D.R.D FASHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.R.D FASHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.382.064

Publication

04/07/2014 : NI086726
05/08/2014 : NI086726
26/08/2014
ÿþ MOd Word 11.1

In de bipagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neerelegdlont.vanyen op

14 PtU, 21114

giith vtin

ierinnVeripi Ru issel

Vc behc MEMOLI

aan

Belp, Staat

Ondernemingsnr : 0463.382.064

Benaming

(voluit) D.R.D Fashion

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakeqkheld

Zetel: 1853 Strombeek-Bever, Luitberg 2 bus 5

(volledig adres)

Onderwer. akte: VERTALING STATUTEN - COÖRDINATIE STATUTEN

ER BLIJKT uit een proces-verbaal opgemaakt door Jacques Istas, notaris met standplaats te Schilde, op 16 juli 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3 op 18 juli 2014, register 5, boek 247, bled 1 65, vak 08, dat de statuten werden vertaald en gecoördineerd door de algemene vergadering, en thans luiden als volgt:

Artikel 1.- Naam  rechtsvorm.

De vennootschap heeft de rechtsvorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam "D.R.D Fashion".

Artikel 2.- Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

Artikel 3,- Zetel

De zetel is gevestigd te 1853 Strombeek-Bever, Luitberg 2 bus 5.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

Artikel 4.- maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft, met het oog op het toekennen van rechtstreekse of onrechtstreekse voordelen aan haar leden, tot doel aile handelingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op handel, onder al zijn vormen, met inbegrip van import en export, vertegenwoordiging tegen commissie, makelaardij, aankoop en verkoop, groothandel en kleinhandel, confectie, productie en afwerking, wijziging, verandering, vertegenwoordiging van aile kledingartikelen voor mannen, vrouwen, kinderen en baby's, van alle artikelen uit natuurlijk of synthetisch leder, van bont, alsmede van stoffen, textiel, hoeden, handschoenen, broeksriemen, schoenen, fantasiejuwelen en elle accessoires in het algemeen.

Ze mag bovendien alle commerciële handelingen uitvoeren, zowel commerciële, industriële, roerend, onroerend of financiële die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of er ' de verwezenlijking van kunnen vergemakkelijken.

Ze mag met name bij wijze van bijdrage, van fusie, van intekening, van financiële tussenkomst of op elke' andere wijze deelnemen in vennootschappen of ondernemingen die volledig of voor een deel een gelijkaardig of gerelateerd doel hebben of die in staat zijn er de uitbreiding of de ontwikkeling van te bevorderen en aile beheermandaten in dergelijke vennootschappen aanvaarden.

Artikel 5.- Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zevenhonderd vijftig euro 18.760,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.-

Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vennootschapswet.

Artikel 7.- Aandelen op naam - Register.

De aandelen zijn steeds op naam. Zij zijn ondeelbaar.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden, waarin worden aangetekend: 1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) de erop verrichte stortingen;

3) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel 8.- Ondeelbaarheid van de aandelen.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de bloot-eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de er aan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Artikel 9.- Overdracht van aandelen

Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is.

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een vennoot, kan deze ze vrij overdragen onder de Levenden.

Bij overlijden van de enige vennoot gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaataflevering over op de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap; waarbij, ingeval het eigendomsrecht gesplitst wordt in vruchtgebruik en bloot eigendom, de vruchtgebruiker de lidmaatschapsrechten uitoefent verbonden aan de aandelen waarvan het eigendomsrecht is gesplitst.

Artikel 10.- Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn.

A. Overdracht onder de levenden.

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager, of aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de overdragen

b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven door aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun door aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij zelf de aandelen te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

d) In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beinvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zef worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek, of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen,

B. Overgang van aandelen bij overlijden.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten en aan de zaakvoerder opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

Indien de medevennoten nalaten binnen de dertig dagen, na toezending van deze kennisgeving hun verzet tegen de overgang te laten kennen aan de zaakvoerder, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden als vennoot te aanvaarden.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10. A. d) van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De persoon die het vruchtgebruik op deze aandelen erft, oefent enkel het stemrecht uit en het recht op inning van dividenden.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge TITEL III. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 11.- Benoeming,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de

algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 12.- Salaris.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden

toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten Vaste komt

van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 13.- Bestuur,

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is,

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdefing kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel '14.- Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder.

Artikel 15.- Bijzondere volmachten,

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht,

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 16.- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap,

of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in

de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

Artikel 17.- Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichtingen.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene

vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de in deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de

commissarissen zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer

één of meer vennoten die alleen of samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit

vragen.

Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen

individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel

te ontvangen.

Artikel 18.- Vertegenwoordiging van vennoten,  Schriftelijke besluitvorming.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders

voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor

de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden, Artikel 19.-

Besluiten buiten de agenda - Amendementen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de

aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid

om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in

overeenstemming met de wet en de statuten,

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te steilen betreffende alle punten

van de aangekondigde agenda.

Artikel 20.- Stemrecht,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE -WINSTVERDELING.

Artikel 21.- Boekjaar - Jaarrekening,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Artikel 22.- Toezicht.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen

weergegeven in de jaarrekening wordt geregeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23.- Bestemming van de winst

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst

wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 24.- Benoeming van vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en met gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie

zijn, van rechtswege vereffenears

De voorzitter van de bevoegde rechtbank zal de benoeming van de vereffenaar dienen te bevestigen.

Artikel 25.- Bevoegdheden van de vereffenaars.

, De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van de

vennootschapswet tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

TITEL VII. KEUZE VAN WOONPLAATS.

Artikel 26.- Alle zaakvoerders, vennoten, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het

buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle

dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de

vennootschap.

Tegelijk neergelegd: afschrift proces-verbaal de dato 15 juli 2014- gecoördineerde statuten.

(Getekend)

Jacques lstas

Notaris

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/11/2014
ÿþr

Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste bez, van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111%1110111

192082

Ondememingsnr : 0463382064

Benaming

(voluit) : D.R.D Fashion

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luitberg 2 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de Bijzondere Vergadering der Aandeelhouders van 31 oktober 2014 werd het ontslag van Pascale De

Rudder met onmiddellijk ingang bevestigd.

Met algeheelheid van stemmen werd het ontslag aanvaard.

Zaakvoerder

Greet Cuyvers

Vo

beho aan Belg

Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

neorgelogd/orthetnerl

0 6 1-1fV. 2014

ter griffie

--rechtbank van hoc:pi i.i. ,~ :a~Ucl

01/08/2012 : NI086726
23/06/2011 : NI086726
15/06/2009 : NI086726
19/06/2008 : NI086726
21/06/2007 : NI086726
12/01/2006 : NI086726
08/07/2005 : NI086726
10/06/2004 : NI086726
08/07/2003 : NI086726
16/10/2002 : NI086726
20/07/2001 : NI086726
09/09/2000 : NI086726
28/05/1998 : NI86726
26/06/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 21.06.2017 17197-0144-015

Coordonnées
D.R.D FASHION

Adresse
LUITBERG 2, BUS 5 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande