-8.640,00

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

TOTAAL ACTIVA

1.080.025,67

TOTAAL PASSIVA

1.080.025,67

Lulh - vervolg 41.220,00 41.220, 00 Dieter MOD 11.1

IV. FINANCIELE VASTE 30.420,00 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR 315.649,50 19.373,13

ACTIVA 800,00 Schulden >1 jaar, vervallend in het jaar 5.574,54

Deelnemingen in verbonden ondernemingen 10.000,00 Finan. 2.054,61

Deelneming in CQS 155.000,00 verbouwingswerken 4.288,55

Deelneming in 155.000, 00 Inv. kred. Fortis Bank 3.144,31

Locaventure 155.000,00 Financ. BVB 3.316,14

Deelneming AD Loisirs 286.035,05 deelnemingen 1.405,89

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR 111.094,72 Financ, verbouwing Forfis -3.021,47

Vorderingen verbonden ondernemingen 47.758,72 Flnanc. BVB 50.000 EUR 1.477,28

Vordering COS > 1 jaar 15.750,00 Financ. Toyota 1.133,28

Vil. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE I JAAR 47.250,00 Flnanc. voorafbetalingen Financ. Fortis 15.000 EUR 180.000,00

Handelsvorderingen 1.936,00 Financ. Argenta Auto 180.000,00

Klanten -1.600,00 Kredietinstellingen 121.514,81

Op te stellen facturen Vooruitbetalingen Dubieuze debiteuren Geb. wvm dub. debiteuren 174.940, 33 Opticash ING 17.407,50

Overige vorderingen 3.926,58 Handelsschulden 104.107,31

Terug te vorderen belast 71.315,00 Leveranciers 8.216, 72

Vorderingen CQS < 1 jaar 83.198,75 Te ontvangen facturen 3.216,72

RC Locaventure '16.500,00 Belastingen, bezoldingen en sociale lasten 1,000,00

RC CQS -1.888,45 BTW 4.000,00

IX. LIQUIDE MIDDELEN 160,51 Bedrijfsvoorheffing -13.455,16

ING 85,65 Versch. bezoldigingen -13.504,37

KBC 414,83 Overige schulden 49,21

Fortis -2.986,55 RC Dieter -12,62

Res 530,85 RC Katrijn -12,62

Argenta 6,44 X. OVERLOPENDE REKENINGEN

CM -100,18 Wachtrekening

Bank van Brabant

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij liée BèIgisch Staatsbfad - 22/10/2013 -annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bidagen bij lièf Bëlgiscfi Staatibfad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Lurk P -vervolg MOD t1.1

c) Staat activa en passiva per 31.08.20'13 DPMC BVBA na de fusie: DPMC BVBA

DPMC BVBA na fusie

ACTIVA PASSIVA 31/08/13

na fusie

31/08/13

Ill. MATERIELE VASTE 1.356.928,65 1. KAPITAAL 210.000,00

ACTIVA 1.229.302, 67 Geplaatst kapitaal 210.000, 00

Terreinen en gebouwen 818.603,83 Geplaatst kapitaal 200.000,00

Gebouw Afschrijving gebouw Terrein Afschrijvingen op -131.084,25 Kapitaal 10.000,00

terrein 77.833,54 iI. HERWAARDERINGS- 74.298,29

Gebouw Hoisbeek -8.083,54 MEERWAARDEN 74.298,29

Geb. meer. gebouwen Afschr. gebouw Hoisbeek Terrein Hoisbeek 411.189,30 Herwaarderingsmeer- waarden 13.508,99

Afschr. geb. meerwaarde Kosten terrein Hoisbeek Afschr. kost terrein Holsb. 86.187,74 IV. RESERVES 5,751,91

installaties, machines en uitrusting -81.454,50 Wettelijke reserve 5.000,00

Materieel en machines 70.000,00 Wettelijke reserve 751,91

Afschr, materieel en -13.889,45 Wettelijke reserve 7.757, 08

mach. 11.200,00 Onbeschlkbare reserves 7.757,08

Beursmateriaal -11.200,00 Onbeschikbare reserves -22.614,44

Afschr. beursmateriaal 6.567,19 V. OVERGEDAGEN WiNST OF VERLIES -760,21

Meubilair en rollend 12.918,90 Over te dragen 338,25

materieel -7.311,48 winst/verlies -22.192,48

Kantoormeubilair 4.798,77 Over te dragen winst Resultaat boekjaar 924.155,66

Afschr. kantoormeubilair -3.839,00 Vlil. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 904.155,66

Kantoormaterieel 121.058,79 Kredietinstellingen 125.083,86

Afschr. kantoormaterieel 4.174,45 Lening industriegebouw 204.117,64

Informaticamaterieel -2.367,84 Lening verbouwingswerken 8.491,71

Webslte ontwikkeling Afschr. website ontwik. Afschr, informaticamat. 5.064,08 Lening KOA 28.176,34

Voertuigen -2,949,85 Lening verbouwing 58.000,00

Afschr. voertuigen 14.025,85 Lening zaakvoerder 260.624,89

Verhuur voertuigen 16.790,25 Finan. 60.278,19

Afschr. verhuur voertuigen -13.817,55 verbouwingswerken 22.688,28

Bedrijfsvoertuigen -12.492,06 Inv. kred. Fortis Bank 73.310,46

Afschr. bedrijfsvoertuigen 65.582,31 Financ. BVB 25.450,48

IV. FINANCIELE VASTE -44.560,50 deelnemingen 3.622,06

ACTIVA 142.977,78 Financ. Hoisbeek 12.303,40

Deelnemingen In verbonden ondernemingen -64.227,77 verbouw. 22,008,35

Deelneming in CQS 21.499,64 Financ. 8V8 50.000 EUR 20.000, 00

Deelneming in -8.640,00 Financ. Toyota 20.000,00

Locaventure 41.220,00 Financ. Fortis brief 537.975,88 204.800,06

Deelneming AD Loisirs 41.220,00 Financ. Argenta euro Overige schulden

30.420,00 Achtergestelde lening Dieter

800,00 IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

10.000,00 Schulden >1 jaar, vervallend In het jaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

LLi]34 -,vervolg

MOD 11.1

V. VORDERINGEN OP MEER DAN 1 JAAR

Vorderingen verbonden ondernemingen

Vordering COS > 1 jaar

Vii. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE 1 JAAR

Handelsvorderingen

Klanten

Op te stellen facturen

Vooruitbetalingen

Dubieuze debiteuren

Geb. wvm dub. debiteuren

Overige vorderingen

Terug te vorderen belast, Vorderingen CQS < 1 jaar RC Locaventure

RC COS

IX. LIQUIDE MIDDELEN

ING

KBC

Fortis

Fortis I

Res

Argenta

CM

Bank van Brabant

155.000,00

155.000,00

155.000,00

286.035,05

111,094,72

47.758,72

15.750,00

47.250,00

1.936,00

-1.600,00

174.940,33

3.926,58

71,315,00

83.198,75

16.500,00

-101.871,94

160,51

85,65

414,83

-99.983,49

-2.986,55 530,85 6,44 -100,18

TOTAAL ACTIVA 1.737.311,76

Lening industriegebouw

Lening verbouwingswerken

Lening afwerking Lening verbouwing

Straight Joan Fortis

Finan,

verbouwingswerken

Inv. kred. Fortis Bank

Financ. BVB

deelnemingen

Flnanc. verbouwing Fortis Flnanc. BVB 50.000 EUR Financ. Toyota

Financ. voorafbetalingen Financ. Fortis 16.000 EUR Flnanc. Argenta Auto

Kredietinstellingen

Opticash ING

Handelsschulden

Leveranciers

Te ontvangen facturen

Belastingen, bezoldingen en sociale lasten

BTW

Bedrijfsvoorheffing Versch. bezoldigingen

Overige schulden

RC Dieter

RC Katrijn

RC DP

2.375,01

2.491,88

2.742,01

2.818,03

175.000,00

5.574,54

2.054,61

4.288,55

3.144,31 3,316,14 1.405,89 -3.021,47 1.477,28 1,133,28

180.000,00

180.000,00

121.514,81

17.407,50

104.107,31

8.216, 72

3.216,72

1.000,00

4.000,00

23,444,29

-13.504,37

49,22

36.899,44

X. OVERLOPENDE REKENINGEN -12,62

Wachtrekening -12,62

TOTAAL PASSIVA 1.737.311,76

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

' 1.10.2. Te splitsen vennootschap

a) Algemene beschrijving

In de te splitsen vennootschap blijven achter de bedrijfsactiviteiten die verband houden met de exploitatie van de garage en het uitbaten van de werkplaats voor herstellingen, en het uitvoeren van onderhoud.

b) Staat activa en passiva per 31.08.2013 C.Q.S. BVBA voor de splitsing:

ACTIVA C.Q.S. BVBA PASSIVA C.Q.S. BVBA

31!08/13 31/08113

II. IMMATERIELE VASTE ACTIVA 50.000,00 28.333,38

Kosten onderzoek & ontwikkeling -21.666,62

Geboekte afschrijvingen

. KAPITAAL

Geplaatst kapitaal

Niet opgevraagd kapitaal

136.125,00

203.125,00

-67.000,00

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1=3 ~ vervolg _ .1-1.1113(

III. MATERIELE VASTE ACTIVA

Terreinen en gebouwen

Gebouw

Afschrijving gebouw

Terrein

Afschrijvingen op terrein

Installaties, machines en uitrusting

905.775,97

757.269, 58

818.603,83

-131.084,25

77.833,54

-8.083,54

69,131,54

IV. RESERVES

Wettelijke reserve

V. OVERGEDRAGEN WINST Over te dragen winst Resultaat

MOD 11.1

10.230,00

10.230,00

8.936,05

4.610,48

4.325,57

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR

Financiële schulden Achtergestelde lening Lening industri

Lening

verbouwingswerken

Lening KOA

Lening verbouwing Lening zaakvoerder

Lening DPMC

IX. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE I JAAR

Financiële schulden

Lening spuitcabine Lening industriegebouw

Lening

verbouwingswerken

Lening afwerking Lening verbouwing Straight Ioan Fortis

Handelsschulden Leveranciers

RC DPMC

RC Locaventure

RC DPMC BVBA

X. OVERLOPENDE REKENINGEN Wachtrekening 651.869,56

651.869, 56

73.000,00

125.083,86

204.117,64

8.491,72

28.176,34

58.000,00

155000

860.978,90

190.847,50

5.420,57

2.375,01

2.491,88

2.742,01

2.818,03

175.000,00

251.843,14

232.393,14

19.450,00

90.322,08

11.765,39

78.556,69

327.966,18

41.602,65

109.000,00

58.000,00

66.414,95

30.148,53

22.800,05

-3.647,61

-3.647,61

Te ontvangen facturen

Schulden m.b.t. belastingen, bezoldigingen en sociale lasten

Belastingen

Bezoldigingen en sociale lasten

Overige schulden

RC DP

RC BBIV BVBA

RC JM

Installaties

Afschr¬ jvingen op installaties

Materieel en machines

Afschrijvingen op mat, en mach.

Uitrusting

Afschrijvingen op

uitrusting

Gereedschap

Afschrijvingen

gereedschap

Meubilair en rollend

materieel

Kantoormeubilair

Afschrijv. kantoormeubilair

Kantoormaterieel

Afschrijv. kantoormaterieel

Informaticamaterieel

Webslte ontwikkeling

Afschrijv. informaticamat, Rollend materiaal Afschrijv, rollend materiaal Bedrijfsvoertuigen Afschrijv. bedrijfsvoertuig.

Leasing en soortgelijke rechten

121.740,62

-108.010,52

27,544,42

-26.391,36

76.546,60

-27.408,24

13.541,77

-8.431,75

37.225, 88

7.037,64

-6.519,32

6.704,02

-6.710,74

67.830,78

3.033, 00

-42.415,51 20.273,89 -13.192,39 30,639,44 -29.454,93

,00

Leasing rollend materieel 24.500,00

Afschr. rollend materieel

Overige materiële vaste activa

Organisatie factory Afschr, organisatie factory Overname garage

IV. FINANCIELE VASTE ACTIVA

Waarborgen

VI. VOORRADEN EN BESTELL. IN UITVOERING

Wisselstukken

Werken in uitvoering

Auto's

Citroparts

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTEIJAAR

-24.500,00

42.148,97

61.776,48

-35.387,51

15.760,00

160,00

160,00

686.059, 69 181.980,00

281.449,03

60.418,82

162212,04

112.097,77

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

MOD 11 1

TOTAAL PASSIVA 1.664.491,90

Let vervolg. .....

_.

Handelsvorderingen

Klanten

Op te stellen facturen

Overige vorderingen

BTW

108.575,18

86.61 5,18

21.960,00

3.522,59

3.522,59

IX. LIQUIDE MIDDELEN -72.792,21

BCNsa 11.797,92

ING -9.918,55

KBC 709,58

Fortis I -99.983,49

Credit Mutuel 3.477,20

Fortis Il 22,26

RES -71,10

Bank van Brabant -1.042,64

Kas 17.316,61

Transfert 4.900,00

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 4,857,10

Over te dragen kosten TOTAAL ACTIVA 4.857,10

1.664,491,90

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

c) Staat activa en passiva per 31.08.2013 C.Q.S. BVBA na de splitsing:

ACTIVA C.Q.S. BVBA C.Q.S. BVBA

PASSIVA na splitsing

na splitsing 31/08113

31/08113

II. IMMATERIELE VASTE ACTIVA 28.333,38 I. KAPITAAL 126.125,00

Kosten onderzoek & ontwikkeling 50.000,00 Geplaatst kapitaal 193.125,00

Geboekte afschrijvingen -21.666,62 Niet opgevraagd kapitaal -67.000,00

III. MATERIELE VASTE 148.506,39 IV. RESERVES 9.478,09

ACTIVA 69.131,54 Wettelijke reserve 9.478,09

installaties, machines en uitrusting 121.740,62 V. OVERGEDRAGEN WINST Over te dragen winst Resultaat 8.597,80

installaties -108.010,52 Viii. SCHULDEN OP MEER DAN 1 JAAR 4.272,23

Afschrijvingen op 27.544,42 Financiële schulden 4.325,57

installaties -26.391,36 Achtergestelde lening Lening DPMC 228.000,00 228.000, 00

Materieel en machines 76.546,60 X. SCHULDEN OP TEN HOOGSTE I JAAR 73.000,00

Afschrijvingen op mat en mach. -27.408,24 Financiële schulden 156.000,00

Uitrusting 13.541,77 Lening spuitcabine 638.652,53

Afschrijvingen op -8.431,75 Handelsschulden 5.420,57

uitrusting 37.225,88 Leveranciers 5.420, 57

Gereedschap 7.037,64 Te ontvangen facturen 251.843,14

Afschrijvingen -6.519,32 Schulden m.b.t. belastingen, 232.393,14

gereedschap 6.704, 02 bezoldigingen en sociale 19.450,00

Meubilair en rollend -6.710,74 90.322,08

materieel 67.830,78

Kantoormeubilair 3.033,00

Afschrijv. kantoormeubilair -42.415,51

Kantoormaterieel 20.273,89

Afschrijv. kantoormaterleel Informaticamaterieel Website ontwikkeling Afschrijv. informaticarnat. Rollend materiaal

~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

)k vervolg

Afschr¬ jv. rollend materiaal Bedrijfsvoertulgen .Afschrtjv. bedrijfsvoertutg.

Leasing en soortgelijke rechten

Leasing rollend materieel Afschr. rollend materieel

Overige materiële vaste activa

Organisatie factory Afschr. organisatie factory Overname garage

-13.192,39 30.639,44 -29.454,93 ,00

24.500,00

-24.500,00

42.148,97

61.776,48

-35.387,51

15.760,00

IV. FINANCIELE VASTE 160,00

ACTIVA

Waarborgen 160,00

VI. VOORRADEN EN BESTELL. IN UITVOERING 686.059,89

Wisselstukken 181.980,00

Werken in uitvoering 281.449,03

Auto's 60.418,82

Citroparts 162.212,04

VII. VORDERINGEN OP TEN HOOGSTE I JAAR 112.097,77

Handelsvorderingen 108.575,18

Klanten 86.615,18

Op te stellen facturen Overige vorderingen BTW 21.960,00

3.522,59

3.522,59

IX. LIQUIDE MIDDELEN 27.191,28

BC/Visa 11.797, 92

ING -9.918,55

KBC 709,58

Credit Mutuel 3.477,20

Fortis Il 22,26

RES -71,10

Bank van Brabant -1.042,64

Kas 17.316,61

Transfert 4.900,00

X. OVERLOPENDE REKENINGEN 4.857,10

Over te dragen kosten 4.857,10

TOTAAL ACTIVA 1.007.205,81

rnon ia.~

RC DP

RC BBiV BVBA RC JM

RC DPMC

RC Locaventure RC DPMC BVBA

11.765,39

78.556,69

291.066,74

4.703,21

109.000,00

58.000,00

66.414,95

30.148,53

22.800,05

lasten

Belastingen

Bezoldigingen en sociale

tasten

Overige schulden

X. OVERLOPENDE -3.647,61

REKENINGEN

Wachtrekening -3.647,61

TOTAAL PASSIVA 1.007.205,81

d) Onroerende goederen

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 1161X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig tentlaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

~ , 4 11.

. ~ *

Voor- LIe l - vervolg........ Mon tt.1

behouden iaiodei1i erontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

aan het

Belgisch

Staatsblad

1.10.3. Betwisting

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen, die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de te splitsen vennootschap.

1.11. Verdeling van de aandelen

Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de te splitsen vennootschap, dat ais volgt is samengesteld:

a) de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 84 procent (84%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 274 aandelen;

b) D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA, met maatschappelijke zetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 16 procent (16%) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 51 aandelen;

worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap als volgt verdeeld:

a) de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 85 aandelen van de overnemende vennootschap.

b) D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA met maatschappelijkzetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 16 aandelen van de overnemende vennootschap.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Kosten van de fusieverrichting

De kcsten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 in de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennootschap.

 ln de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie naar evenredigheid worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen de mogelijkheden ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

_ ..

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bïjiagen blrhef etiscli Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De on,dargetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door

r " het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.3. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de te splitsen en overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen de mogelijkheden ligt opdat de datum van deze goedkeuring 26 november 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 24 september 2013, te Sint-Joris-Winge, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan accountantskantoor DRT & Partners met zetel te Grote Markt 28, 3200 Aarschot met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Accountantskantoor DRT & PARTNERS,

vertegenwoordigd door Robrechts Peter

Gevolmachtigde

..,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013
ÿþL

bid Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tër griffie der

Rechtbank van Koophanae

te Leuven, de 3 1 i 2013 DE GRIF ,

Griffie

I11iN~~08iinÏmiuiu~Mi

1 791

i

be a 8c Sta

IIN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0457.196.335

Benaming

(voluit) : D.P. MANAGEMENT & CONSULTING

(verkort) : DPMC

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : MOTBROEKSTRAAT 68 3390 SINT-JORIS-WINGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL BIJ PARTIËLE SPLITSING

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 10 mei 2013 beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van hierna vernielde vennootschappen hebben het initiatief genomen een splitsing tot stand te brengen van de te splitsen vennootschap die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan:

 de te splitsen vennootschap C.Q.S. BVBA, met maatschappelijke zetel te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155, ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

 de overnemende vennootschap D.P. Management & Consulting (DPMC) BVBA, met zetel te Motbroekstraat 68, 3390 SINT-JORIS-WINGE.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1, Wettelijke vermeldingen

1,1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 728 10 W,Venn.)

1.1.1. Identificatie van de te splitsen vennootschap

Oprichting

C.Q.S. BVBA werd opgericht op dertien december 2000 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2001 onder nummer 20010103-143; hierna genoemd de te splitsen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

r "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

 28 november 2001 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 december 2001 onder nummer 20011219681;

 20 januari 2005 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2005 onder nummer 05027556;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 TIENEN, Wulmersumsesteenweg 155.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 102.300,00 EUR (honderdentweeduizend driehonderd euro). Het is verdeeld in 165 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Doel

Het doel van de vennootschap zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, verrichtingen te doen die betrekking hebben op;

-De groothandel en kleinhandel in tweedehandsvoertuigen en motoren van alle soorten; Het uitbaten van een werkplaats voor herstellingen, koetswerken, plaatslagerij en schilderingen, het uitvoeren van onderhoud evenals alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de exploitatie van een garage; groot- en kleinhandel van brandstoffen, oliën en vetten, batterijen, onderdelen (o.a.uitlaten) en toebehoren en losse stukken; het aan- en verkopen, de vertegenwoordiging van banden voor motorvoertuigen of andere voertuigen en de uitbating van alle diensten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, evenals de aankoop, het verkopen en het plaatsen van toebehoren voor motorvoertuigen, andere voertuigen en alle machines of uitrustingen die enigszins verband hebben met de bandentechniek; het verhuren van rollend materieel, depannage-diensten en alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen die hiermee te maken hebben.

-Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische dataidentificatie; ontwikkeling, productie,levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programmatuur of een programma van de klant; het invoeren van gegevens, de volledige verwerking van gegevens; het verlenen vanadvies m.b,t, informaticaprogramma's; het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden; de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurrooster, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestenden, enz.); de opslag van gegevens in een computerrecord in een bepaald formaat; terbeschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor een bepaalde groep gebruikers door middel vanlistings, enz.; het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; de overige activiteiten in verband met computers; handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen, o.m. in computers; aan- en verkoop van hard- en software (groothandel, distributie, kleinhandel); informaticaverkoop en  advies, internetdiensten en  advies, algemeen bedrijfseconomisch advies en consulting in financiële-, handels-, fiscale-, technische-, roerende en onroerende zaken; verhuring en tussenhandel; verkoop van goederen en diensten waaronder, doch niet enkel, kunstwerken, voeding, designartikelen, dranken; alle activiteiten met betrekking tot de lay-out en het uitgeven van brochures en magazines; het organiseren van evenementen in de meest ruime betekenis.

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de messt ruime betekenis . De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, de bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern

r . 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

raadgever of orgaan van de client. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal, algemene betaalbewerking; vervaardigen van metalen constructiewerken en onderdelen daarvan; goederenvervoer over de weg, vervoer van boomstammen, zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer van tankwagens, autovervoer; het laden, overladen en lossen van goederen en van bagage die vervoerd worden over de weg, per spoor, door de lucht of over binnenwateren; opslag en exploitatie voor rekening van derden van overige opslagvoorzieningen (silo's, pakhuizen, hangars, containerparken, tanks, enz) voor diverse goederen, inclusief landbouwproducten; overige vervoerondersteunende activiteiten; verhuur van auto's, de verhuur op korte termijn of de operationele leasing van personenauto's zonder chauffeur; public relationsbureaus, reclamewezen, publiciteitsagentschappen, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechts personenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0473.587.652.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

 de heer Dietrich Pétré: 114 aandelen;

 D.P,Management & Consulting (DPMC) BVBA: 51 aandelen.

1.1.2. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

DPMC BVBA werd opgericht op 2 februari 1996 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven; hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op:

 28 augustus 1997 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 september 1997 onder nummer 970920-235;

 10 december 2003 bij akte verleden voor notaris Luc Talloen, kantoor houdend te Leuven en gepubliceerd In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2004 onder nummer 04002312;

 31 augustus 2012 bij akte verleden voor notaris Eric Lerut, kantoor houdend te Sint-Joris-Winge en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 september 2012 onder nummer 12155451;

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3390 SINT-JORIS-WINGE, Motbroekstraat 68.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 200.000,00 EUR (tweehonderdduizend euro). Het is verdeeld in 2.015 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Doel

Het doel van de vennootschap luidt als volgt

-Beheer van eigen onroerend goed patrimonium (met uitsluiting van alle activiteiten toebehorend aan vastgoedmakelaar) zowel in België als in het buitenland,

-Beheer van ondernemingen en het aanhouden van participaties in alle ondernemingen, zelfs indien deze ondernemingen een doel hebben dat niet verwant is met dat van de vennootschap.

-Adviesverlening aan de ondernemingen op alle domeinen van het ondernemingsbeleid.

-Het verlenen van garanties en zekerheden voor verbintenissen en verplichtingen van, al dan niet, andere ondernemingen.

-Groothandel in auto's en lichte bestelwagens.

-Handelsbemiddeling in auto's en lichte bestelwagens.

-Detailhandel in auto's en lichte bestelwagens.

-Groothandel In andere motorvoertuigen.

-Handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen.

-Detailhandel in andere motorvoertuigen.

-Groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen.

-Exploitatie van taxi's.

-Goederenvervoer over de weg.

-Catering.

-Reclamewezen.

-Verhuur en lease van personenwagen en lichte bestelwagen.

-Verhuur en lease van vrachtwagen en overige motorvoertuigen,

-Organisatie van congressen en beurzen.

-Promotie en organisatie van organiserende kunstevenementen.

-Exploitatie van sportaccomodatïes.

-Overige sportactiviteiten.

-De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zowel roerende als onroerende, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken,

-De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare,

-Zij kan functies van lasthebber, bestuurder, vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

-Zij mag haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van en op risico van derden.

Bestuur en vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder Dietrich Pétré.

Rechtspersonen register

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het ondernemingsnummer 0457.196.335.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

 de heer Dietrich Pétré: 2.000 aandelen;

 mevrouw Katrijn Merckx: 15 aandelen.

1.2. Uit te geven aandelen (art. 728 2o W.Venn.)

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de overnemende vennootschap aandelen van deze vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de te splitsen vennootschap,

Het kapitaal van de overnemende vennootschap is vertegenwoordigd door 2.015 aandelen. Door de overneming van het afgesplitste gedeelte van de BVBA C.Q.S. zullen 101 nieuwe aandelen DPMC worden gecreëerd dewelke worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

De 101 nieuwe aandelen van overnemende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt:

 aan de heer Dietrich Pétré 70 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom;

 aan D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA 31 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zonder oplegsom.

1.3. Wijze van uitreiking (art. 728 3o W.Venn.)

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap kunnen -- na afspraak met de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap -- hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de ovememende vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 30 juli 2013.

1.4. Datum van deelname in de winst (art. 728 40 W.Venn.)

De uitte geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten vanaf 1 april 2013.

1.5. Boekhoudkundige datum (art. 728 5o W.Venn.)

De verrichtingen van de te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 april 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in deze overnemende vennootschap is ingebracht.

1.6. Bijzondere rechten (art. 728 Go W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de ovememende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

É

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

1,7.Bezoidiging commissaris, bedrijfsrevisoren of externe accountants (art. 728 7o W,Venn.)

De BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts wordt aangesteld voor het opstellen van het in artikel 746 W. Venn. en artikel 219 W. Venn. bedoelde verslagen. Hiertoe wordt een bezoldiging toegekend van 5.000, - EUR (excl BTW).

1.8. Bijzondere voordelen (art. 728 8o W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de te splitsen vennootschap, noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

1.9. Overdracht onroerend goed

De te splitsen vennootschap is eigenaar van volgende onroerend goed:

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 1161X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren.

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is In de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

Het vermelde onroerend goed maakt deel uit van de over te dragen activabestandelen naar de overnemende vennootschap DPMC.

1.10. Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden (art. 735 §1 W. Venn.)

De houders van de aandelen van de te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om aandeelhouder te kunnen worden van de overnemende vennootschap.

1.11. Verdeling van de activa en passiva (art. 728 9o)

De volgende delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passiva per 15 april 2013 de volgende boekhoudkundige bestemming krijgen;

1.11.1. Overnemende vennootschap

a) Algemene beschrijving

Actief

Verwerving van onroerend goed te Wulmersumsesteenweg 155, 3300 Tienen, gekadastreerd Stad Tienen, 2e Afdeling, sectie D, nr. 116B2, oppervlakte 23a 25ca.

De boekwaarde van dit onroerend goed bedraagt EUR 769.677,28.

Passief

Overname van de investeringskredieten BNPParibas voor het onroerend goed waarvan het saldo van het lange termijn gedeelte EUR 383.190,98 en het saldo van het korte termijn gedeelte EUR 10,239,97 per 15.04.2013 bedragen.

Overname van de lening DPMC BVBA ten bedrage van EUR 155.000,00.

Overname van de RC DPMC BVBA ten bedrage van EUR 119.800,00.

Overname van de RC Dietrich Pétré ten bedrage van EUR 89.915,00.

Het verschil tussen de overgedragen activa en passiva bestanddelen zijnde EUR 11.531,33 betreft een gedeelte van de Eigen Vermogensbestandelen van de te splitsen vennootschap.

Schematisch voorgesteld ais volgt;

ACTIVA 769.677,28

III.MATERIELE VAST ACTIVA

Terreinen en gebouwen

Gebouw 818.603,83

Afschrijving gebouw -118.676,55

Terrein 77.833,54

Afschrijvingen op terrein -8.083,54

PASSIVA

SCHULDEN OP MEER EN MINDER DAN EEN JAAR 758.145,95

VIII. SCHULDEN OP MEER DAN EEN JAAR 383.190,98

Lening industriegebouw 129.042,21

Lening verbouwingswerken 208.249,93

Lening KOA 13.046,34

Lening verbouwing 32.852,50

Overige schulden

1X.SCHULDEN OP TEN HOOGSTE EEN JAAR

Financiële schulden 10.239,97

Lening industriegebouw 2.375,01

Lening verbouwingswerken 2.429,80

Lening afwerking 2.678,47

Lening verbouwing 2.756,69

Overige schulden 364.715,00

Straight Laan / Kaskrediet BNP 276.073,23

RC DPMC BVBA 88.641,77

VERSCHIL 11.531,33

Kapitaal 10.000,00

Wettelijke reserve 1.000,00

OTDW 531,33

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

b) Staat activa en passiva 15.04.2013

Zie bijlage

1,11.2. Te splitsen vennootschap

a) Algemene beschrijving

In de te splitsen vennootschap blijven achter de bedrijfsactiviteiten die verband houden met de exploitatie van de garage en het uitbaten van de werkplaats voor herstellingen en het uitvoeren van onderhoud.

b) Staat activa en passiva 15.04.2013

Zie bijlage

c) Onroerende goederen

Stad Tienen, tweede afdeling, een loods op en met grond, gelegen aan de Wulmersumsesteenweg 151, gekadastreed wijk D, deel van nummer 116/X, groot volgens meting drieëntwintig aren vijfentwintig centiaren,

De ondergetekenden verklaren dat op onroerend goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3, § 1, van het bodemsaneringsdecreet.

1.11.3. Betwisting

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen, die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de te splitsen vennootschap.

1.12. Verdeling van de aandelen (art. 728 10o W.Venn.)

Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de te splitsen vennootschap, dat als volgt is samengesteld:

a)de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 70 procent (70 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 114 aandelen;

b)D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA, met maatschappelijke zetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68, bezit 30 procent (30 %) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap, zijnde 51 aandelen;

worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap als volgt verdeeld:

a)de heer Dietrich Pétré, wonende te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 70 aandelen van de overnemende vennootschap.

b)D.P.Management & Consulting (DPMC) BVBA met maatschappeljkzetel te 3390 Sint-Joris-Winge, Motbroekstraat 68 ontvangt 31 aandelen van de overnemende vennootschap

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen als volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de te splitsen vennootschap.

Voor-y

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

 ln de veronderstelling dat onderhavig splitsingsvoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de splitsing naar evenredigheid worden gedragen door de ovememende vennootschap.

2,2. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen de mogelijkheden ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennoótschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.3. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen en overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen de mogelijkheden ligt opdat de datum van deze goedkeuring 12 juli 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 27 mei 2013, te Sint-Joris-Winge, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan accountantskantoor DRT & Partners met zetel te Grote Markt 28, 3200 Aarschot met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

Dietrich Pétré

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2012 : LE093548
17/09/2012 : LE093548
21/11/2011 : LE093548
03/08/2011 : LE093548
30/07/2010 : LE093548
28/07/2009 : LE093548
25/07/2008 : LE093548
04/07/2007 : LE093548
28/02/2006 : LE093548
20/07/2005 : LE093548
10/11/2004 : LE093548
08/01/2004 : LE093548
11/08/2003 : LE093548
08/07/2003 : LE093548
31/07/2002 : LE093548
26/06/2001 : LE093548
23/07/1999 : LE093548
20/09/1997 : LE93548
24/02/1996 : LE93548
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16517-0537-015

Coordonnées
D.P.MANAGEMENT & CONSULTING, AFGEKORT : DPMC

Adresse
MOTBROEKSTRAAT 68 3390 SINT-JORIS-WINGE

Code postal : 3390
Localité : Sint-Joris-Winge
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande