DAGBLADHANDEL SARAH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAGBLADHANDEL SARAH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.127.868

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 08.07.2013 13288-0084-013
14/06/2012
ÿþ Mod Warti 11.1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

B II II I IIIII3~ I I n

"1210519*

8RUSSE1.

GriU JUN 2e2

A

Y

Qndernemingsnr : 0842.127.868

Benaming DAGBLADHANDEL SARAH

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Frachenlaan 5 -1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggingen.

Neerlegging van

- Revisoraal verslag dd. 25.02.2012 aangaande de quasi-inbreng.

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 22.02.2012 overeenkomstig artikel 220 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders dd. 23.02.2012.

Van Royen Sarah

Zaakvoerder

06/01/2012
ÿþMod 2.0

{ s 3 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IIIt llII llhi IIt II IIIt llII iVI I II IIt

~iaooaizs*



',N C~~~`~~

,,

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DAGBLADHANDEL SARAH

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1820 Steenokkerzeel, Van Frachenlaan 5

Onderwerp akte : Oprichting DAGBLADHANDEL SARAH BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 22 december 2011 , ter registratie aangeboden, wat volgt :

DAT:

1) ER TUSSEN :

1. Juffrouw VAN ROYEN Sarah, geboren te Edegem op vierentwintig januari negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Wambeekstraat 67.

2. Mevrouw GOOVAERTS Karin Fernanda Julia, geboren te Mechelen op tweeëntwintig april negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Wambeekstraat 67.

3. De heer VAN ROYEN Paul Honorine Georges, geboren te Ciney op zes maart negentienhonderd

drieënzestig, wonende te 1820 Steenokkerzeel, Wambeekstraat 67

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : DAGBLADHANDEL SARAH

3) ZETEL : te 1820 Steenokkerzeel, Van Frachenlaan 5

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening,

rekening van derden of in samenwerking met derden :

-Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen

(verkoopoppervlakte < 100 m2).

-Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment.

-Detailhandel in tabaksproducten in gespecialiseerde winkels.

-Detailhandel in kranten en kantoorbehoeften in gespecialiseerde winkels.

-Detailhandel in spellen en speelgoed in gespecialiseerde winkels.

-Kleinhandel in souvenirs, ambachtelijke producten en religieuze artikelen.

-Kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enz.

-Kleinhandel in artikelen, andere dan voedingsmiddelen, n.e.g. de kleinhandel in artikelen, andere dan voedingswaren, n.e.g. meer bepaald : telefoonkaarten.

-Activiteiten i.v.m. de verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van deelnemingsformulieren, enz.

-Overige drukkerijen.

- Copycenter.

De vennootschap heeft verder tot doel :

1. Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in medewerking met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid :

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

b) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn, depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijenen kapitalisatieondernemingen.

c) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

t .7 d) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge e) Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de - opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiingen, de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

t) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

g) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, het kort optreden als tussenpersoon in de handel.

h) Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Om dit doel te bereiken mag de vennootschap alle aankopen verrichten van grondstoffen en hulpmaterialen en diensten van derden, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is onderschreven en volstort ten belope van een/derde door inbreng in speciën, als volgt :

- .Juffrouw VAN ROYEN Sarah, voornoemd, brengt in, in speciën ZESDUIZEND HONDERD DRIEËNZERTIG EURO DRIEËNDERTIG EUROCENT (6.133,33 EUR) onderschreven ten belope van honderd vierentachtig (184) aandelen.

Mevrouw GOOVAERTS Karin, voornoemd, brengt in, in speciën DRIEËNDERTIG EURO EN DRIEËNDERTIG EUROCENT (33,33 EUR) onderschreven ten belope van één (1) aandeel.

- De heer VAN ROYEN Paul, voornoemd, brengt in, in speciën DRIEËNDERTIG EURO EN DRIEËNDERTIG EUROCENT (33,33 EUR) onderschreven ten belope van één (1) aandeel.

7) BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: Juffrouw VAN ROYEN Sarah, voornoemd.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op tweede vrijdag van de maand juni om 18.00uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voor-

,behouden

aan Y~et

pelgisch

'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars' benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 22.06.2016 16213-0368-012

Coordonnées
DAGBLADHANDEL SARAH

Adresse
VAN FRACHENLAAN 5 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande