DAKWERKEN DANY PAYE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN DANY PAYE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.893.470

Publication

16/04/2015
ÿþ Mod Wad 11.1

,áf ` j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

0 3 APR. 2415

ter grUe vaneftjederiarsdstaiige

rcchi,--n:4.Par., frcc;bnel-4 Rrl+55e5,1

Ondernerningsnr : p~ - 8.93

Benaming

(voluit) : DAKWERKEN DANY PAYE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1750 Lennik, Langestraat 55

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor FRÉDÉRIC BAUWENS, notaris te Ha.altert, optredend als zaakvoerder van de; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 131, ondememingsnummer 888.130.317, op één april tweeduizend vijftien, blijkt dat de heer PAYE Dany, geboren te Brussel op twaalf mei negentienhonderd tachtig, ongehuwd, wonende te 1750 Lennik, Langestraat 55 en mevrouw PAYE Sarah geboren te Ninove op drieëntwintig februari negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonende te 9400i Ninove, Witherenstraat 48, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "DAKWERKEN DANY PAYE".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1750 Lennik, Langestraat 55.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of ais tussenpersoon, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Me dakwerken in haar ruimste zin, waaronder ook de isolatie tegen vochtigheid.

" Aanneming van zinkwerk en metalen dakbedekking van gebouwen.

" Aanneming van niet metalen dakbedekking van gebouwen.

*Aanneming voor het waterdichtmaken van bouwwerken

Afbraak van gebouwen of delen ervan.

" Studie, ontwerp, uitvoering, afwerking en herstelling van wooninrichting en decoratie, het verstrekken van adviezen en ontwerpen terzake.

" Het bedekken van gebouwen, voor warmte- en geluidsisolering, voor het bouwen van stellingen en in het invoegen en reinigen van gevels, voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met asfalt en teer, voor het plaatsen van scheidingswanden en valse plafonds, voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, metalen, schrijnwerk en schrijnwerk in PVC.

-Invoer, uitvoer, doorvoer, aankoop, verkoop, ontvangst, expeditie, opslag, bewaring, In- en uitklaring,: makelarij, promotie, voorlegging, behandeling, verzorging, klein- en groothandel van alle handelsgoederen,; zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

.De vertegenwoordiging in de ruimste zin van het woord van alle produkten, goederen en stoffen van welke: aard ook.

" Alle onroerende verrichtingen, inzonderheid de constructie, de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring,, onroerende leasing, promotie, makelarij, het beheer en de uitbating, alsmede de uitbating op welke wijze ook: van alle onroerende goederen en materialen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

*Het toestaan van leningen en financieringen.

" Het beheer van beleggingen en vermogens.

*Het nerven van participaties in andere vennootschappen al dan niet met een verschillend doel.

.1-let beheren van vennootschappen al dan niet met een verschillend doel.

" Het bekleden van mandaten van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, ongeacht hun maatschappelijk doel.

" De vennootschap mag alle onderzoekwerkzaamheden ondernemen in verband met produkten en procédés, alsook patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten en verkopen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RER! i ~I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

N

E~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge t ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de eerste vrijdag van de maand september. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het volgend kalenderjaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De heer Dany Paye, voornoemd, wordt voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder aangesteld. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig maart tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Overname van de verbintenissen, namens de vennootschap in oprichting, vanaf één september tweeduizend veertien.

Volmacht aan Annita Walraevens, ingeschreven in het KBO onder het ondememingsnummer 0749.255.021 en met zetel te 1760 Roosdaal, Witteweg 19, met recht van indeplaatstelling teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden tegenover:

1. alle om het even welke fiscale administraties, waaronder de administraties der directe belastingen, de "B.T.W.", de administratie van Douane & Accijnzen en de administratie van registratie- en successierechten met bevoegdheid daarbij onder meer alle aangiften in te vullen, alle bezwaarschriften in te dienen, aile briefwisseling te voeren, alsmede alle overeenkomsten en akkoorden aan te gaan;

2. één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen;

3. alle om het even welke sociaalrechtelijke administraties en sociale seoretariaten;

.~1

Voor- s behouden aan het Belgisch Staatsblad

4. aile Rechtbanken en Hoven, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor publicaties, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap, verklaringen edm;

5. alle om het even welke overige overheidsdiensten en administraties;

Dit alles zonder telkens voorafgaandelijk het akkoord van de zaakvoerder te behoeven of hem

voorafgaandelijk te moeten inlichten.

Deze volmacht is delegeerbaar en houdt de intrekking in van alle voorheen gegeven volmachten inzake

bovenvermelde lastgevingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie oprichtingsakte.

2. Bankattest.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 02.09.2016, NGL 27.10.2016 16662-0563-012

Coordonnées
DAKWERKEN DANY PAYE

Adresse
LANGESTRAAT 55 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande