DALVA MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DALVA MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.865.718

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 23.04.2014, NGL 29.04.2014 14103-0532-011
25/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 05.03.2013, NGL 21.03.2013 13068-0419-011
22/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- IIl1IRhWMIYNlI!!11ll

behouden

aan het

Belgisch

Steatsblac

0 9 JUIN 201

USSEL

Griffie

la ~

~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DALVA MANAGEMENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1630 Linkebeek, Molenstraat 30.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel, op één juni tweeduizend en elf, dat :

De Heer ALBRECHT Cyril Marcel Mathias, geboren te Forbach (Frankrijk) op acht juni negentienhonderd achtenzestig, met de Franse nationaliteit, ongehuwd, wonende te 1630 Linkebeek, Molenstraat 30.

Welke comparant ondergetekende Notaris het door artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene document heeft overgemaakt, en hem verzocht heeft de statuten van een handelsvennootschap die zij als volgt opricht authentiek vast te stellen, gepreciseerd zijnde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen op het ogenblik van de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

ARTIKEL EEN: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt "DALVA MANAGEMENT" genoemd.

ARTIKEL TWEE: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1630 Linkebeek, Molenstraat 30.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar elke andere plaats in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of het Vlaams Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle machten heeft om de statutenwijziging die eruit voortvloeit authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen en kantoren vestigen in België en in het buitenland.

ARTIKEL DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening; van derden of in deelneming met derden:

" Bedrijfsadvies met een focus op: Optimalizatie van bedrijfsprocessen; Proces optimalizatie; Performance Management; Sales Development Programs; Systemen Ontwikkeling en Implementatie; Customer Relationship Management tools en applicaties; Supply Chain Optimalizatie; Logistiek netwerk Ontwerp en Ontwikkeling; Inkoop en logistieke Operatie; Grensoverschrijdende culturele bewustzijn; Project Management;

Interim Management

*Opleiding en Ontwikkeling: Lezingen; Trainingsmateriaal ontwikkeling;

" Vorming personeel: Opleidingen, bijscholingen, omscholingen, vervolmakingen, heroriënteringen,

seminaries, work shops, trajectbegeleiding, evaluatiemethodes en  technieken;

` Coaching;

" Advies en ondersteuning inzake bedrijfsfinanciering, fondsenwerving, aanbrengen van zaken en zakenrelaties;

* Creatie, aankoop, verkoop, import en export van kunstfotografie, collecties, reportages, evenals van materialen, apparaten, accessoires, benodigdheden voor het beoefenen van kunstfotografie; organiseren of ondersteunen van tentoonstellingen, evenementen, kunstgallerijen; begeleiden en ondersteunen van kunstfotografen, fotomodellen.

Daarenboven mag zij voor eigen rekening:

- een onroerend vermogen aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen: de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden

hebben van deze roerende en onroerende goederen_ __

z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(

en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

- een roerend patrimonium aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- alle vormen van consultancy en adviesverlening, voor zover deze niet voorbehouden zijn aan de gereglementeerde beroepen, tenzij de vennootschap zelf voldoet aan de wettelijke vereisten terzake;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en ka pita lisati eon d emem i nge n;

- managementactiviteiten van holdings en andere: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

- het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in aile vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen, verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

ARTIKEL VIER: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. (...)

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO.

Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 100, die elk één/honderdste van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. (...)

ARTIKEL ZESTIEN: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar.

De algemene vergadering der vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders en, in voorkomend geval, hun statutaire hoedanigheid, stelt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten vast, daarin begrepen de delegatiemacht.

Indien er ten minste twee zijn, vormen de zaakvoerders een college; het beraadslaagt geldig wanneer de meerderheid der zaakvoerders aanwezig is; de beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de Heer Cyril ALBRECHT, voornoemd. (...)

ARTIKEL ACHTTIEN: MACHTEN VAN DE ZAAKVOERING

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen alle handelingen verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Tot hun bevoegdheid behoren alle verrichtingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft; hij mag het dagelijks bestuur delegeren.

De zaakvoerder of de zaakvoerders mogen bijzondere machten aan elke mandataris overdragen.

ARTIKEL NEGENTIEN: VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt in alle akten, daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd :

- hetzij door een zaakvoerder als hij alleen is en door twee zaakvoerders indien er meerdere zijn,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde of afgevaardigden tot dit bestuur, samen of afzonderlijk handelend.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun mandaten. (...) ARTIKEL EENENTWINTIG: AANSPRAKELIJKHEID

De zaakvoerders gaan geen enkele persoonlijke aansprakelijkheid aan betreffende de verbintenissen van de vennootschap.

Ze zijn aansprakelijk onder de voorwaarden voorzien door artikelen 262, 263, 264 en 265 van het Wetboek van Vennootschappen. (...)

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG: VERGOEDINGEN

De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel uitgeoefend zal worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Zo het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, bepaalt de algemene vergadering, beslissend bij eenvoudige

meerderheid der stemmen, het bedrag van de vaste en/of evenredige vergoedingen die aan de zaakvoerder(s)

zullen toegekend worden en geboekt zullen worden als algemene kosten, onafgezien van alle eventuele kosten

van vertegenwoordiging, reizen en verplaatsingen. (...)

ARTIKEL VIJFENTWINTIG : BIJEENKOMST

Ieder jaar op de eerste dinsdag van de maand maart, om achttien uur, wordt er een gewone algemene

vergadering der vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende

werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap

het vereist of op aanvraag van vennoten die éénfvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in

Brussels Hoofdstedelijk Gewest aangeduid in de oproepingen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen warden gehouden in België op de plaats

aangeduid in de oproepingen. (...)

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG: TOELATING - VERTEGENWOORDIGING

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moet elke vennoot ten laatste drie dagen voor de vastgestelde

datum van de vergadering, schriftelijk (brief of volmacht of elk communicatiemiddel dat in een geschrift kan

worden vastgesteld), de zaakvoering op de hoogte brengen van zijn inzicht aan de vergadering deel te nemen,

en het aantal stemmen waarvoor hij aan de stemming zal deelnemen.

Elke vennoot mag zich op de vergadering Laten vertegenwoordigen door een mandataris die vennoot moet

zijn. De volmacht moet met een handtekening bekleed zijn (met daarin begrepen een digitale handtekening

zoals voorzien door artikel 1322 tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) en moet afgegeven of betekend worden

aan het bureau van de vergadering per brief, faxbericht, e-mail of elk ander middel voorzien door artikel 2281

van het Burgerlijk Wetboek.

De mede-eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schuldenaars moeten zich laten

vertegenwoordigen door een en dezelfde persoon.

De zaakvoering mag de formulieren der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden

neergelegd op de haar aangeduide plaats ten laatste drie dagen vôôr de vergadering. (...)

ARTIKEL DERTIG: AANTAL STEMMEN

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL EENENDERTIG: BERAADSLAGINGEN

Behalve in de gevallen bij de wet of de statuten voorzien, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige

meerderheid der stemmen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle beslissingen nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG: NOTULEN

... De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen, worden ondertekend door een

zaakvoerder.

ARTIKEL DRIEËNDERTIG: MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op een oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van volgend

jaar. (...)

ARTIKEL VIJFENDERTIG: VERDELING VAN DE WINST

De jaarlijkse nettowinst wordt overeenkomstig de wettelijke beschikkingen bepaald.

Op deze winst, wordt tenminste vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze

voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra de reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen het geheel of een deel van dit saldo aan te wenden tot

provisiefondsen of tot een buitengewone reserve, tot overdracht naar een volgend boekjaar of voor eventuele

tantièmes aan de zaakvoering.

De betaling der dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen door de zaakvoering aangeduid. De

dividenden en de tantièmes die niet opgevraagd worden binnen de vijf jaar, zijn verjaard. (...)

ARTIKEL EENENVEERTIG: VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of consignatie van de sommen daartoe

nodig, dient het netto-actief vooreerst tot terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet

afgeschreven bedrag van de aandelen. Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen

de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen. (...)

B. INSCHRIJVING  VOLSTORTING

Op de honderd aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld, tegen de prijs van HONDERD ZESENTACHTIG EURO door de comparant.

De comparant verklaart en erkent dat elk aandeel waarop werd ingeschreven, is volgestort ten belope van twee/derden, door een storting in geld die zij verricht heeft op rekeningnummer 363-0887444-31 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank "ING België", zodat de vennootschap vanaf heden, uit dien hoofde, een som van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO tot zijn beschikking heeft.

Een attest van het bewaarnemend organisme op datum van vijfentwintig mei tweeduizend en elf blijft

bewaard in het dossier van ondergetekende Notaris. (...)

I. ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk, de vennootschap opgericht zijnde, verklaren de vennoten biteen-te" ko~iÉo'lq algemene

vergadering ten einde de eerste algemene vergadering en het eerste maatschappelijk boekjeyrvae ,te stellen,

het aantal niet-statutaire zaakvoerders en commissarissen te bepalen en hen te bénóemen. ` c

Zij beslist eenparig: iry,~ i

~ I

1. Eerste gewone algemene vergadering De eerste gewone algemene vergadering zal vastgesteld worden op de eerstè dinsdag van dep nd maart

tweeduizend en dertien, om achttien uur. ~" - -'ry;,-';~

2. Maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar, op eerst juni begonnen, zal eindigen op dertig september tweeduizend

en twaalf.

3. Zaakvoering

De vergadering bevestigt voor zoveel als nodig de benoeming tot niet-statutair zaakvoerder voor

onbepaalde duur van de Heer Cyril ALBRECHT, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder zat gratis worden uitgevoerd.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door :

- hetzij door een zaakvoerder als hij alleen is en door twee zaakvoerders indien er meerdere zijn,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde of afgevaardigden tot dit

bestuur, samen of afzonderlijk handelend.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun mandaten.

4. Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, de vennootschap voldoende aan de criteria vernield

in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen.

... I1. ZAAKVOERING

1. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de zaakvoerder alle door de Heer Cyril ALBRECHT sedert een mei tweeduizend en elf gestelde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting op te nemen in het eerste boekjaar van onderhavige vennootschap.

De zaakvoerder ontslaat de Heer Cyril ALBRECHT van elke aansprakelijkheid voor de handelingen gesteld in de hoedanigheid als promotor van de vennootschap in oprichting.

2. De zaakvoerder verleent alle machten aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DBM TAKS & ACCOUNTING, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1000 Brussel, Paul Lautersstraat 1, met macht van indeplaatsstelling, voor het stellen van alle nodige handelingen en het vervullen van alle nodige formaliteiten met betrekking tot de inschrijving van de hierbij opgerichte vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Rechtspersonenregister van Brussel, en eventueel de B.T.W.-administratie en alle andere administraties. In dit verband heeft de bijzondere lasthebber alle machten alle aksen, stukken, formulieren en documenten te ondertekenen. (...)

.

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel.

Sophie MAQUET - Geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DALVA MANAGEMENT

Adresse
MOLENSTRAAT 30 1630 LINKEBEEK

Code postal : 1630
Localité : LINKEBEEK
Commune : LINKEBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande