DAMAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAMAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.956.456

Publication

11/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kroophanet-

te Leuven, de 2 r . _ ..

DE GRIFFIER,

Griffie

IIM

Y

u

*1318559

Ondememingsnr : 0537.956.456

Benaming

(voluit) : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

DAMAS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Tiensestraat 16 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel, benaming en zaakvoeder

Met éénparigheid van stemmen werd door de buitengewone algemene vergadering van 18 november 2013 beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verhuizen van de Tiensestraat 16 te 3000 Leuven naar Begijnenstraat 5 te 2800 Mechelen, en dit vanaf 18 november 2013.

Ook de zaakvoerders van de vennootschap werden gewijzigd: de heer Bllal Ashtar wonende te 3012 Leuven,Schorenshof 8 bus 14 en de heer Mahamed Wordougou Mahdi, wonende te 3000 Leuven,' Balsembloemhof 1 bus 204 werden vervangen door Ivo Van Itterbeeck, wonende te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Bosstraat 35 en dit vanaf 18 november 2013.

Er werd aan beide heren Bilai Ashtar en Mahamed Wordougou Mahdi dan ook ontslag verleend voor hun uitgeoefend mandaat.

Eveneens werd besloten om vanaf 18 november 2013 de benaming van de BVBA Damas te wijzigen in de BVBA Tre-Cavalli.

Ivo Van Itterbeeck

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bilai Ashtar ex-zaakvoerder

17/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u i 111

Neergelegd ter griffie der

Reeiltbek vert Koophandel

te Leuven,. de - SEP. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr: Q 33 eh.-6" & C

Benaming

(voluit) : DAMAS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Tiensestraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 4 september 2013 dat 1, Bilai ASHTAR, geboren in Aleppo (Syrië) op 27 april 1980, wonende in 3012 Leuven (Wilsele), Schorenshof 8 bus 0014, en 2. Mahamed WORDOUGOU MAHDI, geboren in Tigerhi (Niger) op 1 juni 1978, wonende in 3000 Leuven, Balsembloemhof 1 bus 0204, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met de naam DAMAS, met zetel In 3000 Leuven, Tiensestraat 16, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het kapitaal, geplaatst door elk van de oprichters ten bedrage van 9.300,00 euro en afbetaald tot beloop van 3.100,00 euro, waarvoor zij elk 501 aandelen ontvangen, zodanig dat het kapitaal is afbetaald tot beloop van 6.200,00 euro en op een op naam; van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Axa Bank Europe geopende rekening; gedeponeerd.

De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland:

het uitbaten van een zaak voor verkoop van kebap, falafel, barbecue en grill (onder andere kip), broodjes, soep, pasta's, pizza's, frieten, desserten en dranken;

- het uitbaten van hamburgerkraam;

- het ter beschikking stellen aan andere ondernemingen en vennootschappen via huur-, concessie- of andere overeenkomsten, van materiële en immateriële aktiva.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard,, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk. in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen de! bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel; van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op eik van de volgende wijzen: a) door haar , zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan. Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerders zijn Bilai ASHTAR, en. Mahamed WORDOUGOU MAHDI met een mandaat van onbepaalde duur. Elke zaakvoerder apart is bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de: derde maandag van maart om twintig uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot, de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald.

Het boekjaar loopt van één oktober tot en met dertig september van het erop volgende kalenderjaar. Het: eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 30 september 2014 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste_ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DAMAS

Adresse
TIENSESTRAAT 16 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande