DANED

SA


Dénomination : DANED
Forme juridique : SA
N° entreprise : 431.218.250

Publication

23/06/2014
ÿþIIIIftII I II 1I 110

*14120907*

be

B

B Sti

II II

II

1II

ModWr41.1

ekend te maken kopieceOhtli

en.gtz.")

/141

er? ter grelle v cie %ver/

iends/ta/1:9re

rechtbat* t'or; koophan

Grf

fieciet

'

In de bijlagen bij het Belgisch Staattlif na neerlegging ter griffie van'èiq akte

Ondememingsnr : 0431.218.250

Benaming

(voluit) : DAN ED

(verkort)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Elfbunderslaan 55 te 1660 Beersel

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig mei tweeduizend veertien door Meester Nicolas: van RAEMDONCK, notaris te Schaerbeek - 1030 Brussel, "Geregistreerd negen bladen zonder renvooi op het. Isle Registratiekantoor van Brussel V op twee juni tweeduizend veertien boek 49, bled 15, vak 20. Ontvangen, vijftig euro (80,00 ¬ '). Voor de d.d. Ontvanger (ondertekend) LOIS Sylvie, Expert Fiscal" dat de buitengewone. algemene vergadering van de aandeelhouders de volgende beslissingen heeft genomen

1. haar beslissing de dato 30 maart 2009 om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 1080 Brussel, Edingenstraat 20, naar het huidig adres te bevestigen,

2. de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur, houdende voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De aanwezige aandeelhouders hebben erkend een afschrift van dit verslag alsmede de staat van activa en' passiva van de vennootschap te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Deze staat werd afgesloten op 31 maart 2014,

Het verslag van de raad van bestuur met bijlage blijft aan dit proces-verbaal gehecht.

3. het doel van de vennootschap uit te breiden en volgende tekst in artikel 3 van de statuten tce te voegen:

"de vertegenwoordiging van buitenlandse vennootschappen op het vlak van de logistiek, de marketing, de ' technische ondersteuning en de verkoop van hun producten in de Europese Unie. Zij kan eveneens financiële. diensten verlenen aan deze vennootschappen, met uitzondering van deze die een specifieke erkenning of. toelating van de bevoegde overheden vereisen."

4. nieuwe statuten aan te nemen, in het Nederlands, Ingevolge de zetelverplaatsing naar het Vlaams.

" Gewest, met daarin de verwerking van voormelde beslissingen en van een aantal aanpassingen ingevolge de

" inwerkingtreding van het Wetboek van Vennootschappen, van de Wet Corporate Governance, van dei

afschaffing van de effecten aan toonder,...

De nieuwe statuten luiden als volgt:

"TITEL I. NAAM ZETEL DOEL - DUUR

Artikel 1, Vorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt"DANED".

De naam moet in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "NV".

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1650 Beersel, Eftbunderslaan 55.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

-Bipageft -bij. heteelgisch-Staatehlad- -- -231-06

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, Deze is/zijn eveneens gemachtigd beheerszetels, bijhuizen, agentschappen of stapelplaatsen, zo in België als in het buitenland, op te richten.

Bij zetelverplaatsing naar uitsluitend Franstalig taalgebied dienen Franstalige statuten te worden aangenomen.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- de aankoop, de verkoop, de ruil, de verwezenlijking, de ontwikkeling, het ontwerp, de studies, de coördinatie, de omvorming, de versiering, de inrichting, de exploitatie, de huur en verhuur, het beheer, de verkaveling en de splitsing van aile roerende en onroerende goederen, evenals, inzake onroerende goederen, de promotie in de meeste ruime zin;

- de financiering van ai deze verrichtingen;

- de vertegenwoordiging van buitenlandse vennootschappen op het vlak van de logistiek, de marketing, de technische ondersteuning en de verkoop van hun producten in de Europese Unie, Zij kan eveneens financiële diensten verlenen aan deze vennootschappen, met uitzondering van deze die een specifieke erkenning of toelating van de bevoegde overheden vereisen,

Zij mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zouden zijn om er de verwezenlijking van te bevorderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk.

Zij mag ondermeer belangen nemen in elle zaken, ondernemingen of vennootschappen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële tussenkomst of welke andere wijze ook

Zij mag optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar.

Bovendien mag de vennootschap zich borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten voordele van elke, al of niet met de vennootschap verbonden, natuurlijke of rechtspersoon,

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een

termijn die de duur die haar later zou worden toegekend, zou overtreffen.

TITEL Il. KAPITAAL

Artikel 5 Kapitaal,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zevenenveertigduizend negenhonderd euro (¬

247.900,00),

Het wordt vertegenwoordigd door duizend aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste van

het kapitaal vertegenwoordigen.

( )

Artikel 9 Aard van de aandelen

a) De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden, hetzij in de oorspronkelijke materiële vorm, hetzij elektronisch, overeenkomstig de toepasselijke wetgeving.

Het eigendomsrecht van de aandelen op naam wordt gevestigd door een inschrijving in het register ad hoc. Aan de titularissen van de effecten zullen certificaten worden afgeleverd, die deze inschrijvingen vaststellen. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling, Het aantal gedernaterialiseerde effecten die in omloop zijn moet ten allen tijde, voor elke categorie van effecten, op naam van de erkende rekeninghouder of van de vereffeningsinstelling ingeschreven staan in het register van de effecten op naam.

De titularis van gedematerialiseerde effecten kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting ervan vragen in effecten op naam. Deze omzetting zal vastgesteld worden in het register ad hoc, binnen de vijf (5) werkdagen van de aanvraag, en zal gedateerd en ondertekend worden door twee bestuurders van de vennootschap. De kosten van de omzetting zijn ten leste van de aandeelhouder die de omzetting vraagt

b) Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar, De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op. verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL Ill. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 14 Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beéindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 17  Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd: hetzij door twee bestuurders samen optredend;

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, benoemd door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 19 Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jean Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2o van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onclerzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren leste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 20 Jaarvergadering buitengewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand mei om 11 uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vÉreir de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

TITEL V. BOEKJAAR  JAARREKENING  DIVIDENDEN - WINSTVERDELING

Artikel 35 Boekjaar  jaarrekening  jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Artikel 36 Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

TITEL VI. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 40 Verliezen

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstelien in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld,

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, ln voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren,

Artikel 41  Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Tenzij dit niet meer wettelijk zou voorgeschreven zijn, treden de vereffenaars pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk In strijd zijn met de rechten van

derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts 'geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een

" vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

" arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst

' aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te

betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

" voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Artikel 42  Vereniging van alle aandelen in een hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met

" beperkte aansprakelijkheid of haar ontbinding.

Hat gegeven dat aile aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij mag die bevoegdheden overdragen, De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de " algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetei van de vennootschap wordt bijgehouden.

De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

(" " " )

5. Volmachten

De algemene vergadering heeft volmacht gegeven aan:

- de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen;

- ondergetekende notaris Nicolas van Raemdonck tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de 7 ' gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake;

- UCM ondernemingsloket, waarvan de zetel gevestigd is te 5100 Wierde, chaussée de Marche, 637, met macht tot indeplaatsstelling teneinde elke verklaring te ondertekenen en neer te leggen, en tot vervulling van aile formaliteiten bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de BTW-administratie, en, van alle eventuele andere administratieve formaliteiten die voortvloeien uit de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

Voor gelijkvormig uittreksel

Nicolas van RAEMDONCK

Notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het pv, coordinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van da instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

behouden aan hot " Belgisch Staatsblad

01/10/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 27.06.2014, DPT 26.09.2014 14606-0342-014
04/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 28.09.2012 12595-0142-013
06/10/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 31.08.2011, DPT 30.09.2011 11568-0204-011
07/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 31.07.2010, DPT 31.08.2010 10518-0461-012
08/09/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 28.08.2009, DPT 31.08.2009 09723-0363-011
30/07/2008 : BL493078
07/07/2008 : BL493078
21/09/2007 : BL493078
04/09/2007 : BL493078
08/03/2007 : BL493078
04/10/2006 : BL493078
03/10/2005 : BL493078
06/12/2004 : BL493078
08/01/2004 : BL493078
07/02/2002 : BL493078
12/06/2001 : BL493078
01/07/1999 : BL493078
11/06/1987 : BL493078

Coordonnées
DANED

Adresse
ELFBUNDERSLAAN 55 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande