DAKWERKEN VANDEPUT GLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN VANDEPUT GLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.590.550

Publication

06/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-11-2014

Griffie

*14310371*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567590550

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dakwerken Vandeput Glen BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor , Meester Bruno MARIENS, geassocieerd notaris te Kortenberg, op 3 november 2014 (nog te onderwerpen aan de formaliteit van registratie) dat door De heer VANDEPUT Glen De heer VANDEPUT Glen, geboren te Leuven op 27 juli 1978, nationaal nummer: 78.07.27 369-23, wonende te Boutersem, Martelarenstraat 14, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, werd opgericht onder de naam  Dakwerken Vandeput Glen BVBA en waarvan de zetel gevestigd wordt te 3370 Boutersem, Martelarenstraat, 14.

INBRENG IN GELD  VERGOEDING DOOR AANDELEN

Door inbreng in geld worden navolgend aantal aandelen geplaatst:

--op honderd (100) aandelen werd in geld ingeschreven door de heer VANDEPUT Glen voornoemd, hetzij voor een som van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,¬ ), volstort ten belope van twee derde, hetzij ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400); Het niet volstort gedeelte van haar inbreng bedraagt bijgevolg zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200).

De oprichtende partij verklaart dat ieder aandeel voor minstens één/vijfde volstort is.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening KBC-bank onder rekeningnummer BE75-7380-4089-8151, geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Dakwerken Vandeput Glen BVBA -in-oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling, dat mij, Notaris, is overhandigd, om te bewaren in mijn dossier.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (12.400¬ ), overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, zoals blijkt uit voormeld bankattest.

II. STATUTEN

Artikel 1. - Naam

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid draagt de benaming  Dakwerken Vandeput Glen BVBA .

In alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2. - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. Zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Onderwerp akte :

Martelarenstraat 14 3370 Boutersem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 3. - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3370 Boutersem, Martelarenstraat, 14.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen de grenzen van het

Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Artikel 4. - Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Bouw van daken

" Plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal

" Plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen

" Plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen

" Plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk

" Schilderen van gebouwen, metsel-en betonwerken, warmte-en geluidisolering

" Invoegen en reinigen van gevels, het reinigen en ontsmetten van gebouwen en inboedels

" Waterdicht maken en bedekken van daken en dakterrassen of gebouwen met asfalt en teer, lood-en zinkwerken en metalen dakbedekkingen van gebouwen

" Het aannemen van alle lood-zinkwerken en alle soorten dakwerken, met inbegrip van roofingwerken en alle herstellings-en onderhoudswerken ervan

" Onderneming voor het uitvoeren van ruwbouwwerken, algemene bouwwerken, slopingswerken, bouw van daken, dakbedekking en bouw van dakconstructies

" Het installeren van warmtepompen en zonnepalen

" Onderneming voor de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import en export van alle materialen nodig voor hoogvermelde activiteiten

" Het verhuren en plaatsen van stellingen, het verhuren van bouwmaterieel en de groothandel in bouwmaterialen

" Het beheer en de exploitatie van roerende en onroerende goederen

Tevens zal de vennootschap in België of in het buitenland alleen of in samenwerking met derden, om het even welke handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op beheer en verhandeling van roerende en onroerende goederen.

Zij mag onder meer roerende en onroerende goederen verwerven, bouwen, verbouwen, opschikken, uitrusten, huren en vervreemden, niet alleen met het oog op het beheer van haar patrimonium en de opbrengst ervan, maar ook met het oog op de verkoop of wederverkoop van de goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en moet in de breedste zin opgevat worden;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen;

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen;

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken;

Artikel 5. - Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zes honderd Euro (¬ 18.600).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, maar die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9 - beslag

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

Artikel 15.  Benoeming - Ontslag van een zaakvoerder.

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Artikel 16. - Salaris

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder wordt jaarlijks door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, vastgesteld.

opgenomen in het voornoemde stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 19. - Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 20. - Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei om twintig uur (20 u.); Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig besluiten of beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, bij gewone meerderheid van stemmen, en ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

-Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde wijziging van statuten slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en volgens een door de wet bepaalde meerderheid van stemmen. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat deze winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

III. TIJDELIJKE BEPALINGEN  BENOEMINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid krijgt, door neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

3. mandaat zaakvoerder

Tot zaakvoerder wordt aangesteld

- de heer VANDEPUT Glen voornoemd, hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene

Vergadering.

4. Overname van verbintenissen

De oprichtende partij verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juli 2014.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Volmacht

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebbers aan het boekhoudkantoor Coelenbier & Cie BVBA, RPR-Leuven 0418.514.814, met zetel te 3078 Everberg, Tortelduivenstraat, 7, de vertegenwoordiger(s) en/of personeelsleden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de nieuwe vennootschap bij onder meer de diensten van het KBO en de BTW, kortom om alle administratieve formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel, tezelfdertijd neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte;

Notaris Marie Chantal DE BOOSERE, geassocieerd notaris te Kortenberg

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.07.2016 16397-0232-012

Coordonnées
DAKWERKEN VANDEPUT GLEN

Adresse
MARTELARENSTRAAT 14 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande