DANIEL FAIN & C°

NV


Dénomination : DANIEL FAIN & C°
Forme juridique : NV
N° entreprise : 418.134.534

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 20.05.2014 14129-0580-016
18/12/2013
ÿþ" 9 mod 11.1



Luik B ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





tu1i%11n iR11imuu

RIJSSEL

n 6 DFC, 2015

Griffie

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

'.; Ondernemingsnr : 418.134.534

Benaming (voluit) : DANIEL FAIN & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 3090 Overijse, Meerlaan 219

Onderwerp akte :PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING - KAPITAALVERMINDERING KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,:¬ Broederminstraat 9, op twee december tweeduizend dertien, vôór registratie uitgereikt, met als enig doel te;i worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DANIEL PAIN & C°", met zetel te 3090 Overijse, Meerlaan 219, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer. 0418.134.534:

1. besloten heeft tot goedkeuring van de partiële splitsing van de vennootschap, waarbij de in het; splitsingsvoorstel beschreven activa van de partieel gesplitste vennootschap overgaan naar de gewone; commanditaire vennootschap "IMMO DF", met maatschappelijke zetel gevestigd te 3090 Overijse, Meerlaan; 219, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0534.841.073, en dito, tegen uitreiking van TWEEHONDERD VIJFTIG (250) volgestorte aandelen de overnemende vennootschap;, "DANIEL FAIN & C°".

Diensvolgens de aan de overnemende vennootschap toegewezen activa bestanddelen, met alle rechten en plichten, overgegaan zijn op de naamloze vennootschap "DANIEL PAIN & C°".

AIle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de verkrijgende vennootschap toegewezen,; activavermogensbestanddelen worden vanaf twee december tweeduizend dertien overgenomen door de verkrijgende vennootschap.

De datum vanaf welke de verrichtingen van de toegewezen activavermogensbestanddelen van de partieel; gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende=; vennootschap, alsmede de datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, wordt vastgesteld op één juni tweeduizend en dertien (0.00 uur).

2. vastgesteld heeft dat de partiële splitsing werd verwezenlijkt, zoals ook blijkt uit de akte van kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap "DANIEL FAIN & C°", welke akte eveneens op twee; december tweeduizend dertien werd verleden.

Ingevolge de partiële splitsing werd het kapitaal van de inbrengende vennootschap verhoudingsgewijze` verminderd met een bedrag van TWEEËNDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD NEGENENZESTIG EURO: VEERTIG CENT (£ 32.869,40) om het te brengen van TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (E 62.000,00) op' NEGENENTWINTIGDUIZEND HONDERD DERTIG EURO ZESTIG CENT (£ 29130,60), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3. besloten heeft het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van, TWEEËNDERTIGDUIZEND DRIEHONDERD NEGENENZESTIG EURO VEERTIG CENT (E 32.369,40) om het te brengen van NEGENENTWINTIGDUIZEND HONDERD DERTIG EURO ZESTIG CENT (Ei! 29.130,60) op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00) door incorporatie van. beschikbare reserves in kapitaal. De kapitaalverhoging gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door; `; verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

4. de volledige tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

' _; "Het geplaatst kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (£.61.500,00) en is,

verdeeld in TWEEHONDERD VIJFTIG (250) aandelen zonder vermelding van waarde".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1



5. besloten heeft de aandelen statutair op naam te stellen en derhalve tot aanpassing van de volgende artikelen

van de statuten:

- de tekst van artikel 7 wordt vervangen door de volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam en moeten ingeschreven worden in het register van aandelen",

- de eerste alinea van artikel 21 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur

tenminste vijf dagen v66r de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te

wonen;

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot

de vergadering".

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de

ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle

latere of vroegere wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt, met recht van indeplaatsstelling,

volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "De Bo, Van Hissenhoven & Partners", te 2600 Antwerpen (district Berchem),

Cogels Osylei L

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- gecobrdineer-

de statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden gaan het Belgisch Staatsblad

11/09/2013
ÿþmod 11.1

Luik _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lala uiuNiuuuiu

<13138936*

u

éRtiSSa

02 SEP LOU

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernémingsnr : 0418.134.534

Benaming (voluit) : DANIEL FAIN & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : te 3090 Overijse, Meerlaan 219

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking voorstel tot partiële splitsing door overneming

Uit het voorstel de dato 15 augustus 2013 houdende partiële splitsing door overneming van de naamloze ;

" vennootschap 'DANIEL FAIN & C"" door de gewone commanditaire vennootschap "IMMO DF", gezamenlijk.' opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "DANIEL FAIN & C"" en de gewone commanditaire vennootschap "IMMO OF" overeenkomstig de procedure van de artikelen 677 juncto 728-741 van het Wetboek van vennootschappen, blijkt het volgende:

1. rechtsvorm, naam, doel en zetel van de partieel gesplitste vennootschap

De naamloze vennootschap "DANIEL FAIN & C", met maatschappelijke zetel gevestigd te 3090 Overijse, Meerlaan 219, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0418.134.534,

Het maatschappelijk doel van de vennootschap luidt ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de handel onder alle vormen, daarin begrepen makelarij en vertegenwoordiging in het bijzonder:

1) De decoratie onder al haar vormen, begrijpend eveneens de verkoop van meubels, van lichten en van alle andere decoratievoorwerpen, de levering en het plaatsen van alle decoratieve materialen, zoals ' meubelstoffen, vast tapijt, behangpapier, het ontwerpen en de studie van decoratie, de creatie en de: verwezenlijking van deze laatste,

2) De verkoop, de agenturen en vertegenwoordiging;

a. van papierdeeg, industriepapier en karton, papier en karton dienstig voor verpakking, plastiek en cetlofaan dienstig voor verpakking, papier en karton dienstig voor het schrijven en drukken;

b. van bureel- en schoolbenodigdheden, boeken, tijdschriften, kranten;

c. van antiquiteiten, meubels, snuisterijen en alle oude kunstvoorwerpen;

3) Het beheer van vermogens, te weten het patrimonium gevormd door inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, deze vermogens te beheren en oordeelkundig uit te breiden; dit alles in de ruimste zin van het woord.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven, opstalrecht verlenen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. Zij kan ook de functies vang bestuurder of van vereffenaar van vennootschappen waarnemen.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag, op elke wijze belang nemen in aile zaken, vennootschappen of ondernemingen die een, gelijksoortig, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van die aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen, van haar grondstoffen te verschaffen of van de afzet van haar producten te' vergemakkelijken",

2. rechtsvorm, naam, doel en zetel van de verkrijgende vennootschap

De gewone commanditaire vennootschap "IMMO DE", met maatschappelijke zetel gevestigd te 3090 Overijse, Meerlaan 219, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondememingsnummer 0534.841.073.

" Het maatschappelijk doel van de vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- het beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en "

roerende goederen. Zp mag de vennootschap ondermeer overgaan tot het aankopen, apschikken, uitrusten,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rnod 11.1

"

Voorbehouden aah het .Belgisch Staatsblad

' valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, -opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld; zij mag echter haar

" activiteiten niet zodanig uitoefenen dat zij de hoedanigheid van vastgoedmakelaar krijgt;

- de vennootschap mag alle industriële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van; het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

- het oprichten en verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse;

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- de vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

- het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het " uitoefenen van consultingsfuncties op onafhankelijke wijze;

- het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Al die verrichtingen deel uitmakend van haar doel waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn zat de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij een erkend ondernemingsloket bij de kruispuntbank werd

" bekomen".

3. Ruilverhouding  aantal uit te geven aandelen

Aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap "DANIEL FAiM & C°" worden in vergoeding voor

deze overneming 250 nieuwe aandelen uitgereikt van de verkrijgende vennootschap "IMMO DF", welke

aandelen van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande aandelen.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

4. wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

Onmiddellijk na de goedkeuring van het parties' splitsingvoorstel door de buitengewone algemene

vergadering, tekent de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende

gegevens aan:

- de identiteit van de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap toekomt;

- de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoeder namens de verkrijgende vennootschap en door de

" aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap of hun gevolmachtigde ondertekend.

De raad van bestuur of één van de bestuurders van de partieel gesplitste vennootschap voer(t)en tevens de nodige wijzigingen door in het register van aandelen van de partieel gesplitste vennootschap ingevolge de kapitaalvermindering waartoe de partiële splitsing aanleiding geeft.

5. datum vanaf welke de aandelen uitgereikt door de verkrijgende vennootschap recht geven te delen in ' de winst

De aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap uit te reiken aandelen zullen delen in de winsten vanaf 1 juni 2013.

6. datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

Vanaf 1 juni 2013 worden de verrichtingen gesteld door de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

7. rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de partieel gesplitste vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

8. opdracht en bezoldiging bedrijfsrevisor

Aan de algemene vergadering zal worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen en zal derhalve in de agenda letterlijk melding worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de afstand zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering, tengevolge waarvan het verslag van het bestuursorgaan over het partieel splitsingsvoorstel, zoals vermeld in artikel 730 W.Venn., niet dient te worden opgemaakt. Gezien de aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap, zal tevens voorgesteld worden te verzaken aan het opstellen van het verslag als bedoeld in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Volledigheidshalve merken de bestuursorganen op dat er geen wettelijke verplichting bestaat voor een gewone commanditaire vennootschap tot het opstellen van een verslag door het bestuursorgaan, noch door een bedrijfsrevisor, naar aanleiding de kapitaalverhoging door inbreng in natura waartoe de partiële splitsing aanleiding geeft in de verkrijgende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

9. ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen vin dè bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen

Aan de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen wordt geen bijzondere voordelen toegekend.

10. verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

Aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de verkrijgende vennootschap 250 nieuw volstortte aandelen van de verkrijgende vennootschap uitgereikt en dit in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen

" vennootschap.

11. statutenwijziging

De raad van bestuur van de partieel gesplitste vennootschap acht het niet noodzakelijk om het ' maatschappelijke doel, zoals omschreven in de statuten, te wijzigen naar aanleiding van deze partiële splitsing. " Naar aanleiding van de partiële splitsing dient artikel 5 van de statuten van de partieel gesplitste vennootschap inzake het geplaatst kapitaal wel te worden aangepast, aangezien bij de partiële splitsing een deel van het kapitaal van de naamloze vennootschap "DANIEL FAIN & C°" zal worden overgedragen aan de gewone commanditaire vennootschap IMMO DF". Er wordt voorgesteld om onmiddellijk daarna het kapitaal van de naamloze vennootschap "DANIEL_ FAIN & C°" opnieuw te verhogen tot het wettelijk vereiste minimum van 61.500,00 euro door incorporatie van beschikbare reserves.

12. toewijzing van activa en passiva

In de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewijzing van de activa zal '

geopteerd worden voor toewijzing aan de verkrijgende vennootschap "IMMO OF".

Voor eensluidend afschrift

D. FAIN

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- splitsingsvoorstel

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aa) het ,Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lt11.110

i II



Voorbehouder uhII

aan het

Belgisch Staatsbiac

1 4 MRT 2013

musse

Griffie

0418.134,534

DANIEL FAIN & C°

Naamloze Vennootschap Meerlaan 219, 3090 Overijse

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders van 12 maart 2013: De algemene vergadering keurt met éénparigheid van stemmen de herbenoeming goed van :

- Dhr. Daniel Fain, Grand Rue 99, 1341 Céroux-Mousty, als gedelegeerd bestuurder

- Dhr. Jean-Marie Fain, Sint-Annastraat 32, 3090 Overijse, als bestuurder

- Dhr. Christian Fain, Rue des Cévennes 21,1325 Chaumant-Gistaux, ais bestuurder

Dhr. Daniel Fain, Dhr. Jean-Marie Fain en Dhr. Christian Fain aanvaarden hun mandaat.

Alle mandaten gaan in op 13 maart 2013 en gelden tot de algemene vergadering te houden in 2019,

Daniel Fain

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 14.03.2013 13065-0107-016
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.03.2012, NGL 13.04.2012 12087-0016-017
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 08.03.2011, NGL 21.04.2011 11090-0077-016
03/03/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- - eRus$,

21 FM 2411,

Griffie

1J1,1.11,111.A1j1.11111 ir

Vc behc aar Bell Staal idi

Ondernemingsnr : 0418.134.534

Benaming

(voluit) : DANIEL FAIN 84 C°

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Meerlaan 219, 3090 Overijse

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere vergadering der aandeelhouders van 24 januari 2011:

De benoeming als bestuurder van de heer Christian Fain, wonende te 1325 Chaumont-Gistoux, rue des Cévennes 21, wordt goedgekeurd.

De heer Christian Fain aanvaardt zijn mandaat welk onbezoldigd zal zijn. Het mandaat geldt tot de algemene vergadering te houden in 2013.

Daniel Fain

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2011- Annexes du Moniteur belge

07/04/2010 : BL411327
06/08/2009 : BL411327
18/03/2009 : BL411327
30/04/2008 : BL411327
05/04/2007 : BL411327
31/03/2006 : BL411327
31/03/2005 : BL411327
14/04/2004 : BL411327
28/07/2003 : BL411327
16/01/2003 : BL411327
22/01/2002 : BL411327
08/02/2000 : BL411327
08/01/1999 : BL411327
01/01/1997 : BL411327
14/02/1996 : BL411327
01/01/1995 : BL411327
01/01/1993 : BL411327
19/01/1990 : BL411327

Coordonnées
DANIEL FAIN & C°

Adresse
MEERLAAN 219 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande