DANEMAU PLUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANEMAU PLUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.971.315

Publication

23/04/2013
ÿþ Mcd Word 17,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r-

Neergelegd ter griffie der

Rech bank van Koophandel

te Leuven, de 1 9A 2613

DE GRIIPIER,

Griffie

1WV~I~I~I~~~I~11

" 13063996*

Vo

beha aan Bel£

Staat

Ondernemingsnr : 05 2 . ?,I . .-t S

Benaming

(voluit) : DANEMAU PLUS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3370 BOUTERSEM - Brugstraat 43

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DANEMAU PLUS", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 11.04.2013, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van haar oprichter, nl. dhr. VAN STRYDONCK Jürgen, wonende te 2070 Burcht, Kapelstraat 32;

pe verschijner, verzocht mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die hij opricht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "DANEMAU PLUS", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 3370 Boutersem, Brugstraat 43, met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR werd volledig geplaatst.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven

Dhr. VAN STRYDONCK Jürgen, voornoemd, schrijft in op 100 aandelen, welke hij volledig volstort door inbreng in geld voor een bedrag van 18.600,00 EUR.

De verschijner verklaart en erkent dat tot de volledige volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 18.600,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij Axa Bank Europe NV te 2600 Berchem, Grote Steenweg 214, op rekening nummer 751-2064516-08, geopend op 10.04.2013. Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

aan dhr. VAN STRYDONCK Jürgen, voornoemd, die aanvaardt: 100 aandelen.

De vennootschap heeft tot doel:

Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2, het beheren van beleggingen en van participaties in vennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

4. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten;

5, het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Lbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

7. aile mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

S. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

9. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

10. Het ter beschikking stellen van commerciële en technische know-how

11, Het optreden als raadgever in eender welk contract

12. Het optreden als commissionair voor de levering van diverse projecten & goederen

13. Het afsluiten van compensatiecontracten, compensatiezaken en ruilhandel in verband met het buitenland

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen ln hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met naree de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder aile roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voorzover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd of onbezoldigd zijn. Indien de Algemene Vergadering van

vennoten daartoe beslist kan de bezoldiging van de zaakvoerder zowel in geld als in natura gebeuren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Dhr. VAN STRYDONCK Jürgen, voornoemd, is als gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om 14.00 uur in de namiddag. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeftrecht op één stem..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ " .

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, Het eerste boekjaar vangt aan op 01.04.2013, om te eindigen op 31.122014.

Alle activiteiten en verbintenissen die reeds vanaf 01.04.2013 hebben plaatsgevonden, zijn voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Volmacht

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de eruit voortvloeiende rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, aan de Naamloze Vennootschap "Akanta & Partners" gevestigd te 9140 Temse (Steendorp), Kapelstraat 299, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, BTW, alsook de administratie van het KBO en de Sociale Kas voor zelfstandigen, alsook om de formulieren 1 en 2 neer te leggen bij de Kamer van Koophandel,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DANEMAU PLUS

Adresse
BRUGSTRAAT 43 3370 BOUTERSEM

Code postal : 3370
Localité : BOUTERSEM
Commune : BOUTERSEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande