DALEM

Divers


Dénomination : DALEM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 548.707.323

Publication

01/04/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Maa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

9 MA.~~ie203 4

Gri

Ondernemingsar : 5(i 3, 707 3 23

Benaming

(voluit) : DALEM

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 1760 Roosdaal, Groenenboomgaard 19

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op 10 maart 2014: blijkt dat:

1. De heer HERREMANS Roger Alfons Jan Baptiste, weduwnaar van mevrouw DE CONINCK Annie Josée en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1760 Roosdaal, Groenenboomgaard 19.

2. Mevrouw VAN TUYNE Heidi Yvonne Maria, echtgenote van de heer VAN ASBROECK Eric, wonende te, 9506 Geraardsbergen (Smeerebbe), Aalstsesteenweg 182.

Gehuwd onder het beheer der wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract niet gewijzigd tot op heden. 3, Mevrouw VAN TUYNE Kristin Maria, echtgenote van de heer REYCHLER Sigurd Rutger Bertrand, wonende te 1760 Roosdaal, Piezelstraat 4.

Gehuwd onder het beheer der wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract niet gewijzigd tot op heden, een commanditaire vennootschap op aandelen hebben opgericht onder de naam "DALEM", met zetel te 1760 Roosdaal, Groenenboomgaard 19.

TITEL 1 - OPRICHTING

ARTIKEL 2.- Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt VIERHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (450.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in vierhonderdvijftig aandelen (450) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen

De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

1. De heer HERREMANS Roger, wonende te 1760 Roosdaal, Groenenboomgaard 19, titularis van driehonderd (300) aandelen

2. Mevrouw VAN TUYNE Heidi, wonende te 9506 Geraardsbergen (Grimminge), Aalstsesteenweg 182, titularis van vijfenzeventig (75) aandelen

3. Mevrouw VAN TUYNE Kristin, wonende te 1760 Roosdaal, Piezelstraat 4, titularis van vijfenzeventig (75)

aandelen

Totaal : vierhonderdvijftig (450) aandelen, hetzij het volledig maatschappelijk kapitaal.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig

volgestort zijn,

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van VIERHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (

450.000,00 ê).

Bankattest: Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen

in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij;

Belfius Bank Borsbeke, op rekeningnummer BE89 0688 9935 1085.

Een bankattest, gedateerd op 10 maart 2014, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende

notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van vennootschappen

TITEL II - STATUTEN

HOOFDSTUK I - DOEL  DUUR

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van dezen:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen;;

aile verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke

rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en?

decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik >! vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening;

" 2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed,

De vennootschap mag verder aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onder aanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Eender welke vorm van bemiddeling in verzekerings-, bank- en beleggingsdiensten wordt uitdrukkelijk uitgesloten van haar doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK il - KAPITAAL-AANDELEN

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt VIERHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (450.000,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door vierhonderdvijftig aandelen (450) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer,

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect, Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE

ZAAKVOERDERS

De heer HERREMANS Roger, voornoemd, is beherende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk, en statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De andere verschijners vermeld onder nummers 2 en 3 zijn stille vennoten, die slechts hun inbreng verbinden.

De beherende vennoten die aandelen bezitten, kunnen aile rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, zoals de aandeelhouders-stille vennoten.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerders beschikken ieder afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening en zij mogen er

gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken behorende tot het maatschappelijk doel,

zoals bepaald in artikel 3.

De vennootschap wordt niet ontbonden wanneer een zaakvoerder overlijdt, wettelijk onbekwaam of

anderszins verhinderd is. Indien één van de zaakvoerders overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins

verhinderd is, zal het bestuur voor de toekomst waargenomen worden door de overblijvende zaakvoerders die

alleen alle machten zal uitoefenen.

Indien beide zaakvoerders overleden zijn, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd, beslist de

algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen of de vennootschap ontbonden moet

worden, Indien zij niet tot de ontbinding beslist, benoemt zij één of meer zaakvoerders ter vervanging van de

overleden, onbekwame of verhinderde zaakvoerder.

De mandaten van de zaakvoerders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door

de algemene vergadering.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid

behoort van het college van zaakvoerders, is gehouden artikel 523, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen

na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdig van belangen geplaatst, dan stelt hij de

vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts

worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang

de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de

algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd

heeft.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

DATUM.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand juli om 20u,

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-WINSTVERDELING

BOEKJAAR - BESCHEIDEN "

Het boekjaar begint op 1 februari en eindigt op 31 januari van het daaropvolgend jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

ééreiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoeder beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de

netto-winst.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 22. VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. is daaromtrent

niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle

machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere

machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze

bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 23, Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de

wettelijke bepalingen terzake

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALINGEN

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de wettelijke

bepalingen terzake.

TITEL III - SLOTBEPALINGEN

Artikel 1. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt,

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 januari 2016.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien overeenkomstig de

statuten.

Artikel 2. OVERGANGSBEPALING

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de

tussentijd

~~.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de

" vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn,

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 31 december 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Artikel 3,

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, BVBA VDWACC (Peter Van Der Wulst), aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor ; de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, voor het voeren van de boekhouding en het verdedigen ten opzichte van de administratie, ondertekenen van akkoorden en indienen van bezwaren,

Bis deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming am voormelde vennootschap te laten doorgaan voor Registratie met doel enkel neerlegging ter griffie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carmen de Vuyst

Tegelijk hiermede neergelegd

* uitgifte oprichtingsakte

Carmen de Vuyst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a Voor-' behouden aan het Belgisch s`Sxaatsblad

31/07/2014
ÿþ548.707.323

DALEM

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Groenenboomgaard 19, 1760 Roosdaal

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging Inbreng in natura

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op 15 juli 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DALEM, met zetel te Groenenboomgaard 19, 1760 Roosdaal, hebbende als ondernemingsnummer 548,707.323.. Opgericht als een commanditaire vennootschap op aandelen krachtens akte verleden verleden voor notaris Carmen de Vuyst te Herzele op 10 maart 2014, , bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 april 2014, onder nummer 548.707.323..

De statuten werden gewijzigd blijkens akte verleden voor mij ntoaris op 15 juli 2014, waarbij de vennootschap werd omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ter publicatie aangeboden.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

Verslaggeving -Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoeder over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en van het verslag van de

bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste

waarderingsmethode en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze vergadering een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 15 juli 2014 opgesteld door DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg, Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, ' vertegenwoordigd door Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, vennoot, luiden letterlijk als volgt

"Ondergetekende, Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, vennoot van DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg, Venn, VBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, aangesteld op 15 juli 2014: overeenkomstig artikel 313 van het

Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid DALEM, met zetel te 1760 Roosdaal, Groenenboomgaard 19, verklaart dat hij uit zijn: onderzoek van de inbreng in nature ter gelegenheid van de voorgenomen kapitaalverhoging, het volgende kan: besluiten

Voorafgaandelijk:

Dat de inbrengende partij verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het santal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature. Dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. Dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de' normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering: leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven: aandelen. Ondergetekende stelt vast dat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is. De werkelijke: vergoeding ale tegenprestatie voor de inbreng in natura voor een waarde

van 4.161.490,00 EUR wordt vastgesteld als volgt:

" kapitaalverhoging met 4.161,490,00 EUR;

toekenning van 4,161 aandelen zonder verrnelding van waarde volledig volstort.

---

Op de laatste blz. van Lui&B vermelden RecÏo : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de alttfer,

oesegWonivari

flop

2 2 JULI 2014

ter griffie van

rechtbank de Nederiandstalige vadrimephandel Bniscc:

' Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgesteld te Grimbergen op 15 juli 2014

DE BACKER, VYVEY & C°,

Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. BVBA,

vertegenwoordigd door

Steven Vyvey,

Bedrijfsrevisor

Bijlagen

Het verslag van de zaakvoeder en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van de

onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met VIER MILJOEN HONDERDEENENZESTIGDUIZEND

VIERHONDERDNEGENTIG EURO (4.161.490,00 ¬ ), om het te brengen van

VIERHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (450.000,00) op VIER MILJOEN ZESHONDERDENELF DUIZEND

VIERHONDERDNEGENTIG EURO (4.611.490,00 ¬ ) door de uitgifte van vierduizend honderdeenenzestig

(4,161) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en

voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschripving.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de

HERREMANS Roger, voornoemd, van de voile eigendom van hierboven vermelde onroerende goederen.

Beschrijving van de onroerende goederen

GEMEENTE LENNIK, eerste afdeling, artikel 23072 (Sint-Kwintens-Lennik)

Een perceel grond gelegen ter wijk "Dossebeer, volgens kadaster sectie C, nummer 660a, met een

oppervlakte volgens kadaster van éénentwintig are vijf centiare 21a05ca

GEMEENTE LIEDEKERKE, tweede afdeling, artikel 23762

Een perceel grond gelegen ter wijk "Pamelsebempd", "Keyrekens", volgens kadaster sectie D, nummers

418b groot vijf are dertig centiare 5a3Oca

421b groot vijftien are tachtig centiare 15a8Oca

met een oppervlakte volgens kadaster van eenentwintig are tien centiare 21a1Oca

STAD NINOVE, tweede afdeling, artikel 41362

Een woonhuis op en met grand en aanhorigheden gelegen Vinkenstraat 68, gekadastreerd of het geweest,

volgens kadaster sectie B, nummer 160/C14, met een oppervlakte volgens kadaster van één are tachtig centiare

1a8Oca

STAD NINOVE, dertiende afdeling, deelgemeente OUTER, artikel 41055

Een perceel grond gelegen ter wijk "Herlinckhoveveld" en ter wijk "Dorp", volgens kadaster sectie A,

nummers

1266 groot twaalf are veertig centiare 12a4Oca

1267 groot negen are negentig centiare 9a9Oca

1268 groot tweeëndertig are tachtig centiare 32a80ca

1269a groot tien are tachtig centiare 10a8Oca

1269/02/a groot tien are tachtig centiare 10a8Oca

1269b groot tien are negentig centiare 10a9Oca

1279 groot dertig are vijftig centiare 30a5Oca

1281a groot zeven are tachtig centiare 7a8Oca

1282a groot zestien are dertig centiare 16a3Oca

1283b groot vier are 4a0Oca

1284a groot vijf are vijftig centiare 5a5Oca

1285a groot twaalf are vijftig centiare 12a5Oca

1287a groot negentien are 19a0Oca

1291e groot twaalf are dertig centiare 12a3Oca

1291f groot zes are twintig centiare 6a2Oca

met een oppervlakte volgens kadaster van

twee hectare één are zeventig centiare 2ha01a70ca

GEMEENTE ROOSIDAAL, eerste afdeling, artikel 23097

-percelen grond gelegen ter wijk "Schoonaert", "Kammeersch", "Steenberg", "Vlasveld", uNevelsborre", "Steenberg", "De Gapenberg", "Papenberg", "Kraaistraat", "Wolfputberg", "Grooten Varinch, "Peerenboschn, "kalverstraar, "Molenveld", "Brusselstraat", "Kleigehucht", "Hertboouwek", "Bouchoutveld", "Neder Eyibeek", volgens kadaster sectie A, nummers

228h groot tweeëntwintig are dertig centiare 22a30ca

231d groot één are zestig centiare 1a6Oca

231h groot veertien are dertig centiare 14a3Oca

324b groot twaalf are twintig centiare 12a2Oca

325a groot tien are twintig centiare 10a2Oca

437 groot zevenentwintig are zeventig centiare 27a70ca

442a groot veertien are negentig centiare 14a9Oca

442b groot veertien are negentig centiare 14a9Oca

444b groot zestien are zestig centiare 16a6Oca

: .,. - 445 groot vijfendertig are tachtig centiare 35a80ca

478e groot negenenvijftig are vijftig centiare 59a50ca

sectie C, nummers

t " 21d groot zes are zestig centiare 6a6Oca

26c groot zesentwintig are 26a0Oca

60/02/g groot achtendertig are zevenenveertig centiare 3a47ca

61c groot zesendertig are twaalf centiare 36a12ca

118s groot tweeëndertig are tachtig centiare 32a80ca

157 groot vijftig centiare 50ca

158 groot dertien are twintig centiare 13a2Oca

171g groot vierenvijftig are tien centiare 54alOca

412f groot vierenwintig are zeventig centiare 24a70ca

sectie D, nummers

211 groot negenenveertig are veertig centiare 49a40ca

362n groot zesentwintig are eenenvijftig centiare 26a51 ca

364a groot eenennegentig are zestig centiare 91a6Oca

sectie E, nummers

5 groot veertien are twintig centiare 14320ca

6b groot elf are tien centiare liai Oca

7c groot zestien are vijftig centiare 16a5Oca

8e groot groot zestien are vijftig centiare 16a5Oca

84c groot dertig are twee centiare 30a02ca

84d groot zestig are vijf centiare 60a05ca

84e groot vijftien are één centiare 15aOlca

84f groot vijftien are één centiare 15a01ca

265k groot groot elf are zeventig centiare 11a7Oca

2651 groot zevendertig are dertig centiare 37a30ca

265m groot vijfentwintig are zeventig centiare 25a70ca

314e groot zes are zestig centiare 6a6Oca

314f groot zes are vijftig centiare 6a5Oca

374b groot twintig are vierenzestig centiare 20a64ca

374c groot twee are negen centiare 2a09ca

390f groot tweeënveertig are zesennegentig centiare 42a96ca

-Een hoeve op en met grond en aanhorigheden gelegen Lange Kamstraat 10, volgens kadaster sectie A

nummer 197g groot zesentwintig are drieëntwintig

centiare 26a23ca

-Een woonhuis op en met grand en aanhorigheden gelegen Pamelse Klei 62, volgens kadaster sectie C,

nummer 118/c/2 groot negentig centiare 90ca

- Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Pamelse Kiel 60, volgens kadaster sectie C,

nummer 118t groot één are zeventig centiare 1a7Oca

GEMEENTE ROOSDAAL, vierde afdeling, artikel 23011 (Borchtlombeek)

Een perceel grond gelegen ter wijk "Cathemvele, gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie C,

nummers

266B groot vijfentwintig are veertig centiare 25a40ca

266C groot zesentwintig are dertig centiare 26a30ca

436/F/2 groot zeventien are negentig centiare 17a9Oca

met een oppervlakte volgens kadaster van negenenzestig are zestig centiare 69a60ca

DERDE BESLISSING  Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging:

De heer HERREMANS Roger, voornoemd, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand

en van de statuten van de vennootschap en uiteenzet dat hij eigenaar is van de onroerende goederen waarvan de voile eigendom door hem worden ingebracht.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer HERREMANS Roger, voornoemd, die aanvaardt, de vierduizend honderdeenenzestig (4,161) nieuwe volledig volgestorte aan-delen toegekend.

VIERDE BESLISSING  Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergete-'kende notaris, bij akte vast te leggen dat voormelde kapitaalverhoging volledig werd onderschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en dat het kapitaal werd gebracht op VIER MILJOEN ZESHONDERDENELF DUIZEND VIERHONDERDNEGENTIG EURO (4.611.490,00 ¬ ) vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd en elf (4.611) aandelen.

VIJFDE BESLISSING  Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

$

'Het maatschappelijk- kapitaal bedraagt VIER MILJOEN ZESHONDERDENELF DUIZEND VIERHONDERDNEGENTIG EURO (4.611.490,00 E). Het is vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd en elf (4.611) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/4.611ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING.

De vergadering verleent aan notaris Carmen de Vuyst, voornoemd, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statu-gen van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wetntelijke bepalingen ter zake,

ZEVENDE BESLISSING.

Beslissing met eenparigheid van stemmen om te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1) Mevrouw VAN TUYNE Heidi Yvonne Maria, voornoemd,

2) Mevrouw VAN TUYNE Kristin Maria, voornoemd.

Zij bevestigen deze opdracht te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934L

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een bezoldiging toekent. ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

NEGENDE BESLISSING.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke CVBA Baker Tilly Consultants, Kareelstraat 120 te 9300 Aalst teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren

Bij deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming om voormelde vennootschap te laten doorgaan voor Registratie met doel enkel neerlegging ter griffie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carmen de Vuyst

Tegelijk hiermede neergelegd

*uitgifte akte buitengewone algemene vergadering

*Coördinatie

*Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

*Verslag van de bedrijfsrevisor

Carmen de Vuyst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan "tiet

Belgisch

StaatsbIad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DALEM

Adresse
GROENENBOOMGAARD 19 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande