DAP BEESTIG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAP BEESTIG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.699.614

Publication

25/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr: t), 53Q G%9

Benaming

(voluit) : DAP Beestig

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Mannenberg 2 bus 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Martien Grauls te Aarschot, op 10 juli 2013, voor registratie neergelegd, werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAP Beestig", met zetel te 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Mannenberg 2 bus 1, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door mevrouw DE HOUWER Laura Deirdre Stefanie, geboren te Leuven op 14 mei 1986, ongehuwd, wonende te 3130 Begijnendijk, Hoekje 34.

Het kapitaal bedraagt achtienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend op de volgende wijze:

Mevrouw De Houwer Laura, voornoemd, houder van 186 aandelen.

Dat het kapitaal volledig volstort is ten belope van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ).

Dat de fondsen, vddr het oprichten van de vennootschap, gedeponeerd werden bij 11IG Bank Rillaar door storting of overschrijving op het speciale rekeningnummer 363-1222061-95

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

-het verlenen van beheersbijstand, raadgevingen in de medische, paramedische, veterinaire, paraveterinaire en farmaceutische sector;

-terhandstelling van verzorgingsproducten en het verschaffen van geneesmiddelen, dierenvoeders en allerlei benodigdheden dienaangaande;

-het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

-het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie;

-Keuringsactiviteiten, inspectie-en controleactiviteiten in functie van dierlijke productie en de voedselveiligheid;

-de mogelijkheden scheppen voor vorming en permanente vorming, in de voormelde disciplines, dit teneinde een hoogstaande theorie- en praktijkbeoefening mogelijk te maken;

-het verhuren en verwerven van allerhande apparatuur, materieel en de daarbij horende zaken die nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van dierenarts, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel;

Ne`arget ei ter

Rechibae van

te Leuven, de

DE

grigie dor KOt7phaPtdCt

1 .F Ilq_A 2013

GRIFFIER,

Griffie

*13116243*

111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en

kVoor- - behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep

gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Deze zaakvoerders moeten evenwel dierenartsen zijn of vennootschappen wiens doel de uitoefening van het beroep van dierenarts is.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de

zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder:

Mevrouw DE HOUWER Laura Deirdre Stefanie, wonende te 3130 Begijnendijk, Hoekje 34, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan eveneens besluiten om de zaakvoerder via tantièmes te vergoeden.

Zij aanvaardt voormelde opdracht onder bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten, Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen,

Binnen de hen toebedeelde domeinen kan elke zaakvoerder alleen handelen voor verrichtingen en transacties waarvan de geldelijke impact tienduizend euro (10.000,00 ¬ ) niet te boven gaat. Bij transacties hoger dan dit bedrag is een collegiale beslissing van het college van zaakvoerders vereist. Indien het bestuur bestaat uit één zaakvoerder, beschikt deze uiteraard over alle bevoegdheden en is voormelde grens van tienduizend euro niet van toepassing.

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op twintig juni van ieder jaar om achttien uur, zelfs wanneer die dag een feest- of zondag zou zijn, volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op 20 juni 2015 om achttien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 31 december 2014.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal In gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor-analytisch. uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'eVoor- . behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte en bankattest

Getekend Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot









Bijlagen bij fiée Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 31.08.2015 15563-0449-011

Coordonnées
DAP BEESTIG

Adresse
MANNENBERG 2, BUS 1 3270 SCHERPENHEUVEL

Code postal : 3270
Localité : Scherpenheuvel
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande